Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
LeonardoAC

#63126 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by LeonardoAC »

crnivrag wrote:
LeonardoAC wrote:Može li neko od forumaša prokomentarisati ovu dolje ponudu. Internet je u oba slučaja 40Mb/s

Image

Ako dobro razumijem, jedina razlika je fiksni telefon i opcija UniFon ?
Telefonija se plaća 10 KM, pa je zato Trio paket skuplji za tih 10 KM.
A šta je u tih 10 KM ? Je li ti se uračuna u pozive ili ?
crnivrag

#63127 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

LeonardoAC wrote:
A šta je u tih 10 KM ? Je li ti se uračuna u pozive ili ?
Dobiješ neograničene besplatne razgovore u okviru Telemach mreže i fiksnih mreža operatera United Grupe, kao i 1500 minuta za besplatne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH, uz uspostavu poziva od 0.03 kf, a ostatak poziva je besplatan.
MTV

#63128 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

chakany wrote:Ova RTV ZENICA HD nije vidjelo HD.Možda će uskoro tek krenuti u HD, jer ovo je još uvijek SD verzija kanala koji se trenutno emituje.
Tako je bilo i sa TVSA HD 4.9. na LOLi pored logotipa je pisalo HD al sve dok nisu krenule Vijesti bio je upscaling SD to HD.
c_g

#63129 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Kakav crni HD, ovo je jedva 640p :lol:
aladinosmic1

#63130 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aladinosmic1 »

uskoro 4k kanali, haha :lol:
aditon

#63131 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

joj s čim se vi zamarate, zenica HD...ma da je 4k takve kanale niti gledam niti me zanimaju (osim u dijelu koliko će nam opet podići cijenu usluge jer očito je unapređenje usluge s ovim zenica HD :-) kanalom )
veliki_ah

#63132 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by veliki_ah »

Ovim putem napominjem Telemachu da mi za 5 mjeseci ističe 2-godišnji ugovor i da im je pravo vrijeme da ponude nove uslove, inače :run:
Telemach

#63133 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

veliki_ah wrote:Ovim putem napominjem Telemachu da mi za 5 mjeseci ističe 2-godišnji ugovor i da im je pravo vrijeme da ponude nove uslove, inače :run:
Javite nam se u pp, rado ćemo pronaći adekvatnu ponudu za Vas.
Kralj Tvrtko I.

#63134 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Kako ste vi pojedinci i dosadni...
Tražite digitalu, HD i ostale klince palce a kad neki kanal to odradi onda pljujete....
Da, ovo trenutno nije HD i pise pored broja kanala SD ali vjerovatno će neki programi uzivo biti u HD....možda informativne emisije i sl.
Ja stvarno ne znam, nevezano za tvze, kad vi uspijete išta u bogu pogledati kad samo gledate u kojem je formatu, koji je kvalitet....koja je brzina...ovo ono...
Haris033

#63135 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama). :nevjerujem: Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma. :-)
Jim Smorrison

#63136 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Jim Smorrison »

Standardni Pink ne gledam. Počeo sam gledati ove nove Pinkove sa filmovima ali raspored se uglavnom ne slaže pa sam malo razočaran.
Kralj Tvrtko I.

#63137 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Haris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama). :nevjerujem: Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma. :-)
+1
zateznistub

#63138 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Kralj Tvrtko I. wrote:
Haris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama). :nevjerujem: Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma. :-)
+1
+1
Istravi me svaki put... Moram vode preko masica...
Radar71

#63139 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

aditon wrote:joj s čim se vi zamarate, zenica HD...ma da je 4k takve kanale niti gledam niti me zanimaju (osim u dijelu koliko će nam opet podići cijenu usluge jer očito je unapređenje usluge s ovim zenica HD :-) kanalom )
Imaš još neku želju, kanal koji se tebi ne sviđa da ga Telemach ukine?
odmor

#63140 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

zateznistub wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:
+1
+1
To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame??? :-D
Haris033

#63141 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

odmor wrote:To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame??? :-D
Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.
Btw, stari je prestao komunicirati sa ostatkom familije kako je dobio Pink western :lol:
Last edited by Haris033 on 06/03/2018 12:27, edited 1 time in total.
kakotakonikako

#63142 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakotakonikako »

Haris033 wrote:
odmor wrote:To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame??? :-D
Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako ne gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.
Btw, stari je prestao komunicirati sa ostatkom familije kako je dobio Pink western :lol:
Stari zvani Džon Vejn :D
odmor

#63143 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

kakotakonikako wrote:
Haris033 wrote:
Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako ne gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.
Stari zvani Džon Vejn :D
Sto je i moj stari voli te filmove. To mu je top glumac uz Carlsa Bronsona i Klint Istvuda :D
Telemach

#63144 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zateznistub wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:
+1
+1
Zdravo ekipa,
Obavijestili smo kolege o Vašoj reklamaciji.
hemed

#63145 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

Haris033 wrote:
Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.
i ja se harise slazem s tobom da su pink filmski bolji od ovih REPRIZNIH hbo cinemax, nekad se pitam dali to vrijedi stvarno 12 KM :-) :shock:
drug_profi

#63146 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Čekaj dok dobijete cijenu za taj Pink paket.
avaks

#63147 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

zateznistub wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:
+1
+1
Na zapadu je to zakonom regulisano, ne smije reklamni blok da bude glasniji ali nikako. DOk kod nas prolazi i nisu jedini koji kad opucaju reklame barem za 30% glasnije pa još ako je kakava napadna reklama da ukućane fakat istrza a pogotovo navečer.

Trebalo bi to i kod nas kažnjavati po meni, neka ti reklama ali jarane normalizuj kao i sve :thumbup:

p.s.
Porediti HBO sa Pink filmovima je :lol:
Ni po čemu osim cijeni ne može Pink da konkuriše HBO i CInemaxu, a to da se reprizira pa tek ste dobili, vidjećete za koji mjesec.
Nema tog kanala koji će čitavu godinu vrtiti nove i različite filmove ja to odgovorno tvrdim!
fusion_ba

#63148 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

drugi profil wrote:Čekaj dok dobijete cijenu za taj Pink paket.
Za Total TV su uspostavili cijenu 8KM za Pink paket, skuplje od HBO, koja logika :lol:
Ali Total ima skoro sve Pink kanale, kontam da će Telemach naplaćivati 3-4 KM za ovih par Pinkova.

Mozda HBO jeste precijenjen ali ovi Pinkovi se ne mogu ni porediti sa njima, suludo ih je porediti, što po kvalitetu slike i zvuka, pa najava, a i generalno mi se cini da Pink ne vodi racuna o ovim kanalima (vec smo naveli primjer piratskih titlova)
beni-bu-man

#63149 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

Tako ti je i na Logosoftu
agent_zero

#63150 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by agent_zero »

Jel nam @crnivrag još aktivan? :)

Zanima me, osim metodom pokušaja, kako možemo saznati da li tv podržava dual band (dakle i 5ghz) mreže, ako na stranici proizvođača i na displayspecification nema podatak o tome?
Locked