Sta se zna ? Ben Jonson pobjedio Karla Lewisa ´88 u Seulu ,otaj rad jelnema me tamo wrote:Sve se zna.
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Sodom1
#6326 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
-
nema me tamo
#6327 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma nema uopšte diskusije
A DC-u uopšte više nema konkurencije Gustafson je jedini ostao da ponove borbu to je to ako DC ne pristane na borbu..
To bi bio pravi test za Stipu i kad bi to pobjedio ne bi više bilo diskuje ko je najveci iako se to vec sad moze reci s ovim odbranama.
A DC-u uopšte više nema konkurencije Gustafson je jedini ostao da ponove borbu to je to ako DC ne pristane na borbu..
To bi bio pravi test za Stipu i kad bi to pobjedio ne bi više bilo diskuje ko je najveci iako se to vec sad moze reci s ovim odbranama.
- Sodom1
#6328 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da se kladim na Stipu bi se kladio ,cisto podjecnjivanje da ispod sampiona pise underdog.
U ovoj diviziji ne znam sta sad dalje , za dobrobit neka se vrati sto pre Cain zdrav.
Ili nekad DC predje , svakako ima problema s kilama . >Volio bi pogledati mec Stipe DC
U ovoj diviziji ne znam sta sad dalje , za dobrobit neka se vrati sto pre Cain zdrav.
Ili nekad DC predje , svakako ima problema s kilama . >Volio bi pogledati mec Stipe DC
-
nema me tamo
#6329 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa sve je do para ako mu ponude prave pare desice se..Sodom1 wrote:Da se kladim na Stipu bi se kladio ,cisto podjecnjivanje da ispod sampiona pise underdog.
A i pitanje je da li zeli DC da se bori u teškoj jer sam ga nedavno slusao kako govori da je to prošlost..
A unerdog Stipe i kvota 2, 40 na premieru je ludilo bilo, al' eto stisni muda pa se kladi protiv onog a i Stipe je jedva izbjegao one udarce koji bi ga sigurno poslali na spavanje..
Sve ostalo udarci nogama, klinč sve sve je na strani Stipe sto je i logika koliko iskustvo ima dok ovaj 5 godina MMA iskustva ima..
I dobro Stipe rece jednom da ima 31 godinu Nganou, a izgleda starije od njega..
- Sodom1
#6330 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pitanje je sta zeli DC ipak 38 godina . Jel do novca , borbi , teska , ovo ono , ne zna se . TJ. mi ne znamonema me tamo wrote:Pa sve je do para ako mu ponude prave pare desice se..Sodom1 wrote:Da se kladim na Stipu bi se kladio ,cisto podjecnjivanje da ispod sampiona pise underdog.
A i pitanje je da li zeli DC da se bori u teškoj jer sam ga nedavno slusao kako govori da je to prošlost..
A unerdog Stipe i kvota 2, 40 na premieru je ludilo bilo, al' eto stisni muda pa se kladi protiv onog a i Stipe je jedva izbjegao one udarce koji bi ga sigurno poslali na spavanje..
Sve ostalo udarci nogama, klinč sve sve je na strani Stipe sto je i logika koliko iskustvo ima dok ovaj 5 godina MMA iskustva ima..
I dobro Stipe rece jednom da ima 31 godinu Nganou, a izgleda starije od njega..
Ko zeli da pogodi na kladionici neka slusa Sonena , strasan analiticar .
Nema zamalo , znalo se i zna se da Stipe ima strasnu eskivazu,ja nisam ocekivao de ce ponoviti Removu gresku.Rem bi i dobio da nije usao nonsalantno kako on to samo zna , kao nekad protiv Bigfoota
Ja razumijem UFC njima je bitna lova , moralo se malo razdrmati barem medijski teska kategorija , postala je i ona mrtva
-
nema me tamo
#6331 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
DC ce se boriti do 40e to je obecanje zeni.
- Sodom1
#6332 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nekide onda na Stipeta
A Nagano na Lesnera i neka suspenduje ugovor UFC sa USADom na njih dvojicu
Da i mi gledaoci malo dihnemo i uzivamo
A Nagano na Lesnera i neka suspenduje ugovor UFC sa USADom na njih dvojicu
Da i mi gledaoci malo dihnemo i uzivamo
-
Rob_Atl
#6333 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakav bi fight bio DC vs Stipe, ne znam ko bi se zrtvovao, Stipe da se spusti u nizu kategoriju, ili DC da se napuca za tesku, komentatori su bas posije borbe pricali o ovome, sigurno bio bio jedan od najvecih PPV sto znaci bruka para i za njih. Stipe je naredao sviju u teskoj nema se kome pravdat vise, dok je DC zeljan titula sve je moguce.
-
nema me tamo
#6334 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Uh pa ja zaboravio da je Cain s njim i da i ako je povrijeđen mislim da nema sanse da ce ici Cormier prihvatiti borbu jer je Cain teška..
-
Dead Man Walking
#6335 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jel samo meni izgleda da je DC ovo onako reda radi samo i da ne moze preci preko onih poraza od JBJ?
-
nema me tamo
#6336 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da mentalno kao sto sam kaze bez priče bez icega da samo ulete u oktagon i da se bore onda ne bi bio problem kontra Jonesa..Dead Man Walking wrote:Jel samo meni izgleda da je DC ovo onako reda radi samo i da ne moze preci preko onih poraza od JBJ?
S druge strane kaze misli da ne bi mogao mentalno izdrzati sve ono što ide prije borbe..
Jednostavno je svjestan da je Jones drugi level i kompletniji borac od njega, a što se tice ove druge buranije za njih je pravi šampion.
- SpecialOffer
#6337 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
DC kaze da bi volio da se Cain bori sa Miocicem za prvaka u teskoj kategoriji ali da generalno nema nista protiv te borbe ako bi se desilo da Cain ne uleti a i Dana kaze ako bi DC pobijedio Miocica i postao prvak u teskoj kategoriji da moze kao GSP predati pojas jer se DC svakako ne bi poslije borio sa Cainom jer su prijatelji i u istom kampu, AKA.
A sto se tice Jon Jonsa jbg. lik je steroidas i to je to a DC je pricao generalno za poraze da ne moze da ih zaboravi od OI i poraza tamo i medalja koje je mogao osvojiti pa do borbi sa Jon Jonesom i bas je naveo kako mu je najgore to zbog djece koja inace ne gledaju borbe za zadnju kad je izgubio sin pitao mater je li DC pobijedio i kako je ona rekla da nije i kako je on plakao i sl.
A sto se tice Jon Jonsa jbg. lik je steroidas i to je to a DC je pricao generalno za poraze da ne moze da ih zaboravi od OI i poraza tamo i medalja koje je mogao osvojiti pa do borbi sa Jon Jonesom i bas je naveo kako mu je najgore to zbog djece koja inace ne gledaju borbe za zadnju kad je izgubio sin pitao mater je li DC pobijedio i kako je ona rekla da nije i kako je on plakao i sl.
-
cassius
#6338 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma DC ljudska gromada.
- deer_hunter
#6339 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Stipe vs DC, UFC 226. Usput ce biti i treneri u novoj sezoni TUF-a
DC ce morati nabaciti koju kilu sto mu ne bi trebalo predstavljati veliki problem 
-
nema me tamo
#6340 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
deer_hunter wrote:Stipe vs DC, UFC 226. Usput ce biti i treneri u novoj sezoni TUF-a![]()
![]()
DC ce morati nabaciti koju kilu sto mu ne bi trebalo predstavljati veliki problem
Ma kakav problem..
Joj ovo je za Stipu ludilo ako pobjedi i ako ima govora sad da li je najbolji ako izgura protiv Cormiera nece biti govora više.
- SpecialOffer
#6341 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jos malo Bektic, to niko ne prati?
- Sodom1
#6342 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kad je ? Sad se neke trebe bore
- SpecialOffer
#6343 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jos jedna dvije brobe pa BekticSodom1 wrote:Kad je ? Sad se neke trebe bore
- Sodom1
#6344 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Haj ne bi li bismiletom ovaj put dobio
-
hali gali halid
#6345 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Moze li link neki?
- Sodom1
-
Dead Man Walking
#6347 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakav je ovaj Pepey, nisam ga nesto upratio... Trebao bi ovo Mirso dobiti, tj morao bi ako misli nesto ozbiljnije raditi.
Edit: dobar je Memo.
Edit: dobar je Memo.
Last edited by Dead Man Walking on 28/01/2018 01:18, edited 1 time in total.
- Sodom1
#6348 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mirso kratak zasad
- SpecialOffer
#6349 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bravo Mirasade
Ugasi ga sa udarcem u jetru
Ugasi ga sa udarcem u jetru
-
Dead Man Walking
#6350 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kasni ti stream ocito.