Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajevo1946 wrote:Šta si raširila četvere oči, nismo ni mi znali da djevojka i njene jaranice imaju takav fetiš.
Vjeruj mi brate da se pitaš u tim situacijama, jel bolje da se pokupim i da izađem iz Orta, pri tom da svi jasno vide ko sam, ili da čekam dok ne bude fajront
krenes do wc-a i zamolis konobara da joj pokaze gdje su vrata
a cudi me da joj oni konobari nisu nista rekli, spuste oni svakoga kad treba
Sarajevo1946 wrote:Šta si raširila četvere oči, nismo ni mi znali da djevojka i njene jaranice imaju takav fetiš.
Vjeruj mi brate da se pitaš u tim situacijama, jel bolje da se pokupim i da izađem iz Orta, pri tom da svi jasno vide ko sam, ili da čekam dok ne bude fajront
krenes do wc-a i zamolis konobara da joj pokaze gdje su vrata
a cudi me da joj oni konobari nisu nista rekli, spuste oni svakoga kad treba
Sreća nosi ovaj ahbab mi u mene uvijek malj sa sobom
rumFo wrote:jel volite biti u centru paznje? da se sve vrti oko vas
Zene i jesu u centru paznje....Da necete vi dlakavi, maljavi , tersavi i td. biti u centru paznje?
Tako jednom s nama se zatekla jedna damica u gluho doba noći u Ortu, gore na spratu počela pjesme od Cece da pjeva na glas. Nije samo ona bila u centru pažnje, svi smo bili. I mi dlakavi, maljavi i tersavi.