Nisma nikad nista od mac probala, alemaa ti nikako da podijelis s nama svog sellera ili sam ja propustila to
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Nadinka
#6301 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
wow, kolko dodje ova paleta, stvarno je odlicna???
Nisma nikad nista od mac probala, alemaa ti nikako da podijelis s nama svog sellera ili sam ja propustila to
- Deep red
#6302 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Cao zene,
hoce li koja uskoro porucivati Elf kozmetiku? Trebalo bi mi samo par cetkica, pa ako je neka raspolozena da mi poruci. Nema iskustva s tim online narucivanjem
Iz Sarajeva sam.
hoce li koja uskoro porucivati Elf kozmetiku? Trebalo bi mi samo par cetkica, pa ako je neka raspolozena da mi poruci. Nema iskustva s tim online narucivanjem
Iz Sarajeva sam.
-
Pacificgirl
#6303 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ova paleta na e-bayu dostize cijenu i do 80 dolara, apsolutno je nemoguce ubosti je po normalnoj cijeni.Nadinka wrote:wow, kolko dodje ova paleta, stvarno je odlicna???
-
mimsy
#6304 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kako znate da je orginal?Posto vidim ima nekih i jeftinih 
-
nera18
#6305 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
vidi, ja uvijek imam dva kataoga unaprijed...mogu i naruciti te proizvode no ako stavis recenziju na nove proizvode to onda nije to, uvijek malo unaprijede proizvod i ne ostane ni isti naziv ni kvalitet.plavooka wrote:Misliš na onu maskaru iz Loreal seta ? Može, uslikam ti danas sa i bez maskare da vidišPartizzanka wrote:ja sam ovdje nasla onu lorealovu crnu duplu
jel to ta plavooka sto fino produzi trepuske
haj slikaj svoje sa njom pa da vidim ucinak moze+?????
Nera hvala na trudu, vjerovatno će izaći uskoro pa nema još, tako mi nekad znaju poslat šminku koja tek kasnije izađe u katalogu, ko ono trobojno sjajilo - sturila sam se tražećiNišta, sačekaću malo s recenzijom
ta maskarica je nekad ranije bila u katalogu
a trobojno sjajilo samo lijepo izgleda
evo ti naziva SuperEnchant maskara i Glazewear Shine ruž za usne
-
nera18
#6306 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
zavisi kako kad, nekad do 5 KM nekad i 7 8
uglavnom zeleni ton korektora neutralizuje crvenilo
uglavnom zeleni ton korektora neutralizuje crvenilo
- bez_ideje
#6307 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Eki sad cudo..babyline wrote:ti si cudo prirode i ja sam bez teksta!!!bez_ideje wrote:Meni ove ozgora vode fino puticem sve do kose ......necu da hin cupam iz principa!
da se ne bavis slucajno glumom
A glumom se jesam bavila,i to teatrom
Inace.......danas bojkotujem sminku......veceras cu izaci nenasminkana,nepocesljana u dukserici i patikama i zasjest na neko sminki mjesto...
- plavooka
#6309 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ne kontamnera18 wrote: vidi, ja uvijek imam dva kataoga unaprijed...mogu i naruciti te proizvode no ako stavis recenziju na nove proizvode to onda nije to, uvijek malo unaprijede proizvod i ne ostane ni isti naziv ni kvalitet.ta maskarica je nekad ranije bila u katalogu
a trobojno sjajilo samo lijepo izgleda
evo ti naziva SuperEnchant maskara i Glazewear Shine ruž za usne
-
boracha
#6310 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
stvarno je super! koliko parasigmabh wrote:Jutro, ja ovih dana uzivam u napokon odgovarajucem puderu MAC Sculpt. Jutros me postar opet obradovao al ovog puta sam narucivala puder za prijateljicu Estee Lauder Double Wear Foundation Ivory Beige 10 3N1 uboli smo super cijenu, koja je moze se reci jeftina na spram koliko je kod nas. Jest da ce mi platiti od iduce plate, al bas mi drago sto sam joj to nasla.
Stigla mi je Urban D. sjena i MAC...nisam ih jos probala... smekam NAKED paletu od Urban D...tako je dobra..
edit : vidjela sam na prethodnoj strani, al kad sam ugledala paletu ondmah sam se zaletila da pitam, nisam ni citala dalje
Last edited by boracha on 31/03/2011 15:19, edited 1 time in total.
-
boracha
#6312 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cijena je mislim tu negdje kao i diorova s 5 sjenila sto mi se svidja, ah da mi bi barem jednu od te dvijesigmabh wrote:Vjeruj nemam ustaljenog sellera sto se tice MAC nego sto uvijek trazim i gledam feedback od sellera, imala sam ustaljenog sellera i zadnji put sam uzela par MAC cetki i cekala skoro 2 mjeseca da mi dodju i na kraju mi je refund novac. A ova paleta je predobra inace dodje oko 49$Nadinka wrote:wow, kolko dodje ova paleta, stvarno je odlicna???
Nisma nikad nista od mac probala, alemaa ti nikako da podijelis s nama svog sellera ili sam ja propustila topreskupoo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6313 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Boje su divne 
- bez_ideje
#6314 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ZElim ovu 5. s desna......
Kme
Kme
- yellow cat
#6315 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja bih prije crkla nego dala za maskaru 50 km.alica.k wrote:ma dobro, neko ko ima kvalitetne trepavice sigurno nece vidjeti preveliku ili ikakvu razliku.
na meni je razlika jaaaako ocita, ne samo meni nego i ljudima oko mene. al nije sve u cijeni...clarins maskara koju sam platila 50tak KM mi je katastrofalna bila. lancome hypnose obicna...uzas. chanel exceptionnel i inimitable...obje uzas.
od jeftinijih su mi bourjois dobre, posebno ona nedavna, sto se iz dva puta stavlja (sad i oriflame ima takvu). deborah neku maskaru sam dugo vremena koristila...sve dok mi nije dosadila.
a nekada davno mi je maybelline sky high curls bila super i ekstra.
tri naj naj maskare koje sam koristila: diorshow, hr lash queen i ova sad lancome hypnose drama.
medjutim...sljedeca nece biti nijedna od njih, pokusavam da se maknem od crne i sive liste koliko god mogu (znam da je dior teoretski na bijeloj listi al...)
- alica.k
#6316 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
aj nou. nisi jedina.yellow cat wrote:ja bih prije crkla nego dala za maskaru 50 km.
svejedno ja dam, pa mi traje i ne kupujem svakih mjesec vec svakih 5-6 mjeseci.
- yellow cat
#6317 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa vjerovatno kako kome..meni moja od 15 KM bude skoro pola godine.sigmabh wrote:Me to..alica.k wrote:aj nou. nisi jedina.yellow cat wrote:ja bih prije crkla nego dala za maskaru 50 km.
svejedno ja dam, pa mi traje i ne kupujem svakih mjesec vec svakih 5-6 mjeseci.
- alica.k
#6318 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meni ne valjaju jbg. hem sto se oci upale, svaka mi se haman trusi a efekat nije ni blizu onom koji dobijem sa ovim maskarama sto ja volim. jedino eto bourjois...i probacu pupu.
a na kraju krajeva...neko i to mora kupiti. ja kupujem samo puder i maskaru od sminke bas redovno i to onda na duze staze ne ispadne tak skupo. osim ako poludim i kupim 20 pudera odjednom ko ovaj prosli mjesec.
a na kraju krajeva...neko i to mora kupiti. ja kupujem samo puder i maskaru od sminke bas redovno i to onda na duze staze ne ispadne tak skupo. osim ako poludim i kupim 20 pudera odjednom ko ovaj prosli mjesec.
-
nera18
#6319 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Bas vam dogo traju maskare... meni i ona najveca max do tri mjeseca traje...
ne dajem velike pare za maskaru, recimo do 25KM
ne dajem velike pare za maskaru, recimo do 25KM
-
zamzija
#6320 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
meni traju i do godinu 
- bez_ideje
#6321 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja ovu svoju od 5 km,mijenjam svako 3 mjeseca iz higijenskih razloga....inace ne bi po' godine 
- alica.k
#6322 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma ta prica o higijenskim razlozima ne pije vode...maksuz sam pitala covjeka koji je oftalmolog, i on mi je rekao da unutra ne bude ni blizu toliko bakterija da ti mogu imati bilo kakav efekat na oci (osim ako si jedan od onih slucajeva sto ga nikakva bakterija nikad ne smije dotaci a kamoli...)bez_ideje wrote:Ja ovu svoju od 5 km,mijenjam svako 3 mjeseca iz higijenskih razloga....inace ne bi po' godine
jedino zato sto zastare sastojci, to moze ocima smetati...inace ne.
to je marketinski trik da zene sto cesce kupuju maskare.
- bez_ideje
#6323 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Eki to
djubrad kapitalisticka
E sad cu ovo 5 kM rastezat na pola godine
Hvala
djubrad kapitalisticka
E sad cu ovo 5 kM rastezat na pola godine
-
saga
#6324 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja koristim dok mi ne pocnu suzit oci odmah nakon stavljanja. To je uglavnom nekih 7-8 mjeseci. A ne znam jesam li ijednu dosad potrosila skroz 
- alica.k
#6325 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa ja, evo ko i saga. kad vidis da ti smeta ocima, tad i prestanes koristiti. i ja tako radim.bez_ideje wrote:Eki to![]()
![]()
![]()
djubrad kapitalisticka
E sad cu ovo 5 kM rastezat na pola godineHvala
osim ak mi se ne osusi, u tom slucaju budem ljuta
osusila se za mjesec i po...bacene pare.
al je efekat genijalan, barem meni.

. Jutros me postar opet obradovao al ovog puta sam narucivala puder za prijateljicu Estee Lauder Double Wear Foundation Ivory Beige 10 3N1 uboli smo super cijenu, koja je moze se reci jeftina na spram koliko je kod nas. Jest da ce mi platiti od iduce plate, al bas mi drago sto sam joj to nasla.