Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote:da je savez kako treba, u nedjelju 1. juna je trebao biti event u fan shopu repke sa 100 novih dresova, predstavljanjem, hostesama, muzikom, ludilo
prodali bi SVE
nije valjda da su svi otišli u USA i da to nije imao ko uraditi...
DaysleepeR wrote:da je savez kako treba, u nedjelju 1. juna je trebao biti event u fan shopu repke sa 100 novih dresova, predstavljanjem, hostesama, muzikom, ludilo
prodali bi SVE
Trebao je to Zuka odraditi, al nije mu se nesto dalo
Timotije wrote:Jos uvijek nista na zvanicnoj stranici Adidasa, hajde kod nas, ali cudi me malo ova njemacka aljkavost...
Prvenstvo je za 10 dana nema se vremena za gubljenje.
Nesto mi se ne kupuje kod ovih preprodavaca po internetu, danas svi sve "tale", kome se kasnije zaliti kad ti uvale krpu !?
I meni je ovo jako neprofesionalno, postavio sam e-mail od engleskog adidasa ranije, pojma ljudi nemaju o nasim dresovima Evo bar se negdje pojavila vijest, postavise iznad.
Jesi li primio vakcine?
Cudno.
Nema jos nista u njihovom prodajnom shop-u.
Fali jos jedna, za zute boginje, u srijedu !
Pocinje pomalo i nervoza, da ti pravo kazem, cesto se upitam: " Sta je meni, sve ovo trebalo "?
KvaziExpert wrote:evo pojavili se kod "oficijelnog legea partnera" i to primjerak za tekmu argentina-bih, sa zastavama, kaže stanje zaliha: na raspolaganju
embroidered logo, dakle zašiven, nije zalijepljen, dakle nije oriđiđi
prodali bi SVE
Trebao je to Zuka odraditi, al nije mu se nesto dalo
Obisao sve radnje adidasa u uzem centru Minhena i dresova nema ali nadaju se isporuci u toku sedmice i imaju vec bruku narudzbi. Znaci katastrofa. Trenerke sam vidjeo one sto nasi nosaju bez logoa saveza i dvobojne su
missko wrote:Obisao sve radnje adidasa u uzem centru Minhena i dresova nema ali nadaju se isporuci u toku sedmice i imaju vec bruku narudzbi. Znaci katastrofa. Trenerke sam vidjeo one sto nasi nosaju bez logoa saveza i dvobojne su
Gesendet von meinem SM-N9005
Samo narucujte pa kad nam puknu cifru 125 € nemojte se cuditi.
DaysleepeR wrote:gledam onu tekmu protiv Obale Slonovače, svako dijete ima Legea dres, o starijim da ne govorim, uzela je Legea para žešće, sretno im bilo
A sad ce Svabe uzeti, a ne zarezuju nas ni za suhu sljivu, pocela prodaja nema dresova, nema promocije, dizajn bez ikakve originalnosti...
Zar se nije mogao pronaci domaci proizvodjac posrnule, a jako kvalitetne tekstilne industrije koju smo imali.