Sirija

Locked
jao_situacije

#63026 Re: Sirija

Post by jao_situacije »

Challenger__ wrote:
jao_situacije wrote:
lobista wrote:aerodrom u deirezzoer pred padom..ojacane snage isila uspjele nakon vise samoubilackih akcija slomiti otpor branioca i prodrijeti na glavni ulaz ..u toku teske borbr
da li da ti vjerujemo :-?
Situacijo, gadno.
baš sam u dilemi
sarajevoxxxx

#63027 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Novak20 wrote:
sarajevoxxxx wrote:
Novak20 wrote: Slušaj savoxxxx-e. Nikad ne bih bio na forumu da nije tebe...

Sad sam iz Zenice. 2-0 za nas... Je.e se meni za tvoju vjersku furku... Nećeš od BiH praviri BI a pogotovo nećeš prijetiti nikome u BiH. Probaj još jednom .....
Nemam nikakvu vjersku furku.Osuđujem zločine ma koja god strana da ih počini.Asad je zločinac i masovni ubica, a u svom predanom poslu ubijanja žena i djece, sirijskih civila ima podršku međunarodne zajednice.Čeli koji podržava Asada i koji je prečutio na ovoj temi stotine masakara govori o zabrinutosti, baš kao da Asadovi masakri nisu bili dovoljan razlog za zabrinutost.Nikada nikome nasilje nije donijelo nikakvo dobro.Ja sam rekao, misleći na one koji podržavaju nasilje, i licemjernu međunarodnu zajednicu, da nakon nasilja za kojeg i ona nosi odgovornost, treba biti zabrinuta.Naravno da ovoliko nevinih koji su stradali, a koji su podržavali Asada u njegovom zločinačkom pohodu, da svi moraju strahovati zbog nečega.Ubice i oni koji su podržavali Asada u ovom petogodišnjem ratu brinu o proširivanju sukoba.Ja brinem da će Asad i ekipa oko njega proči nekažnjeno, da će se desiti neki dogovor, neki novi ''Dejton'', u kojem će politika odraditi svoje, a zločinci, kako to već ide, biti nagrađeni.Oni koji se suosjećaju sa sirijskim i iračkim žrtvama, umjesto Čelijeve zabrninutosti, nemaju kad da podijele njegovu zabrinutost sa njim, jer su previše okupirani osjećajem bijesa i ljutnje prema ovakvoj međunarodnoj zajednici koja je u rangu sa Asadom po pitanju odgovornosti za nasilje.

A ti prvo mrziš sve one koji ne misle kao ti.Drugo u svojoj mržnji prema meni nemaš granica, ne ustručavaš se da mi podmećeš da ti prijetim, da želim praviti BI u BiH :-).To da si na forumu zbog mene...pa nije zar da je dotle došlo :-)
I ja volim reprezentaciju, gledao sam tekmu sa društvom u kafiću, i drago mi je što smo pobijedili sa 2:0 :thumbup:
Ti ćeš mi reči da nekoga mrzim ili podmećem???? Tebe ne mrzim, naprotiv....vrati se godinu-dvije godine unazad kad' je bila tema dal' da te ukinu...Toliko si išao raji na živce isisovom i vjerskom propagandom. Nije bilo mrtvog čovjeka, djeteta, ovce...mace... da nisi objavio sliku bez upozorenja. Pročitaj moj komentar podrške tebi na tom pdf-u... Nemoj prijetiti nikome, danas niko nije glup ni neobrazovan (čast izuzecima). Sirija je 1.500 ili 2.000 km daleko. Ovo je moja zemlja kao i tvoja. Ljuti se na koga hoćeš ali ne prijeti... ovde nemoj...ja sam u Evropi pa taman to ne izgledalo kao velika sreća.

Gdje si ti, jednostavno ne znam...ali imaj na umu...ovo je Evropa a ne Azija ili BI.
:-)
Vidi se da si bio na utakmici.Hajd navrati sutra pa ćemo pričati.
Co0l

#63028 Re: Sirija

Post by Co0l »

:lol:
Superhikk

#63029 Re: Sirija

Post by Superhikk »

salik79

#63030 Re: Sirija

Post by salik79 »

Howitzer wrote:
salik79 wrote:
Maystor wrote:Hasan Husein, jedan od čelnih ljudi Hezbolaha, poginuo danas u ofanzivi u regiji Idlib :sad:
:( Inna Lillahi ve inna ilejhi radziun. Da mu dragi Allah lijepi Dzennet da i prozivi ga u drustvu hz Hasana i Husejna. Amiin!

Rahmetullahi alejhi rahmeten vasiah!
Ništa u društvu sa pejgamberom s.a.w.s. i časnim ashabima r.a. 'ta će to :D eeee rafidijo rafidijo :-)

To je taj vehboski mentalni sklop - ne zna vehabit sabrat 2 i 2, a kamoli sta dalje :mrgreen: Sta ti, onako, mislis - s kim ce hz Hasan i Husejn biti u Dzennetu?! Napregni te vijuge! :-)
cbrt

#63031 Re: Sirija

Post by cbrt »

Pro-režimska mapa, nije najpreciznija, LatmIn recimo drže rebeli, naginje na vodu SAA
Image
Stork ‏@NorthernStork 1m1 minute ago
Local activists confirmed regime didn't capture Tall Skayke or Atshan villages but only took a Hill & few advanced positions S & E Atshan.
joe_black

#63032 Re: Sirija

Post by joe_black »

Superhikk wrote:
Kakav Dizdarevic, pn je cuna od novinara u poredjenju sa nasim Patkom sa al Lazire :lol: :lol: :lol:
joe_black

#63033 Re: Sirija

Post by joe_black »

Gotovo je, evo i Smrdogan polako gubi legitimitet :lol: :lol: :lol:

Velik prosvjed u Istanbulu protiv vlade: Erdoganu klicali 'ubojico!'
Istanbul, 10.10.2015., 22:08
Autor: B.V.

Gotovo 10.000 ljudi prosvjedovalo je u subotu navečer u Istanbulu protiv turske vlade koju smatraju odgovornom za dvostruki samoubilački bombaški napad na mirovni skup u Ankari u kojem je poginulo najmanje 86 ljudi, a 186 je ozlijeđeno, javlja izvjestitelj France Pressea.

Prosvjed protiv Vlade u Istanbulu (Foto: AFP)

Noseći velik transparent "znamo tko su ubojice", prosvjednici su izviždali turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana i njegovu Stranku pravde i razvoja (AKP), na vlasti od 2002.

"Erdogane ubojico" i "mir će prevladati", neki su od slogana koje su izvikivali prosvjednici na aveniji Istiklal, velikoj pješačkoj zoni u srcu europskog dijela grada.

›Najmanje 86 poginulih u terorističkom napadu, snimljen trenutak eksplozije!

Duž avenije bile su razmještene snažne policijske snage, no skup je protekao bez incidenata.

Tijekom poslijepodneva održano je još sličnih skupova, primjerice u Diyarbakiru, na većinski kurdskom jugoistoku zemlje, gdje je došlo do sukoba s policijom koja je upotrijebila suzavac.

Prosvjedni skupovi održani su i u Izmiru, Batmanu, Urfi te Vanu. (Hina)
Maystor

#63034 Re: Sirija

Post by Maystor »

Ide to mašala dobro u Gabu. Favru je oslobođen, SAA je na ulazu u Sirmanije.

Izuzetno teška situacija u Deiru. Orci ne prestaju s napadima, pitam se odakle dolaze u tolikom broju. Nadam se da će branioci izdržati.
cbrt

#63035 Re: Sirija

Post by cbrt »

Demantovali su to sinoć za Favru i Safsabu...nisam stavio ako nađem staviću...(pro-SAA tviteraši)
Naslovnica

#63036 Re: Sirija

Post by Naslovnica »

Gdje su ruje sa avionima i helikopterima da riješe ovo u Zoru?! :-)
cbrt

#63037 Re: Sirija

Post by cbrt »

Imaju pametnija posla nego da gađaju ISIS...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#63038 Re: Sirija

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote: Pa nisu pale u Teheran
Nisu, pale su na Siriju :P
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#63039 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

joe_black wrote:Gotovo je, evo i Smrdogan polako gubi legitimitet :lol: :lol: :lol:
ristođogostajl
japin_mutapi

#63040 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

_BataZiv_0809 wrote:
insomnia78 wrote: Pa nisu pale u Teheran
Nisu, pale su na Siriju :P
hihihihihi
japin_mutapi

#63041 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Naslovnica wrote:Gdje su ruje sa avionima i helikopterima da riješe ovo u Zoru?! :-)
rusi samo greškom mogu pogoditi isil
pošto rusi ne griješe zaključak se sam nameće
Naslovnica

#63042 Re: Sirija

Post by Naslovnica »

japin_mutapi wrote:
Naslovnica wrote:Gdje su ruje sa avionima i helikopterima da riješe ovo u Zoru?! :-)
rusi samo greškom mogu pogoditi isil
pošto rusi ne griješe zaključak se sam nameće
Ps neće valjda dozvoliti da The Brko ovako skonča karijeru, da ga ostave bez pokušaja izvlačenja ili spašavanja situacije?!
walter kurtz

#63043 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Obranjen je aerodrom bilo je dosta gubitaka na strani saa a orke su naslagane ko sardine
walter kurtz

#63044 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

jao_situacije wrote:
walter kurtz wrote:
jao_situacije wrote:valtere evo neka nova treba na temi
čekam reakciju :mrgreen:
Daj nick ne mogu da provalim level japin
kitrona :mrgreen:
Nick joj obecaje :mrgreen:
walter kurtz

#63045 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Japinmutapistajl
japin_mutapi

#63046 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

walter kurtz wrote:Obranjen je aerodrom bilo je dosta gubitaka na strani saa a orke su naslagane ko sardine
dominacija teme apsolutna
level - brko(ajrodromski)
cbrt

#63047 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ali simpatično je kako se od par sela pravi spektakularnI SAA progres...pa čak ni ta sela nisu bili zauzeli...
Novak20

#63048 Re: Sirija

Post by Novak20 »

Deir Ezzor

U četvrtak ujutro tri a u petak četiri samoubilačka napada. Prvi dan isisovskog napada poginula 23 vojnika SAA, drugog dana 16 uz 73 mrtva isisovca do pojave SyAF-a koji ih je potkačio na nekoj poljani između aerodroma i obližnjeg sela. Izgleda da su gubici Isisovaca 120 +.

http://www.almasdarnews.com/article/bat ... rettyPhoto

Image

Brda na Golanu vraćena pod kontrolu SAA. 20 terorista glavom platilo zadovoljstvo da 6 sati drže dva brda, brdešca...

http://www.almasdarnews.com/article/syr ... ecaptured/
insomnia78

#63049 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Gle'aj brke, srbina, kako ponosno dize tri prsta
:lol:
Haman nas'o oni ikonu na tavanu
Kitrona

#63050 Re: Sirija

Post by Kitrona »

walter kurtz wrote:
jao_situacije wrote:
walter kurtz wrote: Daj nick ne mogu da provalim level japin
kitrona :mrgreen:
Nick joj obecaje :mrgreen:
Momci, morat ćete naći nekog drugog da vas šilji.
Locked