BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Cossack

#63176 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

isx wrote:Truput dnevno okrenes ljubavnicu po 3 sekunde da sleti dole i ode 100 min. :D
Ne ode ako je zoves na viber, whatsup, skype, messenger... :mrgreen:
diablobih

#63177 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Ovo kao dobro, kad imas druge koji nude isto za manje.
Rugafet

#63178 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

U državama 110$, 4 telefona, sve unlimited, pozivi na teritoriju država, smsovi i internet
The BEN10

#63179 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

konektovan wrote:
The BEN10 wrote:Aplikacija im je teški odron. Ne vidi se suma iskorištenih minuta. Mora se ručno sabirati. :-)
Pa meni to i nije toliko bitno, imam limit od 500 minuta, ako prekucam isti, obavjestit ce me.. :mrgreen:
Valjda ce to developeri još malo ispeglati,...
Pa dobro je znati koliko si daleko od limita.
Mislim, vrlo vjerovatno ni ja neću potrošiti tih 500 minuta, ali zašto ne imati tačan pregled računa?
The BEN10

#63180 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

mirza_15 wrote:Ništa. Fakat ovi iz Telecoma šupci. Umjesto da raji daju besplatno i GB, minute i neki fin aparat, ma barem 1TB i 10k minuta oni hoće nešto i da zarade.

500/500/2GB 22 KM
100/100/10GB 25 KM
1k/1k/5GB 33 KM
2k/2k/10GB 44 KM

Osnovna ponuda, a za vezivanje ugovorom i više saobraćaja ili manje para.
Realno, kao neko ko je mnogo kritikovao Telecom, smatram da je ova ponuda stvarno odlična. Jeste da ste u međuvremenu izgubili dosta korisnika, ali vjerujem da će vam se jedan dio njih vratiti. Ja sam prešao na pretplatu nakon što sam bio na ULTRA. :thumbup:

E sada, kada isto ovako uradite sa Moja TV bit će super, jer sada je realno daleko ispod konkurencije. Iskreno se nadam da ćete to uraditi što prije.
escobar__

#63181 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Dobra je ponuda, nema šta... S Telekoma sam se prebacio par dana prije nego su ovi izbacili nove pakete ali nema veze, zato sam starog nasavjetovao da uzme ovaj Extra NET paket i sad će mu baterija još kraće trajat. :D
skafiskafsnjak

#63182 Re: BHTelecom All About

Post by skafiskafsnjak »

mirza_15 wrote:Ništa. Fakat ovi iz Telecoma šupci. Umjesto da raji daju besplatno i GB, minute i neki fin aparat, ma barem 1TB i 10k minuta oni hoće nešto i da zarade.

500/500/2GB 22 KM
100/100/10GB 25 KM
1k/1k/5GB 33 KM
2k/2k/10GB 44 KM

Osnovna ponuda, a za vezivanje ugovorom i više saobraćaja ili manje para.
Jasta,poznati su ... idemo prvi, dajemo vise, 100% :thumbup:
zateznistub

#63183 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

diablobih wrote:Ovo kao dobro, kad imas druge koji nude isto za manje.
Kako ti kvalitetno trolaš, to je čudo! I uvijek ti prolazi.
Jel ti ko brani da ideš kod takvih?
jarobot

#63184 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Cossack wrote:
isx wrote:Truput dnevno okrenes ljubavnicu po 3 sekunde da sleti dole i ode 100 min. :D
Ne ode ako je zoves na viber, whatsup, skype, messenger... :mrgreen:
Njegova ljubavnica je itako Desanka Šakić pa ne troši ništa
sencobih

#63185 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

drug_profi wrote:Ponuda je bez sumnje dobra sasvim.
Realno fali tu samo jos neki socijalni paket za oko 10 maraka, za ljude koje net ne zanima previse, ali bi minuta... tipa penzionera i starijih manje skolovanih ljudi. Korisnici dumb phone i sl.
Pa dobro, ali za takve ima ultra da se javi i da nazove, za pet maraka mjesečno, mislim ako nemaš pet maraka onda čemu smisao mobitela, za hitne brojeve mislim da ne treba ni kredit čak i bez SIM kartice se mogu pozivati
Filadendron96

#63186 Re: BHTelecom All About

Post by Filadendron96 »

Šta mislite o kupovini Samsung-a ili nekog drugog telefona na eKupi.ba? Da li je pouzdano sa računom i garancijom i koliko košta dostava? Trenutno imaju sniženje za vlasnike određenih kartica u Intesa Sanpaolo banci i obzirom da imaju Samsung A7 koji me interesuje, želio bih da provjerim kakva su iskustva sa stranicom, te da li ste kupovali mobitele od njih?
https://www.ekupi.ba/Mobitel-Samsung-SM ... 85212.aspx
Mehemed
Vozim: automobil

#63187 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

Filadendron96 wrote:Šta mislite o kupovini Samsung-a ili nekog drugog telefona na eKupi.ba? Da li je pouzdano sa računom i garancijom i koliko košta dostava? Trenutno imaju sniženje za vlasnike određenih kartica u Intesa Sanpaolo banci i obzirom da imaju Samsung A7 koji me interesuje, želio bih da provjerim kakva su iskustva sa stranicom, te da li ste kupovali mobitele od njih?
https://www.ekupi.ba/Mobitel-Samsung-SM ... 85212.aspx
Nemaš problema. 8KM je poštarina koliko god da naručiš. Imam tri narudžbe iz 2014e kod njih. Jedna od te tri je Nokia Lumia 630 DS koju trenutno koristim jer sam Nokiu 6.1 poslao na ovlašteni servis zbog zvučnika za razgovor. Telefoni su sa ovlaštenom garancijom.
U slučaju servisa pod garancijom mobitel se šalje brzom poštom i vraća ponovo nakon popravke, oni pokrivaju trošak slanja i povratka.

https://www.ekupi.ba/Servis-218223.aspx
Last edited by Mehemed on 13/04/2019 09:00, edited 4 times in total.
Muuky

#63188 Re: BHTelecom All About

Post by Muuky »

Eh da sam i ovo doživio , čim su izbacili na stranici P30 PRO sa satom za 55 kupaca , odmah sam poslao e mail na poslovna podrska, prodaja da bih rezervisao mobitel i nikad od srijede nisam dobio odgovor . Odem u poslovnicu na Malti , kaze nemam mi mobitel taj nije dosao .. i 3 dana hodam zovem , saljem e mail nikad nikakav odgovor nisam dobio ..
noviclan

#63189 Re: BHTelecom All About

Post by noviclan »

skafiskafsnjak wrote:
Mehemed wrote:
skafiskafsnjak wrote:Malo gledam ove pakete nove...

Kolika je obracunska jedinica za extra net npr ?

100 minuta i 100sms mi je dovoljno uz 10gb .
Ovo 25km sa pdvom?
Ako je sudeći po ovom obračunska jedinica za net je 1KB, a za razgovor standardno 60 sekundi.

https://forum.klix.ba/bhtelecom-all-abo ... #p15502932
Za sve extra pakete obracunska 60 sec ?
oni nisu normalni :lol: :lol: :lol:
Koja budala im "smislja" ovo
Cekaj ba supci su digli sa 30sec koliko sam imao na midi30 obracunsku jedinicu na 60sec
Mehemed
Vozim: automobil

#63190 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

noviclan wrote: Cekaj ba supci su digli sa 30sec koliko sam imao na midi30 obracunsku jedinicu na 60sec
Digli su i pakete... Ostani na Midi 30 i mislim da će ti ostati obračunska jedinica 30 sekundi. Ne mogu te natjerati da pređeš na novije pakete, možeš ostati na starom koliko god hoćeš.
vojopd

#63191 Re: BHTelecom All About

Post by vojopd »

Muuky wrote:Eh da sam i ovo doživio , čim su izbacili na stranici P30 PRO sa satom za 55 kupaca , odmah sam poslao e mail na poslovna podrska, prodaja da bih rezervisao mobitel i nikad od srijede nisam dobio odgovor . Odem u poslovnicu na Malti , kaze nemam mi mobitel taj nije dosao .. i 3 dana hodam zovem , saljem e mail nikad nikakav odgovor nisam dobio ..
Tako ti je kod njih :).
valjuga

#63192 Re: BHTelecom All About

Post by valjuga »

Mehemed wrote:
noviclan wrote: Cekaj ba supci su digli sa 30sec koliko sam imao na midi30 obracunsku jedinicu na 60sec
Digli su i pakete... Ostani na Midi 30 i mislim da će ti ostati obračunska jedinica 30 sekundi. Ne mogu te natjerati da pređeš na novije pakete, možeš ostati na starom koliko god hoćeš.
Možeš ostati na starom paketu dok ga ne ukinu :lol: ,baš kao što je bilo sa Mini 15 a onda ga ukinuli i napravili Moj mini 15. :-)
Znači ako su oni zakrmili da obračunska bude 60 sekundi onda u skorije vrijeme očekuj to na svaki paket.
I uvijek se qurtche sa tih fiktivnih 100 minuta ovog 100 minuta onog.
r_faruk

#63193 Re: BHTelecom All About

Post by r_faruk »

Kakva je sada situacija sa No limit M paketom. Kolika je obracunska jedinica?
Stranica im je grozna...
arnes_king

#63194 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

r_faruk wrote:Kakva je sada situacija sa No limit M paketom. Kolika je obracunska jedinica?
Stranica im je grozna...
NoLimit M je 60 sekundi obracunska jedinica. Ali zasto ces uzimati No Limit M kad imas u ovim novim extra paketima bolje ponude za manje para?
r_faruk

#63195 Re: BHTelecom All About

Post by r_faruk »

arnes_king wrote:
r_faruk wrote:Kakva je sada situacija sa No limit M paketom. Kolika je obracunska jedinica?
Stranica im je grozna...
NoLimit M je 60 sekundi obracunska jedinica. Ali zasto ces uzimati No Limit M kad imas u ovim novim extra paketima bolje ponude za manje para?
No limit M sam uzeo prije par mjeseci za 33KM mjesecno na 2 godine... Tako da sada guslam po toj cijeni dok ne istekne...

Takodjer ne mogu da nadjen na telecom stranici ponudu telefona preko paketa. Koliko kosta mob. ako imas no limit M paket..... Imaju samo neke student, asistent itd pakete.... Takodjer stoji i ponuda preko moje tv...
kakaljin

#63196 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

r_faruk wrote:
arnes_king wrote:
Stranica im je grozna...
No limit M sam uzeo prije par mjeseci za 33KM mjesecno na 2 godine... Tako da sada guslam po toj cijeni dok ne istekne...

Takodjer ne mogu da nadjen na telecom stranici ponudu telefona preko paketa. Koliko kosta mob. ako imas no limit M paket..... Imaju samo neke student, asistent itd pakete.... Takodjer stoji i ponuda preko moje tv...
Pa i jasam prosle godine uzeo nolimit m za 33 KM, pa cu sada preci na novi paket iako imam ugovor jer se mozes prebaciti na nove pakete bez obzira sto imas ugovor, jedino je uslov da novi ugovor traje duze od isteka prijasnjeg ugovora
arnes_king

#63197 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

r_faruk wrote:
arnes_king wrote:
Stranica im je grozna...

To je bilo do nedavno. Kako su uveli extra pakete izbacili su cijene za nolimit ne znam zasto...
Pacifistaa

#63198 Re: BHTelecom All About

Post by Pacifistaa »

Kako funkcionise "najbroj" na extra paketu. Danas samo konkretno presao na "Extra S" paket, al ako sam dobro skontao čikicuna šalteru, najbroj se aktivira kad potrosim 500 minuta pa onda mi je duplo jeftinije prema najbroju.

E sad da li je duplo jeftinije nakon isteka tih 500 minuta ili je duplo jeftinije uključujući i tih 500 minuta ( npr. ako sam pricao sa najbrojem 30 minuta, ono ce mi obračunati 15 minuta)? Mislim da je prica bila o tome negdje ranije i na forumu, pa sad ne znam sta je istina.
Daz

#63199 Re: BHTelecom All About

Post by Daz »

Pacifistaa wrote:Kako funkcionise "najbroj" na extra paketu. Danas samo konkretno presao na "Extra S" paket, al ako sam dobro skontao čikicuna šalteru, najbroj se aktivira kad potrosim 500 minuta pa onda mi je duplo jeftinije prema najbroju.

E sad da li je duplo jeftinije nakon isteka tih 500 minuta ili je duplo jeftinije uključujući i tih 500 minuta ( npr. ako sam pricao sa najbrojem 30 minuta, ono ce mi obračunati 15 minuta)? Mislim da je prica bila o tome negdje ranije i na forumu, pa sad ne znam sta je istina.
Najbroj se aktivira tek nakon potrosenih 500 min. Tek tada ti se najbroj obracunava po 50% jeftinijoj tarifi.
Pacifistaa

#63200 Re: BHTelecom All About

Post by Pacifistaa »

Daz wrote:
Pacifistaa wrote:Kako funkcionise "najbroj" na extra paketu. Danas samo konkretno presao na "Extra S" paket, al ako sam dobro skontao čikicuna šalteru, najbroj se aktivira kad potrosim 500 minuta pa onda mi je duplo jeftinije prema najbroju.

Najbroj se aktivira tek nakon potrosenih 500 min. Tek tada ti se najbroj obracunava po 50% jeftinijoj tarifi.
Vala to im je bas glupo, al eto. Imas benefit kao neki, a logicno da ce svako gledati da ne predje te zadane minute, jer mora dodatno platiti, tako da ti dodje da nemas benefita, al hajde eto. Opet paketi kao paketi su dobri, pa se da tolerisati.
Locked