Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:E jest mi drago što ga Mićo zabi u 94' ...
Tačno se vidi da su igrali za "nekoga" i da su sjebani radi poraza zbog "nečega". Onaj neki ostao na terenu poslije utakmice i plače ...
Kakvi su to pakasi voli bi da ih zeljo naguzi sa 5 komada da im ogade fudbal, kralj te jebo jesi vidio kako im je krivo na kraju bilo ko da oni igraju za 3 mjesto.
Dobije je ih Zrinjski, rasturu ih Siroki, zapnu protiv Zelje ko za titulu, i sad protiv nas igraju na noz jebote
Charuga wrote:E jest mi drago što ga Mićo zabi u 94' ...
Tačno se vidi da su igrali za "nekoga" i da su sjebani radi poraza zbog "nečega". Onaj neki ostao na terenu poslije utakmice i plače ...
Ne znam jesi li gledao od pocetka,ubise seljaci,masu na sudiju,napadaju ga.....na kraju lafo grcevi,kurcevi....e jebo im ustase mater u picku
Zato mi je i drago što Mićo pogodi u 94' ...
Po 5 juniora protiv Hercegovaca, a razlog je odmaranje igrača za kup, a onda prvi tim protiv Sarajeva pred revanš finala kupa. Poslije Zrinjskog su igrali sa Zvijezdom, a prvu ih otresli tamo u gostima.
Željo neće biti prvak ove sezone, to je jasno već par kola, ne znam što se uopšte oko toga raspravljate. Ostala je borba za poziciju koja vodi u Evropu, a to bi se moglo riještiti u srijedu. Posljednja 2 kola će biti više rekreativna, s tim da će se derbi igrati za neki prestiž.
Charuga wrote:
Zato mi je i drago što Mićo pogodi u 94' ...
Po 5 juniora protiv Hercegovaca, a razlog je odmaranje igrača za kup, a onda prvi tim protiv Sarajeva pred revanš finala kupa. Poslije Zrinjskog su igrali sa Zvijezdom, a prvu ih otresli tamo u gostima.
A gledaj logike. Igrao si u subotu. Ponovo igras u subotu i odmaras igrace za prvu utakmicu kupa.
Igrao si subotu, srijedu izvodis najjaci sastav u utakmici koja ti nista ne znaci pred srijedu i revans koji ti je utakmica sezone? Logicno
Ovo oko titule nije gotovo narocito nakon epskih promasaja Zrinjskog na kraju utakmice na Grbavici. Danas Zrinjski nece dobiti Sirokog, Sarajevo ce aBd dobiti fake mostarce kuci i eto Zeljeznicaru sanse do derbija kada je sve moguce
mirza_15 wrote:A gledaj logike. Igrao si u subotu. Ponovo igras u subotu i odmaras igrace za prvu utakmicu kupa.
Igrao si subotu, srijedu izvodis najjaci sastav u utakmici koja ti nista ne znaci pred srijedu i revans koji ti je utakmica sezone? Logicno
Neka, ovo je još bolje. Izveli su najjači sastav, slomili se danas, krepali u želji da dobiju, i na kraju dobili po guzovima. A biće umorniji za finale, ili barem umorni kao i naši.
EDIT: Ovo sam tek vidio.
Naime, Radosav Aleksić se nesportski ponašao u tunelu prilikom izlaska igrača sa terena i zbog toga je dobio direktan crveni karton.
il dottore wrote:Ovo oko titule nije gotovo narocito nakon epskih promasaja Zrinjskog na kraju utakmice na Grbavici. Danas Zrinjski nece dobiti Sirokog, Sarajevo ce aBd dobiti fake mostarce kuci i eto Zeljeznicaru sanse do derbija kada je sve moguce
Sve je to lijepo, ali postoji i druga ekipa. Želji valja dobiti Radnika i Širokog na strani. Po meni, misija nemoguće ...
Ko je bosnjama kriv stp nisu slozni. Navijacima sarajeva je draze da zrinjski bude prvak nego zzeljo, a navojaci zelje imaju dilemu da li da uopce navijaju da njihov klub osvoji kup zbog sarajeva...svi ovdje zele svim srcem da celik ispadne, a sutra cete se ljutiti sto goska radi u korist hercegovaca...e jbg