Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Impavidus

#6326 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Cafe Camargue wrote: Plus ono skandiranje "ubij srbina", sramota!

Zato mislim da bi naš klub trebao da uputi pismo FK Borac, da izrazi žaljenje zbog nemilih događaja, jer ako u Borcu odluče da se revanširaju, a imaju pravo, onda nam definitivno ne preostaje ništa drugo nego da se i mi poseljačimo koliko možemo, i uklopimo u kompletan ambijent ove jadne lige.
to skandiranje je sa istoka upuceno, a mislimd a nema potrebe pisati sta se psuje sa istoka rodjenom sinu bi opsovali a ne drugim navijacima...
sa drugim dijelom se slazem, ne treba nam niposto oko za oko, valja nama u BL otici-nekad...
Gde si sad cica maco

#6327 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

Ne smiju Klub i HZ ispaštati zbog milicijskog nepoznavanja ćirilice.
cappy_tempo

#6328 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

@Cafe Camargue u zenici mogu platiti kartu,laktasi,modrica pa i trebinje,bihac koliko toliko,gradacac ne mogu ih se vise sjetiti,a ovo ostalo je sve fuj i oni bi nama trebal platiti sto uopste dodjemo u tolikom broju pa mogu sponzorima pucat suplje kako su jaki vako nako pa privlace gledaoce na "tribine".da imaju tribinu makar kao ona u bihacu(ona sto nije natrkivena) pa hajd udure da se plati,ali oni dodju i wc i vodu i normalnu tribinu dobiju i kukaju kad se plati karta,a mi kad odemo u neko selo na livadi stojimo i jos ako je kisa onda je bas ljepota,a ne kukamo zbog karata ako je placamo.kako god nek se jebu,ako oce da gledaju nek plate,ako nece nek idu dodiku plakat pa nek im covjek kupi karte.ja njihovu skalameriju ne smatram tribinom i nema potrebe da se ista placa,a jos stoji iza ograde stadiona pa kad gledas u neku ruku ta tribina uopste nije u sklopu stadiona.
Cafe Camargue

#6329 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

cappy_tempo wrote:@Cafe Camargue u zenici mogu platiti kartu,laktasi,modrica pa i trebinje,bihac koliko toliko,gradacac ne mogu ih se vise sjetiti,a ovo ostalo je sve fuj i oni bi nama trebal platiti sto uopste dodjemo u tolikom broju pa mogu sponzorima pucat suplje kako su jaki vako nako pa privlace gledaoce na "tribine".da imaju tribinu makar kao ona u bihacu(ona sto nije natrkivena) pa hajd udure da se plati,ali oni dodju i wc i vodu i normalnu tribinu dobiju i kukaju kad se plati karta,a mi kad odemo u neko selo na livadi stojimo i jos ako je kisa onda je bas ljepota,a ne kukamo zbog karata ako je placamo.kako god nek se jebu,ako oce da gledaju nek plate,ako nece nek idu dodiku plakat pa nek im covjek kupi karte.ja njihovu skalameriju ne smatram tribinom i nema potrebe da se ista placa,a jos stoji iza ograde stadiona pa kad gledas u neku ruku ta tribina uopste nije u sklopu stadiona.
Dogovor je dogovor, i treba ga poštovat.
Sutra ćemo otići u BL, i opet ćemo za tu skelu na livadi platiti ulaz.
Doći će nas tri puta više nego njih.
I ko je koga zajebo?
limeni

#6330 Re: FK Sarajevo

Post by limeni »

Cafe Camargue wrote:
cappy_tempo wrote:@Cafe Camargue u zenici mogu platiti kartu,laktasi,modrica pa i trebinje,bihac koliko toliko,gradacac ne mogu ih se vise sjetiti,a ovo ostalo je sve fuj i oni bi nama trebal platiti sto uopste dodjemo u tolikom broju pa mogu sponzorima pucat suplje kako su jaki vako nako pa privlace gledaoce na "tribine".da imaju tribinu makar kao ona u bihacu(ona sto nije natrkivena) pa hajd udure da se plati,ali oni dodju i wc i vodu i normalnu tribinu dobiju i kukaju kad se plati karta,a mi kad odemo u neko selo na livadi stojimo i jos ako je kisa onda je bas ljepota,a ne kukamo zbog karata ako je placamo.kako god nek se jebu,ako oce da gledaju nek plate,ako nece nek idu dodiku plakat pa nek im covjek kupi karte.ja njihovu skalameriju ne smatram tribinom i nema potrebe da se ista placa,a jos stoji iza ograde stadiona pa kad gledas u neku ruku ta tribina uopste nije u sklopu stadiona.
Dogovor je dogovor, i treba ga poštovat.
Sutra ćemo otići u BL, i opet ćemo za tu skelu na livadi platiti ulaz.
Doći će nas tri puta više nego njih.
I ko je koga zajebo?
guzonje u upravi klubova zajebali obicne navijace..kao sto politicari zajebavaju narod...
Obuca9

#6331 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

kokuz_sa wrote:imal na netu gdje utakmica..sazetak ili bilo sta
kad je sarajevo igralo sa sirokim pod bijelim brijegom..
Naravno da ima, bujrum na naš forum, imaš linkove za download cijele tekme ;)
kokuz_sa

#6332 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

hz__semir wrote:
kokuz_sa wrote:imal na netu gdje utakmica..sazetak ili bilo sta
kad je sarajevo igralo sa sirokim pod bijelim brijegom..
Naravno da ima, bujrum na naš forum, imaš linkove za download cijele tekme ;)
vec sam pregledao al nisam uspio naci..ajd javim ti se na pp
Bušman

#6333 Re: FK Sarajevo

Post by Bušman »

Ja na TVu nisam toliko glasno cuo to "ubij Srbina", ali zbog te nekolicine maloumnika HZ trebaju uputiti zvanicno izvinjenje. A ako je tacno to za zastitare, rijesit po kratkom postupku - nek osiguravaju materi svojoj, a ne stadione :D

A Horde.... odakle im zivci da trpe onakvu igru Sarajeva i navijaju konstantno 90 minuta? Svaka cast za ono.
The 51st State

#6334 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Bušman wrote: A Horde.... odakle im zivci da trpe onakvu igru Sarajeva i navijaju konstantno 90 minuta? Svaka cast za ono.
ljubav i vjera u bolje sutra-
cunga lunga

#6335 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

The 51st State wrote:
Bušman wrote: A Horde.... odakle im zivci da trpe onakvu igru Sarajeva i navijaju konstantno 90 minuta? Svaka cast za ono.
ljubav i vjera u bolje sutra-
:dance:
Reglan

#6336 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

#SemiR# wrote:Kako je dospio onaj njihov trans ljuta krajina u nase ruke?
Image
:lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=z0PUDjuTXqE :lol: :lol:
#SemiR#

#6337 Re: FK Sarajevo

Post by #SemiR# »

I ja sam primjetio da su ponijeli taj transparent u Sarajevo, pa me zanima gdje su ga nasi pokupili
Obuca9

#6338 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Nigdje.

Image

Obratiti pažnju na detalje ;-)
svakako_lud

#6339 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

Bušman wrote:Ja na TVu nisam toliko glasno cuo to "ubij Srbina", ali zbog te nekolicine maloumnika HZ trebaju uputiti zvanicno izvinjenje. A ako je tacno to za zastitare, rijesit po kratkom postupku - nek osiguravaju materi svojoj, a ne stadione :D

A Horde.... odakle im zivci da trpe onakvu igru Sarajeva i navijaju konstantno 90 minuta? Svaka cast za ono.
Horde niti su navijale ubij srbina, niti su likovale nad policijskom silom na jugu jer veoma dobro znamo kako je to biti napadnut od strane majmuna na pravdi boga, to što je dio istoka skandirao je samo potvrda činjenice da tamo ima jedan srećom manji dio mentalno zaostalih majmuna koji na tekme dolaze da bi liječili svoje komplekse od kuće.

Svako ko išta mozga u glavi ima može samo osuditi onu bespotrebnu represiju na lešinarima, a naši "security" nikad pameti neće doći....
Samo HZ

#6340 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

4
Last edited by Samo HZ on 14/09/2010 10:51, edited 1 time in total.
Cafe Camargue

#6341 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

.
raznosac_pice

#6342 Re: FK Sarajevo

Post by raznosac_pice »

KARINA, znači K pa A pa R pa I pa N pa A, KARINA!

To piše na zastavi!
svakako_lud

#6343 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

Samo HZ wrote:ko se ljuti uliva mu kruti, oteli im zastavu i uradili odgovor ..
Eh da ti bog malo prosvijetli pamet i nauči te čitati....
mrchinho

#6344 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

kad vam pocinje onaj brazilac igrati
Nuclear Winter

#6345 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Čitam po raznim srbijanskim forumima,post-ove po pitanju ovog "belaja" u nedjelju i mogu se čuti svakave budalaštine.Najinteresantnija priča je vezana za argentince sa one njihove krpe,naime redari su "skontali",da se ono argentinci po.uvajte nam po k.rac,odnosilo na srebreničane(argentum-srebro) :lol:
Mislim stvarno,među lešinarima,a takođe i među redarima na planeti cijeloj ne postoje dvojica koja znaju za periodni sistem elemenata,a kamo li za argentum.U svakom slučaju komentari idu od onih koji vjeruju,u "zavjeru" lešinara sa argentumom,onih koji smatraju da su redari pogriješili,i na kraju troprstaši koji se svim silama trude da dokažu da je ono predizborna "čeka",da će nas u banja luci dočekati na nož(ko da su nas dosada dočekivali hljebom?),pa komentari podrške iz srbije u stilu:odcepite se,bosna je veštačka tvorevina,treba borac i "srpsko sarajevo" da igraju u 1 ligi srbije :lol:
Obuca9

#6346 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Čuj po srbijanskim forumima, pa evo ti ovog foruma prvog, odavde je i krenula priča o argentumu i srebru. ;)
Nuclear Winter

#6347 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Buraz evo sad sam pregledao par stranica,i nigdje nisam vidio priču vezano za "argentum"??
Obuca9

#6348 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Nuclear Winter wrote:Buraz evo sad sam pregledao par stranica,i nigdje nisam vidio priču vezano za "argentum"??
Nije na ovoj temi, ja mislim na temi "Premijer liga" ili "Navijačka scena", nisam siguran ;) A može biti i da su moderatori izbrisali u medjuvremenu.
Baltazar_khan

#6349 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Sutra protiv Sloge.

Pa jel konačno Juninho dobio tu papirologiju, pa da može sutra igrati utakmicu za nas?
Nuclear Winter

#6350 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Baltazar_khan wrote:Sutra protiv Sloge.

Pa jel konačno Juninho dobio tu papirologiju, pa da može sutra igrati utakmicu za nas?
Nije do papirologije,već što su mu tražili DODATNI ljekarski pregled.U koliko sati sutra???
Locked