chats&dialogs u aplikaciji pa na general notifications od 15/02 ima i link...kad se prijavis kazu 3 dana za odgovor...elem, vidjecemo na sta ce liciti, mogli bi jos biti dobri, ako fee bude ok i ako kartica i support budu radili ovako kao sad...Dozer wrote:Pa niko nikad nije ni rekao da postoji to pravilo o ulaganju svaka 3 mjeseca. Postoji pravilo o neaktivnosti accounta duze od 3 mjeseca. To znaci da se nisi ni logovao na account, niti trgovao. Medjutim, i tada ti skinu (mrsko mi sada citati), mislim 50$ na ime odrzavanja accounta, a ako ih nemas onda ti skinu koliko imas u balansu, a kupljene pozicije se ne diraju.Ostri_Mac wrote:koga interesuje za IQO
postavio upit maloprije za ono ulaganje svaka 3mj da bi se account odrzao aktivnim, kaze support- da takva opcija ne postoji...aktivan dok ne zatvoris...
Ja sam na to pravilo rekao, da bi bilo dobro, za svaki slucaj, pred kraj svakog treceg mjeseca gurnuti par dolara, cisto da se nesto desava. To je bio moj licni prijedlog, ne njihovo pravilo.
@dozer, nisam ni "uperio" prst niti kritikovao
nisam Victom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala za pojasnjenje...doduse, pametnije jest na isteku svakog kvartala tutnuti pomalo...
cisto fyi, na iqo sam od decembra, imao sam pitanja i prijedlogaljudi su svaki put maksimalno susretljivo odgovorili u roku od minute...
i dobih ovo za njihov Crypto Exchange...koga interesuje, prijavio se da vidim na sta lici i @dozer, pitao sam upravo da li ce se moci ulaganje sa trenutnog IQO prenijeti na IQ Exchange, kaze da ce moci...vidjecemo za dalji prenos na wallets....
IQ Crypto Exchange — Early Access!
We've been working hard to make it happen. Real exchange is finally here! To get early access to a beta version of our new product — Crypto Exchange, please provide us with your registration email and User ID.
You are free to trade 13 crypto assets, with lower spreads and commissions.
You can put your limit orders into spread to buy cheaper and sell higher.
You can arbitrage across exchanges. You can see the market depth.
You can withdraw and deposit cryptos!
All the cryptos you purchase are credited to your balance, and you can withdraw any amount, at any time. For now, you can withdraw BTC, ETH and OTN only, but we're planning to add most other cryptos in the near future.
The product includes powerful trading features such as the Order Book, Latest Trades on an Asset, Market and Limit Orders, and the Volume Indicator.
Limitations:
Only USD, EUR, GBP and RUB balances are allowed to trade on the Crypto Exchange (/USD assets) at the moment. More fiat currencies will be supported later.
Only BTC, ETH and OTN is available for depositing and withdrawing. Within the next 2 weeks, the following currencies will be available for deposits/withdrawals: ETC, LTC, BTG, OMG and TRX.
You can only trade on the exchange with a specific downloadable version of the platform (not on the web). Please update it to the latest version (974).
odakle ti ovo gore... Ja nisam dobio nikakav emajl, a ne vidim im nista ni na stranici.... Kakav link?
pozdrav