Može i mjesne zajednice, pa sramota više.Mile Kitic wrote:Kantonalnu!!! Molim lepoTomahawk11 wrote:Uzme li Zrinjski i iduće sezone titulu, ligu nazvati Zrinjski ćempionšip, a Želju i Sarajevo u federalnu ligu.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63226 Re: Premijer liga BiH
- leškarenje
#63227 Re: Premijer liga BiH
Znaci sve rijeseno osim borbe za trece mjesto
mada se i to zna ali eto da ostavimo malo neizvjesnosti 
- avetinja
#63228 Re: Premijer liga BiH
De ba nemoj više, počet ću vjerovati da sam peh.Tomahawk11 wrote:Baksuzeavetinja wrote:Kvota 4.70.channel10 wrote:Izgleda da večeras Široki dobija u derbiju...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63229 Re: Premijer liga BiH
Kud ćeš veći motiv nego nove prvakeleškarenje wrote:Znaci sve rijeseno osim borbe za trece mjestomada se i to zna ali eto da ostavimo malo neizvjesnosti
Da im malo prisjedne
- Baltazar_khan
#63230 Re: Premijer liga BiH
mogli bi gledat u zadnjem kolu atomski fudbal na grbavici

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63231 Re: Premijer liga BiH
Vidjećemo poslije revanša kupa dokle je to došloavetinja wrote: De ba nemoj više, počet ću vjerovati da sam peh.
Uglavnom, titulu si ispehiro
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63232 Re: Premijer liga BiH
Ko sutra Barsa - RealBaltazar_khan wrote:mogli bi gledat u zadnjem kolu atomski fudbal na grbavici![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#63233 Re: Premijer liga BiH
E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
- avetinja
#63234 Re: Premijer liga BiH
Kuo uzimamo, tu nema šta da se priča.Tomahawk11 wrote:Vidjećemo poslije revanša kupa dokle je to došloavetinja wrote: De ba nemoj više, počet ću vjerovati da sam peh.![]()
Uglavnom, titulu si ispehiro
- art vandeley
#63235 Re: Premijer liga BiH
Zeljo je izgubio titulu, ostaje mu kup. Ako osvoje trofej kupa, pomažu Sarajevu koje kao 4. plasirani upada među ekipe koje će igrati Euro utakmice 2018/19.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#63236 Re: Premijer liga BiH
Ja mislim da su sudije najveći krivci, nije do Adžema i igračahrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
- avetinja
#63237 Re: Premijer liga BiH
Hajde, kao da je nešto osvojiti titulu. Evo osvaja Zrinjski tri godine za redom, pa nikom ništa. Umjetnost je ispustiti titulu iz ruku dva puta zaredom. 
- Charuga
- Globalni moderator
#63238 Re: Premijer liga BiH
I šta je na kraju uradio taj isti Petrović? Imao 4 boda prednosti, tri kola prije kraja. Protivnici: Krupa, Sarajevo, Radnik. Osvojio bimbu.hrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
Nemoj ga hvaliti živ bio, a nema potrebe ni spominjati ga. Ti hvalio Petrovića, on osvojio bimbu, drugi govorili da je Adžem bolji, i on osvojio bimbu. Nema razlike, kurčevi treneri i jedan i drugi.
- Mile Kitic
#63239 Re: Premijer liga BiH
Da iko ima mozga od nasih i vasih, a svi znamo da nemajuTomahawk11 wrote:Ko sutra Barsa - RealBaltazar_khan wrote:mogli bi gledat u zadnjem kolu atomski fudbal na grbavici![]()
- Grean
#63240 Re: Premijer liga BiH
Onaj je imao Stevanovica i Lendrica a Adzem Ubiparipa. Nerealna poredjenja.hrasno38 wrote:heheheheh gdje su oni sto su tvrdili na pocetku seone da Adzem bolji od Petrovica
- avetinja
#63241 Re: Premijer liga BiH
Nećemo prejudicirati. Adžem može kup osvojiti.Charuga wrote:I šta je na kraju uradio taj isti Petrović? Imao 4 boda prednosti, tri kola prije kraja. Protivnici: Krupa, Sarajevo, Radnik. Osvojio bimbu.hrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
Nemoj ga hvaliti živ bio, a nema potrebe ni spominjati ga. Ti hvalio Petrovića, on osvojio bimbu, drugi govorili da je Adžem bolji, i on osvojio bimbu. Nema razlike, kurčevi treneri i jedan i drugi.
- omega369
#63242 Re: Premijer liga BiH
Ne kontam cime to oni nama pomazu?! Valjda pomazu listiciart vandeley wrote:Zeljo je izgubio titulu, ostaje mu kup. Ako osvoje trofej kupa, pomažu Sarajevu koje kao 4. plasirani upada među ekipe koje će igrati Euro utakmice 2018/19.
A krupa iz vedra neba je najopasnija
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63243 Re: Premijer liga BiH
Pa ako ništa, ne vidim sad alibi onoj priči kako se porazom puno gubi i bolje čuvati remi, pa ako ispadne kakva kontra, greška protivnika, dobro i jeste.Mile Kitic wrote:Da iko ima mozga od nasih i vasih, a svi znamo da nemajuTomahawk11 wrote:Ko sutra Barsa - RealBaltazar_khan wrote:mogli bi gledat u zadnjem kolu atomski fudbal na grbavici![]()
Dogovorili bi se neki remi 3:3 i pustili raju da udje dzabe. Na kraju se izljubiti i reci vidimo se sljedece sezone. Pa opet u rat, a Zrinja neka nastavi karati kad smo glup narod.
Jedino ako vi kojim čudom zijanite kup, a mi budemo morali dobiti tu zadnju, e onda...zna se, mi gubimo sigurno
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#63244 Re: Premijer liga BiH
Izvini, vidim nisi upućen. Sarajevo je na trećem mjestu.art vandeley wrote:Zeljo je izgubio titulu, ostaje mu kup. Ako osvoje trofej kupa, pomažu Sarajevu koje kao 4. plasirani upada među ekipe koje će igrati Euro utakmice 2018/19.
Zaslužio je Željo makar bod!
- hrasno38
#63245 Re: Premijer liga BiH
Ja mislim da ti je ta prica bespotrebna i glupa do bola....jer Zrinjski i ove godine jeste i te kako poguran za titulu bez obzira na ove mrljavce sa Grbavice ali ja razumijem da ti naravno da "športski prijatelji" nisu dugme!Velkoski wrote:Ja mislim da su sudije najveći krivci, nije do Adžema i igračahrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
- Dr. Kuca
#63246 Re: Premijer liga BiH
Jos akp ispuse kup to ce biti tragedija.
- leškarenje
#63247 Re: Premijer liga BiH
Jarane FKS je treceart vandeley wrote:Zeljo je izgubio titulu, ostaje mu kup. Ako osvoje trofej kupa, pomažu Sarajevu koje kao 4. plasirani upada među ekipe koje će igrati Euro utakmice 2018/19.
- hrasno38
#63248 Re: Premijer liga BiH
A to je vec nega druga prica koju nisi pricao na pocetku...Charuga wrote:I šta je na kraju uradio taj isti Petrović? Imao 4 boda prednosti, tri kola prije kraja. Protivnici: Krupa, Sarajevo, Radnik. Osvojio bimbu.hrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#63249 Re: Premijer liga BiH
Ja nemam športske prijatelje, ta fraza je zapravo potekla od vašeg direktora il' šta je već...hrasno38 wrote:Ja mislim da ti je ta prica bespotrebna i glupa do bola....jer Zrinjski i ove godine jeste i te kako poguran za titulu bez obzira na ove mrljavce sa Grbavice ali ja razumijem da ti naravno da "športski prijatelji" nisu dugme!Velkoski wrote:Ja mislim da su sudije najveći krivci, nije do Adžema i igračahrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
Samo mislim da je malo van pameti pričati o sudijama nakon što ti je forma OVAKVA

Najgori tim LZP, do sudija je sigurno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63250 Re: Premijer liga BiH
Zajebancija ko zajebancija...ali ste vi titulu izgubili u direktnim duelima sa Zrinjskim, dva poraza i dva remija, je li tako, ova dva posljednja posebno, imate 0-3 i zadnjih 5 minuta sve prospete, imate pobjedu na Grbavici i primite gol u zadnjoj minuti....a i ono izdanje na Koševu u zadnjem derbiju je pomoglo tom ispadanju iz utrke za prvaka.hrasno38 wrote: Ja mislim da ti je ta prica bespotrebna i glupa do bola....jer Zrinjski i ove godine jeste i te kako poguran za titulu bez obzira na ove mrljavce sa Grbavice ali ja razumijem da ti naravno da "športski prijatelji" nisu dugme!
Sve drugo je priča ''ko gubi ima pravo da se ljuti''.