SDP

Post Reply
Murisno1

#6326 Re: SDP

Post by Murisno1 »

ultima_palabra wrote:SB vjerujem kao i Avazu...
"Prema službenoj zabilješci policajaca Policijske stanice Ilidža, njih je 29. decembra 2011., u 18, 35 sati, pozvala Behija Selimović i prijavila da je u njihovom stanu, u ulici dr. Silve Rizvanbegoviću sarajevskom naselju Stup, istukao suprug Emir Suljagić."

eto, ne treba dalje ... jer dalje je smao gore po našeg emiiira
vee-jay

#6327 Re: SDP

Post by vee-jay »

neupitan wrote:
Drugačije rečeno: svaki od tri bosanskohercegovačka naroda bi, zašto da ne, uzeo ponešto i od ostalih, ali ostalima ne bi dao ni mrvicu od onoga što ima. Bošnjaci, ma šta o sebi mislili, nisu izuzetak: rado biraju nebošnjake dok bošnjačke pozicije nisu ugrožene. Na jednak bi način, da mogu, Srbi i Hrvati izabrali i Mustafu i Ramiza, ali nakon što izaberu i Dragana i Mileta. Takva je, prosto, stvarnost Bosne i Hercegovine.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ama brate sva je sustina u ovome.
Nije toliko problem u tri nacionalna bloka vec je problem u nepostojanju samokorekcije, svi bi da koriguju one druge. Bosnjaci treba da dokazu da su bolji od drugih tako sto ce birati bolje Bosnjake a ne bolje Hrvate.
Tako isto i Srbi i Hrvati.
Da su Bosnjaci u stanju u predsjednistvo dovesti npr. Lamiju Tanovic, ja bi im prepustio da izaberu i drugo dvoje.
Pa nek biraju. SDPovi glasaci se ipak birati SDPove kandidate.
Alfons Kauders

#6328 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote:
K1ng30 wrote:
stochar wrote:
naravno da nisi pratio, imas 7 postova i skoro svi su na ovoj temi i jedan na temi o Vladi FBiH, tako da je jasno s kakvim si yadatkom ovdje.

i, nekoliko postova prije ja napisah da ce SDP trolovi rec- kako je sad opet narod kriv sto im SDP nije uspio ponuditi konkretan plan kojim bi ih privukao i kampanju jacu od comic sans fontom ispisanih ispraynih parola...
fakat tebi treba strucna pomoc,da si procitao sve skontao bi da se odnosilo na nick-libero. NIsam pratio sta je on prije pisao. Ali hajd ublehe SDA,tisina !!!
'nisam pratio sta ko pise' - meni to izgleda da se odnosi na vise ljudi od Libera.

drugo - jos ti mali trebas pure pojest' na ovom forumu da bi se meni ili nekome ko je ovdje toliko dugo obracao na taj nacin. da si procitao vise od dva moja posta, vidio bi da se 90 posto moje kritike SDP-a odnosi na cinjenicu da su koalirali sa strankom koja nam je donijela svo zlo, s kojom smo proveli 20 najtezih godina i s kojom cemo provesti jos mnogo godina upravo zahvaljujuci SDP-u!

a ta smijurija o nuznosti koaliranja sa zlom da bi se zadrzala guzica, prob'o ju je Fikret Abdic, pa znamo kako je pros'o. ja znam onu staru: s kim si - takav si, i dok god su u koaliciji sa SDA i omogucavaju da razni mračnjaci ostaju i opstaju na vlasti, za mene se ne razlikuju od njih!
cuj "mora jos pure pojesti" a vec u 6 postova frajer skonto ono sto stari forumasi odavno govore... :D
vee-jay

#6329 Re: SDP

Post by vee-jay »

1gorstak wrote:
Piše: Emir Imamović
Kada Pirke ili bilo ko drugi objasni ko je, prije 10 ili 15 mjeseci, SDP-u nudio nesto slicno ovom ...

Image

... slozicu se sa tezom da je SDP bespotrebno odugovlacio. Ali mi, cije pamcenje ide dalje u proslost od Nove godine, znamo i jasno se sjecamo sta je bila reakcija na ideju da SDP uopste otvara pitanje hrvatske kvote. Za detaljniju analizu teksta nisam raspolozen, ali svakako ne mislim da bi pomoglo. Neki su jednostavno odlucili pljuvati po SDP-u bez obzira na sve i tu argumenti ne pomazu.
Sama teza da je "SDP odugovlacio" je u cilju bezrazloznog pljuvanja po SDPu. SDP je jedna od stranaka koja je bila u pregovorima i jedina koja je vise puta izjavljivala da ne mora u vlast. Dakle ako je SDP "odugovlacio" onda u najmanju ruku nista vise od ostalih stranaka koje su bili u pregovorima. Na stranu sto se sa tim odugovlacenjem maltane nista nije izgubilo.

I ja sam procitao tekst i ne bih trosio vrijeme na analizu, jer o tim stvarima na ovom forumu vec godinama vodimo dijaloge.

Btw. vjerujem da je Emir ustvari @vivaldi. :D
CaCO3

#6330 Re: SDP

Post by CaCO3 »

novi.dan.nova.nafaka wrote:....Priznala je i kako je pomoć tražila od urednika Federalne televizije Bakira Hadžiomerovića, sekretara Ministarstva vanjskih poslova BiH Adija Hadžikapetanovića i državnog ministra sigurnosti Sadika Ahmetovića, ali se oni, očito, nisu željeli miješati u bračne razmirice posvađanih supružnika. ....
:lol: :lol:
ode se dobrovoljno javiti u iraq u vojsku i bjezati odavde :-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6331 Re: SDP

Post by JoseMujica »

CaCO3 wrote:
novi.dan.nova.nafaka wrote:....Priznala je i kako je pomoć tražila od urednika Federalne televizije Bakira Hadžiomerovića, sekretara Ministarstva vanjskih poslova BiH Adija Hadžikapetanovića i državnog ministra sigurnosti Sadika Ahmetovića, ali se oni, očito, nisu željeli miješati u bračne razmirice posvađanih supružnika. ....
šta će žena prvo traži podršku među rajom :-)
stochar

#6332 Re: SDP

Post by stochar »

mi smo pklatovi, nemojte nam sta zamjerit'...

ovdje je jednostavna stvar: ako ne postoji policijski zapisnik PU Ilidza, ako ne postoji prijava Ambasadi Austrije, i ako zena ovo demantuje, onda neka ih tuzi i cica-mica-gotova prica.
Murisno1

#6333 Re: SDP

Post by Murisno1 »

stochar wrote:

ovdje je jednostavna stvar: ako ne postoji policijski zapisnik PU Ilidza, ako ne postoji prijava Ambasadi Austrije, i ako zena ovo demantuje, onda neka ih tuzi i cica-mica-gotova prica.
ili neka javi mupu ks da se sprovede posebna istraga :-)
sumirprimus

#6334 Re: SDP

Post by sumirprimus »

privatni prblemi covjeka,nije je udario sluzbenim autom,trehno stolicom vlade fbih,na radnom mjestu u radno vrijeme...
dusa,bavit se tudjim privatnim problemima...
JoseMujica

#6335 Re: SDP

Post by JoseMujica »

nisam vidio SB ali pretpostavljam da je autor teksta Nedim Hasić :lol:
CaCO3

#6336 Re: SDP

Post by CaCO3 »

JoseMujica wrote:
CaCO3 wrote:
šta će žena prvo traži podršku među rajom :-)
Pred ocima mi scena Bakira kako se sav zajapuren i zadihan u vijetnamci ispravlja za Behiju i govori Suljagicu "djubre jedno skandalozno krsis statut SDP-a i kodeks ponasanja imenovanih zvanicnika partije, sud o tebi ce dati partija u ponedeljak" :lol:
ultima_palabra

#6337 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

stochar wrote:

Onda ćemo imati naklapanja kako je SDP poklopio i tužilaštva :-)

Boldirani dio članka ni Avaz ne bi objavio... sačuvao bi ga za Express :D
IgiPop

#6338 Re: SDP

Post by IgiPop »

JoseMujica

#6339 Re: SDP

Post by JoseMujica »

za boldirani dio svakako stoji to što kažeš Ultima, ali ako je ovo stvarno istina (dakle ako postoji zapisnik PU...iako se u nas za ovakve stavri s posla leti ako se ne zagubi) onda ćemo vidjeti koliko je zaista moćna kontrola medija.

upravo zbog boldiranog dijela teksta i pretpostavljam da je autor Nedim Hasić, a ako išta ne fali ministru Suljagiću onda je to agresivnost i nasilnost
CaCO3

#6340 Re: SDP

Post by CaCO3 »

JoseMujica wrote:za boldirani dio svakako stoji to što kažeš Ultima, ali ako je ovo stvarno istina (dakle ako postoji zapisnik PU...iako se u nas za ovakve stavri s posla leti ako se ne zagubi) onda ćemo vidjeti koliko je zaista moćna kontrola medija.

upravo zbog boldiranog dijela teksta i pretpostavljam da je autor Nedim Hasić, a ako išta ne fali ministru Suljagiću onda je to agresivnost i nasilnost
Piše: SUZANA MIJATOVIĆ
Murisno1

#6341 Re: SDP

Post by Murisno1 »

ma nema tu šta, kreten 1/1 ... šteta što je na ovaj način dokazo onima koji su ga iole podržavali, doduše jedino zbog mržnje prema reisu, da je idiot obični, ali eto
stochar

#6342 Re: SDP

Post by stochar »

Murisno1 wrote:
stochar wrote:

ili neka javi mupu ks da se sprovede posebna istraga :-)
ja ocekujem da sad Budimlic podnese nalog k'o protiv sebe...
Murisno1

#6343 Re: SDP

Post by Murisno1 »

stochar wrote:
ja ocekujem da sad Budimlic podnese nalog k'o protiv sebe...
treba stavit na raspolaganje sva sredstva jbg, press, mahanje papirima i to ... ili navali opet na slobodnu bosnu ...

samo neće mu lagum ovo oprostit, džaba knjige i uvlačenja, što jes jes :-)
ultima_palabra

#6344 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Eh sad kad je Suzana rekla, pa još i Murisno1... stvarno je prevršilo mjeru. EMIRE ODLAZI!!! :oops:

:D
JoseMujica

#6345 Re: SDP

Post by JoseMujica »

CaCO3 wrote:
JoseMujica wrote:za boldirani dio svakako stoji to što kažeš Ultima, ali ako je ovo stvarno istina (dakle ako postoji zapisnik PU...iako se u nas za ovakve stavri s posla leti ako se ne zagubi) onda ćemo vidjeti koliko je zaista moćna kontrola medija.

Piše: SUZANA MIJATOVIĆ
možda je potpisana ali nije ona upućena u onaj boldirani dio poput Hasića 100%
JoseMujica

#6346 Re: SDP

Post by JoseMujica »

Murisno1 wrote:ma nema tu šta, kreten 1/1 ... šteta što je na ovaj način dokazo onima koji su ga iole podržavali, doduše jedino zbog mržnje prema reisu, da je idiot obični, ali eto
ja bih to i za Cerića isto rekao :lol:
Murisno1

#6347 Re: SDP

Post by Murisno1 »

o reisu i islamistima u bih ko god napise tekst odma ide u svim medijima, jebi ga ko god je samo nek je na njeg ... sad imas zapisnik i opet kaze lafina :-)

minstar nauke i obrazovanja ... koja ironija :-)
Murisno1

#6348 Re: SDP

Post by Murisno1 »

joj moro sam ovaj komentar prenijet o ovom slučaju

"Ma puko frajer ko lajsna, a i dove ga stižu, hoće se on zamjeriti sa muminima" :D :D :bih:
ultima_palabra

#6349 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Murisno1 wrote:joj moro sam ovaj komentar prenijet o ovom slučaju

"Ma puko frajer ko lajsna, a i dove ga stižu, hoće se on zamjeriti sa muminima" :D :D :bih:
Znači ti smišljaš "komentare čitalaca" u Avazu? :mrgreen:
JoseMujica

#6350 Re: SDP

Post by JoseMujica »

čuj dove ga stižu :lol: :lol: :lol: :lol:

Mladi Muslimani nikad ne spavaju :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply