Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bandini

#6326 Re: Manchester City FC

Post by bandini »

Edin H. wrote:
slusaj vamo wrote:
Edin H. wrote: Balotellija dobro nahvalise Englezi danas na Match of the Day, kazu da je jako dobro odgovorio izazovu kada je izasao povrijedjeni Aguero, pa je Balotelli morao igrati centralnije. Kazu vrhunska tehnika kada je onu stativu pogodio, premda da je trebao pogoditi onaj centarsut. Miran kada su ga faulirali.
MotD je ocaj od emisije, ne znam kad je gore, kad vodi Lineker ili onaj anonimni dupelizac.

Eki sad Lineker, Shearer i Dixon klocevi :lol: :lol: :lol:

a stipu ovog bombasa, ne valja mu niko ko ne nahvali dzeku
and

#6327 Re: Manchester City FC

Post by and »

bandini wrote:
and wrote:sreća pa ga de yong ne zavali bayernu,džeko bi se pravo morao zabrinuti za mjesto.
hoće li baloteli predvoditi napad protiv viljareala?
najvjerovatnije
s tribina ili mu je istekla kazna?
just principe

#6328 Re: Manchester City FC

Post by just principe »

Balotelli je debil koji rukav na vugla navlaci :D

kako je ovdje Mancini popizdio iste sekunde ga izvlaci iz igre, sta cete kad mu je Balo najvazniji :-) :D

BHF_Manijak

#6329 Re: Manchester City FC

Post by BHF_Manijak »

and wrote:sreća pa ga de yong ne zavali bayernu,džeko bi se pravo morao zabrinuti za mjesto.
Vjerujem da si cinican... :mrgreen: Inace ne vidim kako bi bio uvjeren da ce De Jong ugroziti mjesto Dzeki u napadu a on zadnji vezni! :mrgreen:
Riddle

#6330 Re: Manchester City FC

Post by Riddle »

E jes' problem Manciniu De Jonga staviti u napad. :lol:
BHF_Manijak

#6331 Re: Manchester City FC

Post by BHF_Manijak »

Riddle wrote:E jes' problem Manciniu De Jonga staviti u napad. :lol:
:lol: :lol: :thumbup: Jaka jaka, nema sta, upravu si! :mrgreen:
slusaj vamo

#6332 Re: Manchester City FC

Post by slusaj vamo »

Edin H. wrote:
slusaj vamo wrote:
Edin H. wrote: Balotellija dobro nahvalise Englezi danas na Match of the Day, kazu da je jako dobro odgovorio izazovu kada je izasao povrijedjeni Aguero, pa je Balotelli morao igrati centralnije. Kazu vrhunska tehnika kada je onu stativu pogodio, premda da je trebao pogoditi onaj centarsut. Miran kada su ga faulirali.
MotD je ocaj od emisije, ne znam kad je gore, kad vodi Lineker ili onaj anonimni dupelizac.

Eki sad Lineker, Shearer i Dixon klocevi :lol: :lol: :lol:
Lineker tu emisiju vodi ko da je kviskoteka, Shearer je legenda, Hansen pizdek. Treba li jos?
Edin H.

#6333 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

slusaj vamo wrote:
Lineker tu emisiju vodi ko da je kviskoteka, Shearer je legenda, Hansen pizdek. Treba li jos?
Ne treba :oops: :-)
slusaj vamo

#6334 Re: Manchester City FC

Post by slusaj vamo »

Edin H. wrote:
slusaj vamo wrote:
Ako stvarno zivis u Engleskoj i upijas sve sto ti MotD supljatori tipa Hansena serviraju, nadam se da imas najvise 20 godina.
Baudelaire

#6335 Re: Manchester City FC

Post by Baudelaire »

Ja sam čuo od jednog momka koji Džeku dobro poznaje da je u Sitiju pravo rasulo. Ne znam da li istinu govori frajer, nije nikad lažov bio dosad. Uglavnom, kaže da igrači međusobno skoro nikako ne komuniciraju i da su svi podijeljeni u nekakve klanove. Džeko je sa našim Balkancima, Silva, Aguero i Tevez su skupa, Englezi su jedna grupica... isto tako, kaže da je Mancini trener bez autoriteta, da je zakuhao par puta sa igračima na treningu i poslije slao poruke i izvinjavao se, a da je Balotelli najpozitivniji lik u klubu i jedan od rijetkih koji diže timski duh.

Nije sad ovo ništa revolucionarno, to se sve može vidjeti i na terenu i na slikama i pričama koje dolaze izvan terena, ali mislim da je sad svima očigledno da ovo najmanje liči na ozbiljan klub. Ja i dalje smatram da je sujeta pojedinaca njima lično iznad klupskog uspjeha, i dok je tako, neće se ni sa jednom ozbiljnijom ekipom moći nositi. I volio bih da pitam pojedince koji su tvrdili da je sve ekstra i sve profesionalno u Sitiju i da mi Bošnje seremo radi Džeke, da li još uvijek misle tako.
SaPnA

#6336 Re: Manchester City FC

Post by SaPnA »

Ako mu je istekla kazna volio bih ga vidjeti sa Dzekom u napadu , mislim da do sada su samo jednom ili 2 puta igrali zajedno.
missko

#6337 Re: Manchester City FC

Post by missko »

Baudelaire wrote:Ja sam čuo od jednog momka koji Džeku dobro poznaje da je u Sitiju pravo rasulo. Ne znam da li istinu govori frajer, nije nikad lažov bio dosad. Uglavnom, kaže da igrači međusobno skoro nikako ne komuniciraju i da su svi podijeljeni u nekakve klanove. Džeko je sa našim Balkancima, Silva, Aguero i Tevez su skupa, Englezi su jedna grupica... isto tako, kaže da je Mancini trener bez autoriteta, da je zakuhao par puta sa igračima na treningu i poslije slao poruke i izvinjavao se, a da je Balotelli najpozitivniji lik u klubu i jedan od rijetkih koji diže timski duh.

Nije sad ovo ništa revolucionarno, to se sve može vidjeti i na terenu i na slikama i pričama koje dolaze izvan terena, ali mislim da je sad svima očigledno da ovo najmanje liči na ozbiljan klub. Ja i dalje smatram da je sujeta pojedinaca njima lično iznad klupskog uspjeha, i dok je tako, neće se ni sa jednom ozbiljnijom ekipom moći nositi. I volio bih da pitam pojedince koji su tvrdili da je sve ekstra i sve profesionalno u Sitiju i da mi Bošnje seremo radi Džeke, da li još uvijek misle tako.
Mislis da u Realu ili nekoj drugoj legiji stranaca nije tako. Jezik je cudo a mentalitet jos vece, jedini internacionalci u Cityu su Balo I Compani oni mogu sa svim klanovima. S kim ce se u Realu druziti Özil I Kedira nego medjusobno i sa Svapskim Turcinima Altintopom i Sahinom, s kim izlazi na pice Ronaldo nego sa drugom Coentraom??
Ali to je normalno u takvim ekipama samo je potrebno imati trenera internacionalca sto Mancini trenutno nije, i bar mali kostur dobrih domacih igraca kao sto je golman Citya.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6338 Re: Manchester City FC

Post by Velkoski »

pa ko se ne bi druzio sa balotelijem.. lik je kralj :D
Sasvim_Obican

#6339 Re: Manchester City FC

Post by Sasvim_Obican »

Baudelaire wrote:Ja sam čuo od jednog momka koji Džeku dobro poznaje da je u Sitiju pravo rasulo. Ne znam da li istinu govori frajer, nije nikad lažov bio dosad. Uglavnom, kaže da igrači međusobno skoro nikako ne komuniciraju i da su svi podijeljeni u nekakve klanove. Džeko je sa našim Balkancima, Silva, Aguero i Tevez su skupa, Englezi su jedna grupica... isto tako, kaže da je Mancini trener bez autoriteta, da je zakuhao par puta sa igračima na treningu i poslije slao poruke i izvinjavao se, a da je Balotelli najpozitivniji lik u klubu i jedan od rijetkih koji diže timski duh.

Šta fali ?! Pa to mu dođe k'o da je u Bosni. Tri strane, moraju skupa, a ne da im se.

Jesu formirali vlast oni tamo ?
slusaj vamo

#6340 Re: Manchester City FC

Post by slusaj vamo »

missko wrote:

Mislis da u Realu ili nekoj drugoj legiji stranaca nije tako. Jezik je cudo a mentalitet jos vece, jedini internacionalci u Cityu su Balo I Compani oni mogu sa svim klanovima. S kim ce se u Realu druziti Özil I Kedira nego medjusobno i sa Svapskim Turcinima Altintopom i Sahinom, s kim izlazi na pice Ronaldo nego sa drugom Coentraom??
Ali to je normalno u takvim ekipama samo je potrebno imati trenera internacionalca sto Mancini trenutno nije, i bar mali kostur dobrih domacih igraca kao sto je golman Citya.
To je normalno sto se druzenja tice, nije sto se rada tice. Problem je sto se Cityju i na terenu vidi ko je u kojem klanu. Zato i postoje menadzeri, al da se to otkloni o treba imat nesto sto Mancini nema.
Baudelaire

#6341 Re: Manchester City FC

Post by Baudelaire »

Problem je što je i na treningu stanje takvo. Slabo se ko poslije treninga druži, Kolarov je posvađan sa cijelom odbrambenom linijom itd itd. Milion nekih gluposti i stinica, koje ni u jednom klubu nisu takve. Misliš da je tako u Milanu ili Barceloni? Misliš da je tako u Chelseaju? Arsenalu, Unitedu? Nema ekipe koja na taj način radi izuzev City-a. Ali i ne čudi me, s obzirom da nema nijednog igrača koji je faca u klubu bio i prije dolaska šeika. Svi hoće nasilu da se nametnu kao ključni igrači. Svaka ekipa ima nekoga ko predstavlja stub te ekipe, samo City nema nijednog istinskog zaljubljenika u ovaj klub u timu.
Zgec Lezda

#6342 Re: Manchester City FC

Post by Zgec Lezda »

Kako moze ekipa koja je po bodovima prva u Premiershipu ovoliko problema imat?
slusaj vamo

#6343 Re: Manchester City FC

Post by slusaj vamo »

koja ekipa, igraca imaju komotno da sastave dvije odlicne premijerligaske?

valjda se tu negdje krije i odgovor na tvoje pitanje. u medjuvremenu, sto se lige sampiona tice, jedva bod protiv napolija kuci i citanje bukvice u minhenu.
Edin H.

#6344 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

slusaj vamo wrote:
Edin H. wrote:
slusaj vamo wrote:
Ako stvarno zivis u Engleskoj i upijas sve sto ti MotD supljatori tipa Hansena serviraju, nadam se da imas najvise 20 godina.
Mislim da necu pogrijesiti ako otkrijem malu tajnu - iza tvoga nicka se krije Azira :dance:, nevjerovatna moc pogadjanja.

Koja ti je omiljena marka kasika?
slusaj vamo

#6345 Re: Manchester City FC

Post by slusaj vamo »

Ne ide ti taj sarkazam.

U osnovi me boli milokliz ko si i sta si. Ide mi, priznajem, malo na zivce citiranje nekadasnjih fudbalera i dodatno eventualno propalih trenera ili uspjesnih faca sa reklama Walkers cipsa, koji se ni medjusobno ne mogu sloziti, prevashodno jer tekme koje komentarisu i ne stignu pogledati kako valja a licni interesi i ega su im svakako najvazniji (cast Sheareru, on je tu izuzetak koji potvrdjuje pravilo), kao apsolutnih autoriteta. Posebno kada je onaj koji ih citira pun sarkazma prema jednom Papetu, koji to mozda kao trener zasluzuje, ali kao igrac sigurno ne.

Dakle, ne drzis se ni svojih nazovi principa, a Papeta prozivas za isto. Cista hipokrizija.
Jack Be Nimble

#6346 Re: Manchester City FC

Post by Jack Be Nimble »

Image

:D
jeza u ledja

#6347 Re: Manchester City FC

Post by jeza u ledja »

slusaj vamo wrote:Ne ide ti taj sarkazam.

U osnovi me boli milokliz ko si i sta si. Ide mi, priznajem, malo na zivce citiranje nekadasnjih fudbalera i dodatno eventualno propalih trenera ili uspjesnih faca sa reklama Walkers cipsa, koji se ni medjusobno ne mogu sloziti, prevashodno jer tekme koje komentarisu i ne stignu pogledati kako valja a licni interesi i ega su im svakako najvazniji (cast Sheareru, on je tu izuzetak koji potvrdjuje pravilo), kao apsolutnih autoriteta. Posebno kada je onaj koji ih citira pun sarkazma prema jednom Papetu, koji to mozda kao trener zasluzuje, ali kao igrac sigurno ne.

Dakle, ne drzis se ni svojih nazovi principa, a Papeta prozivas za isto. Cista hipokrizija.
A sta fali Linekeru, nije mi jasno. Meni je lik bas gospodin. Ne znam vise koja je koja emisija. Neki jesu takvi kao sto ih opisujes, ali neki su mi skroz super, kao neki dan Souness kad je bas komentarisao situaciju sa Tevezom poslije utakmice (u studiju jos bili Junajtedovci Dwight Yorke i Mark Hughes, nesto seruckali). Ali ima ih stvarno i ljigavih, nafuranih i glupih, kontaju oni su face, oni su igrali pravi engleski fudbal i bla bla, a zivot proveli kurvajuci se i sto ti kazes zaradjujuci od cipsa ili u reklamama za Tesco supermarkete (ili kako se vec ono zovu).

Al nemoj ba Linekera, on je legenda. :)
slusaj vamo

#6348 Re: Manchester City FC

Post by slusaj vamo »

Dobro hajde, on je kolateralna steta. :D

Vise ga kritikujem sto nema muda da se suprotstavi glupanima, kao sto to Shearer nonsalantno cini, nego isto ko da vodi Kviskoteku u ulozi Olivera Mlakara. Valja valjda odrzati taj imidz, inace ko ce mu onaj preprzeni krompir kupovati.
slusaj vamo

#6349 Re: Manchester City FC

Post by slusaj vamo »

Zaboravih: to sa Hughesom i Yorkeom je mislim bilo na ITV-u, dakle nema veze sa MotD koji ide na BBC-u. Oni su jos normala u odnosu na face u MotD, a sa Sounessom se tesko ne sloziti, svidjalo ti se ili ne ono sto govori. On mi je i najbolji "pundit" na engleskim kanalima, mada je i Rat Boy Neville iznenadjujuce dobar, bar za sada.
Jack Be Nimble

#6350 Re: Manchester City FC

Post by Jack Be Nimble »

Ma nije bitno da li je SKY, ITV ili BBC sve je to jedno te isto. Povrsiniski naprave analizu, ako nisi englez ili ne igras u EPL ne znaju nista o tebi.
Post Reply