BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#6301 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ama neka odaberu Švicarsku, i nek se ušute. Nemaju onda veze sa Bosnom i Hercegovinom. Zdravo, gotovo, kraj priče. Kao da gledam da će sutra biti priča, mi htjeli igrati za Bosnu, nisu nam dali. Htjeli ste igrati za moje spolovilo, niko vas ne bi spriječio da vam se igralo.
- jeza u ledja
#6302 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
DRAMA!!
Sta je na kraju balade izjavio ovaj Izet danas? Jel sad ono da mu sasipamo sve po spisku ili da jos diplomatisemo?
Ja sam zbunjen.
Sta je na kraju balade izjavio ovaj Izet danas? Jel sad ono da mu sasipamo sve po spisku ili da jos diplomatisemo?
Ja sam zbunjen.
- Edin H.
#6303 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cekaj bolan, nisu li Spaha i Dzeko Seferovica muntali da igra za nas jos kada je proglasen IDOLOM NACIJE BiH U-19Dead Man Walking wrote:Nije ni trebao, nit je moljakao. Al sudeci po postovima pojedinaca ne da je moljakao nego je i u granap po pive i cigare isao.bingov buraz wrote:Je li trebao moljakati?Dead Man Walking wrote:Tacno bi se covjek rasplako kad procita ove dirljive ispovijesti kako je Dzeko molio na koljenima dok mu je Spaha suflirao i mutio Lexilium. Onaj jedan cak pise kako ih je Dzeko obilazio i moljakao.Jel neko stvarno misli da je Dzeko uradio nesto vise od sms-a u stilu "Brate, ocam, haj ba za nas igraj"
- Muhamed Đakmić
#6304 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma je l' stvarno istina da je izjavio ovo Izet za Džeku? Ja nisam u toku, evo tek kući došao i čitam, ne mogu da vjerujem 
- Murat Sabanovic
#6305 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
dzeko nasjeo ko neka junferica na djokuSarajevo1946 wrote:Ma je l' stvarno istina da je izjavio ovo Izet za Džeku? Ja nisam u toku, evo tek kući došao i čitam, ne mogu da vjerujem
citaj !
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... stine.html
- jeza u ledja
#6306 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne radi ti linAk. Ali ako je onaj demanti, ne vidim sta je lose u onom sto je Dzeko odgovorio. Po meni, jako zreo odgovor.Murat Sabanovic wrote:dzeko nasjeo ko neka junferica na djokuSarajevo1946 wrote:Ma je l' stvarno istina da je izjavio ovo Izet za Džeku? Ja nisam u toku, evo tek kući došao i čitam, ne mogu da vjerujem
citaj !
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... stine.html
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6307 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
NIje nasjeo... bas mu je ekstra napisao
Fakat nije mogao bolje izjaviti
Eo' rajvosa
ovo je najvazniji detalj danasnjeg dana
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... /130208045
Fakat nije mogao bolje izjaviti
Eo' rajvosa
- Opetja033
#6308 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobro ba, je li ti uopce citas sta ljudi pisu ili onako pises sta ti padne na pamet? Boli mene rinaka sto ce oni igrati za Svicarsku, karina od igraca i karina od ljudi. Problem je u tome sto su lagali i Spahi i Dzeki da ce igrati za BiH, da jedva cekaju da dodju u Ljubljanu i onda .... do balcaka ga zabise kapitenu jedne respektabilne reprezentacije i jednom od najboljih napadaca Europe. Dvojica balavaca.GangEvil wrote:Ma sto su ljudi gnjide ako su se rodili u Svajcarskoj i zivjeli gore cijeli svoj zivot..bas bi volio vidjeti tebe da ti ovdje neko jebe sve po spisku cijeli zivot i da imas platu 5 glava, a na drugoj strani da njemci u tebe ulazu citav zivot i zivis ko hadzija i ne znas Bosanski kako treba za koga bi igrao....Opetja033 wrote: Sto ne mogu na erende kora. A ovamo prica kako treba vrsiti pritisak na ovakve igrace da zaigraju za BiH, kako treba da pritisak vrse svi: od selektora, preko Saveza i novinara pa do igraca samih. I onda Dzeko i Spaha zovu male, balave, ufurane debile. Dvije fudbalske legende BiH, dva stuba reprezentacije, jedna od njih svjetska zvijezda a drugi je napravio karijeru o kojoj balavci mogu samo sanjati - i onda ih ta razmazena balavurdija odjebe k'o dijete zvecku i napravi budalama.
Pa debili bi bili da su sutili, ovako su ispali gospoda i pokazali raznoraznom smecu da odjebu u skokovima od SVETINJE! I ja se iskreno nadam, iz sveg srca - da su im upravo zbog ovoga sto su Dzeko i Spaha uradili - vrata reprezentacije zatvorena za sva vremena.
Ali ne, bolje gladiti muda i cuvati ledja picicima i karakternim gnjidama iz Svicarske nego dvjema istinskim ljudskim i igrackim legendama. Znam ja nas, jebo ti nas.
O tome se radi. Nemoj me lagati, nemoj zavlaciti i nosi se u tri pm - igraj za koga hoces. Ali ako ces me zavlaciti, zavaljivati i na kraju naguziti k'o zadnjeg debila - eh onda ima da ti jebem kompletnu balavu familiju.
Jesam li sada malo jasniji? Kontas sada poentu? Pokusao sam i slikovito pojasniti.
- jeza u ledja
#6309 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Haha, cuj Rumenige.Artest wrote:...od nekog rumenigea.. .
- Murat Sabanovic
#6310 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
nasjeo, jer je odmah potrc'o da dà izjavu isto kao i 1.put na twiteru ...ocitoje, da ga je poredjenje sa ibrom uvrijedilo !
- Muhamed Đakmić
#6311 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hvala svima.
Ne znam, ako je istina da ga je Edin zvao tri puta i da mu je obećao da će igrati, pa zaigrao za Švicarsku, nek se goni u tri lijepe.
Ne znam, ako je istina da ga je Edin zvao tri puta i da mu je obećao da će igrati, pa zaigrao za Švicarsku, nek se goni u tri lijepe.
- Murat Sabanovic
#6312 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
obecao da ce igrati ako dobije poziv ! uostalom, nije edinovo da ga zove ,vec safetovo. pitaj safeta koliko puta ga je zvao i kad mu je uopste namjeravao poslati poziv.Sarajevo1946 wrote:Hvala svima.
- Opetja033
#6313 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A Safet mu je fino rekao da sredi papire i promjeni sportsko drzavljanstvo te da ce ga zvati. Sta treba? Da mu Safet, Dzeko ili Spaha trce na noge i rijesavaju papirologiju za njega?Murat Sabanovic wrote:obecao da ce igrati ako dobije poziv ! uostalom, nije edinovo da ga zove ,vec safetovo. pitaj safeta koliko puta ga je zvao i kad mu je uopste namjeravao poslati poziv.Sarajevo1946 wrote:Hvala svima.
Po meni istupi Dzeke, Spahe i Ogija samo pokazuju kakvo jedinstvo vlada u reprezentaciji i ocito je da to ovim ubacenim elementima smeta te zele na bilo koji nacin da ga poremete.
- Murat Sabanovic
#6314 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
eto, on sam moze da promjeni sportsko drzavljanstvo ... ni pjanic ga sam nije promjenio,vec je to islo preko saveza.
uostalom ,nema jedan profesionalni igrac vremena da se zajebaje oko papirologije.
uostalom ,nema jedan profesionalni igrac vremena da se zajebaje oko papirologije.
- jeza u ledja
#6315 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije nasjeo. Odgovorio je kako treba.Murat Sabanovic wrote:nasjeo, jer je odmah potrc'o da dà izjavu isto kao i 1.put na twiteru ...ocitoje, da ga je poredjenje sa ibrom uvrijedilo !
Ne vidim po njegovom odgovoru kako ga je poredjenje sa Ibrahimovicem uvrijedilo.
- MOSALJOZE
#6316 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Džeko: U klub ideš radi novca, a u reprezentaciju te dovodi srce
Nakon što je novopečeni švicarski reprezentativac Izet Hajrović, koji je umjesto BiH odabrao tim Ottmara Hitzfelda, uporedio kvalitete Zlatana Ibrahimovića i Edina Džeke, Dijamant je odgovorio putem svoje oficijelne stranice.
Džeko je naveo kako želi poručiti da novopečenim švicarskim reprezentativcima ne zamjera činjenicu da su se odazvali na poziv Ottmara Hitzflelda, već to što su u svojim ranijim izjavama obećavali dolazak u BiH. Obojica su u razgovorima sa kapitenom Emirom Spahićem i samim Edinom Džekom tvrdila kako svim srcem žele igrati za BiH, a ispostavilo se da su "koketiranjem" sa bh. selekcijom zapravo otvarali vrata švicarskog tima, piše na stranici edindzeko.ba."Ne mogu da se ne otmem utisku kako su i Hajrović i Seferović iskoristili interesovanje BiH za njih, kako bi primorali Hitzfelda da ih pozove u A tim, jer slučajno ili ne, poziv švicarskog selektora za njih dvojicu uslijedio je u onom trenutku kada se za njih počeo interesovati NSBiH. Uz to, poređenje sa Zlatanom Ibrahimovićem nije na mjestu, s obzirom na to da niko od mene ne bi bio sretniji kada bi u bh. selekciji igrao jedan Ibrahimović. BiH bi sa njim bila jača i svaki igrač njegovih kvaliteta je dobrodošao u BiH, jer nas interesuje rezultat. Moja želja je da BiH pobjeđuje i svoje kvalitete podređujem svojoj zemlji, a sve zbog toga jer mi je BiH u srcu", rekao je Džeko.
Naš as je istakao da kada biraš klub, tada biraš gdje bi ti bilo isplativije igrati, jer igraš za novac, ali kada je u pitanju reprezentacija, onda dopustiš da te vodi srce, kao što je vodilo Spahića, Pjanića, Lulića, Mujdžu, Begovića, pa i Izetovog brata Seada Hajrovića, koji je birao srcem i izabrao Bosnu i Hercegovinu.
"Svi oni su mogli izabrati druge reprezentacije, ali slušali su svoje srce i sada su tu gdje jesu. Seferović i Hajrović su se možda uplašili konkurencije u BiH, jer mi iz dana u dan rastemo. Sada, obojici želim mnogo sreće u Švicarskoj i što se mene tiče, ova priča je završena. Obojici smo više puta željeli dobrodošlicu, razgovarali smo s njima, a oni su nam obećali dolazak, da bi se u posljednji čas predomislili. To dovoljno govori o cijeloj situaciji. Neka im je sa srećom", poručio je Edin Džeko.
Nakon što je novopečeni švicarski reprezentativac Izet Hajrović, koji je umjesto BiH odabrao tim Ottmara Hitzfelda, uporedio kvalitete Zlatana Ibrahimovića i Edina Džeke, Dijamant je odgovorio putem svoje oficijelne stranice.
Džeko je naveo kako želi poručiti da novopečenim švicarskim reprezentativcima ne zamjera činjenicu da su se odazvali na poziv Ottmara Hitzflelda, već to što su u svojim ranijim izjavama obećavali dolazak u BiH. Obojica su u razgovorima sa kapitenom Emirom Spahićem i samim Edinom Džekom tvrdila kako svim srcem žele igrati za BiH, a ispostavilo se da su "koketiranjem" sa bh. selekcijom zapravo otvarali vrata švicarskog tima, piše na stranici edindzeko.ba."Ne mogu da se ne otmem utisku kako su i Hajrović i Seferović iskoristili interesovanje BiH za njih, kako bi primorali Hitzfelda da ih pozove u A tim, jer slučajno ili ne, poziv švicarskog selektora za njih dvojicu uslijedio je u onom trenutku kada se za njih počeo interesovati NSBiH. Uz to, poređenje sa Zlatanom Ibrahimovićem nije na mjestu, s obzirom na to da niko od mene ne bi bio sretniji kada bi u bh. selekciji igrao jedan Ibrahimović. BiH bi sa njim bila jača i svaki igrač njegovih kvaliteta je dobrodošao u BiH, jer nas interesuje rezultat. Moja želja je da BiH pobjeđuje i svoje kvalitete podređujem svojoj zemlji, a sve zbog toga jer mi je BiH u srcu", rekao je Džeko.
Naš as je istakao da kada biraš klub, tada biraš gdje bi ti bilo isplativije igrati, jer igraš za novac, ali kada je u pitanju reprezentacija, onda dopustiš da te vodi srce, kao što je vodilo Spahića, Pjanića, Lulića, Mujdžu, Begovića, pa i Izetovog brata Seada Hajrovića, koji je birao srcem i izabrao Bosnu i Hercegovinu.
"Svi oni su mogli izabrati druge reprezentacije, ali slušali su svoje srce i sada su tu gdje jesu. Seferović i Hajrović su se možda uplašili konkurencije u BiH, jer mi iz dana u dan rastemo. Sada, obojici želim mnogo sreće u Švicarskoj i što se mene tiče, ova priča je završena. Obojici smo više puta željeli dobrodošlicu, razgovarali smo s njima, a oni su nam obećali dolazak, da bi se u posljednji čas predomislili. To dovoljno govori o cijeloj situaciji. Neka im je sa srećom", poručio je Edin Džeko.
- mevkobass
#6317 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hitzfeld provodi Bayernovu politiku , vidi se gdje je dva puta bio trener i koje je sve marifetluke pohvatao od Hoenessa.
Poznato je svima u njemackoj ( a i u drugim ligama ) da kad je Bayernu vuna pocne slabiti protivnicke ekipe , ako ne moze da odkupi nekog trenera ili igraca baci kosku i to je to. Samo mogu reci Cristoph Daum sa VfB Stuttgart ili Bayer Leverkusen , mada je lista velika pogotovo sto se igraca tice.
Ovo meni samo govori da je nasa repka u usponu i da se i drugi , htjeli to ili ne, sve vise interesuju za njen dalji razvoj.
Nasi igraci su i prije davali razne izjave preko fejsa ili twitera pa nikom nista. Cak kad je Hasan i ostali istupili iz repke zbog nekih pojedinaca u savezu , nije ovoliko odjeknulo kao ovo sa Dzekom. Nije zato sto tada nismo bili prvi na tabeli , bez obzira na tadasnje nase popularne igrace tipa Salihamidzica ili Barbareza. Sada smo na putu da budemo neko i nesto i normalno je da se prvo boje oni kojima smo mi prijetnja na Fifinoj tabeli. Smijesno je jedino to sto se od svih tih silnih " fudbalskih " gromada koje BiH moze preteci jedino Svicarci prate svaki korak nasih igraca. Al to opet kazuje o nasem kvalitetu , a njihovi postupci govore najvise o njima. Mi ne trebamo dodavati toliko paznje i doce sve na svoje.
Sad se ovdje o tome toliko diskutuje ko da je Svica Brasil. Smiriti situaciju i cekati da se prasina slegne. Susic & Co. zasad to rade dobro i ne reaguju na svako bezvezno pisanje. A da je sve to pomalo bez veze i provokacija vidi se po zurbi i samog Hajrovica da neke stvari ispravi. Mi svi trebamo pomoci da napadi i pritisak na nase igrace bude manji ili da ga nikako nema. Ne zaboraviti da je ovo samo uvod , sta nas ceka pred utakmice sa Grcima i Slovacima , a ovim individuama ne dodavati nikakvu paznju.
Poznato je svima u njemackoj ( a i u drugim ligama ) da kad je Bayernu vuna pocne slabiti protivnicke ekipe , ako ne moze da odkupi nekog trenera ili igraca baci kosku i to je to. Samo mogu reci Cristoph Daum sa VfB Stuttgart ili Bayer Leverkusen , mada je lista velika pogotovo sto se igraca tice.
Ovo meni samo govori da je nasa repka u usponu i da se i drugi , htjeli to ili ne, sve vise interesuju za njen dalji razvoj.
Nasi igraci su i prije davali razne izjave preko fejsa ili twitera pa nikom nista. Cak kad je Hasan i ostali istupili iz repke zbog nekih pojedinaca u savezu , nije ovoliko odjeknulo kao ovo sa Dzekom. Nije zato sto tada nismo bili prvi na tabeli , bez obzira na tadasnje nase popularne igrace tipa Salihamidzica ili Barbareza. Sada smo na putu da budemo neko i nesto i normalno je da se prvo boje oni kojima smo mi prijetnja na Fifinoj tabeli. Smijesno je jedino to sto se od svih tih silnih " fudbalskih " gromada koje BiH moze preteci jedino Svicarci prate svaki korak nasih igraca. Al to opet kazuje o nasem kvalitetu , a njihovi postupci govore najvise o njima. Mi ne trebamo dodavati toliko paznje i doce sve na svoje.
Sad se ovdje o tome toliko diskutuje ko da je Svica Brasil. Smiriti situaciju i cekati da se prasina slegne. Susic & Co. zasad to rade dobro i ne reaguju na svako bezvezno pisanje. A da je sve to pomalo bez veze i provokacija vidi se po zurbi i samog Hajrovica da neke stvari ispravi. Mi svi trebamo pomoci da napadi i pritisak na nase igrace bude manji ili da ga nikako nema. Ne zaboraviti da je ovo samo uvod , sta nas ceka pred utakmice sa Grcima i Slovacima , a ovim individuama ne dodavati nikakvu paznju.
- Bosanski_hibrid
#6318 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ali je Pjanić podnio sam zahtjev. Ne može Savez pokrećati inicijativu u nečije ime. I Mire je najbolji primjer nostalgije za domovinom. Igrao za mladu reprezentaciju Luksemburga, otimali se Francuzi za njega, ali on voli svoju bosansku grudu i može biti ponosan na sebe. Možeš misliti koja je razlika u motivaciji u igri za svoju zemlju kojoj je učinjeno toliko nepravde i za tamo neku treću. Rođen sam u dijaspori i dobro poznajem mentalitet ljudi. Jasna je razlika između papaka i raje. Moja djeca nisu živjeli u BiH, ali je BiH domovina, to je stvar kućnog odgoja, to je naš DNK i sjena koja nas prati do groba.Murat Sabanovic wrote:eto, on sam moze da promjeni sportsko drzavljanstvo ... ni pjanic ga sam nije promjenio,vec je to islo preko saveza.
- jeza u ledja
#6319 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pjanic je podnio zahtjev za drzavljanstvo, koje nije imao. To podnosis sam (kao sto trebaju recimo Kolasinac i Bicakcic). Ovi Svicarci vec imaju drzavljanstvo, ali im treba "sportsko drzavljanstvo", koje se valjda vadi uz pomoc saveza. Ali i za to treba neka volja i dogovor.Bosanski_hibrid wrote:Ali je Pjanić podnio sam zahtjev. Ne može Savez pokrećati inicijativu u nečije ime. I Mire je najbolji primjer nostalgije za domovinom. Igrao za mladu reprezentaciju Luksemburga, otimali se Francuzi za njega, ali on voli svoju bosansku grudu i može biti ponosan na sebe. Možeš misliti koja je razlika u motivaciji u igri za svoju zemlju kojoj je učinjeno toliko nepravde i za tamo neku treću. Rođen sam u dijaspori i dobro poznajem mentalitet ljudi. Jasna je razlika između papaka i raje. Moja djeca nisu živjeli u BiH, ali je BiH domovina, to je stvar kućnog odgoja, to je naš DNK i sjena koja nas prati do groba.Murat Sabanovic wrote:eto, on sam moze da promjeni sportsko drzavljanstvo ... ni pjanic ga sam nije promjenio,vec je to islo preko saveza.
- jeza u ledja
#6320 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne vidim apsolutno nikakav problem sto Dzeko ili Spahic razgovaraju sa njima.
Zasto da ne?
Zasto da ne?
-
ja71
#6321 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa kako je mogao njemu ekstra napisati ako ovaj tvrdi da nista nije izjavio ???Yahel wrote:NIje nasjeo... bas mu je ekstra napisao![]()
Fakat nije mogao bolje izjaviti![]()
Eo' rajvosaovo je najvazniji detalj danasnjeg dana
![]()
Po meni Dzekin pucanj u prazno. Ali haj, nema veze zapalices masu ovdje na forumu
i onako ce 90% biti uz tebe samo zato sto si Dzeko.
Po meni Dzeko i Spaha nisu trebali onda slati one sms-ove.
Tu je pocela saFunica.
Ima Savez pa nek se bavi dovodjenjem igraca
Eh da li su to oni po necijoj molbi uradili pitam se ????
Mozda je ovakav nacin i znak da savez nema strategiju dovodjena igraca u repku
Dalje se Dzeko nije trebao upustati ni u kakvo twiteranje bez obzira da li je taj jedan Hajrovic
stvano nesto rekao ili je izmisljotina Svajcarskih novinara.
To je bespotrebno spustanje na nizak nivo i pridavanje vaznosti tim igracima koju oni realno nemaju
Sabur Dzeko !
A ako je stvarno izmisljotina Svajcarskih novinara onda im je fakat uspjelo. Bosanci se svadjaju, tako
da ce na kraju ti Hajrovicima biti zatvorena vrata nasoj repki.
Morali bi se Hajrovici ovdje javno izjasniti i razjasniti situaciju.
-
zlajapravaraja
#6322 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kolasinac sutra igra od pocetka protiv Bayerna na Allianz Areni...
- jeza u ledja
#6323 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro ba, ne moras na tri teme isto.zlajapravaraja wrote:Kolasinac sutra igra od pocetka protiv Bayerna na Allianz Areni...
- Bosanski_hibrid
#6324 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neka se oni izjašnjavaju u Švicarskoj, njihov su problem sada. Neka im je sa srećom.ja71 wrote:Pa kako je mogao njemu ekstra napisati ako ovaj tvrdi da nista nije izjavio ???Yahel wrote:NIje nasjeo... bas mu je ekstra napisao![]()
Fakat nije mogao bolje izjaviti![]()
Eo' rajvosaovo je najvazniji detalj danasnjeg dana
![]()
Po meni Dzekin pucanj u prazno. Ali haj, nema veze zapalices masu ovdje na forumu
i onako ce 90% biti uz tebe samo zato sto si Dzeko.
Po meni Dzeko i Spaha nisu trebali onda slati one sms-ove.
Tu je pocela saFunica.
Ima Savez pa nek se bavi dovodjenjem igraca
Eh da li su to oni po necijoj molbi uradili pitam se ????
Mozda je ovakav nacin i znak da savez nema strategiju dovodjena igraca u repku
Dalje se Dzeko nije trebao upustati ni u kakvo twiteranje bez obzira da li je taj jedan Hajrovic
stvano nesto rekao ili je izmisljotina Svajcarskih novinara.
To je bespotrebno spustanje na nizak nivo i pridavanje vaznosti tim igracima koju oni realno nemaju
Sabur Dzeko !
A ako je stvarno izmisljotina Svajcarskih novinara onda im je fakat uspjelo. Bosanci se svadjaju, tako
da ce na kraju ti Hajrovicima biti zatvorena vrata nasoj repki.
Morali bi se Hajrovici ovdje javno izjasniti i razjasniti situaciju.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6325 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jest' al' ja samo ovu od te "tri" pratimjeza u ledja wrote:Dobro ba, ne moras na tri teme isto.zlajapravaraja wrote:Kolasinac sutra igra od pocetka protiv Bayerna na Allianz Areni...
Hvala, bas cu sutra da vidim kakav je igrac
EDIT :
@ja71
Tek sad to vidim
Pa sa ovim je rekao svima "Džeko: U klub ideš radi novca, a u reprezentaciju te dovodi srce" bez obzira na to jel' onaj sta pricao ili ne
Znaci Izetovo srce je uz svicu, end of story