yahagent_zero wrote:Koristi li iko od vas g4560?
al' mislim da ga trenutno ne mozes nabaviti..
Moderator: Benq
yahagent_zero wrote:Koristi li iko od vas g4560?
I ja bas trazim MX-4, niko ga nema, rekao mi je covjek prije mjesec dana da ce nabaviti, poslat cu mu poruku da vidim je li nabavio pa ti javimrelevantan wrote:Šta je sa ovim Arctic MX-2 i MX-4 pastama? Gdje god pitaš nemaju na stanju. Ne kontam ove na piku, što postavljaju i obnavljaju artikle kojih nemaju.
Pa ako bih mijenjao komp, uzeo bih neku budžet verziju, pa me zanima kakav je dotični za ove nove sportske i fps igrice. Sve sam pročitao, pogledao dosta yt klipova sa benchmarkom i ispada bolja (jeftinija) opcija od ryzen 3.DonieBrasco wrote:Ne koristim, ali sta te zanima u vezi tog procesora, trebas pomoc ?
avaks wrote:GT 1030, sasvim solidna za Esports ali za neke jače FPS ili PES/Fifa barem 1050![]()
Trenutno je Ryzen 3 bolja kupnja od i3... Za igre i5 još neprikosnoven
U cjenovnom rangu i5 bolje uzeti Ryzen 5 1600 barem meni, cak i jeftinije.avaks wrote:GT 1030, sasvim solidna za Esports ali za neke jače FPS ili PES/Fifa barem 1050![]()
Baš tako, gaming performanse su nešto lošije (zasad, ali ubrzo će novije igre biti optimizirane i za hexa i octa core procesore) ali je zato u svemu ostalom R5 1600 mnogo brži od bilo kojeg i5 pa čak i mnogih i7 verzija, pogotovu kada govorimo o video encoding/rendering-u, content creation pa i streaming-u gdje će UVIJEK biti u prednosti onaj CPU sa vecim brojem jezgri.DonieBrasco wrote:U cjenovnom rangu i5 bolje uzeti Ryzen 5 1600 barem meni, cak i jeftinije.avaks wrote:GT 1030, sasvim solidna za Esports ali za neke jače FPS ili PES/Fifa barem 1050![]()
DonieBrasco wrote:U cjenovnom rangu i5 bolje uzeti Ryzen 5 1600 barem meni, cak i jeftinije.avaks wrote:GT 1030, sasvim solidna za Esports ali za neke jače FPS ili PES/Fifa barem 1050![]()
Ja sam htjeo taj i5 6600 sa h170 maticnom, ali sada planiram ryzen 1600, b350, gtx 1060, ssd samsung, wd plavi hdd.febo_acm wrote:Ja sam htio kupiti ryzen 1600 i b350 maticnu, ali odustao sam do daljnjeg. I5 6600, rx 480gb, 16 kg ddr4, ssd evo i hdd 1tb ce gurati sigrno jos barem 2017 i 2018