Ti si ba pravi petrolhead, za razliku od ovih navijača jedne nacije
I japanac i švabo, a eto i talijan eventualno u kolekciji ličnih projekata. To se poštuje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ti si ba pravi petrolhead, za razliku od ovih navijača jedne nacije
samo naprijed, makar tamo ima dijelova i moze se sredit, a ima i majstora sto ti mogu nalravit od 0
Na slici izgleda katastrofalno...B6Redhell wrote: ↑19/10/2024 16:22 Ma nema bas dijelova. Nije tako bajno. Zato ih izbjegavaju. Alfa ko alfa. Ista situacija kao u evropi.
Ove 164 su poprilicno rijetke. Puna oprema . Koza je u jako losem stanju. Moralo bi se presvuci sve. 200ks. Nisam detaljno gledao motor. Dovod goriva radi i ima spark.. . Okrece ali nista.. vidjet cu jos
Ma drug nemas na cemu. Valja na kran 30m u zrak i retrofit 1000w hps sa LED rasvjetom
Pa nismo daleko. Vidi, ja napravim fotometrijski proračun, napravim prijedlog, uzmem tu istu LED i zamijenim VTNa (HPS) ili MH, doduše većinom ispod 500W i do 12m (mostly street lighting). Od ideje do realizacije, sve svojim rukama.B6Redhell wrote: ↑19/10/2024 22:46Ma drug nemas na cemu. Valja na kran 30m u zrak i retrofit 1000w hps sa LED rasvjetom. Zauzet s poslom puno. Nea se vremena za ovo..
A sto @parappa rece. Alfa prilicno losa. Stoji parkirana od 2019. A nisam nikad barato sa ovim busso motorima. Starac cijeni kao da je u voznom stanju. Vidjet cu sta i kako..

Koje pare trazi?

fek ofNova Opel Grandland Electric serija, koja cjenovno u EU starta od 39.850 eura
Malo sam cackao po internetu. Kontao da su skuplje. Ali fini primjerci i ocuvani idu po 4-5k$.
Istog sam misljenja. Moras biti bas ludi zaljubljenik i da imas vrecu para viska.citroen xm wrote: ↑20/10/2024 11:05 Koliko god volio Alfu i taj model, mislim da je to rupa bez dna. I da ti je pokloni, otiće bruku para da je dovedeš u pristojno stanje.
smećecanvra888 wrote: ↑20/10/2024 04:07 https://www.klix.ba/auto/opel-grandland ... /241018204
Opel Grandland Electric je tu, porodični SUV sa smjelim dizajnom i impresivnom autonomijom
Dobar mi je dizajn izvana. Unutra bi ovaj displej instrument table mogao biti veći, ovako nekako neozbiljno izgleda. Ostatak unutrašnjosti dobar.
Ne odgovaraj gacitroen xm wrote: ↑20/10/2024 11:05 Koliko god volio Alfu i taj model, mislim da je to rupa bez dna. I da ti je pokloni, otiće bruku para da je dovedeš u pristojno stanje.