zlajapravaraja wrote:Kolasinac sutra igra od pocetka protiv Bayerna na Allianz Areni...
Trebalo bi ga upratiti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zlajapravaraja wrote:Kolasinac sutra igra od pocetka protiv Bayerna na Allianz Areni...
Tesko glavonjizlajapravaraja wrote:Kolasinac sutra igra od pocetka protiv Bayerna na Allianz Areni...
Bit ce dobra vijest da taj glavati Papa ne bude u Zenici jer sam cuo da ce mu oporavak od povrede potrajati!DonVito wrote:Zbog ovoga:
Fuchs (5. Gelbe Karte), K. Papadopoulos (Knieoperation)
Njemacki Kiker
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -04-2.html
Ti igraci od djetinjstva sanjaju da igraju za Hrvatsku odnosno Srbiju, nema tu pomoci.shalla wrote:Sto me nervira ovo Papetovo moralisanje "ne bih nikad zvao nekoga samo da ga onemogucim da igra za drugu reprezentaciju"...
Sta on glumi, Majku Terezu, sveca?
Fakat me nervira, kad se treba kurciti sa kojekakvim izjavama i spustanjima djeci od 18 godina tad nije ugladjeni gospodin...
Nama su "komsije" u zadnjih 20 godina uzeli u fudbalu, kosarci, rukometu stotine igraca a mi sad treba da ganjamo neke kodekse?!?
Jesmo mi ko narod glupi u picku materinu, nece nas 50 ratova opametiti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa koji je kurac dolazio u Sarajevo pred novu godinu i slikao se s celnicima saveza?jeza u ledja wrote:
Neko je pitao za Bicakcica iznad, on valjda ne moze nastupati za nas jer nema nas pasos, odnosno ga se odrekao.
Mora li ga uopste imati?jeza u ledja wrote:Pa valjda sad ganja da ga ponovo dobije.
e jbg i ti nekad provališ boze sacuvaj.Ako promjeni igraćejeza u ledja wrote:Ovaj Jakupovic nikad nije igrao takmicarski mec za Svicu, ali je vec jednom promjenio sportsko drzavljanstvo iz naseg u njihovo i zato ga je popusio.
Neko je pitao za Bicakcica iznad, on valjda ne moze nastupati za nas jer nema nas pasos, odnosno ga se odrekao.
Koju poziciju momak igra ? Nama treba pojačati odbranu - bili bi beton da imamo pored Spahe još 1 ili 2 pouzdana igrača nazad...kokakolas wrote:Momak jako dobro odigrao, uprkos visokom porazu. Trebamo ovo ozbiljno shvatiti i izvršiti pritisak na njega i savez da se pitanje Kolašinca što prije riješi.