otkud da je uhapsenTercius wrote:Odvuko ga jaran taxista, uhapsen.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
zigson
#6326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- avenija
#6327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Odbijam da povjerujem u ovakvo aljkavo ponasanje MUPA Sarajevskog kantona .
- DaysleepeR
#6328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ubice Amara Mistrića su pobjegli svojevremeno u Hrvatsku pa su uhapšeni u Omišu, ja vjerujem da će i ovoga naći i uhapsiti, skupo je skrivanje...
a MUP KS već ima jednu aferu, ne znam kako će izdržati dvije
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zar dayton nije u ohijusalik79 wrote:leo karan wrote:Kakav je Vama osjećaj živjeti u ovakvom kurcu od države?
U ovom big shitu?
U ovom protektoratu, gdje sjedi nekakva board ambasadora koji sebe naziva vijećem za implementaciju mira (PIC), protektoratu žuto-plave zastave, gdje baja iz Laktasa izvadi kitu i ispiša se po Ustavu koji je kreiran od strane Amerikanaca, a ovjeren od strane Srbije i Hrvatske u Daytonu, IL.
A onda nastavi ismijavati, provocirati i mnoziti s nulom takozvane državne institucije.
Narod je kriv.
Nije bolje ni zaslužio. Iz ološa moze na vlast doći samo ološ.
Murija čitav dan laže da lafo traže ubicu, a sve vrijeme znali da je pobjegao preko grane..Haha naroda i kurca kad može to da toleriše.
Klasično poricanje, patološki slučaj. Kolektivno.
Prvi korak ka ozdravljenju i promjeni, priznat sami sebi da smo picke, da živimo u neuspjelom projektu i da je milorad dodik u pravu.
Pozz![]()
![]()
![]()
Svaka ti je k'o iz ćitaba!
-
smijesni_ste
#6330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da ne zaboravimo na jednog od dvojice smetljara koje si spomenuo, uživa u životuDaysleepeR wrote:ubice Amara Mistrića su pobjegli svojevremeno u Hrvatsku pa su uhapšeni u Omišu, ja vjerujem da će i ovoga naći i uhapsiti, skupo je skrivanje...
https://www.instagram.com/anelherak/
- JThomas
#6331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
u kojem periodu jednu? u zadnja 24 sata?

- Tercius
#6332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ne znam ko kome pokusava da ga zabije sad ovdje, ali izgleda svi MUP-u KS.Isplivace sve polako kao i uvjek.MensurM wrote:Zna li se kad je javljeno Graničnoj policiji da je bjegunac?Tercius wrote:Odvuko ga jaran taxista, uhapsen.
- salik79
#6333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To nisam ni skont'oBlack swan wrote:zar dayton nije u ohijusalik79 wrote:leo karan wrote:Kakav je Vama osjećaj živjeti u ovakvom kurcu od države?
U ovom big shitu?
U ovom protektoratu, gdje sjedi nekakva board ambasadora koji sebe naziva vijećem za implementaciju mira (PIC), protektoratu žuto-plave zastave, gdje baja iz Laktasa izvadi kitu i ispiša se po Ustavu koji je kreiran od strane Amerikanaca, a ovjeren od strane Srbije i Hrvatske u Daytonu, IL.
A onda nastavi ismijavati, provocirati i mnoziti s nulom takozvane državne institucije.
Narod je kriv.
Murija čitav dan laže da lafo traže ubicu, a sve vrijeme znali da je pobjegao preko grane..Haha naroda i kurca kad može to da toleriše.
Prvi korak ka ozdravljenju i promjeni, priznat sami sebi da smo picke, da živimo u neuspjelom projektu i da je milorad dodik u pravu.
Pozz![]()
![]()
![]()
- Kemal Malovčić
#6334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
inspirativan profilsmijesni_ste wrote:Da ne zaboravimo na jednog od dvojice smetljara koje si spomenuo, uživa u životuDaysleepeR wrote:ubice Amara Mistrića su pobjegli svojevremeno u Hrvatsku pa su uhapšeni u Omišu, ja vjerujem da će i ovoga naći i uhapsiti, skupo je skrivanje...
a MUP KS već ima jednu aferu, ne znam kako će izdržati dvije![]()
- Zaitsev
#6335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! 2 minute da mi je s njim samo. Majmun neuki i primitivni. On nikada nije ni čuo ko je Jovan Divjak, ali on urla i on se bori na ulici i komentariše ko je glasao! Bezbeli, šta će njemu neki sijedi starac govoriti i pamet soliti. Potpisuje se velikim štampanim slovima. Bem ti sudija majku u kakvom pičvajzu mi živimo !!!Droog wrote:
- O'zone
- Globalni moderator
#6336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko iz p...eDaysleepeR wrote:ubice Amara Mistrića su pobjegli svojevremeno u Hrvatsku pa su uhapšeni u Omišu, ja vjerujem da će i ovoga naći i uhapsiti, skupo je skrivanje...
Jbe se MUP-u KS koliko ima afera. Kome će odgovarati? Konakoviću ?
-
nema me tamo
#6337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ja mislim da nema pojma ko je, vjerovatno misli senilni starac.
@ day sleeper može on bjezat nije to problem, al' kad shvati kakav je to zivot predace se sam baš kao i ona dvojica idiota.
A policija rekla da su dosli da pitaju za papire sto je klasicna laž predali se..
@ day sleeper može on bjezat nije to problem, al' kad shvati kakav je to zivot predace se sam baš kao i ona dvojica idiota.
A policija rekla da su dosli da pitaju za papire sto je klasicna laž predali se..
Last edited by nema me tamo on 11/10/2016 22:54, edited 1 time in total.
-
mario001
#6338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U pitanju je obracun Konakovica sa komesarom, koji vec dugo traje...ovo je samo dio te priceTercius wrote:Ja ne znam ko kome pokusava da ga zabije sad ovdje, ali izgleda svi MUP-u KS.Isplivace sve polako kao i uvjek.MensurM wrote:Zna li se kad je javljeno Graničnoj policiji da je bjegunac?Tercius wrote:Odvuko ga jaran taxista, uhapsen.
- maraccana
#6339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta reći...
-
__Phoenix__
#6340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prije par godina je narkoman ubio policajca koji je čuvao crkvu, nađen isti dan...
-
wolfie
#6341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zna li se ko je taxista? Trebaju u ovoj prici biti poznati svi saucesnici, a ima ih jos sigurno.Tercius wrote:Odvuko ga jaran taxista, uhapsen.
-
leo karan
#6342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jebes ga moze bit, al nešto mi zvoni da ima neki Dayton pored Chicaga, IL?Black swan wrote:zar dayton nije u ohijusalik79 wrote:leo karan wrote:Kakav je Vama osjećaj živjeti u ovakvom kurcu od države?
U ovom big shitu?
Narod je kriv.
Pozz![]()
![]()
![]()
-
vazna
#6343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Smiješno je da tužilaštvo i sud nekog krive za nerad kad su oni glavni krivci za ovakvu situaciju.
Policija u većini slučajeva odradi svoj posao ali kakve korist ima kad ovi uhljebljeni nesposobnjaković svoj ne rade skoro nikako.
Policija u većini slučajeva odradi svoj posao ali kakve korist ima kad ovi uhljebljeni nesposobnjaković svoj ne rade skoro nikako.
-
leo karan
#6344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
InfluencerKemal Malovčić wrote:inspirativan profilsmijesni_ste wrote:Da ne zaboravimo na jednog od dvojice smetljara koje si spomenuo, uživa u životuDaysleepeR wrote:ubice Amara Mistrića su pobjegli svojevremeno u Hrvatsku pa su uhapšeni u Omišu, ja vjerujem da će i ovoga naći i uhapsiti, skupo je skrivanje...
- insomnia78
#6345 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ta dva slucaja se ni po cemu ne mogu porediti__Phoenix__ wrote:Prije par godina je narkoman ubio policajca koji je čuvao crkvu, nađen isti dan...
-
VjecitiStudent
#6346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve mi se čini da će se na kraju desiti da bjegunac ima državljanstvo Srbije, pa će mu biti pravično suđeno, jednog dana, u Tutinu ili Sjenici.karanana wrote:Sanse da bude uhaosen su velike. Vjerovatno ce se sam predati. Pitanje je je li srbin. Ako jeste nece ga vamo izruciti i onda se moze manipulisati. A mozda ce ga ostrije sunarodnjaci osuditi ako jeste njihov drzavljanin.
-
VjecitiStudent
#6347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne budite naivni i vagati ko je tu više kriv ili prav, to su samo tri kraka jedne te iste hobotnice.vazna wrote:Smiješno je da tužilaštvo i sud nekog krive za nerad kad su oni glavni krivci za ovakvu situaciju.
-
mario001
#6348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel ovaj Soson??
- dječak sa šibicama
#6349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A zasto su svi ovi likovi ovako glavati, kockasti? neki razlog mora postojati.smijesni_ste wrote:Da ne zaboravimo na jednog od dvojice smetljara koje si spomenuo, uživa u životuDaysleepeR wrote:ubice Amara Mistrića su pobjegli svojevremeno u Hrvatsku pa su uhapšeni u Omišu, ja vjerujem da će i ovoga naći i uhapsiti, skupo je skrivanje...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
steta sto je odbacena ona teorija onog kriminiloga talijana kojemu nikad ime da zapamtimdječak sa šibicama wrote:A zasto su svi ovi likovi ovako glavati, kockasti? neki razlog mora postojati.smijesni_ste wrote:Da ne zaboravimo na jednog od dvojice smetljara koje si spomenuo, uživa u životuDaysleepeR wrote:ubice Amara Mistrića su pobjegli svojevremeno u Hrvatsku pa su uhapšeni u Omišu, ja vjerujem da će i ovoga naći i uhapsiti, skupo je skrivanje...
kofol rasisticka