Ja nisam gradonačelnik nijednog glavnog grada u Evropi, i generalno ostatak svijeta boli pimpek za moje greške.Sanjarko wrote: ↑11/10/2023 18:48Jarane tebi se nikad ne dogodi nijedna greska, savrsen si.Osmi Socrates wrote: ↑11/10/2023 18:37 Pa javna je ličnost, treba očekivati kritiku zbog lapsusa.
I ko je razapinje? Ljudi pišu svoje mišljenje. Niste valjda očekivali da niko ništa ne piše o političarima i njihovim potezima.![]()
Gradonačelnica Sarajeva
-
Osmi Socrates
#6301 Re: Gradonačelnica Sarajeva
-
Avetinho
#6302 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Pošto vidim da se ovdje Benjaminini obožavatelji oduševljavaju na svaku njenu, pa čak i grotesknu, možda bi joj bolje bilo da šuti.Benjamina Karić wrote: Moramo biti ljudi i jednako osuditi svaku nedužnu žrtvu...
Tada bi se obožavatelji oduševljavali onim što je možda mislila a nije rekla.
- karanana
#6303 Re: Gradonačelnica Sarajeva
kako sam i rekao jucer, slabo ima politickog zargona i prica i sta treba i sta ne treba.
generalno mi je ok, znam da ima dobre namjere ali jeste zelena i provaljuje se ponekad.
I pogledajte sliku koju je stavila uz izjavu. Ko poster za koncert tanje savic ili aleksandre prijovic. Ili ko slika neke instagram influencerke.

Znam, gluposti i sitnice, ali gleda se i to.
generalno mi je ok, znam da ima dobre namjere ali jeste zelena i provaljuje se ponekad.
I pogledajte sliku koju je stavila uz izjavu. Ko poster za koncert tanje savic ili aleksandre prijovic. Ili ko slika neke instagram influencerke.

-
User987
#6304 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Naši islamisti nisu naoružani. Ja pod našim islamistima mislim na sve ove što su u glavi islamisti. Imaju islamističke stavove, a nisu ni svjesni. Već sam rekao da sve gledaju kroz prizmu vjere Islama, važnija su im mišljenja i stavovi raznih Bosnića, hodža i ostale uleme. Mrze Židove, mrze Ameriku i Zapad, uvijek sude po tome da li se radi o muslimanima itd. Evo takvih u povelikom broju na portalima, forumima itd. Žalosno je što im je obrazovanje vrlo manjkavo. Opasno je da ih neka politička struktura može iskoristiti u odredjenom trenutku.alijagoro wrote: ↑11/10/2023 20:15Pa kolko ima tih islamista,haj dodaj i cetvrtu vrstuUser987 wrote: ↑11/10/2023 20:12
Šta ti nije jasno? Postoje umjereni i radikalni islamisti. Zapravo, postoji i treća vrsta, a to su islamisti balije. To su oni koji odmah koriste izraze kao “djikan”, “fašista” itd. Cilj je u startu spriječiti onoga koji ih prepozna i nazove pravim imenom. Nema više sakrivanja jarane. Dosta ste nam stete nanijeli.![]()
-
Avetinho
#6305 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Valter je za nju mala beba. Vidi ti garda, đe ste Švabe, usra vas guzica.karanana wrote: ↑11/10/2023 19:56 kako sam i rekao jucer, slabo ima politickog zargona i prica i sta treba i sta ne treba.
- auspuhc
#6306 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ne pomaze njoj ni photoshop.
- tramvajtrojka
#6307 Re: Gradonačelnica Sarajeva
jer ona ne radi da se nekome nagovori nego to radi samo da sama sebe promovisekaranana wrote: ↑11/10/2023 19:56 kako sam i rekao jucer, slabo ima politickog zargona i prica i sta treba i sta ne treba.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#6308 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Joj jbe ih Benjamina uzduz i poprijeko
. Pogotovo onog zeljovca Sisica i fgr Plamenka koji tri'es godina u radi u jednoj ambasadi, normalno poreze ne placa jer to je za picke a nije ni moderno.
Ona i Zeljko K, ne treba im niko vise!
- omega369
#6309 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Dobro si ti to analizirao...nema sta... BIA bi ti pozavidjelaUser987 wrote: ↑11/10/2023 20:42Naši islamisti nisu naoružani. Ja pod našim islamistima mislim na sve ove što su u glavi islamisti. Imaju islamističke stavove, a nisu ni svjesni. Već sam rekao da sve gledaju kroz prizmu vjere Islama, važnija su im mišljenja i stavovi raznih Bosnića, hodža i ostale uleme. Mrze Židove, mrze Ameriku i Zapad, uvijek sude po tome da li se radi o muslimanima itd. Evo takvih u povelikom broju na portalima, forumima itd. Žalosno je što im je obrazovanje vrlo manjkavo. Opasno je da ih neka politička struktura može iskoristiti u odredjenom trenutku.
- Hajvan
#6310 Re: Gradonačelnica Sarajeva
jel to ovaj debil?Pitar sa Kariba wrote: ↑11/10/2023 22:06 Joj jbe ih Benjamina uzduz i poprijeko. Pogotovo onog zeljovca Sisica i fgr Plamenka koji tri'es godina u radi u jednoj ambasadi, normalno poreze ne placa jer to je za picke a nije ni moderno.
https://twitter.com/PlamenkoM
-
HelaS
#6311 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Što je debilHajvan wrote: ↑11/10/2023 23:38jel to ovaj debil?Pitar sa Kariba wrote: ↑11/10/2023 22:06 Joj jbe ih Benjamina uzduz i poprijeko. Pogotovo onog zeljovca Sisica i fgr Plamenka koji tri'es godina u radi u jednoj ambasadi, normalno poreze ne placa jer to je za picke a nije ni moderno.

- Hajvan
#6312 Re: Gradonačelnica Sarajeva
ma ne mislm da jeste, cak i cijenim
vise tepam
"Drmam kaveze, povoljno. Dolazim na adresu"
vise tepam
"Drmam kaveze, povoljno. Dolazim na adresu"
-
HelaS
#6313 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Bivši visokopozicionirani zvaničnik u institucijama BiH Miro Lazović reagovao je na istupe gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić vezane za pitanje postavljenih ploča na mjestima zločina.
Naglašava da je istina slijedeća i da je ona morala biti napisana.
"Zločini su učinili pojedini pripadnici 10. motorizovane brigade Armije RBiH koji su odlukom Predsjedništva RBiH u oktobru 1993. godine uhapšeni i sudskim odlukama osuđeni", naveo je Lazović
Pojašnjava da se ovim tekstom brani dignitet države i njene najveće institucije Predsjedništva RBIH kao i čast i moral Armije RBiH koji su imali snage da se suoče i obračunaju sa vlastitim zločinima.
Na kraju objašnjava da bi bilo dobro da sama inicira dopunu teksta na Kazanima. Pojasnio je da je taj prijedlog bio podržan i od nekih boračkih organizacija, a da zbog isteka mandata ta inicijativa nije realizovana.
"Umjesto riječi da su Vijećnicu spalili srpski zločinci, trebalo bi tekst uskladiti sa presudom Haškog suda o opsadi Sarajeva. Odgovornost za zločin paljenja Vijećnice morala bi se, prije svega, adresirati na tzv. vojsku RS-a koja je grad Sarajevo držala pod opsadom 1.425 dana", zaključio je Lazović.
-
Avetinho
#6314 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Odličan 5.HelaS wrote: ↑12/10/2023 00:56
Bivši visokopozicionirani zvaničnik u institucijama BiH Miro Lazović reagovao je na istupe gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić vezane za pitanje postavljenih ploča na mjestima zločina.
Naglašava da je istina slijedeća i da je ona morala biti napisana.
"Zločini su učinili pojedini pripadnici 10. motorizovane brigade Armije RBiH koji su odlukom Predsjedništva RBiH u oktobru 1993. godine uhapšeni i sudskim odlukama osuđeni", naveo je Lazović
Pojašnjava da se ovim tekstom brani dignitet države i njene najveće institucije Predsjedništva RBIH kao i čast i moral Armije RBiH koji su imali snage da se suoče i obračunaju sa vlastitim zločinima.
Na kraju objašnjava da bi bilo dobro da sama inicira dopunu teksta na Kazanima. Pojasnio je da je taj prijedlog bio podržan i od nekih boračkih organizacija, a da zbog isteka mandata ta inicijativa nije realizovana.
"Umjesto riječi da su Vijećnicu spalili srpski zločinci, trebalo bi tekst uskladiti sa presudom Haškog suda o opsadi Sarajeva. Odgovornost za zločin paljenja Vijećnice morala bi se, prije svega, adresirati na tzv. vojsku RS-a koja je grad Sarajevo držala pod opsadom 1.425 dana", zaključio je Lazović.
- problemnatravunu
#6315 Re: Gradonačelnica Sarajeva
I ja smatram da Benjamina kao gradonačelnica , a istovremeno i kao potpredsjednica SDP-a
ima povijesnu šansu da to sa tim kontroverznim natpisima riješi jednom za svagda , i da se niko ne naljuti... eto nešto poput ovoga u izjavi druga Lazovića
Nažalost , gradonačelnica nam se često u svojim očitovanjima i izjavama ponaša kao blago retardirana osoba ,
kojoj je iznad svega bitno da se neukusno kliberi u kameru,
opet kažem ,bolje bi bilo da iskoristi svoju poziciju i učini historijski pametno djelo, kako Lazović kaže
ima povijesnu šansu da to sa tim kontroverznim natpisima riješi jednom za svagda , i da se niko ne naljuti... eto nešto poput ovoga u izjavi druga Lazovića
Nažalost , gradonačelnica nam se često u svojim očitovanjima i izjavama ponaša kao blago retardirana osoba ,
kojoj je iznad svega bitno da se neukusno kliberi u kameru,
opet kažem ,bolje bi bilo da iskoristi svoju poziciju i učini historijski pametno djelo, kako Lazović kaže
- sinuhe
#6316 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ovako se nekad i Komsic pojavio na politickoj sceni.
-
VinoMadirazza
#6317 Re: Gradonačelnica Sarajeva
e ovo nama jeba majku
90% njih sve u zivotu gleda kroz prizmu Islama
a sto se rodjene Londrc tice, njoj neko treba objasniti da ona nije vlast
gradonacelnik nema izvrsnu vlast
ne moze ona onakva nesretna nista nikome da naredi
jedino sto joj ostaje da se slika i objavljuje Self-promoting news
zasto blagoproblemnatravunu wrote: ↑12/10/2023 06:23gradonačelnica nam se često u svojim očitovanjima i izjavama ponaša kao blago retardirana osoba ,
pogled govori dovoljno
kaze moj Cenga (svako ima jednog Cengu u raji
košmar nastade
Last edited by VinoMadirazza on 12/10/2023 09:41, edited 3 times in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6319 Re: Gradonačelnica Sarajeva
dobar pot šon oduševljen sam
-
Avetinho
#6320 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ne bi me začudilo da joj je to i bio krajnji motiv za onu gore objavu s fotografijom sa zavodničkim pogledom, dok joj se vijori crna kosa.VinoMadirazza wrote: ↑12/10/2023 09:34{...}
kaze moj Cenga (svako ima jednog Cengu u raji) gledam je u onoj haljini na cvitiće i ne znam koji mi k... bi da je pokusam zamisliti golu
![]()
košmar nastade
Kao na reklami za polovna auta ili deterdžent.
- Styling
#6321 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Plamenko je davno otišao iz ambasade, zato i sere k’o grlica po tviteru.Hajvan wrote: ↑11/10/2023 23:38jel to ovaj debil?Pitar sa Kariba wrote: ↑11/10/2023 22:06 Joj jbe ih Benjamina uzduz i poprijeko. Pogotovo onog zeljovca Sisica i fgr Plamenka koji tri'es godina u radi u jednoj ambasadi, normalno poreze ne placa jer to je za picke a nije ni moderno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6322 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Najavi zenska spomenik u obliku tenka iza Druge gimnazije
Evo je kod Av av avduke, veli provela rat u Sarajevu
1991. godiste...inace...
Teme i retorika su joj strasno otisle udesno....
Evo je kod Av av avduke, veli provela rat u Sarajevu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6323 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Kod nas jedan u hrasnom u cv za izbor vijecnika naveo
Staz u arbih
1989 godiste
Drugi 1986 svadja se kako su se borili na trgu pere kosorica s likom 1972
Deluzn level 999
Staz u arbih
1989 godiste
Drugi 1986 svadja se kako su se borili na trgu pere kosorica s likom 1972
Deluzn level 999
- thekupus
#6324 Re: Gradonačelnica Sarajeva
budimo realni, već 8 godina se zna kako će taj spomenik izgledati i gdje će biti, nije to njen plan_BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 17:20 Najavi zenska spomenik u obliku tenka iza Druge gimnazije![]()
Evo je kod Av av avduke, veli provela rat u Sarajevu1991. godiste...inace...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6325 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Znam, but stil...kakav ba tenk lave, pa nije Lenjingrad 1957.thekupus wrote: ↑14/10/2023 21:43budimo realni, već 8 godina se zna kako će taj spomenik izgledati i gdje će biti, nije to njen plan_BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 17:20 Najavi zenska spomenik u obliku tenka iza Druge gimnazije![]()
Evo je kod Av av avduke, veli provela rat u Sarajevu1991. godiste...inace...