ne govorim o komentarima vec o zvanicnoj politici koja dolazi iz rs-a. ona je antidrzavna i antidejtonska a sve ih predvodi kriminalac dodik. hebes komentare. svako moze napisati sta hoce bitna je zvanicna politika a iz sarajevskih politickih krugova vec odavno ne dolaze price o ukidanju šumske. jeedino stabilna BiH je garant opstanka šumske. i politicarima iz rs bi bilo bolje da jacaju Bih jer bi s tim automatski i rs jacali ali daba je to govedima govoriti. zato ne lupaj gluposti.markomilanov wrote:Pogledaj komentare na svaku vest o rs i srbiji,toliko mržnje i netrpeljivosti,stabilna rs je faktor opstanka bih.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Altsa
#63126 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Last edited by Altsa on 02/04/2018 14:58, edited 1 time in total.
- video
#63127 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I da, ako nisi ono sto pape kaze, onda priznaj da si agdas, mucki teheranski provokator.
Il te je miki maus poslao il cak onaj poturica tip-500 da ovdje siris taj defetizam!
E nece da moze!!!!
Ne na ovom topic-u i tacka
Il te je miki maus poslao il cak onaj poturica tip-500 da ovdje siris taj defetizam!
E nece da moze!!!!
Ne na ovom topic-u i tacka
- bh.tornjak
#63128 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to islamsko-fundamentalisticko gnijezdo odgaja te osobe koje na svaki moguci nacin sire mrznju prema miroljubivim komsijama...markomilanov wrote:Pogledaj komentare na svaku vest o rs i srbiji,toliko mržnje i netrpeljivosti,stabilna rs je faktor opstanka bih.
ta nezahvalna bagra zaboravlja maslinove grancice i svijece sto su im komsije onomd slale...
sram da ih bude...
sto prije RS izadje iz te tzv BiH to bolje da se posteni i miroljubivi narod ne pati vise....
dosta je islamistickog zuluma i jarma....
- Acid25
#63130 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ILVIIR wrote:Svaka cast..
i ovaj tvoj post zasluzuje zlatne gusle za najsrpskiji post!
Toffee karamela wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hipija wrote:Koji si ti king![]()
mO k3 wrote:![]()
@acid svaka cast
Specijalno za Guardianove fanove
Šta se ti kliberiš?archi_a wrote:
@Acid25
Pored babe Kormakove i Ramiza ti si glavni kadndidat za pokvarenu hurmašicu!
-
archi_a
#63131 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Može hurmašica, pa makar i pokvarena, ako je dovoljno agde mogu one dugo stajat.
-
Benjo34
#63132 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:
Može hurmašica, pa makar i pokvarena, ako je dovoljno agde mogu one dugo stajat.
Ne ne, to kad opališ Majkićku
- bh.tornjak
#63134 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
on misli da smo mi zaboravili njegovo odbijanje da izvrsi naredjenje i da oplodi drugu damu republike shumske....Benjo34 wrote:archi_a wrote:
Ne ne, to kad opališ Majkićku
posro se na ljubav prema otadzbini i na porodicni zivot....na gVardijana....posro se i na svoje kolege i zapovjednike....
ma, dezerterska posla.....
eeee....archi....archi......bacio si ljagu na potomke do devetnaestog koljena, rdjo jedna...
-
archi_a
#63135 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja fanatika braćo mila. 
- Point.
#63136 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaci, dzaba sam karao Zeljku, pa necu samo ja da se zrtvujem. Znate li vi sta sam ja sve vidio tu noc, nas dvoje sami na Jahorini?
-
Benjo34
#63137 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ništa mi vjerni fanovi ne zaboravljamo 
- bh.tornjak
#63138 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tvoja hrabrost i tvoja zrtva nece, nisu i ne smiju proci nezapazeno....Point. wrote:Znaci, dzaba sam karao Zeljku, pa necu samo ja da se zrtvujem. Znate li vi sta sam ja sve vidio tu noc, nas dvoje sami na Jahorini?
slijedi ti orden za hrabrost s "zlatnim Dusankinim sisama" ...
PS.
na tebi je da speres ljagu s jedinice....pa ces ti umjesto onog izdajnika da "streses" Dusicu (dragu)
- Point.
#63139 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imal sta ljepse od Dusanke, nimeta ti? Mogu li onu sdsovku plavojku? Pa i moja kita ima osjecaje.bh.tornjak wrote:tvoja hrabrost i tvoja zrtva nece, nisu i ne smiju proci nezapazeno....Point. wrote:Znaci, dzaba sam karao Zeljku, pa necu samo ja da se zrtvujem. Znate li vi sta sam ja sve vidio tu noc, nas dvoje sami na Jahorini?
slijedi ti orden za hrabrost s "zlatnim Dusankinim sisama" ...
PS.
na tebi je da speres ljagu s jedinice....pa ces ti umjesto onog izdajnika da "streses" Dusicu (dragu)
- Acid25
#63140 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne treba zaboraviti da je dotični archi angažiran na prodžihadističkoj temi pod nazivom "Oruzane snage Bosne i Hercegovine", gdje neumoljivo radi na širenju propagande terorističke osovine NATO-Bake i političko Sarajevo-Soroš-US Army.
Tu postavlja slike džihadista i njihovih NATO mentora u raznim pozama. Da mi je samo znati koliko ga plaćaju?!
Kao npr:
Stojeća poza:

Čučeća/polučučeća poza:

Srbine stoj poza:

Kako uništiti PC i Guardiana poza:

Tuci po Laktašima poza:

Naš helikopter je jači od Guardianovog poza:

Gdje su ti SrBski aviJoni poza:

Ležeća poza:

Pravac Banja Luka poza

+
Radikalizacija omladine:

+
Ovaj se jadnik vjerovatno objesio jer mu je niska plata:

Iako je džihadista, rahmet mu duši.
Tu postavlja slike džihadista i njihovih NATO mentora u raznim pozama. Da mi je samo znati koliko ga plaćaju?!
Kao npr:
Stojeća poza:

Čučeća/polučučeća poza:

Srbine stoj poza:

Kako uništiti PC i Guardiana poza:

Tuci po Laktašima poza:

Naš helikopter je jači od Guardianovog poza:

Gdje su ti SrBski aviJoni poza:

Ležeća poza:

Pravac Banja Luka poza

+
Radikalizacija omladine:

+
Ovaj se jadnik vjerovatno objesio jer mu je niska plata:

Iako je džihadista, rahmet mu duši.
-
markomilanov
#63141 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pet puta ponavljavaš ŠUMSKA,i kakva je razlika izmedju tebe i Dodika koji Sarajevo naziva Teheranom,oba radite na štetu bih.Altsa wrote:ne govorim o komentarima vec o zvanicnoj politici koja dolazi iz rs-a. ona je antidrzavna i antidejtonska a sve ih predvodi kriminalac dodik. hebes komentare. svako moze napisati sta hoce bitna je zvanicna politika a iz sarajevskih politickih krugova vec odavno ne dolaze price o ukidanju šumske. jeedino stabilna BiH je garant opstanka šumske. i politicarima iz rs bi bilo bolje da jacaju Bih jer bi s tim automatski i rs jacali ali daba je to govedima govoriti. zato ne lupaj gluposti.markomilanov wrote:Pogledaj komentare na svaku vest o rs i srbiji,toliko mržnje i netrpeljivosti,stabilna rs je faktor opstanka bih.
- Toffee karamela
#63142 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kad god vidim slike s ovih nekakvih aktivnosti tzv. OS BiH u glavi mi je samo jedna misao:
ko bi šta, kako i koliko jamio od tehnike da nešto šušne, razdruživanje po drugi put ilitiga operacija Krtelji 2
-
DonieBrasco
#63143 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sutra sastance u BG-u, Dodo i Vucko.
-
channel10
#63144 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako ubaciti i povezati pricu Kosova sa RS....DonieBrasco wrote:Sutra sastance u BG-u, Dodo i Vucko.
-
archi_a
#63145 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@Point, ne vrijedi. Plavojku sam i ja htio, ali fanatici zapeli, dušanka, pa dušanka!!! 
A ovaj @Acid25, dušman, samo podmeće, spletkari i sere!

A ovaj @Acid25, dušman, samo podmeće, spletkari i sere!
-
Benjo34
#63146 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Нема ту "како", такозвана самопроглашена република Косово и тзв Босна су стасре српске земљеchannel10 wrote:Kako ubaciti i povezati pricu Kosova sa RS....DonieBrasco wrote:Sutra sastance u BG-u, Dodo i Vucko.
- Acid25
#63147 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ta će Srbima tehnika kad imaju Guardiana!Toffee karamela wrote:![]()
![]()
![]()
kad god vidim slike s ovih nekakvih aktivnosti tzv. OS BiH u glavi mi je samo jedna misao:
ko bi šta, kako i koliko jamio od tehnike da nešto šušne, razdruživanje po drugi put ilitiga operacija Krtelji 2
Jesi li se kad zapitala? Jesi li?
Ono, dok se tuširaš ili kada kreneš na spavanje? Dok se voziš na posao? Dok stojiš u redu na kasi?
Ta će tehnika pored Guardiana?
Ta će?
archi_a wrote: A ovaj @Acid25, dušman, samo podmeće, spletkari i sere!
Bajo imam dokaze, a i Đevad te prati već duži vremenski period!
Btw. Pozdravila te Dušanka.
- Toffee karamela
#63148 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
moram priznati da moja odanost GVardijanu ne ide do te mjere da mislim na njega i u redu na kasi ali vidim da će se i to morati mijenjatiAcid25 wrote:
Ta će Srbima tehnika kad imaju Guardiana!
Ono, dok se tuširaš ili kada kreneš na spavanje? Dok se voziš na posao? Dok stojiš u redu na kasi?
- Altsa
#63149 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Teheran je lijep grad.markomilanov wrote:Pet puta ponavljavaš ŠUMSKA,i kakva je razlika izmedju tebe i Dodika koji Sarajevo naziva Teheranom,oba radite na štetu bih.Altsa wrote:ne govorim o komentarima vec o zvanicnoj politici koja dolazi iz rs-a. ona je antidrzavna i antidejtonska a sve ih predvodi kriminalac dodik. hebes komentare. svako moze napisati sta hoce bitna je zvanicna politika a iz sarajevskih politickih krugova vec odavno ne dolaze price o ukidanju šumske. jeedino stabilna BiH je garant opstanka šumske. i politicarima iz rs bi bilo bolje da jacaju Bih jer bi s tim automatski i rs jacali ali daba je to govedima govoriti. zato ne lupaj gluposti.markomilanov wrote:Pogledaj komentare na svaku vest o rs i srbiji,toliko mržnje i netrpeljivosti,stabilna rs je faktor opstanka bih.
- bh.tornjak
#63150 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mislim da je to isti osjecaj kao kad Dusanka pomisli na izdajnika @archi-jaToffee karamela wrote:moram priznati da moja odanost GVardijanu ne ide do te mjere da mislim na njega i u redu na kasi ali vidim da će se i to morati mijenjatiAcid25 wrote:
Ta će Srbima tehnika kad imaju Guardiana!
osjecaj joj niz nogu curi.....