A šta je u tih 10 KM ? Je li ti se uračuna u pozive ili ?crnivrag wrote:Telefonija se plaća 10 KM, pa je zato Trio paket skuplji za tih 10 KM.LeonardoAC wrote:Može li neko od forumaša prokomentarisati ovu dolje ponudu. Internet je u oba slučaja 40Mb/s
Ako dobro razumijem, jedina razlika je fiksni telefon i opcija UniFon ?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- LeonardoAC
#63126 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#63127 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobiješ neograničene besplatne razgovore u okviru Telemach mreže i fiksnih mreža operatera United Grupe, kao i 1500 minuta za besplatne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH, uz uspostavu poziva od 0.03 kf, a ostatak poziva je besplatan.LeonardoAC wrote:
A šta je u tih 10 KM ? Je li ti se uračuna u pozive ili ?
- MTV
#63128 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako je bilo i sa TVSA HD 4.9. na LOLi pored logotipa je pisalo HD al sve dok nisu krenule Vijesti bio je upscaling SD to HD.chakany wrote:Ova RTV ZENICA HD nije vidjelo HD.Možda će uskoro tek krenuti u HD, jer ovo je još uvijek SD verzija kanala koji se trenutno emituje.
-
c_g
#63129 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakav crni HD, ovo je jedva 640p 
-
aladinosmic1
#63130 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
uskoro 4k kanali, haha 
- aditon
#63131 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
joj s čim se vi zamarate, zenica HD...ma da je 4k takve kanale niti gledam niti me zanimaju (osim u dijelu koliko će nam opet podići cijenu usluge jer očito je unapređenje usluge s ovim zenica HD
kanalom )
-
veliki_ah
#63132 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovim putem napominjem Telemachu da mi za 5 mjeseci ističe 2-godišnji ugovor i da im je pravo vrijeme da ponude nove uslove, inače 
- Telemach
#63133 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Javite nam se u pp, rado ćemo pronaći adekvatnu ponudu za Vas.veliki_ah wrote:Ovim putem napominjem Telemachu da mi za 5 mjeseci ističe 2-godišnji ugovor i da im je pravo vrijeme da ponude nove uslove, inače
-
Kralj Tvrtko I.
#63134 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako ste vi pojedinci i dosadni...
Tražite digitalu, HD i ostale klince palce a kad neki kanal to odradi onda pljujete....
Da, ovo trenutno nije HD i pise pored broja kanala SD ali vjerovatno će neki programi uzivo biti u HD....možda informativne emisije i sl.
Ja stvarno ne znam, nevezano za tvze, kad vi uspijete išta u bogu pogledati kad samo gledate u kojem je formatu, koji je kvalitet....koja je brzina...ovo ono...
Tražite digitalu, HD i ostale klince palce a kad neki kanal to odradi onda pljujete....
Da, ovo trenutno nije HD i pise pored broja kanala SD ali vjerovatno će neki programi uzivo biti u HD....možda informativne emisije i sl.
Ja stvarno ne znam, nevezano za tvze, kad vi uspijete išta u bogu pogledati kad samo gledate u kojem je formatu, koji je kvalitet....koja je brzina...ovo ono...
- Haris033
#63135 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama).
Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma. 
-
Jim Smorrison
#63136 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Standardni Pink ne gledam. Počeo sam gledati ove nove Pinkove sa filmovima ali raspored se uglavnom ne slaže pa sam malo razočaran.
-
Kralj Tvrtko I.
#63137 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1Haris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama).Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma.
- zateznistub
#63138 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1Kralj Tvrtko I. wrote:+1Haris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama).Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma.
Istravi me svaki put... Moram vode preko masica...
- Radar71
#63139 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imaš još neku želju, kanal koji se tebi ne sviđa da ga Telemach ukine?aditon wrote:joj s čim se vi zamarate, zenica HD...ma da je 4k takve kanale niti gledam niti me zanimaju (osim u dijelu koliko će nam opet podići cijenu usluge jer očito je unapređenje usluge s ovim zenica HDkanalom )
- odmor
#63140 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame???zateznistub wrote:+1Kralj Tvrtko I. wrote:+1Haris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama).Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma.
- Haris033
#63141 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.odmor wrote:To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame???
Btw, stari je prestao komunicirati sa ostatkom familije kako je dobio Pink western
Last edited by Haris033 on 06/03/2018 12:27, edited 1 time in total.
- kakotakonikako
#63142 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Stari zvani Džon VejnHaris033 wrote:Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako ne gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.odmor wrote:To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame???
Btw, stari je prestao komunicirati sa ostatkom familije kako je dobio Pink western
- odmor
#63143 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto je i moj stari voli te filmove. To mu je top glumac uz Carlsa Bronsona i Klint Istvudakakotakonikako wrote:Stari zvani Džon VejnHaris033 wrote:Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako ne gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.odmor wrote:To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame???
- Telemach
#63144 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo ekipa,zateznistub wrote:+1Kralj Tvrtko I. wrote:+1Haris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama).Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma.
Obavijestili smo kolege o Vašoj reklamaciji.
- hemed
#63145 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i ja se harise slazem s tobom da su pink filmski bolji od ovih REPRIZNIH hbo cinemax, nekad se pitam dali to vrijedi stvarno 12 KMHaris033 wrote:Ne znam za druge, ali ja nisam nikada bježao od toga da kažem kako gledam Pink filmove. Naprotiv, filmovi koji se prikazuju na tim kanalima, jeste da su stariji, ali su bolji od filmskih kanala tipa HBO, CineStar, Cinemax, a koje imam u svom pretplatničkom paketu.odmor wrote:To oni namjerno da vide koliko ce se raja zalit. Kruzile su price pink filmovi ovakvi-onakvi, niko ih ne gleda, a sad se uspostavlja da su ipak gledljivi. Hajmo kome jos smeta zvuk na pink filmovi kad su reklame???
- drug_profi
#63146 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Čekaj dok dobijete cijenu za taj Pink paket.
- avaks
#63147 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na zapadu je to zakonom regulisano, ne smije reklamni blok da bude glasniji ali nikako. DOk kod nas prolazi i nisu jedini koji kad opucaju reklame barem za 30% glasnije pa još ako je kakava napadna reklama da ukućane fakat istrza a pogotovo navečer.zateznistub wrote:+1Kralj Tvrtko I. wrote:+1Haris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama).Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma.
Trebalo bi to i kod nas kažnjavati po meni, neka ti reklama ali jarane normalizuj kao i sve
p.s.
Porediti HBO sa Pink filmovima je
Ni po čemu osim cijeni ne može Pink da konkuriše HBO i CInemaxu, a to da se reprizira pa tek ste dobili, vidjećete za koji mjesec.
Nema tog kanala koji će čitavu godinu vrtiti nove i različite filmove ja to odgovorno tvrdim!
- fusion_ba
#63148 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za Total TV su uspostavili cijenu 8KM za Pink paket, skuplje od HBO, koja logikadrugi profil wrote:Čekaj dok dobijete cijenu za taj Pink paket.
Ali Total ima skoro sve Pink kanale, kontam da će Telemach naplaćivati 3-4 KM za ovih par Pinkova.
Mozda HBO jeste precijenjen ali ovi Pinkovi se ne mogu ni porediti sa njima, suludo ih je porediti, što po kvalitetu slike i zvuka, pa najava, a i generalno mi se cini da Pink ne vodi racuna o ovim kanalima (vec smo naveli primjer piratskih titlova)
- beni-bu-man
#63149 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako ti je i na LogosoftuHaris033 wrote:Da li Telemach može uticati na redakciju PinkTV-a? Problem je u kanalima Pink filmovi. Pri ubacivanju reklama u toku prikazivanja filma, ukućani i ja se živi isprepadamo od jačine zvuka (+ iritantna najava reklama).Neka urade nešto po pitanju sihronizacije zvuka reklama sa zvukom filma.
- agent_zero
#63150 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel nam @crnivrag još aktivan? 
Zanima me, osim metodom pokušaja, kako možemo saznati da li tv podržava dual band (dakle i 5ghz) mreže, ako na stranici proizvođača i na displayspecification nema podatak o tome?
Zanima me, osim metodom pokušaja, kako možemo saznati da li tv podržava dual band (dakle i 5ghz) mreže, ako na stranici proizvođača i na displayspecification nema podatak o tome?