Nebi smio niti jedan kanal raditi van drzave BiH jer ti kanali su samo za teritoriju BiH, ista je situacija sa multiscreen aplikaciom telecoma cim se konektuje na internetu u drugoj drzavi ne mozes gledati ni jedan kanal.aditon wrote:po kojoj logici na EON-u SK rade na mreži u Njemačkoj? I ne samo SK već većina kanalaAl zato kad se konektuješ preko Telecom mreže samo BHT možeš pratiti
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
kakaljin
#63176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- odmor
#63177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zasto ne bi trebao raditi? Kad vec poredis telecomov multiscreen, uporedi nettvplus.. rade ex yu kanali sirom svijeta, nije bitno u kojoj si drzavi.kakaljin wrote:Nebi smio niti jedan kanal raditi van drzave BiH jer ti kanali su samo za teritoriju BiH, ista je situacija sa multiscreen aplikaciom telecoma cim se konektuje na internetu u drugoj drzavi ne mozes gledati ni jedan kanal.aditon wrote:po kojoj logici na EON-u SK rade na mreži u Njemačkoj? I ne samo SK već većina kanalaAl zato kad se konektuješ preko Telecom mreže samo BHT možeš pratiti
- agent_zero
#63178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala ti za informacije.crnivrag wrote:Ako nije navedeno na stranici proizvođača da TV podržava standard 802.11 ac, onda TV sigurno ne podržava povezivanje na 5 Ghz mrežu.agent_zero wrote:Jel nam @crnivrag još aktivan?
Zanima me, osim metodom pokušaja, kako možemo saznati da li tv podržava dual band (dakle i 5ghz) mreže, ako na stranici proizvođača i na displayspecification nema podatak o tome?
A ako već imaš taj TV, i imaš uređaj koji emituje 5 Ghz mrežu, i vidiš je na listi wifi mreža na TV uređaju, onda TV podržava taj standard, a ako te mreže nema na listi, onda uređaj podržava samo 2.4 Ghz wifi mreže.
- PriNc_ba
#63179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mozda imaju svabe neke operatere koji imaju veze sa united grupacijom
pitanje za telemach, ako je korisnik pod akcijom npr 24mjeseca besplatna pretplata. ugovor npr na pola tek, kad se raskine ugovor prije 1.4. a zadrzi usluga, da li se placa puna cijena ili i dalje koristimo besplatnu pretplatu na telefon do datog datuma
nana hoce raskinuti ugovor ali zeli zadrzati sve ako ce ostati besplatna pretplata.
pitanje za telemach, ako je korisnik pod akcijom npr 24mjeseca besplatna pretplata. ugovor npr na pola tek, kad se raskine ugovor prije 1.4. a zadrzi usluga, da li se placa puna cijena ili i dalje koristimo besplatnu pretplatu na telefon do datog datuma
-
Alkos
#63180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala Benq!Benq wrote:To ti ne moze niko ovdje tacno reci jer benefiti zavise od toga koji paket koristis, sta bi izmijenio u svom paketu itd.. Posalji Telemachu korisnicke podatke u PP i pozvat ce te.Alkos wrote:Drugari, može li info koje benefite Telemach nudi u slučaju da se potpiše novi ugovor na 24mj, a ne raskine postojeći ili ne pređe na manji paket zbog ovog povećanja? Da li je vrijedno te 3 KM to što nude?
Pa eto, može Telemaše druže stari. Da vidim šta novo nuditeTelemach wrote:@Alkos
Možemo vas pozvati, za dodatne informacije, ukoliko želite.
- Telemach
#63181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@PriNc_ba
Nismo vas baš shvatili
Kako mislite da se raskine Ugovora, a nastavi koristiti usluga?
Bilo bi najbolje da nam podatke dostavite u pp, i pozvat ćemo vas za sve detalje.
Nismo vas baš shvatili
Bilo bi najbolje da nam podatke dostavite u pp, i pozvat ćemo vas za sve detalje.
- Telemach
#63182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Alkos
OK
Pozvat će vas kolege, vezano za novu ponudu.
OK
Pozvat će vas kolege, vezano za novu ponudu.
- fusion_ba
#63183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Posto je BN danas pokrenuo HD kanal mozemo li ga ocekivati umjesto SD ?
- rolltroll
#63184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mogu potvrditi da SK na EONu radi u Njemackoj, i ne samo SK vec skoro svi kanali iz paketa...
- Thorgerson
#63185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce li telemach svake godine povecavati cijene za 2 KM ili je to samo slucajnost u posljednje dvije?
Onda dajte neku fleksibilnost i da dajem manje love...ovako u najobicniji paket ubacali kanala i onda hop svake godine 2 KM gore.
Onda dajte neku fleksibilnost i da dajem manje love...ovako u najobicniji paket ubacali kanala i onda hop svake godine 2 KM gore.
- PriNc_ba
#63186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
popricajte s pravnom sluzbom ili nekim nadleznim da vam objasne. dakle nana koja ima senior paket dodje fino u poslovnicu i raskine ugovor (a to je obaveza da se placa usluga navedeni period) i onda nije obavezna da koristi uslugu vec moze odjaviti uslugu kad god zeli. dakle govorim o raskidu ugovora a ne o odjavljivanju usluge. pa me samo zanima sta se desava sa cijenom u tom slucaju? ide onda i pretplata ili ostaje cijena ? mislim, nema mi neke logike da ostane cijena jer je ona zbog ugovora tu al eto cisto da pitam da nana zna jel se vraca na bht ili ostaje. nemate mi sta traziti broj ugovora. rekao sam vam koji paket koristi, ugovor je skoro godinu dana prosao, mozda 8-9 mjeseci i to je to. samo odgovorite ako znate. ako ne znate, onda napisite opet da vam se posalje ugovor da bi nam se mogli javitiTelemach wrote:@PriNc_ba
Nismo vas baš shvatili
- Telemach
#63187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Thorgerson
Nije svako unaprijeđenje naših usluga, rezultiralo povećanjem pretplate.
Kvalitet usluga koje nudimo odgovara novim cijenama.
Od sada imamo najviše HD kanala već u Start paketu, dok su i ostali paketi obogaćeni i HD kanalima. Također, dodali smo preko 30 kanala u osnovne Duo i Trio Grande pakete, te Vam ponudili EON i TV unazad.
Znamo da uživate u uslugama koje koristite, a naš zadatak je da tako ostane i ubuduće.
Nije svako unaprijeđenje naših usluga, rezultiralo povećanjem pretplate.
Kvalitet usluga koje nudimo odgovara novim cijenama.
Od sada imamo najviše HD kanala već u Start paketu, dok su i ostali paketi obogaćeni i HD kanalima. Također, dodali smo preko 30 kanala u osnovne Duo i Trio Grande pakete, te Vam ponudili EON i TV unazad.
Znamo da uživate u uslugama koje koristite, a naš zadatak je da tako ostane i ubuduće.
- Telemach
#63188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@PriNc_ba
Ugovor se potpisuje za korištenje odrđenih usluga. Možemo pričati o promjeni uslova, ili ponude, koje je korisnik dobio sa Ugovorom.
Javite nam se u pp.
Ugovor se potpisuje za korištenje odrđenih usluga. Možemo pričati o promjeni uslova, ili ponude, koje je korisnik dobio sa Ugovorom.
Javite nam se u pp.
-
j66o
#63189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vjerovatno prelazim na DNG paket ali u tom paketu nema opcije 72 h unazad,pa vas pitam mozel se ona koristit ako nema u paketu i koliko kosta?
- diablobih
#63190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
3 KM.j66o wrote:Vjerovatno prelazim na DNG paket ali u tom paketu nema opcije 72 h unazad,pa vas pitam mozel se ona koristit ako nema u paketu i koliko kosta?
-
j66o
#63191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci 3 km i nije bitno koliko vremenski koristim??diablobih wrote:3 KM.j66o wrote:Vjerovatno prelazim na DNG paket ali u tom paketu nema opcije 72 h unazad,pa vas pitam mozel se ona koristit ako nema u paketu i koliko kosta?
- Benq
#63192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
3KM mjesecno, koristenje je neograniceno.j66o wrote: Znaci 3 km i nije bitno koliko vremenski koristim??
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#63193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za telemach. Zašto ne mogu da se prijavim na Unifon?
https://imgur.com/GovNvNJ
https://imgur.com/qOSwi22
Hvala.
https://imgur.com/GovNvNJ
https://imgur.com/qOSwi22
Hvala.
- Benq
#63194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjeri da li vec postoji registrovan uredjaj na mojtelemach portalu pod "unifon" , ako ima obrisi i pokusaj ponovo sa prijavom na mobitel.suad-sarajevo wrote:Zašto ne mogu da se prijavim na Unifon?
- suad-sarajevo
#63195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam 2 registrovana. Jedan je od supruge a drugi vjerovaatno moj od prije. Ali kako da saznam koji je koji da bih obrisao jer pišu "neki" nomadski brojevi. 
https://imgur.com/a/M4SP4
- Benq
#63196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Najlakse je da uzmes mobitel od supruge i da prozoves sebe na mobitel i vidis koji ce ti broj izbacit, onda samo onaj drugi obrises. To je isto i meni pravilo problem nakon sto sam resetovao mobitel na fabricke postavke, nisam se mogao prijaviti na unifon dok nisam obrisao prethodnu registraciju sa portala.suad-sarajevo wrote:Imam 2 registrovana. Jedan je od supruge a drugi vjerovaatno moj od prije. Ali kako da saznam koji je koji da bih obrisao jer pišu "neki" nomadski brojevi.
I kod mene na portalu pod unifon stoje nomadski brojevi, a u historiji poziva stoji broj tipa 9999xxxxxxx i ne mozes skontat koji je koji..
- Dupli_skalp
#63197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
imate PP.
imate PP.
- suad-sarajevo
#63198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
"Pojeo sam poparu je sam joj morao uzeti telefon a gledala je seriju.Benq wrote:Najlakse je da uzmes mobitel od supruge i da prozoves sebe na mobitel i vidis koji ce ti broj izbacit, onda samo onaj drugi obrises. To je isto i meni pravilo problem nakon sto sam resetovao mobitel na fabricke postavke, nisam se mogao prijaviti na unifon dok nisam obrisao prethodnu registraciju sa portala.suad-sarajevo wrote:Imam 2 registrovana. Jedan je od supruge a drugi vjerovaatno moj od prije. Ali kako da saznam koji je koji da bih obrisao jer pišu "neki" nomadski brojevi.
I kod mene na portalu pod unifon stoje nomadski brojevi, a u historiji poziva stoji broj tipa 9999xxxxxxx i ne mozes skontat koji je koji..
Ipak, vrijedilo je. Hvala na pomoći.
- Benq
#63199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
suad-sarajevo wrote: "Pojeo sam poparu je sam joj morao uzeti telefon a gledala je seriju.![]()
Ipak, vrijedilo je. Hvala na pomoći.
Nema na cemu
- Telemach
#63200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Očekujemo Vaše javljanje.eyesburn wrote:@telemach
imate PP.