Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne pisi gluposti ne znam sta je to covjek rekao pa da ga tu sad tu nesto prozivas Vlado je uz Edina najbolji komentator sto se tice kosarke a i najbolji je komentator sto se tice Bht-a
Ovo su igrači koji su danas igrali i oni će vjerovatno igrati u kvalifikacijama.
Ja sve hoću da je više igrača valjda Majer reko da na spisku za pripremne ima 16 igrača, ili sam pogrešno čuo? Nek je ovo sigurnih deset, koja su još dvojica?
Treba nam jos jedan play. Pasalica ko da nema u odbrani. Prolazio ga je niger ko promaha
Evidentno je da Ivanovic tempira ekipu, zato onako lagani ulasci u utakmice. Zato drugo poluvrijeme pojeli
Primjedba na par koseva u reketu, kad imamo dva covjeka (Nurkic i jos neko bude), i onda nam protivnicki igrac preko dvojice poentira siguran sam da je to Ivanovic vidio.
Kako naruzi Mitrovica na kraju
Ovo su igrači koji su danas igrali i oni će vjerovatno igrati u kvalifikacijama.
Ja sve hoću da je više igrača valjda Majer reko da na spisku za pripremne ima 16 igrača, ili sam pogrešno čuo? Nek je ovo sigurnih deset, koja su još dvojica?
Rekao je da otpadaju valjda dvojica, ako sam dobro razumio, vjerovatno Albijanić i Milošević.
primjetio sam da napad broj 51 nisu dobro uvjezbali
jel fakat toliko akcija imaju? shega mi je danas bilo na time outima, bosnic vristi, galami, objasnjava...sljedeci time out prikazuje naseg, covjek pola minute suti i gleda u jednu tacku, ono lagano..a on trazio time out
Kompletna svedska ekipa kao i klub u kom je trener zna osnove naseg jezika
Svi znaju "hajmo" i jos hrpu riječi koje on koristi kad je ljut u kombinaciji s engleskim. Pita, Palmbland, Linkvist (onaj sto je dao 16) i Borg su ili igrali ili igraju kod njega u ekipi tako da nemaju problema da se uklope u ambijent
Pa Ivanović uvijek ovako radi kod time-outa.Prvenstveno da priliku igračima da se malo odmore,za to vrijeme on u glavi nacrta akciju i onda počne pričati.Još nije upoznao sve momke,pa nekada ima i problema dok ime potrefi.
I pozove akciju 695
Steta sto nece kod nas i jednu u kvalifikacijama odigrati ali eto ovaj put je Tuzla nece ni tamo lose biti .. Nadam se da ce sljedeci put biti Zenica .. Ako u Sarajevu ne bude puno protiv Engleza treba vam zabraniti da docekujete i kosarkasku repku