Palestinci bacaju rakete na civile, heroji.
Izrael je opet pocinio zlocin!
- dječak sa šibicama
#6326 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izrael ubije komandanta Hamasa, zlocin.

-
Avetinho
#6327 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sve je to cionisticko-boljsevicko-antibosansko-cetnicka zavjera militantno-fasisticko-cionistickih ideologija imperijalistickog ekspanzionistickog tipa.dječak sa šibicama wrote:Izrael ubije komandanta Hamasa, zlocin.
- mO k3
#6328 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
neznam da li si citao postove prije ,ali ova eskalacija je za mene predvidjena sa strane izraeladječak sa šibicama wrote:Izrael ubije komandanta Hamasa, zlocin.
sve je bilo spremno za ove sukobe ... sada izraelci traze samo povodom za sire sukobe cak i za napad na iran
- Frtalj_Duše
#6329 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Uzimajući u obzir da su ti 'civili' u stvari okupatori koji su (SVJESNO) došli na TUĐU zemlju, itekako ih diskvalifikuje za bilo koji oblik solidarnosti.dječak sa šibicama wrote:Izrael ubije komandanta Hamasa, zlocin.
From my SGSII via Tapatalk 2.
- amoninan
#6330 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I koji će već sutra biti pod punom vojnom opremom, njih 30 hiljada rezervista.Frtalj_Duše wrote:Uzimajući u obzir da su ti 'civili' u stvari okupatori koji su (SVJESNO) došli na TUĐU zemlju, itekako ih diskvalifikuje za bilo koji oblik solidarnosti.dječak sa šibicama wrote:Izrael ubije komandanta Hamasa, zlocin.
From my SGSII via Tapatalk 2.
- dječak sa šibicama
#6331 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Raketiranje Tel Aviva ce im se obiti o glavu, a jednom ce i morati izaci iza suknji civila iza kojih se skrivaju u Gazi.
Koji ratnici, sakrili se medju civile, pa drmaju raketama po izraelskim gradovima.
Koji ratnici, sakrili se medju civile, pa drmaju raketama po izraelskim gradovima.
- hrastov žižak
#6332 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
izlizala ti se ironija davno. daj nešto novoJa Sam Odavle wrote:Sve je to cionisticko-boljsevicko-antibosansko-cetnicka zavjera militantno-fasisticko-cionistickih ideologija imperijalistickog ekspanzionistickog tipa.dječak sa šibicama wrote:Izrael ubije komandanta Hamasa, zlocin.

-
Avetinho
#6333 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Procitas li ti ponekad sta napises, ili samo lupas po tastaturi, pa sta god ispadne? Kako si uspio ove dvije recenice strpat jednu do druge?bogoljub wrote: prvi put u posljednjih 20 god, rakete lete i na Tel Aviv. 70 izraelaca ranjeno.
Hoće li svijet opet nijemo gledati na Cionistička orgijanja nad nejači.!?
Last edited by Avetinho on 15/11/2012 23:03, edited 1 time in total.
- amoninan
#6334 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
According to Al Jazeera's reporter in Gaza, the three Palestinians killed in the latest Israeli airstrikes on Beit Hanoun were three children aged nine, 14, and 16 years old.
Israeli attacks are still taking place across the Gaza Strip.
Israeli attacks are still taking place across the Gaza Strip.
- It_is_a_Leclerc
#6335 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izrael će krenuti u kopnenu ofanzivu na Palestinu. Možda je i do kraja uništiti. I niko im opet ne smije i ne može ništa.
To je samo poruka Iranu šta ih čeka, ako krenu sa nepromišljenim aktivnostima.
To je samo poruka Iranu šta ih čeka, ako krenu sa nepromišljenim aktivnostima.
-
stokton
#6336 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Koliko sam upoznat prvo su Izraelci napali, tako da im se obija o glavu kako god okreneš. Znači ovi mogu njih napadat a ovi ne mogu uzvratitdječak sa šibicama wrote:Raketiranje Tel Aviva ce im se obiti o glavu, a jednom ce i morati izaci iza suknji civila iza kojih se skrivaju u Gazi.
A u vezi suknji si još smješniji, sad su ovi ko mudonje što napadaju sa najsofisticiranijim oružijem što postoji, a ovi drugi što nemaju su pizde( po tvojoj teoriji JNA i ostali četnici su bili mudonje a mi pizde) .
Mislim da bi se trebao ostavit ozbiljnih tema, lakše ti se igrat sa šibicama ili nešto slično
- amoninan
#6337 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Gaza: A people under siege
Interactive map of Gaza shows how different cities in the besieged strip are impacted by Israeli air attacks.
http://www.aljazeera.com/indepth/intera ... 12311.html
Interactive map of Gaza shows how different cities in the besieged strip are impacted by Israeli air attacks.
http://www.aljazeera.com/indepth/intera ... 12311.html
- mO k3
#6338 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
CNN upravo amasador izraela pri un govori odakle dolazi oruzje palestincima ... Iran,Sirija ..... to su sljedeci ciljevi
- citadela
#6339 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kao i sa Hezbollahom 2006.harač wrote:
nadam se da hamas uvlači egipat samo da bi ove natjerao na neke pregovore, jer ako planiraju rat, ovaj put neće biti šestodnevni već dvodnevni
- muhafuca
- Tkd
#6341 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
hrastov žižak wrote:dosadan si. prestani insinuirati, dijete.Džabe objašnjavati, drugi su krivi , ne izrael i njihova cionistička politika.
Đe si internet huligan. Lahko je biti jak ispred monitora. Reci mi to u oči da ti pjevam sve postaje pepeo i dim (true story)
Najmanje 12 kamiona sa tenkovima i oklopnim vozilima primećeno je kako se kreće ka graničnom području, kao i autobusi sa vojnicima. Izraelski ministar odbrane Ehud Barak je najavio da je odobrio mobilizaciju rezervista, a izraelska vojska da bi čak 30.000 moglo da bude mobilisano.
http://www.avaz.ba/globus/svijet/sprema ... li-ka-gazi
- muhafuca
#6342 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hoce li CNN pozvati i koga da za Palestince prozbori koju ?Ženski Dr.Med wrote:CNN upravo amasador izraela pri un govori odakle dolazi oruzje palestincima ... Iran,Sirija ..... to su sljedeci ciljevi
- amoninan
#6343 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma to je standardna spika. Mislim da je Egipat ovog puta u fokusu u tom kontekstu, odnosno testiranje Morsija i MB.Ženski Dr.Med wrote:CNN upravo amasador izraela pri un govori odakle dolazi oruzje palestincima ... Iran,Sirija ..... to su sljedeci ciljevi
I Egipćani su izgleda toga svjesni, čim šalju premijera u Gazu.
Bogme, niko ne može predvdeti dalji tok događaja.
- mO k3
#6344 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Prebacio sam ne mogu vise da gledam ljigavca ... prica o onome sto su ga ubili komentatorka ga je malo pritisnula ,ali on vjesto izbjegava pitanja
- mO k3
#6345 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
sta je morsi i mb??amoninan wrote:Ma to je standardna spika. Mislim da je Egipat ovog puta u fokusu u tom kontekstu, odnosno testiranje Morsija i MB.Ženski Dr.Med wrote:CNN upravo amasador izraela pri un govori odakle dolazi oruzje palestincima ... Iran,Sirija ..... to su sljedeci ciljevi
- amoninan
#6346 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Novoizabrani egipatski predjednik i član Muslimanskog bratsva - zabranjene stranke u doba Mubaraka.Ženski Dr.Med wrote:sta je morsi i mb??amoninan wrote:Ma to je standardna spika. Mislim da je Egipat ovog puta u fokusu u tom kontekstu, odnosno testiranje Morsija i MB.Ženski Dr.Med wrote:CNN upravo amasador izraela pri un govori odakle dolazi oruzje palestincima ... Iran,Sirija ..... to su sljedeci ciljevi
Hamas ti je praktično njihov palestinski ogranak.
- Tkd
#6347 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I ne žele svoje stare granice ? 
- mO k3
#6348 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
hvala nisam u toku ,ali ovo ne ide na dobro ... 
-
Avetinho
#6349 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zasto ne bi?muhafuca wrote:Hoce li CNN pozvati i koga da za Palestince prozbori koju ?Ženski Dr.Med wrote:CNN upravo amasador izraela pri un govori odakle dolazi oruzje palestincima ... Iran,Sirija ..... to su sljedeci ciljevi
http://www.cnn.com/video/?iid=article_s ... trikes.cnn
- muhafuca
#6350 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Joj al AlJazeera English mi je down totalno
ko da se nista ne desava - Malo provaze
neka je kriza u Gazi pucaju i jedni i drugi
nego trenutno vaznija vijest je
"da je BP kaznjen na sudu
sistem obrazovanja u HongKongu ....."
Halo ba breaking news - muslimani ovo ono

ko da se nista ne desava - Malo provaze
neka je kriza u Gazi pucaju i jedni i drugi
nego trenutno vaznija vijest je
"da je BP kaznjen na sudu
sistem obrazovanja u HongKongu ....."