Imam jos gramofon i ploce koje ponekad pustim.
Prosli vikend kupio kasetu.
OT:

Moderator: Chloe

Iznenadio bi se koliko puno institucija još uvijek koristi faks.
Osamdesetih, kasetofon pa u park, da nešto svira dok ne stigne neko od cool ekipe s gitarom.Ateista wrote: ↑31/07/2026 11:24 Nisam samo placao cekom ni slusao kasetofon na otvorenom, ovo drugo iz razloga sto je to papanluk jednak onome kad neko sa mobitela ili eksternog zvucnika pusta muziku da svi okolo moraju slusati. Nije da nisam imao kasetofon slican onom sa slike, samo sam slusao u kuci.![]()

Njemacke banke po zakonu moraju jednom godisnje poslati fax u centralnu banku da time dokazu da imaju aktivan Fax uredjaj i prikljucak u slucaju "pada" digitalne komunikacije.nepass1 wrote: ↑31/07/2026 10:51 U 2010 javne ustanove u ks normala slali faxove i primali iste
Cekove sam vidio, sjecam ih se od prije rata ali nikad nisam napisao ili primio lovu
Prije mozda 20ak dana bio ides, zastoj. Kaze policija minimum 1,5h uvidjaj.
Iza mene starija zena sa bg tablama. Vadi kartu na haubu i trazi alternativni put.
U skladu sa humorom im
Ja sam taj s gitarom, pa zato valjda nisam nosio kasetofon, jedino sto nisam bio dovoljno cool jer ne pjevam, pa je trebao i neki ekstrovert koji ce pjevati, nikom nisu zanimljive instrumentale.banjaluka078 wrote: ↑31/07/2026 12:07Osamdesetih, kasetofon pa u park, da nešto svira dok ne stigne neko od cool ekipe s gitarom.Ateista wrote: ↑31/07/2026 11:24 Nisam samo placao cekom ni slusao kasetofon na otvorenom, ovo drugo iz razloga sto je to papanluk jednak onome kad neko sa mobitela ili eksternog zvucnika pusta muziku da svi okolo moraju slusati. Nije da nisam imao kasetofon slican onom sa slike, samo sam slusao u kuci.![]()
![]()
čuj ne zna šta je SDK, znam đe je i bio