muha_sa wrote:topcam wrote:
Parola snadi se![]()
![]()
![]()
da bog mili sacuva
I zakloni
Moderators: _BataZiv_0809, anex
muha_sa wrote:topcam wrote:
Parola snadi se![]()
![]()
![]()
da bog mili sacuva

Bio je 2 dana parkiran i otisaoamortizer wrote:Moze se sam izvuci, ali ako je Koperfild!citroen xm wrote:Garant stranac došao da se prekuca ili raturi u dijelove. Samo sada će trebati neko da ga izvuče jer po svemu sudeći fino se nasadio, a ima zadnju vuču.

Sigurno mu bio hlad hahahquarterback wrote:grbavica je rasadnik parking papakaWind wrote:![]()

otkud ti to? ja jucer ujutro usao najnormalnije ,a ne vozim autobus niti sam radnik stanice ....Optimist wrote: mimo rampe ne moze proci nista osim autobusa i eventualno radnika na stanici.
na dolazne ili odlazne perone si usao?sorcerer wrote:otkud ti to? ja jucer ujutro usao najnormalnije ,a ne vozim autobus niti sam radnik stanice ....Optimist wrote: mimo rampe ne moze proci nista osim autobusa i eventualno radnika na stanici.
Znam da se ne moze uci a vidim da si fino pitao cikicu ( lijepa rijec je cudosorcerer wrote:na polazni peron ,tu gdje ja ta slika ,trebao neke dijelove ubaciti na bus i lijepo upitao covjeka koji je u onoj kucici i pustio me da udjem bez problema.ne brini nisam stao kao taj s polom vec sam se parkirao u kraj da ne smetam nikome,tamo gdje je bio restoran nekad.

quarterback wrote:Da nije muz66 naisao maloprije pored akvarijusa na grbavici biciklom pa nije mogao proci![]()
sa facebooka, od maloprije... aktuelno, s grbavice
Code: Select all
http://www.radiosarajevo.ba/novost/111839