odokativan wrote:nije bitan model, usput sam to naveo
poenta je bila na boljoj prodajnoj i naročito servisnoj podršci Oukitela u našoj zemlji
U sustini, to je jedina prednost oukiitela, obezbjedjen servis.
Moderator: Benq
odokativan wrote:nije bitan model, usput sam to naveo
poenta je bila na boljoj prodajnoj i naročito servisnoj podršci Oukitela u našoj zemlji
vala su pretjerali. na internetu ima za 373e.odokativan wrote:
Ima..samo ti ne znas naci. Ili te rodjak iz Njemacke uzimaodokativan wrote:Da nisi šta pobrko
Mi6 za te pare NEMA
Našao i ja 367€ plus carina i PDV.skafiskafsnjak wrote:Ima..samo ti ne znas naci. Ili te rodjak iz Njemacke uzimaodokativan wrote:Da nisi šta pobrko
Mi6 za te pare NEMA
Gledao sam recenziju...nahvali ga onaj. Dobre zvucnike ima.free_too wrote:Ja uzeo ZTE AXON 7 64GB 4G LTE Ion Gold Dual SIM , treba stici za vikend. Ne znam je li "kinez", ali azijat je 100% hahaPrema online reviews, super telefon.
koliko si ga platiofree_too wrote:Ja uzeo ZTE AXON 7 64GB 4G LTE Ion Gold Dual SIM , treba stici za vikend. Ne znam je li "kinez", ali azijat je 100% hahaPrema online reviews, super telefon.
gori rodjak nego nasa carinaskafiskafsnjak wrote:Ima..samo ti ne znas naci. Ili te rodjak iz Njemacke uzimaodokativan wrote:Da nisi šta pobrko
Mi6 za te pare NEMA
kloniran wrote:koliko si ga platiofree_too wrote:Ja uzeo ZTE AXON 7 64GB 4G LTE Ion Gold Dual SIM , treba stici za vikend. Ne znam je li "kinez", ali azijat je 100% hahaPrema online reviews, super telefon.
Auu pa dzabe je to .. al stvarnofree_too wrote:kloniran wrote:koliko si ga platiofree_too wrote:Ja uzeo ZTE AXON 7 64GB 4G LTE Ion Gold Dual SIM , treba stici za vikend. Ne znam je li "kinez", ali azijat je 100% hahaPrema online reviews, super telefon.
U DE 229eura - bio na akciji za 40% snizeno, rasprodao se u sat vremena, taman ugrabio koji model.
Mozes kupiti na aliexpress ili geekbuying. Po pitanju carine ocekuj 30% troskova (5% carine +17% PDV + taksa+ sitni troskovi) na nabavnu cijenu. Znaci na nabavnu cijenu tel. od 200 KM imas jos 60 KM obaveza prema drzavi.Shiba wrote:Priupitaću ovdje za pomoć pošto sam u dilemi. Razmišljam o nabavci mobitela preko interneta a nisam to prije nikad radio pa bih bio zahvalan ako bi mi neko prenio iskustva. Gdje je sigurno kupiti? Šta da očekujem po pitanju carine i poreza? Jel' riješena ona papazjanija sa špedicijom što je bila aktuelna prije koji mjesec? I na kraju, šta je pametno uzeti? Budžet mi je oko 300 KM, manje-više. Hvala unaprijed.
E hvala veliko na tako detaljnom odgovoru, živio.Rene Higuita wrote:Mozes kupiti na aliexpress ili geekbuying. Po pitanju carine ocekuj 30% troskova (5% carine +17% PDV + taksa+ sitni troskovi) na nabavnu cijenu. Znaci na nabavnu cijenu tel. od 200 KM imas jos 60 KM obaveza prema drzavi.Shiba wrote:Priupitaću ovdje za pomoć pošto sam u dilemi. Razmišljam o nabavci mobitela preko interneta a nisam to prije nikad radio pa bih bio zahvalan ako bi mi neko prenio iskustva. Gdje je sigurno kupiti? Šta da očekujem po pitanju carine i poreza? Jel' riješena ona papazjanija sa špedicijom što je bila aktuelna prije koji mjesec? I na kraju, šta je pametno uzeti? Budžet mi je oko 300 KM, manje-više. Hvala unaprijed.