English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dinoo1898
#6301 Re: English Premier League
everton jedva protiv jadnog wigana 
- Riddle
#6302 Re: English Premier League
Trotter zabio gol za Millwall. 
- horion_bosona
#6303 Re: English Premier League
Riddle wrote:Trotter zabio gol za Millwall.
nisam ti povjerovo na prvu, morao sam provjeriti...
- Acheron
#6304 Re: English Premier League
Volio bih da QPR ostane u ligi. Simpatican klub.
- nellington
#6305 Re: English Premier League
What a plonker 
- Acheron
#6306 Re: English Premier League
fujj, fuuuuuuj...vidilo penala
- Manic Psycho
#6307 Re: English Premier League
a kakvi se usrani penali svirali protiv citya tad nije bilo fuj ili kad se jedinstvu govnjivi penali sude onda je superAcheron wrote:fujj, fuuuuuuj...vidilo penala
- horion_bosona
#6308 Re: English Premier League
O'Neill sigurno ima sposobnosti da vodi tim iz vrha PL... i prava je steta sto je onomad starac Foco - Hodgson imenovan za sefa Liverpoola iako je Martin bio jedan od kandidata... u svakoj ekipi je napravio odlican posao, pogotovo u Villi i to ne samo u pogledu rezultata, vec prvenstveno u selekciji mladih igraca... o kakvom se formatu covjeka radi najbolji govori da je sam odstupio s mjesta managera u A.Villi zbog transfer politike vlasnika...nemam_ideje wrote:Ovaj Delap je fenomen, sam sebi baci loptu iz auta u šesnaesterac i zamal zabije gol. Mangupski.
O Neill je odličan trener, idealan za Ostrvo.
danas je kreten Spaho naravno propustio da kaze da je O'Neill bio i odlican igrac, jedan od bitnijih u Nottingham Forestu u periodu kad su harali...
ako nekog zanima moze pogledati BBC-jev dokumentarac o njemu dok je jos vodio Celtic... Martin O'Neill Man and Bhoy
- quasar
#6309 Re: English Premier League
O'Neill je meni vjerovatno najdrazi trener porijeklom iz UK. Ja bih strasno volio da ga neki klub iz vrha uzme sebi i da ga pusti da radi. To bi poezija bila, njegova strucnost sa solidnim budzetom.
- ultima_palabra
#6310 Re: English Premier League
O'Neillove ekipe igraju ogavan fudbal... ali da ima uspjeha, ima.
Haj stisni muda pa igraj ovako ko Swansea sa njihovim budžetom
- quasar
#6311 Re: English Premier League
A Mancinijeve ekipe igraju fantastico, end ajm epi fo da.ultima_palabra wrote:O'Neillove ekipe igraju ogavan fudbal... ali da ima uspjeha, ima.
A sto ogavno? Meni bas nije mrsko pogledati sad Sunderland.
- ultima_palabra
#6312 Re: English Premier League
Ne znam, jednostavno mi je taj klasični engleski fudbal prevaziđen, niko od vodećih ekipa više ne igra tako.quasar wrote:A Mancinijeve ekipe igraju fantastico, end ajm epi fo da.ultima_palabra wrote:O'Neillove ekipe igraju ogavan fudbal... ali da ima uspjeha, ima.
Mancinija nisam pominjao, njegova ekipa je kao neki Frankenstein sklapan iz dijelova koji ne odgovaraju
- quasar
#6313 Re: English Premier League
Ma nisi. Ja sam ga pominjao nedavno u kontekstu da bi O'Neill sa istim kadrom skupio vise bodova od Mancinija.
- horion_bosona
#6314 Re: English Premier League
Ne znam stvarno na osnovu cega ti dolazis do zakljucka da "O'Neillove ekipe igraju ogavan fudbal"!? Pretpostavljam da si Sunderland gledao protiv M.Citya (bili su podredjeni, ali ne i bez prilika) i eventualno juce onu hokej utakmicu. U nedavnom duelu sa Swansea-em uzeli li su ih 2:0, bila je prilicno otvorena utakmica, Swansea je imao naravno veci posjed, ali gotovo bez prilika. Sunderland igra ofanzivno, bez puno ostrvskog nabijanja lopte. Primjerice igra na Stamford Bridge-u bila je hrabra i nezasluzeno su izgubili 1:0.ultima_palabra wrote:Ne znam, jednostavno mi je taj klasični engleski fudbal prevaziđen, niko od vodećih ekipa više ne igra tako.quasar wrote:A Mancinijeve ekipe igraju fantastico, end ajm epi fo da.ultima_palabra wrote:O'Neillove ekipe igraju ogavan fudbal... ali da ima uspjeha, ima.
Mancinija nisam pominjao, njegova ekipa je kao neki Frankenstein sklapan iz dijelova koji ne odgovaraju
A dok je bio menadzer u Aston Villi cak se jedno vrijeme govorilo da igraju najljepsi napadacki fudbal na ostrvu, u sezoni su dali i preko 70 golova, bili u izravnoj borbi za CL. On je doveo i Milnera i A.Younga i Downinga, promovisao u prvotimca Agbonlahora. Tih sezona bilo je lijepo gledati Villu, za razliku od ove danasnje...
Kad tad ce preuzeti jednu ekipu iz vrha, nadam se LFC i onda ce se vidjeti o kakvom je strucnjaku rijec...
- Riddle
#6315 Re: English Premier League
Ja nemam nista protiv O'Neilla. Doduse one njegove proslave povremeno idu na zivce. 
- ultima_palabra
#6316 Re: English Premier League
Gledao sam ih par puta, osim Sessegnona tu nema igrača za kojeg bi čovjek platio kartu za tekmu.horion_bosona wrote:Ne znam stvarno na osnovu cega ti dolazis do zakljucka da "O'Neillove ekipe igraju ogavan fudbal"!? Pretpostavljam da si Sunderland gledao protiv M.Citya (bili su podredjeni, ali ne i bez prilika) i eventualno juce onu hokej utakmicu. U nedavnom duelu sa Swansea-em uzeli li su ih 2:0, bila je prilicno otvorena utakmica, Swansea je imao naravno veci posjed, ali gotovo bez prilika. Sunderland igra ofanzivno, bez puno ostrvskog nabijanja lopte. Primjerice igra na Stamford Bridge-u bila je hrabra i nezasluzeno su izgubili 1:0.
A dok je bio menadzer u Aston Villi cak se jedno vrijeme govorilo da igraju najljepsi napadacki fudbal na ostrvu, u sezoni su dali i preko 70 golova, bili u izravnoj borbi za CL. On je doveo i Milnera i A.Younga i Downinga, promovisao u prvotimca Agbonlahora. Tih sezona bilo je lijepo gledati Villu, za razliku od ove danasnje...
Kad tad ce preuzeti jednu ekipu iz vrha, nadam se LFC i onda ce se vidjeti o kakvom je strucnjaku rijec...
A sjećam se te sezone sa Villom, igrali su brzo i učinkovito dok O'Neill nije počeo ovu trojicu (Downing je došao kasnije) gušiti Carewom i Heskeyem
-
Baudelaire
#6317 Re: English Premier League
Tradicionalni britanski sistem 4-4-2 sa brzim krilima te velikim napadačem i pored njeg malom radilicom i brzanerom je nešto najdosadnije što postoji na svijetu. I O'Neill je dovodio ublehe od igrača u svoje ekipe, to je činjenica, najbolji primjer Carew i Heskey. Ne kažem da je on loš trener, naprotiv, ali kad tad bi pokleknuo tom ostvrskom mentalitetu.
- Gandalf
#6318 Re: English Premier League
šta reći više za onog ćelavca što Jedinstvu navlači penale 
- dinoo1898
#6319 Re: English Premier League
a moze se pricati koliko je i X realan, pobjeda celzija sigurno ne bi bila...
- just principe
#6320 Re: English Premier League
Ne mozes izgubiti kad dobijes kao poklon dva sumnjiva penala a pri tome primis dva frljava gola..
I nakon 3-0 znalo se da ce se Utd vratiti
I nakon 3-0 znalo se da ce se Utd vratiti
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#6321 Re: English Premier League
Potplaćen ruskim funtama sudija Web teško je oštetio Jedinstvo propustivši da svira 4-5 čistih penala! 
-
mikelandjelo
#6322 Re: English Premier League
klasicno sudjenje u korist manchestera zbog kojeg ti dodje isamarat i fungusa i sudiju.
dobra stvar je sto nije chelsea pobjego liverpoolu dosta i sto ce sudije imati manje prostora za navlacene u sljedecem kolu kad budu igrali manure - Liverpool
dobra stvar je sto nije chelsea pobjego liverpoolu dosta i sto ce sudije imati manje prostora za navlacene u sljedecem kolu kad budu igrali manure - Liverpool
-
Bordolini
#6323 Re: English Premier League
Iako bi mi kao simpatizeru Arsenala odgovarala pobjeda Uniteda (citaj:poraz Chelzija) nekako sam prizeljkivao obrnut rezultat iz dva razloga. Prvi, da Arsenal ipak ne udje u CL (sto ce se najvjerovatnije i desiti) i da se napokon svi dignu i naprave veliku cistku pocevsi od bjednika Arsena
. Drugi, da se City opet izdvoji i pije krv najodvratnijem timu na dunjaluku, bez premca.
Chelsea ispusti 3:0, ne znaju zatvoriti tekmu, uspanicili se kao da nikad nisu vodili protiv Uniteda.
Webb supcina standardno, barem jedan uvijek navuce (to je bio slucaj i danas, drugi krech).
Realno, X je mozda mjera, Chelsea nije puno pokazao ali je dao ciste golove. Jesu pokloni, ali Unitedovih igraca a ne sudije kao sto je slucaj sa Manchesterovim drugim golom.
Nema United za cim zaliti, Chelsea ima, ipak su vodili 3:0.
Chelsea ispusti 3:0, ne znaju zatvoriti tekmu, uspanicili se kao da nikad nisu vodili protiv Uniteda.
Webb supcina standardno, barem jedan uvijek navuce (to je bio slucaj i danas, drugi krech).
Realno, X je mozda mjera, Chelsea nije puno pokazao ali je dao ciste golove. Jesu pokloni, ali Unitedovih igraca a ne sudije kao sto je slucaj sa Manchesterovim drugim golom.
- Edin H.
#6324 Re: English Premier League
Bordolini wrote:Iako bi mi kao simpatizeru Arsenala odgovarala pobjeda Uniteda (citaj:poraz Chelzija) nekako sam prizeljkivao obrnut rezultat iz dva razloga. Prvi, da Arsenal ipak ne udje u CL (sto ce se najvjerovatnije i desiti) i da se napokon svi dignu i naprave veliku cistku pocevsi od bjednika Arsena. Drugi, da se City opet izdvoji i pije krv najodvratnijem timu na dunjaluku, bez premca.
Chelsea ispusti 3:0, ne znaju zatvoriti tekmu, uspanicili se kao da nikad nisu vodili protiv Uniteda.![]()
Greska je bila i izvodjenje Sturridge-a
Ivanovicev penal je tragikomedija, frajer njega opalio po nozi.
- Gandalf