Šta će biti možda saznamo uskoro. Ministar odbrane Turske dolazi u službenu posjeti Bosni i Hercegovini.

Nista pametno. Vise puta je unistavan visak naoruzanja, znam da su jednom bile u pitanju i puske. E sad, kako uopste moze postojati visak naoruzanja u zemlji u kojoj svako malo izbija rat, dobro je pitanje za svakoga sa vise od dvije mozdane celije.Maliodmene wrote: ↑24/12/2021 14:49 Kad je u pitanju staro naoruzanje, oklopnjaci, tenkovi, helikopteri, avioni i druge xxx stvari koji su nefunkcionalni i stari, i koji nisu u mogucnosti za koristenje, sta se radi sa njima? Nasi hangari su prepuni starih tenkova i oklopnjaka... Sta rade u drugim drzavama sa istim? Ja sam laik kad je to u pitanju, a zar nije moguce naprimjer od 7-8 starih dobiti jedan nov i moderan? I sami ste rekli kako je Bosna drzava koja ima ogroman broj tenkova i artiljerije, al uglavnom je to sve staro i nefunkcionalno.
U poredjenju s kim ? domorodackim plemenima iz prasuma amazonije ?Maliodmene wrote: ↑24/12/2021 14:49 I sami ste rekli kako je Bosna drzava koja ima ogroman broj tenkova i artiljerije
Koji su u losem i nefunkcionalnom stanju...mehoxy wrote: ↑24/12/2021 16:29Nista pametno. Vise puta je unistavan visak naoruzanja, znam da su jednom bile u pitanju i puske. E sad, kako uopste moze postojati visak naoruzanja u zemlji u kojoj svako malo izbija rat, dobro je pitanje za svakoga sa vise od dvije mozdane celije.Maliodmene wrote: ↑24/12/2021 14:49 Kad je u pitanju staro naoruzanje, oklopnjaci, tenkovi, helikopteri, avioni i druge xxx stvari koji su nefunkcionalni i stari, i koji nisu u mogucnosti za koristenje, sta se radi sa njima? Nasi hangari su prepuni starih tenkova i oklopnjaka... Sta rade u drugim drzavama sa istim? Ja sam laik kad je to u pitanju, a zar nije moguce naprimjer od 7-8 starih dobiti jedan nov i moderan? I sami ste rekli kako je Bosna drzava koja ima ogroman broj tenkova i artiljerije, al uglavnom je to sve staro i nefunkcionalno.U poredjenju s kim ? domorodackim plemenima iz prasuma amazonije ?Maliodmene wrote: ↑24/12/2021 14:49 I sami ste rekli kako je Bosna drzava koja ima ogroman broj tenkova i artiljerije
Pola Srbije bez struje i grijanja ljudi hoce da se vjesaju za lustere a ovdje vijest da su neke kasarne presle na alternativne nacine grijanja jer neko namjerno kasnio sa tenderima za mazut za OS BiH.prasoje wrote: ↑24/12/2021 16:32 Bez grejanja u kasarnama
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/N ... slu/697455