Većina_BataZiv_0809 wrote:Nisu, pale su na Sirijuinsomnia78 wrote: Pa nisu pale u Teheran
Sirija
- insomnia78
#63051 Re: Sirija
-
Novak20
#63052 Re: Sirija
Jesam mahmuran ali nisam zlurad ni slijep.
- Klavikula
#63053 Re: Sirija
Ulazak SAA u Atshan
nego, jesu li sekularni pokusali TOW raketama gadjati Mi-24 u niskom letu? jel ga mogu zahvatiti uopste?
nego, jesu li sekularni pokusali TOW raketama gadjati Mi-24 u niskom letu? jel ga mogu zahvatiti uopste?
-
republikauzicka
#63054 Re: Sirija
JAN JN Sheikh Abdullah Mohammed Mhaisni is freaking out and sending out Warnings.

-
cbrt
#63055 Re: Sirija
Sami @Paradoxy13 8m8 minutes ago
The little Russian backed Assad advancement in Tal Sukayk & Atshan seems to have been fully reversed by the rebels in #Hama today. #Syria
-
Howitzer
#63056 Re: Sirija
salik79 wrote:Hasan Husein, jedan od čelnih ljudi Hezbolaha, poginuo danas u ofanzivi u regiji Idlib![]()
Rahmetullahi alejhi rahmeten vasiah![/quote]
Ništa u društvu sa pejgamberom s.a.w.s. i časnim ashabima r.a. 'ta će to
To je taj vehboski mentalni sklop - ne zna vehabit sabrat 2 i 2, a kamoli sta dalje
salik79 wrote:Ništa u društvu sa pejgamberom s.a.w.s. i časnim ashabima r.a. 'ta će toHowitzer wrote:salik79 wrote:Hasan Husein, jedan od čelnih ljudi Hezbolaha, poginuo danas u ofanzivi u regiji Idlib![]()
Inna Lillahi ve inna ilejhi radziun. Da mu dragi Allah lijepi Dzennet da i prozivi ga u drustvu hz Hasana i Husejna. Amiin!
Rahmetullahi alejhi rahmeten vasiah!eeee rafidijo rafidijo
To je taj vehboski mentalni sklop - ne zna vehabit sabrat 2 i 2, a kamoli sta dalje
Ja vehbos vehabit niđe veze liče, da li čak i vjeruješ da čak ni poznanika nemam od njih
Naši voljeni Husein i Hasan r.a. nemaju ništa sa đelatima koji dolaze sa strane da masakriraju djecu Sirije, zarad interesa Amerike, Izraela, Rusije i "Islamske Republike" Iran i ostale monarhine iz zaljeva, to su klasične džehenemlije, povezivati te ubice sa časnim osobama islama je uvreda i nipodištavanje života i djela tih ljudi koji su živote dali za islam.
- KAMI666
#63057 Re: Sirija
Jok, eto oni "pravi" dolaze iz USA, Njemacke, Skandinavije, pa cak i iz Bosne.
Svu pamet svijeta pokupili, najveci miljenici Allahovi. Njima se obratio Bog licno i tako to.
Svu pamet svijeta pokupili, najveci miljenici Allahovi. Njima se obratio Bog licno i tako to.
Last edited by KAMI666 on 11/10/2015 12:29, edited 1 time in total.
-
Howitzer
#63058 Re: Sirija
Ja vehbos vehabit niđe veze liče, da li čak i vjeruješ da čak ni poznanika nemam od njihsalik79 wrote:
To je taj vehboski mentalni sklop - ne zna vehabit sabrat 2 i 2, a kamoli sta daljeSta ti, onako, mislis - s kim ce hz Hasan i Husejn biti u Dzennetu?! te vijuge!
Naši voljeni Husein i Hasan r.a. nemaju ništa sa đelatima koji dolaze sa strane da masakriraju djecu Sirije, zarad interesa Amerike, Izraela, Rusije i "Islamske Republike" Iran i ostale monarhine iz zaljeva, to su klasične džehenemlije, povezivati te ubice sa časnim osobama islama je uvreda i nipodištavanje života i djela tih ljudi koji su živote dali za islam.[/quote]
- Kikibombona
#63059 Re: Sirija
Jbt, jos niko nije priznao da je selefija...
Zar je tolika sramota?
Zar je tolika sramota?
- salik79
#63060 Re: Sirija
@Howitzer
Posto ti citiranje bas i ne ide, ovako cu
Ti nisi vehabit, a ja sam rafidija, jel'?! E, nece da moze! Rafidije su minorna sekta, koja na isti nacin, kao i ti, tekfiri sije imamije, tj dzaferije...A mozes mislit kakvo im je misljenje i o ostalim muslimanima...
Ne odgovori mi ti na pitanje...Nema veze. Velis, hz Hasan i Husejn bi bili uz Isil, Nusru&co?!
Ti nisi vehabit, a ja sam rafidija, jel'?! E, nece da moze! Rafidije su minorna sekta, koja na isti nacin, kao i ti, tekfiri sije imamije, tj dzaferije...A mozes mislit kakvo im je misljenje i o ostalim muslimanima...
Ne odgovori mi ti na pitanje...Nema veze. Velis, hz Hasan i Husejn bi bili uz Isil, Nusru&co?!
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#63061 Re: Sirija
hihihihihiKikibombona wrote:Jbt, jos niko nije priznao da je selefija...
Zar je tolika sramota?
-
sarajevoxxxx
#63062 Re: Sirija
Naravno, a kako se samo na početku revolucije predstavljao sirijski režim kao neko na koga se cijeli svijet obrušio, a evo 5 godina nakon rata, skoro cijeli svijet je zaista sa svojim vojskama prisutan u Siriji, ali naravno bombarduje one koji su se drznuli da diraju nekoga koji može u svakom trenutku računati na pomoć Amerike, Rusije, i evropskih zemalja.Howitzer wrote: Naši voljeni Husein i Hasan r.a. nemaju ništa sa đelatima koji dolaze sa strane da masakriraju djecu Sirije, zarad interesa Amerike, Izraela, Rusije i "Islamske Republike" Iran i ostale monarhine iz zaljeva, to su klasične džehenemlije, povezivati te ubice sa časnim osobama islama je uvreda i nipodištavanje života i djela tih ljudi koji su živote dali za islam.
Čuj to molim te neko da dirne u Asada.Ima da dobije batine koje će pamtiti cio život.
- japin_mutapi
#63063 Re: Sirija
falangisti gube i ginu čim dežurni branioci lika i djela „predsjednika" asada razvodnjavaju temu i oftopičare
- salik79
#63064 Re: Sirija
De, Boga ti, pogledaj ko je prvi poceo razvodnjavati!japin_mutapi wrote:falangisti gube i ginu čim dežurni branioci lika i djela „predsjednika" asada razvodnjavaju temu i oftopičare
- Kikibombona
#63065 Re: Sirija
Ne mora biti vehabija, moze biti njihov simpatizer!salik79 wrote:@Howitzer
A ovdje je nemali broj onih koji podrzavaju radikalne islamiste i svrsavaju na njihove uspjehe!
- asurbanipal
#63066 Re: Sirija
Kikibombona wrote:
A ovdje je nemali broj onih koji podrzavaju radikalne islamiste i svrsavaju na njihove uspjehe!
Čekaj još malo. Vidjet ćeš kad muslimani osvoje Rim i Vatikan. Pa onda vascijelu Evropu. Amerika i Engleska bit' će zemlja islamska. Pa Sjeverni pol, pa će se onda popeti i osvojiti mjesec, pa na Mars, Jupiter, Saturn, dok ne osvoje i crnu rupu...
- japin_mutapi
#63067 Re: Sirija
hihihihiKikibombona wrote:
Ne mora biti vehabija, moze biti njihov simpatizer!
-
republikauzicka
#63068 Re: Sirija
Golan brda tezak poraz Al-Kaide (terorista nusre)
dosta ubijenih terorista.
dosta ubijenih terorista.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#63069 Re: Sirija
asurbanipal wrote:Kikibombona wrote:
Čekaj još malo. Vidjet ćeš kad muslimani osvoje Rim i Vatikan. Pa onda vascijelu Evropu. Amerika i Engleska bit' će zemlja islamska. Pa Sjeverni pol, pa će se onda popeti i osvojiti mjesec, pa na Mars, Jupiter, Saturn, dok ne osvoje i crnu rupu...
Odlucni i odlicni klipovi.
Kalifat je nastao , muslimani se sele u Njemacku i Svedsku da prosperiraju.
Cini se da ipak nisu totalne budale.
Onaj jadni Jeruzalem ce ostaviti kao secer na kraju .
-
dječak sa šibicama
#63070 Re: Sirija
jucerasnje borbe na Sukayk, Hama
-
cbrt
#63071 Re: Sirija
Vic dana
Siroti Kolin Pauel sa svojim "oružjem za masovno uništenje" sada izgleda tako naivno spram ovih ruskih lažovaSky News Newsdesk @SkyNewsBreak 21m21 minutes ago
Reuters: Russian president Vladimir Putin says #Russia does not want to get involved in an "inter-religious war" in #Syria
- Maystor
#63072 Re: Sirija
Sjajne vijesti sa terena, SAA napada Sirmanije (gdje su sada oni koji kažu da pomaka nije bilo?), a rusi sve efikasniji: KAB500 precizna bomba raznijela štab terorista u Selmi. Izvor: Ministarstvo odbrane Rusije
- Challenger__
#63073 Re: Sirija
Izbijaju nemiri u Iračkom Kurdistanu: petero mrtvih u anti-vladinim prosvjedima, napadaju se uredi vladajuće stranke

LINK
LINK
Šta sam ti ja rekao Kiki... Objesiće ga sopstveni narod. Barzani "gigant". Buahahahahaha...

Najmanje troje ljudi je ubijeno tijekom jučerašnjeg dana na prostoru autonomne pokrajine Irački Kurdistan na sjeveru Iraka. Naime, već nekoliko dana traju ozbiljni politički nemiri - prosvjednici napadaju i pale urede političke stranke KDP (Kurdistanska Demokratska Stranka - na njenom je čelu aktualni predsjednik Iračkog Kurdistana, Masoud Barzani).
Ovog tjedna u nasilju, najvećem u zadnjim godinama, je ubijeno najmanje petero ljudi.
Šta sam ti ja rekao Kiki... Objesiće ga sopstveni narod. Barzani "gigant". Buahahahahaha...
- Challenger__
#63074 Re: Sirija
A ništa od ovoga ne bi bilo da se iračko-kurdska sjecikesa borila za interese svog naroda, a ne za svoj džep težak dvije milijarde pokranih Dolara. Hoće to tako kada slušaš Tel Aviv i Exon a ne zdrav razum.
Eto mu sada fakture za napad na SAA preko Mossadovog Asayish.
Eto mu sada fakture za napad na SAA preko Mossadovog Asayish.
- sunceKOtepsija
#63075 Re: Sirija
budel stani pani moze kod jarana na kafu