Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#63226 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Mile Kitic wrote:
Tomahawk11 wrote:Uzme li Zrinjski i iduće sezone titulu, ligu nazvati Zrinjski ćempionšip, a Želju i Sarajevo u federalnu ligu.
Kantonalnu!!! Molim lepo :oops:
Može i mjesne zajednice, pa sramota više.
leškarenje

#63227 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Znaci sve rijeseno osim borbe za trece mjesto :thumbup: mada se i to zna ali eto da ostavimo malo neizvjesnosti :D
avetinja

#63228 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:
avetinja wrote:
channel10 wrote:Izgleda da večeras Široki dobija u derbiju...
Kvota 4.70. :mrgreen:
Baksuze :mrgreen:
De ba nemoj više, počet ću vjerovati da sam peh. :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63229 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:Znaci sve rijeseno osim borbe za trece mjesto :thumbup: mada se i to zna ali eto da ostavimo malo neizvjesnosti :D
Kud ćeš veći motiv nego nove prvake :izet: na Koševu.
Da im malo prisjedne :oops:
Baltazar_khan

#63230 Re: Premijer liga BiH

Post by Baltazar_khan »

mogli bi gledat u zadnjem kolu atomski fudbal na grbavici :mrgreen: 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#63231 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

avetinja wrote: De ba nemoj više, počet ću vjerovati da sam peh. :lol:
Vidjećemo poslije revanša kupa dokle je to došlo :mrgreen:
Uglavnom, titulu si ispehiro :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63232 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Baltazar_khan wrote:mogli bi gledat u zadnjem kolu atomski fudbal na grbavici :mrgreen: 8-)
Ko sutra Barsa - Real :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#63233 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
avetinja

#63234 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:
avetinja wrote: De ba nemoj više, počet ću vjerovati da sam peh. :lol:
Vidjećemo poslije revanša kupa dokle je to došlo :mrgreen:
Uglavnom, titulu si ispehiro :oops:
Kuo uzimamo, tu nema šta da se priča. :mrgreen:
art vandeley

#63235 Re: Premijer liga BiH

Post by art vandeley »

Zeljo je izgubio titulu, ostaje mu kup. Ako osvoje trofej kupa, pomažu Sarajevu koje kao 4. plasirani upada među ekipe koje će igrati Euro utakmice 2018/19.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#63236 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

hrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
Ja mislim da su sudije najveći krivci, nije do Adžema i igrača
avetinja

#63237 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Hajde, kao da je nešto osvojiti titulu. Evo osvaja Zrinjski tri godine za redom, pa nikom ništa. Umjetnost je ispustiti titulu iz ruku dva puta zaredom. :lol:
Charuga
Globalni moderator

#63238 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

hrasno38 wrote:E moj Adzeme debilcino jedna drzi ti Zeca na klupi a Kajkuta stavljaj u prvih 11!!! Tvoj domet su juniori i tu izvanredno si radio posao! A pojedinim strucnjacima sto su na pocetku sezone govorili da je Adzem bolji od Petrovica samo cu reci d je u doigravnju Petrovic izgubio samo protiv Sarajeva sto mogu zamjeriti samo oni koji su nerealni do bola!
I šta je na kraju uradio taj isti Petrović? Imao 4 boda prednosti, tri kola prije kraja. Protivnici: Krupa, Sarajevo, Radnik. Osvojio bimbu.

Nemoj ga hvaliti živ bio, a nema potrebe ni spominjati ga. Ti hvalio Petrovića, on osvojio bimbu, drugi govorili da je Adžem bolji, i on osvojio bimbu. Nema razlike, kurčevi treneri i jedan i drugi.
Mile Kitic

#63239 Re: Premijer liga BiH

Post by Mile Kitic »

Tomahawk11 wrote:
Baltazar_khan wrote:mogli bi gledat u zadnjem kolu atomski fudbal na grbavici :mrgreen: 8-)
Da iko ima mozga od nasih i vasih, a svi znamo da nemaju :lol: Dogovorili bi se neki remi 3:3 i pustili raju da udje dzabe. Na kraju se izljubiti i reci vidimo se sljedece sezone. Pa opet u rat, a Zrinja neka nastavi karati kad smo glup narod.
Grean

#63240 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

hrasno38 wrote:heheheheh gdje su oni sto su tvrdili na pocetku seone da Adzem bolji od Petrovica :D
Onaj je imao Stevanovica i Lendrica a Adzem Ubiparipa. Nerealna poredjenja.
avetinja

#63241 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Charuga wrote:
I šta je na kraju uradio taj isti Petrović? Imao 4 boda prednosti, tri kola prije kraja. Protivnici: Krupa, Sarajevo, Radnik. Osvojio bimbu.

Nemoj ga hvaliti živ bio, a nema potrebe ni spominjati ga. Ti hvalio Petrovića, on osvojio bimbu, drugi govorili da je Adžem bolji, i on osvojio bimbu. Nema razlike, kurčevi treneri i jedan i drugi.
Nećemo prejudicirati. Adžem može kup osvojiti.
omega369

#63242 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

art vandeley wrote:Zeljo je izgubio titulu, ostaje mu kup. Ako osvoje trofej kupa, pomažu Sarajevu koje kao 4. plasirani upada među ekipe koje će igrati Euro utakmice 2018/19.
Ne kontam cime to oni nama pomazu?! Valjda pomazu listici :roll:

A krupa iz vedra neba je najopasnija :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63243 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Mile Kitic wrote:
Tomahawk11 wrote:
Da iko ima mozga od nasih i vasih, a svi znamo da nemaju :lol: Dogovorili bi se neki remi 3:3 i pustili raju da udje dzabe. Na kraju se izljubiti i reci vidimo se sljedece sezone. Pa opet u rat, a Zrinja neka nastavi karati kad smo glup narod.
Pa ako ništa, ne vidim sad alibi onoj priči kako se porazom puno gubi i bolje čuvati remi, pa ako ispadne kakva kontra, greška protivnika, dobro i jeste.
Jedino ako vi kojim čudom zijanite kup, a mi budemo morali dobiti tu zadnju, e onda...zna se, mi gubimo sigurno :oops:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#63244 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

art vandeley wrote:Zeljo je izgubio titulu, ostaje mu kup. Ako osvoje trofej kupa, pomažu Sarajevu koje kao 4. plasirani upada među ekipe koje će igrati Euro utakmice 2018/19.
Izvini, vidim nisi upućen. Sarajevo je na trećem mjestu.

Zaslužio je Željo makar bod!
hrasno38

#63245 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Velkoski wrote:
Ja mislim da ti je ta prica bespotrebna i glupa do bola....jer Zrinjski i ove godine jeste i te kako poguran za titulu bez obzira na ove mrljavce sa Grbavice ali ja razumijem da ti naravno da "športski prijatelji" nisu dugme!
Dr. Kuca

#63246 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

Jos akp ispuse kup to ce biti tragedija.
leškarenje

#63247 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Jarane FKS je trece :thumbup: zabole nas i za vas i za Kup koji ne zelite :run:
hrasno38

#63248 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:

A to je vec nega druga prica koju nisi pricao na pocetku...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#63249 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

hrasno38 wrote:
Velkoski wrote:
Ja mislim da ti je ta prica bespotrebna i glupa do bola....jer Zrinjski i ove godine jeste i te kako poguran za titulu bez obzira na ove mrljavce sa Grbavice ali ja razumijem da ti naravno da "športski prijatelji" nisu dugme!
Ja nemam športske prijatelje, ta fraza je zapravo potekla od vašeg direktora il' šta je već...

Samo mislim da je malo van pameti pričati o sudijama nakon što ti je forma OVAKVA

Image

Najgori tim LZP, do sudija je sigurno. :-) :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63250 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote: Ja mislim da ti je ta prica bespotrebna i glupa do bola....jer Zrinjski i ove godine jeste i te kako poguran za titulu bez obzira na ove mrljavce sa Grbavice ali ja razumijem da ti naravno da "športski prijatelji" nisu dugme!
Zajebancija ko zajebancija...ali ste vi titulu izgubili u direktnim duelima sa Zrinjskim, dva poraza i dva remija, je li tako, ova dva posljednja posebno, imate 0-3 i zadnjih 5 minuta sve prospete, imate pobjedu na Grbavici i primite gol u zadnjoj minuti....a i ono izdanje na Koševu u zadnjem derbiju je pomoglo tom ispadanju iz utrke za prvaka.
Sve drugo je priča ''ko gubi ima pravo da se ljuti''.
Locked