Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dezurni_ucenik

#6301 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

daky585 wrote:Osim Hayat HD, uskoro i Hayat music HD. :thumbup:

Golemo ! ! !

Od toliko kanala u HD ponudi,ljudi se odusevljavaju sa Hayatom. :lol:
kupujmodomace

#6302 Re: Hayat

Post by kupujmodomace »

dezurni_ucenik wrote:

Golemo ! ! !

Od toliko kanala u HD ponudi,ljudi se odusevljavaju sa Hayatom. :lol:

Od vas i tebe koji po defaultu mrzite Hayat, ja se definitivno oduševljavam Hayat music kanalom.
Što se mene tiče ne postoji bolji muzički kanal. Ostali Hayatovi me ne zanimaju..mada HD je OK.
daky585

#6303 Re: Hayat

Post by daky585 »

kupujmodomace wrote:ja se definitivno oduševljavam Hayat music kanalom.
Što se mene tiče ne postoji bolji muzički kanal.
Apsolutno se slažem. :)
dezurni_ucenik

#6304 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

daky585 wrote:
kupujmodomace wrote:ja se definitivno oduševljavam Hayat music kanalom.
Što se mene tiče ne postoji bolji muzički kanal.
Apsolutno se slažem. :)

:lol:
bumerangss

#6305 Re: Hayat

Post by bumerangss »

Ova sezona ZMBT je svakako losija sa novim zirijem, dosta mi fali Gordana a i Ana jer obje provociraju :D haj moze i onaj mladi profesor i on je nekad zafrkant a ona mlada profesorica i Hanka su mi bezveze, govorim kao clanice zirija a Hanki svaka cast kao estradnoj umjetnici.
i jos ova nova pravila, da ocjene citaju na kraju emisije im je bas beze jer nema adrenalina, komentara, ljutnje, radovanja u toku emisije a da apsurd bude veci, uveli duel gdje ziri odlucuje ko ce da ispadne pa onda voditelj pita taj isti ziri hoce li ga spasiti tj iskoristiti djoker!? apsurd!!! :run:
Zeljoooo

#6306 Re: Hayat

Post by Zeljoooo »

bumerangss wrote:Ova sezona ZMBT je svakako losija sa novim zirijem, dosta mi fali Gordana a i Ana jer obje provociraju :D haj moze i onaj mladi profesor i on je nekad zafrkant a ona mlada profesorica i Hanka su mi bezveze, govorim kao clanice zirija a Hanki svaka cast kao estradnoj umjetnici.
i jos ova nova pravila, da ocjene citaju na kraju emisije im je bas beze jer nema adrenalina, komentara, ljutnje, radovanja u toku emisije a da apsurd bude veci, uveli duel gdje ziri odlucuje ko ce da ispadne pa onda voditelj pita taj isti ziri hoce li ga spasiti tj iskoristiti djoker!? apsurd!!! :run:
To tebi trebali 7 sezona da skontas da je ZMBT apsurd?
Pravo si spor :oops:
bumerangss

#6308 Re: Hayat

Post by bumerangss »

ovaj Pecikoza je stvarno bio drzak i bezobrazan kao clan ziria na ZMBT. vidi se da Danijela ne podnosi i sa ocjenom 5 a i sto u duelu jedini on nije glasao a Danijela. A Rijaldi dao 10 a Škalji 8 ! Nidje veze :-)
karanana

#6309 Re: Hayat

Post by karanana »

jucer prvi put pogledah jedno pola sata zmbt-a, dakle jedno 4-5 pjevaca. nekakva mrsava crna je bila prva, glas joj se trese i onda poslije nje jos dvoje-troje. nemam pojma ko su. odron odrona od "pjevaca" slusas njih i onda slusas recimo pinkove zvijezde ili onaj hrvatski shovu i onda vidis te levele kvalitete.
moram reci da je ziri bio vrlo tolerantan na ono graktanje. da sam ziri, ja bih povratio po pultu u toku pjevanja nekog od njih i onda bih mu rekao da je moje povracanje reklo sve o preformansi.
bumerangss

#6310 Re: Hayat

Post by bumerangss »

karanana wrote:jucer prvi put pogledah jedno pola sata zmbt-a, dakle jedno 4-5 pjevaca. nekakva mrsava crna je bila prva, glas joj se trese i onda poslije nje jos dvoje-troje. nemam pojma ko su. odron odrona od "pjevaca" slusas njih i onda slusas recimo pinkove zvijezde ili onaj hrvatski shovu i onda vidis te levele kvalitete.
moram reci da je ziri bio vrlo tolerantan na ono graktanje. da sam ziri, ja bih povratio po pultu u toku pjevanja nekog od njih i onda bih mu rekao da je moje povracanje reklo sve o preformansi.
Ne podnosim ekavicu pa zato i ne gledam zv(ij)ezde! Samo domace! :bih:
al-em

#6311 Re: Hayat

Post by al-em »

Sinoc sam gledao ovo 18.izdanje zmbt.
Cura iz doboja je fantasticna. Mislim da bi u ovim takmicenjima u srbiji bila medju 5. Momak koji je prije pjevao u slogi(skaljo ja mislim) i amara mistric su takodje odlicni. Ovo ostalo bezveze.
daky585

#6312 Re: Hayat

Post by daky585 »

Zato svi koji dobro pjevaju, nakon ZMBT idu u Grand i tamo ostvare 5 puta bolju karijeru. Dovoljno je uporediti Grand koji pokriva BiH, Srbiju, CG, Makedoniju, i Hayat koji pokriva samo FBiH. Uopšte ne shvatam zašto se ljudi prijavljuju u ZMBT kad znaju da će biti zaboravljeni 10 dana nakon takmičenja.

Btw, krenuo Hayat HD u Logosoftu.
kreker

#6313 Re: Hayat

Post by kreker »

daky585 wrote:Zato svi koji dobro pjevaju, nakon ZMBT idu u Grand i tamo ostvare 5 puta bolju karijeru. Dovoljno je uporediti Grand koji pokriva BiH, Srbiju, CG, Makedoniju, i Hayat koji pokriva samo FBiH. Uopšte ne shvatam zašto se ljudi prijavljuju u ZMBT kad znaju da će biti zaboravljeni 10 dana nakon takmičenja.

Ja sam na Logosoftu al HAYATHD nema
dragan.s

#6314 Re: Hayat

Post by dragan.s »

daky585 wrote:Zato svi koji dobro pjevaju, nakon ZMBT idu u Grand i tamo ostvare 5 puta bolju karijeru. Dovoljno je uporediti Grand koji pokriva BiH, Srbiju, CG, Makedoniju, i Hayat koji pokriva samo FBiH. Uopšte ne shvatam zašto se ljudi prijavljuju u ZMBT kad znaju da će biti zaboravljeni 10 dana nakon takmičenja.
Nekima je ZMBT jedina mogućnost da ih vidi šira publika u nekoliko nastupa. To im dođe kao neka vrsta reklame za tezge. Da odu na neko ozbiljnije takmičenje kao što je ZG, pa čak i PZ, većina ne bi prošla ni prvi krug. Naravno, ima tu par izuzetaka, ali svi ostali su dosta loši. Evo već kreću i sa audicijama za ZMBT 8, samo ne znam ko će im se prijaviti.
Darh Wader

#6315 Re: Hayat

Post by Darh Wader »

Evo pišamo u gaće od sreće.

Televizija koja radi programske sheme za publiku čiji kooficijent inteligencije ne prelazi 50.Programsku shemu čine 95% sapunice,pjevaljke i debilne emisije.
daky585

#6316 Re: Hayat

Post by daky585 »

Darh Wader wrote:
Evo pišamo u gaće od sreće.

Televizija koja radi programske sheme za publiku čiji kooficijent inteligencije ne prelazi 50.Programsku shemu čine 95% sapunice,pjevaljke i debilne emisije.
Govorim za Hayat music. Drago mi je što dolazi HD verzija tog kanala koji je jedini dobar Hayatov kanal.
MTV

#6317 Re: Hayat

Post by MTV »

I ja sam na Logosoftu a Hayat HD ni na vidiku a najavljen
-6.3.2015 od strane ZMBT:
Od danas u OSNOVNOJ ponudi Logosoft d.o.o. gledajte Hayat HD :)

-7.03.2015 od strane Hayata:
Hayat HD sada gledajte putem Logosoft d.o.o. i putem Kablovske HS!
Uskoro i putem satelita kao i kod drugih operatera.
ps. Uskoro i Hayat MUSIC HD :)
daky585

#6318 Re: Hayat

Post by daky585 »

Je li krenuo ovaj kanal? Piše Logosoft i Moja TV.

https://www.facebook.com/HayatTVBIH/pho ... =1&theater
MTV

#6319 Re: Hayat

Post by MTV »

daky585 wrote:Je li krenuo ovaj kanal? Piše Logosoft i Moja TV.

https://www.facebook.com/HayatTVBIH/pho ... =1&theater
Jeste. Samo mi na starom paketu nemozemo gledati samo ko je na novom Logo paketu + jos par novih discovery kanala u HD. Logosoft. https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=77aa ... 465cbd7eaf
Chuckie

#6320 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Aferim na HD signalu na satelitu. Polako ali sigurno modernizuju se televizije, još da nam je dočekat javni servis u HDu na zemaljskoj mreži.
luckylaka

#6321 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Zna li neko kakav je to bio cirkus na Hayat u ZMBT.Neki se valjda prepirali ili nezadovoljni odlukama zirija pa napustili takmicenje.
al-em

#6322 Re: Hayat

Post by al-em »

Dvoje najlosijih idu u duel i pjevaju pjesmu bez matrice, nakon koje ziri odluci koji od njih ispada, a koji ostaje.
I valjda dvoje najlosijih su bili neka dva dobra druga, nisu htjeli pjevati tu pjesmu bez matrice jer ne mogu jedan protiv drugog, i izbacili ih obojicu.
cenecimoveocino

#6323 Re: Hayat

Post by cenecimoveocino »

al-em wrote:Dvoje najlosijih idu u duel i pjevaju pjesmu bez matrice, nakon koje ziri odluci koji od njih ispada, a koji ostaje.
I valjda dvoje najlosijih su bili neka dva dobra druga, nisu htjeli pjevati tu pjesmu bez matrice jer ne mogu jedan protiv drugog, i izbacili ih obojicu.
Ima li snimka emisije na yt da vidim to :-)
al-em

#6324 Re: Hayat

Post by al-em »

Mozda ima na njihovoj fb stranici. Ja sam to upratio nekad po danu kad je repriza bila.
karanana

#6325 Re: Hayat

Post by karanana »

neke 3-4 milje u skenderiji.
mislim, i ja sam pratio do 3-4 sezone, ne znam sta sada imaju od ovog shovuva iz godine u godinu. pa imali su 100 milja maraka minimalno od poziva i glasanja. ako se ne varam prije par godina je bilo preko 100 hiljada poziva u finalu. sad ako sam upratio tanko. losi takmicari, lose interesovanje.....
Post Reply