Starosna dob igraca koji su zapoceli vecerasnji 'mini' (poredano po starosti):
Castilla: 18, 19, 19, 21, 21, 22, 23, 23, 23, 24, 24
Barca B: 16, 17, 18, 19, 20, 20, 20, 21, 22, 23, 25
Moderators: Charuga, Tomahawk11

jest da nemaju puno vremena za zamjenu ako o tome nisu razmišljali ali bili bi ludi ako ne bi unovčili Villu ako mogu.. nije nešto plaho igrao ni prije loma noge, sad će vjerovatno i slabijeskenderija04 wrote:Sad sam se ukljucio na tekmu. Djecija posla, ne znam koji je gol smjesniji drugi Realov ili Barcin.ultima_palabra wrote:A kakav bolestan sudar dva igrača BarceRezultiralo u 2.golu Castille
![]()
Ovaj Delofeu je tip igrača kao Robben... kad on primi loptu mogu svi komotno početi se vraćati u odbranu
BTW
Sport prije 15 minuta objavljuje vijest: "La Juventus, en Barcelona a por Villa" Bice zanimljivo. EMD demantuje i kaze da Juventus hoce centarfora tipa Llorente ili Cavani. Gdje ima dima ima i vatre.
cim budem sta imaoSilent.Hunter wrote:Kad počne, nek' neko stavi link, pa da i ja gledam
ma jesu malo sutra.. nisu se s loptom sastali u prvom poluvremenuleet wrote:Nisam navijač ali jesu dobro igrali, sudija je opet zajebao.. Ali već smo navikli na to kada gledam klasiko
ko ćukoleet wrote:Ho'š reć' da Mou laže ?
odesveuhonduras wrote: ko ćuko![]()

šta im uradi jarane, još vrtoglavice imajulos merengues wrote:Rasti Enzo ziv nam bio, tesko nama bez tvog babe![]()