Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Prema službenoj zabilješci policajaca Policijske stanice Ilidža, njih je 29. decembra 2011., u 18, 35 sati, pozvala Behija Selimović i prijavila da je u njihovom stanu, u ulici dr. Silve Rizvanbegoviću sarajevskom naselju Stup, istukao suprug Emir Suljagić."
eto, ne treba dalje ... jer dalje je smao gore po našeg emiiira
Drugačije rečeno: svaki od tri bosanskohercegovačka naroda bi, zašto da ne, uzeo ponešto i od ostalih, ali ostalima ne bi dao ni mrvicu od onoga što ima. Bošnjaci, ma šta o sebi mislili, nisu izuzetak: rado biraju nebošnjake dok bošnjačke pozicije nisu ugrožene. Na jednak bi način, da mogu, Srbi i Hrvati izabrali i Mustafu i Ramiza, ali nakon što izaberu i Dragana i Mileta. Takva je, prosto, stvarnost Bosne i Hercegovine.
Ama brate sva je sustina u ovome.
Nije toliko problem u tri nacionalna bloka vec je problem u nepostojanju samokorekcije, svi bi da koriguju one druge. Bosnjaci treba da dokazu da su bolji od drugih tako sto ce birati bolje Bosnjake a ne bolje Hrvate.
Tako isto i Srbi i Hrvati.
Da su Bosnjaci u stanju u predsjednistvo dovesti npr. Lamiju Tanovic, ja bi im prepustio da izaberu i drugo dvoje.
Pa nek biraju. SDPovi glasaci se ipak birati SDPove kandidate.
stochar wrote:
naravno da nisi pratio, imas 7 postova i skoro svi su na ovoj temi i jedan na temi o Vladi FBiH, tako da je jasno s kakvim si yadatkom ovdje.
i, nekoliko postova prije ja napisah da ce SDP trolovi rec- kako je sad opet narod kriv sto im SDP nije uspio ponuditi konkretan plan kojim bi ih privukao i kampanju jacu od comic sans fontom ispisanih ispraynih parola...
fakat tebi treba strucna pomoc,da si procitao sve skontao bi da se odnosilo na nick-libero. NIsam pratio sta je on prije pisao. Ali hajd ublehe SDA,tisina !!!
'nisam pratio sta ko pise' - meni to izgleda da se odnosi na vise ljudi od Libera.
drugo - jos ti mali trebas pure pojest' na ovom forumu da bi se meni ili nekome ko je ovdje toliko dugo obracao na taj nacin. da si procitao vise od dva moja posta, vidio bi da se 90 posto moje kritike SDP-a odnosi na cinjenicu da su koalirali sa strankom koja nam je donijela svo zlo, s kojom smo proveli 20 najtezih godina i s kojom cemo provesti jos mnogo godina upravo zahvaljujuci SDP-u!
a ta smijurija o nuznosti koaliranja sa zlom da bi se zadrzala guzica, prob'o ju je Fikret Abdic, pa znamo kako je pros'o. ja znam onu staru: s kim si - takav si, i dok god su u koaliciji sa SDA i omogucavaju da razni mračnjaci ostaju i opstaju na vlasti, za mene se ne razlikuju od njih!
cuj "mora jos pure pojesti" a vec u 6 postova frajer skonto ono sto stari forumasi odavno govore...
Kada Pirke ili bilo ko drugi objasni ko je, prije 10 ili 15 mjeseci, SDP-u nudio nesto slicno ovom ...
... slozicu se sa tezom da je SDP bespotrebno odugovlacio. Ali mi, cije pamcenje ide dalje u proslost od Nove godine, znamo i jasno se sjecamo sta je bila reakcija na ideju da SDP uopste otvara pitanje hrvatske kvote. Za detaljniju analizu teksta nisam raspolozen, ali svakako ne mislim da bi pomoglo. Neki su jednostavno odlucili pljuvati po SDP-u bez obzira na sve i tu argumenti ne pomazu.
Sama teza da je "SDP odugovlacio" je u cilju bezrazloznog pljuvanja po SDPu. SDP je jedna od stranaka koja je bila u pregovorima i jedina koja je vise puta izjavljivala da ne mora u vlast. Dakle ako je SDP "odugovlacio" onda u najmanju ruku nista vise od ostalih stranaka koje su bili u pregovorima. Na stranu sto se sa tim odugovlacenjem maltane nista nije izgubilo.
I ja sam procitao tekst i ne bih trosio vrijeme na analizu, jer o tim stvarima na ovom forumu vec godinama vodimo dijaloge.
novi.dan.nova.nafaka wrote:....Priznala je i kako je pomoć tražila od urednika Federalne televizije Bakira Hadžiomerovića, sekretara Ministarstva vanjskih poslova BiH Adija Hadžikapetanovića i državnog ministra sigurnosti Sadika Ahmetovića, ali se oni, očito, nisu željeli miješati u bračne razmirice posvađanih supružnika. ....
ode se dobrovoljno javiti u iraq u vojsku i bjezati odavde
novi.dan.nova.nafaka wrote:....Priznala je i kako je pomoć tražila od urednika Federalne televizije Bakira Hadžiomerovića, sekretara Ministarstva vanjskih poslova BiH Adija Hadžikapetanovića i državnog ministra sigurnosti Sadika Ahmetovića, ali se oni, očito, nisu željeli miješati u bračne razmirice posvađanih supružnika. ....
ovdje je jednostavna stvar: ako ne postoji policijski zapisnik PU Ilidza, ako ne postoji prijava Ambasadi Austrije, i ako zena ovo demantuje, onda neka ih tuzi i cica-mica-gotova prica.
ovdje je jednostavna stvar: ako ne postoji policijski zapisnik PU Ilidza, ako ne postoji prijava Ambasadi Austrije, i ako zena ovo demantuje, onda neka ih tuzi i cica-mica-gotova prica.
ili neka javi mupu ks da se sprovede posebna istraga
privatni prblemi covjeka,nije je udario sluzbenim autom,trehno stolicom vlade fbih,na radnom mjestu u radno vrijeme...
dusa,bavit se tudjim privatnim problemima...
šta će žena prvo traži podršku među rajom
Pred ocima mi scena Bakira kako se sav zajapuren i zadihan u vijetnamci ispravlja za Behiju i govori Suljagicu "djubre jedno skandalozno krsis statut SDP-a i kodeks ponasanja imenovanih zvanicnika partije, sud o tebi ce dati partija u ponedeljak"
Onda ćemo imati naklapanja kako je SDP poklopio i tužilaštva
Boldirani dio članka ni Avaz ne bi objavio... sačuvao bi ga za Express
za boldirani dio svakako stoji to što kažeš Ultima, ali ako je ovo stvarno istina (dakle ako postoji zapisnik PU...iako se u nas za ovakve stavri s posla leti ako se ne zagubi) onda ćemo vidjeti koliko je zaista moćna kontrola medija.
upravo zbog boldiranog dijela teksta i pretpostavljam da je autor Nedim Hasić, a ako išta ne fali ministru Suljagiću onda je to agresivnost i nasilnost
JoseMujica wrote:za boldirani dio svakako stoji to što kažeš Ultima, ali ako je ovo stvarno istina (dakle ako postoji zapisnik PU...iako se u nas za ovakve stavri s posla leti ako se ne zagubi) onda ćemo vidjeti koliko je zaista moćna kontrola medija.
upravo zbog boldiranog dijela teksta i pretpostavljam da je autor Nedim Hasić, a ako išta ne fali ministru Suljagiću onda je to agresivnost i nasilnost
ma nema tu šta, kreten 1/1 ... šteta što je na ovaj način dokazo onima koji su ga iole podržavali, doduše jedino zbog mržnje prema reisu, da je idiot obični, ali eto
ili neka javi mupu ks da se sprovede posebna istraga
ja ocekujem da sad Budimlic podnese nalog k'o protiv sebe...
JoseMujica wrote:za boldirani dio svakako stoji to što kažeš Ultima, ali ako je ovo stvarno istina (dakle ako postoji zapisnik PU...iako se u nas za ovakve stavri s posla leti ako se ne zagubi) onda ćemo vidjeti koliko je zaista moćna kontrola medija.
Piše: SUZANA MIJATOVIĆ
možda je potpisana ali nije ona upućena u onaj boldirani dio poput Hasića 100%
Murisno1 wrote:ma nema tu šta, kreten 1/1 ... šteta što je na ovaj način dokazo onima koji su ga iole podržavali, doduše jedino zbog mržnje prema reisu, da je idiot obični, ali eto
o reisu i islamistima u bih ko god napise tekst odma ide u svim medijima, jebi ga ko god je samo nek je na njeg ... sad imas zapisnik i opet kaze lafina