FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emigrazione

#6301 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by emigrazione »

Pa kako se nece braniti kada su ovdje dobili, ne mislis valjda da ce se gore otvoriti...boze moj desava se, bili smo prespori veceras i to je to...Milos najgori i on je jedan od najvecih krivaca za ovo veceras, igrao je za ove norvezane bukvalno...
SmokingMan

#6302 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

Nikada nisam volio ueiforiju,kako kod uprave,a još više kod mojih pitara,pitam se da li je ikada iko od njih igrao fuzbal.Prezirao sam i dalje prezirem podcjenjivanje protivnika,ali ja se tu ništa i ne pitam.

Nama samo treba strpljenje,i rad,manje euforije i bespotrebnog uzdizanja,kićenjem kojekakvim epitetima "divovi" i slično,malo više treba ozbilje,i naravno mnogo više kondicionih treninga.
Last edited by SmokingMan on 17/07/2014 23:29, edited 2 times in total.
KPNCTNJAH

#6303 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by KPNCTNJAH »

Odavno losija ekipa nije gostovala na Kosevu i mi im opet ne mozemo dati gol... potcijenili smo ih, vidjelo se to tokom utakmice, a kasnije smo pokazali koliko smo nemocni i bez ideja... pa oni prolasci kroz njihovu odbranu su kao kad na sokeru stavis protivnike na amater, ne pokazuju zelju da napadnu... presmijesna ekipa i zabiju nam gol...to smo mi :mrgreen:
I kada tesko je....
armin071

#6304 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by armin071 »

Veliki pritisak, prevelika ocekivanja. Dolazi Amidza, kurci palci sve je islo u smjeru bolnog pada i tako i bi. I gore kad budemo igrali ne srljati. Pustiti ih malo da se otvore jer kroz bunker je tesko. Dzeno mora malo promjeniti po meni veceras Puzigacu i Bilbiju a probati sa Proticem i Duljevicem. Manje centarsuta jer tu smo ascare bezopasni a vise kroz sredinu i udaraca. Meni nece biti iznenadjenje ako ovima gore uvalimo 5 komada. A isto tako i da izgubimo nije smak svijeta. Ne pravi se tim preko noci. Jos mi pure trebamo da se zadrzimo u Evropi duze od 2 kola. Momci se bore, trce, izgaraju a rezultat ce doci.
nebitan lik

#6305 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by nebitan lik »

Ova Puzigaca je klocina nevidjena nedaj boze da smo igrali sa nekim solidnim timom prolazili bi ga kao budalu,lik je malo reci da je spor,Protic je za njega masina i sta se koji djavo Krste na kriku forsira kad lik nidje veze na toj poziciji
sole2mio

#6306 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by sole2mio »

Po meni korketno silovito smo odigrali, zavrsni udarac nedostaj, biblija nije nikako za Sarajevo, moze igrat za visocku bosnu ali on nema taj kalibar, njega gura stari jer je dobar, mali iz olipika je dobar, puzigaca katastrofa, malo mi je i gojko zakazo, dzemo dobar ali vidi se da nije na nivou, sve u svemu treba ici na go znaci odma na pocetku jedino tad imamo sansu u protivnom ovi ce parkirat bus i bunker 8 igraca, znaci samo go na pocetku otvara sansu
BegA_

#6307 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

Svaka nam cast. Treba znati izgubiti od ovakvih panjeva.
Last edited by BegA_ on 17/07/2014 23:31, edited 1 time in total.
Logovan

#6308 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

Znači ne vjerujem majke mi mile. :shock: Bruka.

Zaslužili smo da pobijedimo pa makar sa 1:0.
pinokio04 wrote:
SmokingMan wrote:Svaka čast protivniku,kapa do poda.

Slažem se, akb da ispadnemo, volim sarajevo iz srca, ali molim Boga da ispadnemo.
Ovo je bijeda i čemer.
Ne voliš ti Sarajevo, lažeš sam sebe. Čuj molim Boga da ispadnemo. :zid: Jebem ti ovakve navijače. :jbt:
hodža

#6309 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hodža »

Puzigaća i Bilbija klupa
Protić na beka, Dulja na krilo, Krste u špic

i trebali bi zabiti koji gol ;)

večeras smo imali 50 ubačaja a likovi imaju 5 igrača po 2 metra :roll:
emigrazione

#6310 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by emigrazione »

Pa to i jeste problem, centriraju umjesto da sutaju i ulaze u 16...Dzeno je puno usro, treba nam brza igra
missko

#6311 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by missko »

Znaci ne vjerujem ni ja i jos uvijek ne vjerujem da mozemo ispast. Trebaju pogledat snimak i vidjet gdje je greska. Po meni sve je islo kako treba osim udarca po golu sve nekako blago ili neprecizno. Centarsutevi su isto bili katastrofa sve u peterac a njih 7 uvijek u petercu i plus visoka nikad niko nije po zemlji ostro uputio centarsut.
Opet ponavljam sanse da ispadnemo od skijasa su 2 %
Labirint

#6312 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Labirint »

Da je ovim ribarima na dresovima pisalo Fk Rudar Bijeljin
ili staznam neka premijerligaska selendra tri komada b
zavrsila u mrezi bez problema..
north

#6313 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Polako ljudi..@Logovan, ovo nije sramotan poraz, nego nesretan...to je velika razlika...sramota bi bila da su nas naklofali ovi antitalenti fudbala....gore ekipe ne Koševu ja nisam gledao, Radnik iz Bijeljine je znao biti opasniji u igri prema naprijed od ovih delegata... ono sad pitanje je pa kako možeš izgubiti od takve ekipe, e pa jebi ga, kad nakon 15 šuteva i 70% posjeda lopte ne možeš zabiti onda ko vazda biva kazna, a Sarajevo je godinama miljenik kazni i pišanja po nama samima..ništa novo s te strane....može li se ovo proći, može kad vidiš sa kakvim si protivnikom igrao, hoćemo li to je druga stvar...da je ostalo 0-0 puno bi lakše bilo, jer bi se ovi panjevi morali malo otvoriti i lakše bi se prišlo golu..ovako opet će parkirati autobus hoćemo li to znati probiti do nas je...nisam ljut, više razočaran, igramo puno brže, tečnije, ali problem je što nismo znali odgovoriti na ovaj autobus ispred njihovog gola...jedna tekma i jedan poraz ne mogu pokvariti sve dobroga što se izdešavalo, ova ekipa zna fino igrati, ali mora početi igrati za golove a ne za fine pasove i posjed lopte, jer to nigdje ne pije vode...
GandalfSivi

#6314 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

Jeko pinokio sada, ukaza se lik niotkud i ono "obozava" Sarajevo... Jes' aha...

Sent from my iPhone using Tapatalk
BegA_

#6315 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

Tuga
hodža

#6316 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hodža »

north wrote:..jedna tekma i jedan poraz ne mogu pokvariti sve dobroga što se izdešavalo, ova ekipa zna fino igrati, ali mora početi igrati za golove a ne za fine pasove i posjed lopte, jer to nigdje ne pije vode...
Malo manje gledati Barsine tekme, a malo više Bajernove dok ih je Jup vodio ;)
pinokio04

#6317 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by pinokio04 »

Logovan wrote:Znači ne vjerujem majke mi mile. :shock: Bruka.

Zaslužili smo da pobijedimo pa makar sa 1:0.
pinokio04 wrote:

Slažem se, akb da ispadnemo, volim sarajevo iz srca, ali molim Boga da ispadnemo.
Ovo je bijeda i čemer.
Ne voliš ti Sarajevo, lažeš sam sebe. Čuj molim Boga da ispadnemo. :zid: Jebem ti ovakve navijače. :jbt:

*********************. Na 90 % utakmica sam Sarajeva, iftario sam pred stadionom, odrico se mnogih stvari da bi iso na tekme, zadnje marke davo ma ulaznice i putovanja da bi mi ti sada rekao da ja ne volim sarajvo. ********************
Dosta je ba utopijske priče.
Zašto nije niko napisao da bi volio da je sva statistika ( silni šutevi, procenti lopte, pasovi ) obrnuta na strani norvežana, a rezultat od jednog gola na našoj strani. Eh to je realnost, a ne pusta utopija, priča, filozofija, mi smo bolji, zabicemo
Im tamo 5 komada i sli, itd.
Treba se spustit na zemlju, i istini pogledat u oči, i reči da je ovo bijeda i sramota.
Ili mozda hoces da budem sav sretan što smo bili nadmoćni na terenu sa čak 14 šuteva itd itd, ali smo pak zijanili.
Opetacija uspjela, pacijent podlego. Divno, krasno.
Eh vidiš, za razliku od tebe, ja necu da lebdim u zraku i sanjarim, nego cvrsto stojim na tlu i kazem da je ovo ponizenje i sramota. Udarit po dzepu, smanjit plate primanja i sl.., za pocetak ..
Pa jadni i bijedni zeljo koji grca u dugovima i financijskim problemima ce bolje proci u Evropi.
Za tebe to nije sramota !??

Sent from my kuky using Tapatalk
Last edited by -LIBERO- on 17/07/2014 23:59, edited 1 time in total.
Reason: Bez uvreda i psovki.
ibizza

#6318 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ibizza »

Duljevic mora igrati u prvih 11, znaci MORA!

I da, ovo prolazimo garant, kao sto neko napisa, ne moze seponoviti ovakva utakmica.
pinokio04

#6319 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by pinokio04 »

BegA_ wrote:Svaka nam cast. Treba znati izgubiti od ovakvih panjeva.
Ma 100%

34sf4drgu67d25

#6320 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by 34sf4drgu67d25 »

pinokio04 wrote:

Ovo je bijeda i čemer.
I sto je najgore više slušat ove komentare bolji smo, jaci smi, kvalitetniji smo, ovo smo, ono smo, a ljudi iz jedne prilike zabise go i zavrsise stvar. A mi
Iz 18 pokusaja ni jednog. Znači neko je retardiran, nema tu sreća nesreća.
Znači ljudi iz jedne jedine šanse ubodoše, eh to ja zovem znanjem.
A mi iz 18 šuteva ni jedan go.. Pa ko je tu lud.
Mene je stid i sramota.
Nego, nek oni gledaju opet po tv-u, da se promovišu, izjave kako smo bolji kako nismo imali srece
Svaka čast ovim norvezanima, ljudi šute i piče svoj poso, zabiše iz jedne prilike i to je to, nema tu filozofije i priče puno. To su za mene znalci.
Akb da mi ispadnemo da ne gledamo vise ovu patnju, uceraj im

Pojma ti nemas
Logovan

#6321 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

@pinokio04
Voliš Sarajevo, odricao si se mnogih stvari, davao zadnje marke, itd, itd, a moliš Boga da ispadnemo. :? :? Ne kontam, niti ću ikada skontati ovakav način razmišljanja. Poželi da ne osvojimo ništa, da se raspadnemo, jer ti voliš Sarajevo. :oops:
north

#6322 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

I polako s tim prolazimo garant...prvo skontajte koji je rezultat bio večeras na Koševu..mi da prođemo moramo dati dva gola, a ne primti više od jedan....nema nikoga ko protiv Zete i Kukesija nije govorio prolazimo garant..jah, reći ćemo ali danas smo puno jači, pa jesmo vjerovatno, ali opet nije dovoljno to bilo da večeras pobijedimo, pa čak ni neriješeno da odigramo, pa kako možemo biti sigurni da glat prolazimo u revanšu još na njihovom stadionu..mislim da ćemo gore zabiti barem jedan gol, ali sada je problem što ni taj jedan gol nije dovoljan osim ako mislimo na penale proći :-) ..znač dva gola nam trebaju minimum za skoro pa siguran prolaz, ali haj ti sad reci garant prolazimo kad imaš takav jeben pritiska..polako ba :-) ...nakon ovoga večeras, definitivno smo bliži ispadanju nego prolazu, ali daleko od toga da je sve gotovo i da treba ko pizda sada klonuti duhom i reći karine smo, ua, jebo igrače, jebo trenera...tipični pitarluk decenijama poznat...
s3d4m

#6323 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by s3d4m »

Ja zadovoljan.. razvalili smo ih.. ne gine im tamo 3-4kom .. prolazimo ovo hladno.
M.V. :izet:
Cienfuegos

#6324 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cienfuegos »

Kao sto rekose mnogi, ovdje ima I Dzenine krivice dosta. Silujemo istu igru od pocetka do kraja a vidi se da nemamo s njima sanse u skok igri, sve su uredno pocistili ispred gola. Daj malo spustite loptu, igraj kroz sredinu, napravi par izmjena. I jebo ga Nemanja vise, dokle cemo cekati?
Pogledati reprizu, napraviti korekcije I zabiti gore gol u ranoj fazi igre pa cemo onda dalje vidjeti sta I kako.
_Reds_

#6325 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

Sve je i dalje otvoreno.

Sarajevo zabije tamo gol, i sve je to tu negdje. Nista nije jos izgubljeno, ima jos 90 minuta.
Post Reply