Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr. Kuca wrote:Ne znam kume, sigurno sam gledo desetak puta real ove sezone, al nije bilo neke ljepote, evo ni sad protiv levantea, igrjau samo na agresivnost i na presing, fizicki su besprjekorno spremni!
Po meni ljpota igre se ne mjeri brukom dodavanja ili lijepih solo prodora. Ja tekmu gledam kao cjelinu i igru dva tima.
A tekme Reala nose svu draz , ima neizvjesnosti,posjed lopte nije samo kod jedne ekipe, oba tima daju golove, okretanje rezultata iz keca u dvicu ili obrnuto e to ja zovem ljepom tekmom a Real ih je ove sezone odigrao dosta.
fudbal se ne igra samo radi ljepote nego i radi rezultata
a ocito ne kontas ili neces da vidis bit bruke dodavanja al nema veze svako ima svoj ukus i svoje vidjenje igre
Mah, imaju dobro grijanje - ne brinem se. Lužnjiki kao najbolji stadion u Rusiji mora da istrpi i CSKA, i Lokomotiv i Rubin Samo Zenit ne razmišlja o Moskvi kao opciji
Ne znam po kom osnovu je Ronaldo razmaženi kreten. Valjda je kreten onaj ko mu je stavio tu klauzulu u ugovor. A sve se bojim da Brzi iz Tešnja ne bi tražio da mu ispune tu klauzulu i da povećaju njegovu platu da ima na to pravo.
Tomahawk11 wrote:Prigovori sve ucestaliji Neka, uvijek je tako kad je neko na vrhu. Opletite po sudijama, ofsajdima, crvenim kartonima, sumnjivim situacijama....
Tomahawk11 wrote:Prigovori sve ucestaliji Neka, uvijek je tako kad je neko na vrhu. Opletite po sudijama, ofsajdima, crvenim kartonima, sumnjivim situacijama....
To pricas iz iskustva ...
e sad je pravi trenutak da se skine ono BWIN i stavi UNICEF
To pricas iz iskustva ...
Jesam rek'o nesto sto nije tacno?! Znas da je tako....Sad se za Real traze razlozi ''Zasto je prvi?'', nekad su trazili za Barcu, u Italiji je redovno neko ''kriv'' za titulu Milana, Intera, Juventusa....Kad vidis da se prica o stvarima koje sam naveo u prethodnom postu, znas da je taj klub na pravom putu da osvoji trofej.
Nisam nikad pricao o ''sudijskim navlacenjima'' i sl. za Barcelonu