baš sam u dilemiChallenger__ wrote:Situacijo, gadno.jao_situacije wrote:da li da ti vjerujemolobista wrote:aerodrom u deirezzoer pred padom..ojacane snage isila uspjele nakon vise samoubilackih akcija slomiti otpor branioca i prodrijeti na glavni ulaz ..u toku teske borbr
Sirija
- jao_situacije
#63026 Re: Sirija
-
sarajevoxxxx
#63027 Re: Sirija
Novak20 wrote:Ti ćeš mi reči da nekoga mrzim ili podmećem???? Tebe ne mrzim, naprotiv....vrati se godinu-dvije godine unazad kad' je bila tema dal' da te ukinu...Toliko si išao raji na živce isisovom i vjerskom propagandom. Nije bilo mrtvog čovjeka, djeteta, ovce...mace... da nisi objavio sliku bez upozorenja. Pročitaj moj komentar podrške tebi na tom pdf-u... Nemoj prijetiti nikome, danas niko nije glup ni neobrazovan (čast izuzecima). Sirija je 1.500 ili 2.000 km daleko. Ovo je moja zemlja kao i tvoja. Ljuti se na koga hoćeš ali ne prijeti... ovde nemoj...ja sam u Evropi pa taman to ne izgledalo kao velika sreća.sarajevoxxxx wrote:Nemam nikakvu vjersku furku.Osuđujem zločine ma koja god strana da ih počini.Asad je zločinac i masovni ubica, a u svom predanom poslu ubijanja žena i djece, sirijskih civila ima podršku međunarodne zajednice.Čeli koji podržava Asada i koji je prečutio na ovoj temi stotine masakara govori o zabrinutosti, baš kao da Asadovi masakri nisu bili dovoljan razlog za zabrinutost.Nikada nikome nasilje nije donijelo nikakvo dobro.Ja sam rekao, misleći na one koji podržavaju nasilje, i licemjernu međunarodnu zajednicu, da nakon nasilja za kojeg i ona nosi odgovornost, treba biti zabrinuta.Naravno da ovoliko nevinih koji su stradali, a koji su podržavali Asada u njegovom zločinačkom pohodu, da svi moraju strahovati zbog nečega.Ubice i oni koji su podržavali Asada u ovom petogodišnjem ratu brinu o proširivanju sukoba.Ja brinem da će Asad i ekipa oko njega proči nekažnjeno, da će se desiti neki dogovor, neki novi ''Dejton'', u kojem će politika odraditi svoje, a zločinci, kako to već ide, biti nagrađeni.Oni koji se suosjećaju sa sirijskim i iračkim žrtvama, umjesto Čelijeve zabrninutosti, nemaju kad da podijele njegovu zabrinutost sa njim, jer su previše okupirani osjećajem bijesa i ljutnje prema ovakvoj međunarodnoj zajednici koja je u rangu sa Asadom po pitanju odgovornosti za nasilje.Novak20 wrote: Slušaj savoxxxx-e. Nikad ne bih bio na forumu da nije tebe...
Sad sam iz Zenice. 2-0 za nas... Je.e se meni za tvoju vjersku furku... Nećeš od BiH praviri BI a pogotovo nećeš prijetiti nikome u BiH. Probaj još jednom .....
A ti prvo mrziš sve one koji ne misle kao ti.Drugo u svojoj mržnji prema meni nemaš granica, ne ustručavaš se da mi podmećeš da ti prijetim, da želim praviti BI u BiH.To da si na forumu zbog mene...pa nije zar da je dotle došlo
![]()
I ja volim reprezentaciju, gledao sam tekmu sa društvom u kafiću, i drago mi je što smo pobijedili sa 2:0
Gdje si ti, jednostavno ne znam...ali imaj na umu...ovo je Evropa a ne Azija ili BI.
Vidi se da si bio na utakmici.Hajd navrati sutra pa ćemo pričati.
- Co0l
- salik79
#63030 Re: Sirija
Howitzer wrote:Ništa u društvu sa pejgamberom s.a.w.s. i časnim ashabima r.a. 'ta će tosalik79 wrote:Maystor wrote:Hasan Husein, jedan od čelnih ljudi Hezbolaha, poginuo danas u ofanzivi u regiji Idlib![]()
Inna Lillahi ve inna ilejhi radziun. Da mu dragi Allah lijepi Dzennet da i prozivi ga u drustvu hz Hasana i Husejna. Amiin!
Rahmetullahi alejhi rahmeten vasiah!eeee rafidijo rafidijo
To je taj vehboski mentalni sklop - ne zna vehabit sabrat 2 i 2, a kamoli sta dalje
-
cbrt
#63031 Re: Sirija
Pro-režimska mapa, nije najpreciznija, LatmIn recimo drže rebeli, naginje na vodu SAA

Stork @NorthernStork 1m1 minute ago
Local activists confirmed regime didn't capture Tall Skayke or Atshan villages but only took a Hill & few advanced positions S & E Atshan.
-
joe_black
#63032 Re: Sirija
Kakav Dizdarevic, pn je cuna od novinara u poredjenju sa nasim Patkom sa al LazireSuperhikk wrote:
-
joe_black
#63033 Re: Sirija
Gotovo je, evo i Smrdogan polako gubi legitimitet
Velik prosvjed u Istanbulu protiv vlade: Erdoganu klicali 'ubojico!'
Istanbul, 10.10.2015., 22:08
Autor: B.V.
Gotovo 10.000 ljudi prosvjedovalo je u subotu navečer u Istanbulu protiv turske vlade koju smatraju odgovornom za dvostruki samoubilački bombaški napad na mirovni skup u Ankari u kojem je poginulo najmanje 86 ljudi, a 186 je ozlijeđeno, javlja izvjestitelj France Pressea.
Prosvjed protiv Vlade u Istanbulu (Foto: AFP)
Noseći velik transparent "znamo tko su ubojice", prosvjednici su izviždali turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana i njegovu Stranku pravde i razvoja (AKP), na vlasti od 2002.
"Erdogane ubojico" i "mir će prevladati", neki su od slogana koje su izvikivali prosvjednici na aveniji Istiklal, velikoj pješačkoj zoni u srcu europskog dijela grada.
›Najmanje 86 poginulih u terorističkom napadu, snimljen trenutak eksplozije!
Duž avenije bile su razmještene snažne policijske snage, no skup je protekao bez incidenata.
Tijekom poslijepodneva održano je još sličnih skupova, primjerice u Diyarbakiru, na većinski kurdskom jugoistoku zemlje, gdje je došlo do sukoba s policijom koja je upotrijebila suzavac.
Prosvjedni skupovi održani su i u Izmiru, Batmanu, Urfi te Vanu. (Hina)
Velik prosvjed u Istanbulu protiv vlade: Erdoganu klicali 'ubojico!'
Istanbul, 10.10.2015., 22:08
Autor: B.V.
Gotovo 10.000 ljudi prosvjedovalo je u subotu navečer u Istanbulu protiv turske vlade koju smatraju odgovornom za dvostruki samoubilački bombaški napad na mirovni skup u Ankari u kojem je poginulo najmanje 86 ljudi, a 186 je ozlijeđeno, javlja izvjestitelj France Pressea.
Noseći velik transparent "znamo tko su ubojice", prosvjednici su izviždali turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana i njegovu Stranku pravde i razvoja (AKP), na vlasti od 2002.
"Erdogane ubojico" i "mir će prevladati", neki su od slogana koje su izvikivali prosvjednici na aveniji Istiklal, velikoj pješačkoj zoni u srcu europskog dijela grada.
›Najmanje 86 poginulih u terorističkom napadu, snimljen trenutak eksplozije!
Duž avenije bile su razmještene snažne policijske snage, no skup je protekao bez incidenata.
Tijekom poslijepodneva održano je još sličnih skupova, primjerice u Diyarbakiru, na većinski kurdskom jugoistoku zemlje, gdje je došlo do sukoba s policijom koja je upotrijebila suzavac.
Prosvjedni skupovi održani su i u Izmiru, Batmanu, Urfi te Vanu. (Hina)
- Maystor
#63034 Re: Sirija
Ide to mašala dobro u Gabu. Favru je oslobođen, SAA je na ulazu u Sirmanije.
Izuzetno teška situacija u Deiru. Orci ne prestaju s napadima, pitam se odakle dolaze u tolikom broju. Nadam se da će branioci izdržati.
Izuzetno teška situacija u Deiru. Orci ne prestaju s napadima, pitam se odakle dolaze u tolikom broju. Nadam se da će branioci izdržati.
-
cbrt
#63035 Re: Sirija
Demantovali su to sinoć za Favru i Safsabu...nisam stavio ako nađem staviću...(pro-SAA tviteraši)
-
Naslovnica
#63036 Re: Sirija
Gdje su ruje sa avionima i helikopterima da riješe ovo u Zoru?! 
-
cbrt
#63037 Re: Sirija
Imaju pametnija posla nego da gađaju ISIS...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#63038 Re: Sirija
Nisu, pale su na Sirijuinsomnia78 wrote: Pa nisu pale u Teheran
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#63039 Re: Sirija
ristođogostajljoe_black wrote:Gotovo je, evo i Smrdogan polako gubi legitimitet![]()
![]()
![]()
- japin_mutapi
#63040 Re: Sirija
hihihihihi_BataZiv_0809 wrote:Nisu, pale su na Sirijuinsomnia78 wrote: Pa nisu pale u Teheran
- japin_mutapi
#63041 Re: Sirija
rusi samo greškom mogu pogoditi isilNaslovnica wrote:Gdje su ruje sa avionima i helikopterima da riješe ovo u Zoru?!
pošto rusi ne griješe zaključak se sam nameće
-
Naslovnica
#63042 Re: Sirija
Ps neće valjda dozvoliti da The Brko ovako skonča karijeru, da ga ostave bez pokušaja izvlačenja ili spašavanja situacije?!japin_mutapi wrote:rusi samo greškom mogu pogoditi isilNaslovnica wrote:Gdje su ruje sa avionima i helikopterima da riješe ovo u Zoru?!
pošto rusi ne griješe zaključak se sam nameće
- walter kurtz
#63043 Re: Sirija
Obranjen je aerodrom bilo je dosta gubitaka na strani saa a orke su naslagane ko sardine
- walter kurtz
#63044 Re: Sirija
Nick joj obecajejao_situacije wrote:kitronawalter kurtz wrote:Daj nick ne mogu da provalim level japinjao_situacije wrote:valtere evo neka nova treba na temi
čekam reakciju
- walter kurtz
#63045 Re: Sirija
Japinmutapistajl
- japin_mutapi
#63046 Re: Sirija
dominacija teme apsolutnawalter kurtz wrote:Obranjen je aerodrom bilo je dosta gubitaka na strani saa a orke su naslagane ko sardine
level - brko(ajrodromski)
-
cbrt
#63047 Re: Sirija
Ali simpatično je kako se od par sela pravi spektakularnI SAA progres...pa čak ni ta sela nisu bili zauzeli...
-
Novak20
#63048 Re: Sirija
Deir Ezzor
U četvrtak ujutro tri a u petak četiri samoubilačka napada. Prvi dan isisovskog napada poginula 23 vojnika SAA, drugog dana 16 uz 73 mrtva isisovca do pojave SyAF-a koji ih je potkačio na nekoj poljani između aerodroma i obližnjeg sela. Izgleda da su gubici Isisovaca 120 +.
http://www.almasdarnews.com/article/bat ... rettyPhoto

Brda na Golanu vraćena pod kontrolu SAA. 20 terorista glavom platilo zadovoljstvo da 6 sati drže dva brda, brdešca...
http://www.almasdarnews.com/article/syr ... ecaptured/
U četvrtak ujutro tri a u petak četiri samoubilačka napada. Prvi dan isisovskog napada poginula 23 vojnika SAA, drugog dana 16 uz 73 mrtva isisovca do pojave SyAF-a koji ih je potkačio na nekoj poljani između aerodroma i obližnjeg sela. Izgleda da su gubici Isisovaca 120 +.
http://www.almasdarnews.com/article/bat ... rettyPhoto

Brda na Golanu vraćena pod kontrolu SAA. 20 terorista glavom platilo zadovoljstvo da 6 sati drže dva brda, brdešca...
http://www.almasdarnews.com/article/syr ... ecaptured/
- insomnia78
#63049 Re: Sirija
Gle'aj brke, srbina, kako ponosno dize tri prsta

Haman nas'o oni ikonu na tavanu
Haman nas'o oni ikonu na tavanu
-
Kitrona
#63050 Re: Sirija
Momci, morat ćete naći nekog drugog da vas šilji.walter kurtz wrote:Nick joj obecajejao_situacije wrote:kitronawalter kurtz wrote: Daj nick ne mogu da provalim level japin