daky585 wrote:Osim Hayat HD, uskoro i Hayat music HD.
Golemo ! ! !
Od toliko kanala u HD ponudi,ljudi se odusevljavaju sa Hayatom.
Moderator: anex
daky585 wrote:Osim Hayat HD, uskoro i Hayat music HD.
dezurni_ucenik wrote:daky585 wrote:Osim Hayat HD, uskoro i Hayat music HD.
Golemo ! ! !
Od toliko kanala u HD ponudi,ljudi se odusevljavaju sa Hayatom.
Apsolutno se slažem.kupujmodomace wrote:ja se definitivno oduševljavam Hayat music kanalom.
Što se mene tiče ne postoji bolji muzički kanal.
daky585 wrote:Apsolutno se slažem.kupujmodomace wrote:ja se definitivno oduševljavam Hayat music kanalom.
Što se mene tiče ne postoji bolji muzički kanal.
To tebi trebali 7 sezona da skontas da je ZMBT apsurd?bumerangss wrote:Ova sezona ZMBT je svakako losija sa novim zirijem, dosta mi fali Gordana a i Ana jer obje provocirajuhaj moze i onaj mladi profesor i on je nekad zafrkant a ona mlada profesorica i Hanka su mi bezveze, govorim kao clanice zirija a Hanki svaka cast kao estradnoj umjetnici.
i jos ova nova pravila, da ocjene citaju na kraju emisije im je bas beze jer nema adrenalina, komentara, ljutnje, radovanja u toku emisije a da apsurd bude veci, uveli duel gdje ziri odlucuje ko ce da ispadne pa onda voditelj pita taj isti ziri hoce li ga spasiti tj iskoristiti djoker!? apsurd!!!
Ne podnosim ekavicu pa zato i ne gledam zv(ij)ezde! Samo domace!karanana wrote:jucer prvi put pogledah jedno pola sata zmbt-a, dakle jedno 4-5 pjevaca. nekakva mrsava crna je bila prva, glas joj se trese i onda poslije nje jos dvoje-troje. nemam pojma ko su. odron odrona od "pjevaca" slusas njih i onda slusas recimo pinkove zvijezde ili onaj hrvatski shovu i onda vidis te levele kvalitete.
moram reci da je ziri bio vrlo tolerantan na ono graktanje. da sam ziri, ja bih povratio po pultu u toku pjevanja nekog od njih i onda bih mu rekao da je moje povracanje reklo sve o preformansi.
Ja sam na Logosoftu al HAYATHD nemadaky585 wrote:Zato svi koji dobro pjevaju, nakon ZMBT idu u Grand i tamo ostvare 5 puta bolju karijeru. Dovoljno je uporediti Grand koji pokriva BiH, Srbiju, CG, Makedoniju, i Hayat koji pokriva samo FBiH. Uopšte ne shvatam zašto se ljudi prijavljuju u ZMBT kad znaju da će biti zaboravljeni 10 dana nakon takmičenja.
Btw, krenuo Hayat HD u Logosoftu.
Nekima je ZMBT jedina mogućnost da ih vidi šira publika u nekoliko nastupa. To im dođe kao neka vrsta reklame za tezge. Da odu na neko ozbiljnije takmičenje kao što je ZG, pa čak i PZ, većina ne bi prošla ni prvi krug. Naravno, ima tu par izuzetaka, ali svi ostali su dosta loši. Evo već kreću i sa audicijama za ZMBT 8, samo ne znam ko će im se prijaviti.daky585 wrote:Zato svi koji dobro pjevaju, nakon ZMBT idu u Grand i tamo ostvare 5 puta bolju karijeru. Dovoljno je uporediti Grand koji pokriva BiH, Srbiju, CG, Makedoniju, i Hayat koji pokriva samo FBiH. Uopšte ne shvatam zašto se ljudi prijavljuju u ZMBT kad znaju da će biti zaboravljeni 10 dana nakon takmičenja.
Evo pišamo u gaće od sreće.daky585 wrote:Osim Hayat HD, uskoro i Hayat music HD.
Govorim za Hayat music. Drago mi je što dolazi HD verzija tog kanala koji je jedini dobar Hayatov kanal.Darh Wader wrote:Evo pišamo u gaće od sreće.daky585 wrote:Osim Hayat HD, uskoro i Hayat music HD.
Televizija koja radi programske sheme za publiku čiji kooficijent inteligencije ne prelazi 50.Programsku shemu čine 95% sapunice,pjevaljke i debilne emisije.
I ja sam na Logosoftu a Hayat HD ni na vidiku a najavljendaky585 wrote:Zato svi koji dobro pjevaju, nakon ZMBT idu u Grand i tamo ostvare 5 puta bolju karijeru. Dovoljno je uporediti Grand koji pokriva BiH, Srbiju, CG, Makedoniju, i Hayat koji pokriva samo FBiH. Uopšte ne shvatam zašto se ljudi prijavljuju u ZMBT kad znaju da će biti zaboravljeni 10 dana nakon takmičenja.
Btw, krenuo Hayat HD u Logosoftu.
Jeste. Samo mi na starom paketu nemozemo gledati samo ko je na novom Logo paketu + jos par novih discovery kanala u HD. Logosoft. https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=77aa ... 465cbd7eafdaky585 wrote:Je li krenuo ovaj kanal? Piše Logosoft i Moja TV.
https://www.facebook.com/HayatTVBIH/pho ... =1&theater
Ima li snimka emisije na yt da vidim toal-em wrote:Dvoje najlosijih idu u duel i pjevaju pjesmu bez matrice, nakon koje ziri odluci koji od njih ispada, a koji ostaje.
I valjda dvoje najlosijih su bili neka dva dobra druga, nisu htjeli pjevati tu pjesmu bez matrice jer ne mogu jedan protiv drugog, i izbacili ih obojicu.