Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Kikibombona

#6301 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

90minut wrote:Jesu poljski navijaci su tu noc pobjedili, al' nisu završili bez razbijenih glava bar polovica njih.

Uz to oni koji su se odlucili da dođu do grada su isto završili razbijenih glava.

I da bio sam sam među tim navijacima i na prste jedne ruke mogu nabrojati kad smo " pobjedili " kornjače na ulici.
90 posto jesu pičke, al' kao u svim sferama života ima tu mudonja.

Naravno pičke protiv policije, protiv drugih navijaca je druga priča.

Što se tice parade kao što sam vec i rekao da se ujedine sve grupe zajedno s selefijama opet bi bili izmasakrirani od policije.

Ja lično nemam ništa protiv njih nek' ganjaju svoja prava ljudi.
Bio sam na bezbroj utakmica, kuci i na strani, ne vidjeh nijednu iole ravnopravnu tucu. Uglavnom bacanje kamenja i flasa, tako pucaju glave. Ili recimo 10 vs 1, sve sa sipkama.

Nema kod nas muda kao kod Poljaka ili Rusa koji se nadju na livadi i posaketaju. Mi smo prgavi i idemo hinjski, bacit flasu ili ciglu. To je odlika tih laznih navijaca sa Balkana, ukljucujuci Grke, Srbe, Hrvate, Bugare itd. Pijani Englezi makar imaju muda za tucu iako ih Rusi nabubaju. Makar imaju muda.

Dakle, 50 kornjaca moze namlatiti sve Manijake i Horde zla da se skupe na jednom mjestu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6302 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

Pa što ćeš ići na livadu da se šaketaš? To je za mentalno šlagirane :mrgreen:
Kikibombona

#6303 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kikibombona »

Velkoski wrote:Pa što ćeš ići na livadu da se šaketaš? To je za mentalno šlagirane :mrgreen:
A za koga je bacanje kamenja i flasa...?
Ako se furaju na tuce, zasto se ne tuku?

A glavna je fora, ovi zajebani iz pozadine vicu: 'hajdeee, hajdeeeee...', 'jebemo vam majku, hajdeeeeeee...'... i tako naloze par idiota koji se zalete i dobiju batina. Lozacima, najgrlatijim, nikad dlaka sa glave nije pala. :D Pet drotova odviji jednog idiota, rastura ga od batina, a 200 gleda i galami. :lol:

Kad se sjetim da sam nekad bil nafuran na navijanje, tacno me bude sramota. Dobio jednom preko ledja dok su ostali gledali. Tada mi je sve postalo jasno, dozivio prosvjetljenje. :D Pametni ljudi govorili da smo obicni klosari, a ja mislio da su oni budale koje ne razumiju. Mentalita' ultra, grupa, drugari, navijanje, odanost, klub, odbrana casti, cuvari grada. A sve picketine bez dinara u dzepu i dva grama mozga. :D Bio sam na toliko utakmica i nisam imao nijednu fer tucu, bliski kontakt sa protivnickim navijacima. Jedino je blisko i fer kada nas 100 razvaljuje 5 drotova. :izet: :D

I kaze neko, Manijaci i Horde zla, kao oni ce nesto. 50 kornjaca ce porazbijati 5 000 Manijaka i Hordi zla.
90minut

#6304 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

Kikibombona wrote:
90minut wrote:Jesu poljski navijaci su tu noc pobjedili, al' nisu završili bez razbijenih glava bar polovica njih.

Uz to oni koji su se odlucili da dođu do grada su isto završili razbijenih glava.

I da bio sam sam među tim navijacima i na prste jedne ruke mogu nabrojati kad smo " pobjedili " kornjače na ulici.

Što se tice parade kao što sam vec i rekao da se ujedine sve grupe zajedno s selefijama opet bi bili izmasakrirani od policije.

Bio sam na bezbroj utakmica, kuci i na strani, ne vidjeh nijednu iole ravnopravnu tucu. Uglavnom bacanje kamenja i flasa, tako pucaju glave. Ili recimo 10 vs 1, sve sa sipkama.

Nema kod nas muda kao kod Poljaka ili Rusa koji se nadju na livadi i posaketaju. Mi smo prgavi i idemo hinjski, bacit flasu ili ciglu. To je odlika tih laznih navijaca sa Balkana, ukljucujuci Grke, Srbe, Hrvate, Bugare itd. Pijani Englezi makar imaju muda za tucu iako ih Rusi nabubaju. Makar imaju muda.

Dakle, 50 kornjaca moze namlatiti sve Manijake i Horde zla da se skupe na jednom mjestu.
Evo recimo situacija iz 2008 kad su horde gostovale na grbavici u to vrijeme je bila svađa između starije generacije hordi i nove starija krala pare za raznorazne stvari elem uletila policija na istok nakon sto smo bacili par baklji na prvi dio juga i nisu imali pojma gdje ulijecu jer do tad nisu vidjeli ujedinjene momke njih 10tak uletila u opremi nisu nas pomakli ni centa to je prvi i jedini put da sam licno na tribini vidio da se udaramo šakama protiv kornjača i tu je bila čista pobjeda nasa inča nas pomjerili nisu.

Druga situacija kad smo u korteu došli na parking koševa protiv Spartaka iz Trnave i vidjeli da slabo policije osigurava prodor do njih prema istoku zaletili se na 4, 5 đipova policijskih i drzali se cijelo vrijeme s njima čak ih i ganjali okolo..

Zato su poslije toga drotovi ko zadnje pičke kad je prva ekipa usla na stadion oni uhvatili momke na ulazima sjevera i dobro ih zgazili redom baš je bilo krvavih glava.

Bilo je još pojedinacnih pobjeda i svega.

Al' ponavljam natjerali su nas na bijeg milijardu puta, al' ti tu ne bjezis od njih kao ljudi bjezis od zakona dakle poenta je i da imaju svu tu opremu bez značke su obicne kurčine 90 posto njih baš kao što je to situacija s navijacima s vojnicima kao što kazem svim sferama života.
Last edited by 90minut on 05/09/2019 04:17, edited 1 time in total.
90minut

#6305 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

Što se tice konkretno tvoje priče da 50 kornjača može namlatiti nekoga to je apsolutna glupost i neistina kad bi se horde i manijaci udruzili kako treba bilo bi tu baš 300 kvalitetnih momaka koji su spremni na sve.

A na 300 spremnih ti treba bar 150 drotova s opremom.

Još kad bi tu doslo po 100 robijaša i ostalih grupa bilo bi tu havarije prave i selefija.

Al posto mi nemamo tu komunikaciju između grupa da se organizujemo kako treba i da se naoruzamo recimo štitovima i palicama i maskama za gas.

Zato ja kazem da ce to policija riješiti bez problema pogotovo policija koju oni zovu jer dolaze bukvalno najbolji specijalni iz cijele federacije dakle najspremniji mladi momci.
John Cleese

#6306 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by John Cleese »

espn wrote:Ima razloga, zbog ovakvih kao Kiki i ostalih koji misle silom nesto nametat tamo gdje mu nije mjesto. BiH nije gay prijateljska zemlja i nikad nece biti, i to treba postovati.
Bice, bice i to s pjesmom na usnama - samo se opusti i uzivaj :D
90minut

#6307 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

John Cleese wrote:
espn wrote:Ima razloga, zbog ovakvih kao Kiki i ostalih koji misle silom nesto nametat tamo gdje mu nije mjesto. BiH nije gay prijateljska zemlja i nikad nece biti, i to treba postovati.
Baš tako za malu torbicu para ce i ovdje vodati neke pegging gejeve k'o cuke dok dijete iza gleda i ibreti se.

Rusi ne jebu živu silu ostace jedini od civilizovanog svijeta koji ce ostati svoji.
Edin H.

#6308 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Edin H. »

John Cleese wrote:
Pa je li party ili nije? :D
PeppermintSA

#6309 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by PeppermintSA »

kolobok wrote:
PeppermintSA wrote:
Jel to znaci da je kritika islama kao religije legitimno, dok je islamofobija isključivo maltretiranje muslimana radi njihove vjere?
Po meni da.

Nisam musliman, ali mislim to za sve religije. Dok god je kritika dobronamjerna i upućena s nekakvim elementarnim poštovanjem prema ljudima na drugoj strani, legitimna je.
Slažem se 100% s tobom, samo što će većina kokodakati o islamofobiji kad neko iskritikuje islam, kao skup ideja, dok će istovremeno reći da samo kritikuju pedersku ideologiju, kad im neko kaže da šire homofobiju.

Nemam ja problem s tim da neko kritikuje LGBT lobi, ali imam problem s tim da neko želi homićima uskratiti pravo na okupljanje, brak i šta sve ne.
90minut

#6310 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

sherbett wrote:
90minut wrote:Što se tice konkretno tvoje priče da 50 kornjača može namlatiti nekoga to je apsolutna glupost i neistina kad bi se horde i manijaci udruzili kako treba bilo bi tu baš 300 kvalitetnih momaka koji su spremni na sve.

Još kad bi tu doslo po 100 robijaša i ostalih grupa bilo bi tu havarije prave i selefija.

Al posto mi nemamo tu komunikaciju između grupa da se organizujemo kako treba i da se naoruzamo recimo štitovima i palicama i maskama za gas.

Zato ja kazem da ce to policija riješiti bez problema pogotovo policija koju oni zovu jer dolaze bukvalno najbolji specijalni iz cijele federacije dakle najspremniji mladi momci.
Ajme, moja steta :cry:

Šta tvoja šteta? :D

Tačnije policija nikad nije strijepila od navijača da ovo organizuje najvise ih je strah bilo bradonja jer za pojedince stvarno ne znaš da li ce izletiti s kalašom ili ne.

S navijacima koji nisu u dogovoru se lagano može izaci na kraj.
mali_balon

#6311 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mali_balon »

90minut wrote:Što se tice konkretno tvoje priče da 50 kornjača može namlatiti nekoga to je apsolutna glupost i neistina kad bi se horde i manijaci udruzili kako treba bilo bi tu baš 300 kvalitetnih momaka koji su spremni na sve.

2 3 dimne 1 sok 3 suzavca malo peper spreja i 5 pendreka i tih navijaca ni u mudima ne bi bilo
Ramzess Veliki

#6312 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

pici wrote:
Antisnajperska jedinica će sa krovova osiguravati učesnike povorke ponosa
pa majkumu nemresh ih ni kurtonima s vodom bombardovat... imal ko plan austrougarske kanalizacije pod titovom da ko prle i tihi izljetimo...
Svi su sahtovi vec zavareni, bar ih cige nece pokrast koristeci paradu.
90minut

#6313 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

mali_balon wrote:

2 3 dimne 1 sok 3 suzavca malo peper spreja i 5 pendreka i tih navijaca ni u mudima ne bi bilo
Ma moraš razdvajati navijače na 2 dijela onih koji su pozeri i oni koji su spremni u svakom momentu krenuti po mojoj nekoj procjeni u svakoj grupi u vrh glave imaš 50tak takvih.Baš kao što u vojsci imaš od 500 ljudi 50 spremnih koji uvijek plate glavom dok drugi rezervisano idu u sukob.

Zato i spominjem iznad da na takvu hajmo reci povorku moras doci spreman moraš imati štitove palice i imati gas maske što i nije bas toliko teško nabaviti, al' navijaci nisu u komunikaciji niti su ikad unaprijed planirali nerede ma šta god mislili levati koji to kažu.

Kao neko ko je bio pripadnik grupe i koji je bio prisutan kad su se planirali napadi na suparnike kazem da od navijača nece biti ništa konkretno.

Selefije su isto karinaši i ublehe ako se sjecate 2008 ili 9 na obali bukvalno je njih 30tak tu naletilo niti je bilo policije niti bilo koga da je doslo 10 kornjača išamarali bi ih u roku 20 sekundi..

Ma ponavljam proci ce povorka bez bilo kakvog incidenta vrijednog pomena.
Ramzess Veliki

#6314 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Kikibombona wrote:
Pederska parada je penicilin za vjerski ekstremizam, konzervativizam, sovinizam, zatucanost i primitivizam. Ja pedere ne volim vidjeti, glavu okrenem, ali hvala im od srca sto rade pravu stvar za ovo gorstacko drustvo koje odbija svaku promjenu.

Ja da imam moc, izludjivao bih cobane svaki dan LGBT propagandom, dok se totalno ne naviknu. Gust je gledati kako se koprcaju i kmece radi medijske promocije parade. Sikcu a ne mogu nista.

Hvala ambasadorima i snajperistima koji ce nadgledati paradu. Ako neki ljaks baci kospicu na nase drage pedere ocekujem da ga murija odvoji od bubrega i da do kraja zivota osjeca promjenu vremena.
Takoeeeeee ... :thumbup:

Podrzavam ovo tvoje stoposto. :D

I dobro kazes za nase gejeve, ne smetaju mi koliko aktivisti skracenih nogavica. Radio sam sa njima cijelu godinu - ujutru kad dodjem na pos'o prvo nazovem selam i onda ih pitam:
- Momci jestel' sta j... jucer?
Oni meni odselame i kazu:
- E opet zbog tebe pogubismo abdest ... :sad:

Onda se okane i budes rahat.

:D
Last edited by Ramzess Veliki on 05/09/2019 05:36, edited 2 times in total.
Ramzess Veliki

#6315 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

mali_balon wrote:

To bi pet Titinih policajaca natjeralo da skupljaju smece po Vilsonovom kad su se vec iskupili ... :lol:
Ramzess Veliki

#6316 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Da vas obradujem osvetila vas je Specijalna. Jaran mi je bio medju njima, kazu sproveli ih van grada a zatim su sacekali da poljaci pocnu pravit nered da imaju razlog za akciju. Dugi pendreci za ulicne nerede, komandir je samo rekao Postupi ... unijeli su ih u autobuse, nisu mogli ni hodati od batina, kaze nece im past napamet opet u Sarajevo. :thumbup:
90minut

#6317 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

Ramzess Veliki wrote:

Da vas obradujem osvetila vas je Specijalna. Jaran mi je bio medju njima, kazu sproveli ih van grada a zatim su sacekali da poljaci pocnu pravit nered da imaju razlog za akciju. Dugi pendreci za ulicne nerede, komandir je samo rekao Postupi ... unijeli su ih u autobuse, nisu mogli ni hodati od batina, kaze nece im past napamet opet u Sarajevo. :thumbup:
Nisam znao znam poljak s kojim sam pricao i koji je bio u Sarajevu nije ništa spomenuo što opet ne znaci da se nije desilo.

Batine od policije u ovom svijetu se podrazumjevaju. :D

Inace nije problem napasti policajca, problem je što kao navijac nemaš gdje da se povučeš nakon toga ono kako god okreneš slijedi ti krivična prijava...Ili na tribini gdje te mogu suzbiti i privesti ili pri izlasku..Mnogi moji drugovi s tribine davno nekad su dobili par prijava kao i ja sam poslije toga si pametniji jer još jedna ili dvije i sljeduje ti zatvor 2 godine..Bilo je ganjanja 10tak drotova u Jablanici jedno 100 metara i pola sata poslije blokada i hajmo nasumicno i pritvor..

Zato vi kad vidite navijace koji ne pružaju otpor odma ti je na prvu to bi 5 titinih rastjeralo, a nemaš pojma cijelu pricu.
A nedo bog da spuste značke i kažu hajmo se krviti to bi tek komedija bila šta bi im se desilo.. :D
Ramzess Veliki

#6318 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

90minut wrote: Nisam znao znam poljak s kojim sam pricao i koji je bio u Sarajevu nije ništa spomenuo što opet ne znaci da se nije desilo.

Batine od policije u ovom svijetu se podrazumjevaju. :D

Inace nije problem napasti policajca, problem je što kao navijac nemaš gdje da se povučeš nakon toga ono kako god okreneš slijedi ti krivična prijava...Ili na tribini gdje te mogu suzbiti i privesti ili pri izlasku..Mnogi moji drugovi s tribine davno nekad su dobili par prijava kao i ja sam poslije toga si pametniji jer još jedna ili dvije i sljeduje ti zatvor 2 godine..Bilo je ganjanja 10tak drotova u Jablanici jedno 100 metara i pola sata poslije blokada i hajmo nasumicno i pritvor..

Zato vi kad vidite navijace koji ne pružaju otpor odma ti je na prvu to bi 5 titinih rastjeralo, a nemaš pojma cijelu pricu.
A nedo bog da spuste značke i kažu hajmo se krviti to bi tek komedija bila šta bi im se desilo.. :D
Specijalna je zeznuta ekipa, znam kakve su to masine jer sam bio reprezentativac dizac tegova nekad, i ne bih se smio potuci sa nekim iz specijalne. Udju dva specijalca u nasu salu i klade se ko ima jace trbusnjake, mi im stavimo kosu klupu a oni slazu plocu po plocu od 20 kila na prsa i rade ... i guraju serije iz poda sa 100 kilograma. :shock:
Kad na takvu fizicku spremnost dodas znanje borilackih vjestina, rukovanje naoruzanjem ... bolje bjezi ako zaista hoce da te zgazi.

Oni imaju takve naredbe da za pretjeranu upotrebu sile mogu izgubiti posao pa budite sretni sto stvarno ne spuste znacke. :lol:

Drugo su redari koji regulisu saobracaj, njihovo i nije da se tuku nego po sluzbenoj duznosti da se udalje i pozovu specijalnu.
Jedan moj jaran, inspektor, je uhvatio dva tipa kako mu pokusavaju ukrasti auto, zgrabio obadvojicu, a kako je jednom jace zavrnuo zglob ruke ovaj ga tuzio, dobio suspenziju i jedva sacuvao posao.
Da nije tih sankcija, vjeruj mi da biste u koloni dva po dva isli na utakmice sa cvijeticem u reveru, da oni tako hoce. :lol:
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#6319 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by W0rM »

Ramzess Veliki wrote:
Kikibombona wrote:
Pederska parada je penicilin za vjerski ekstremizam, konzervativizam, sovinizam, zatucanost i primitivizam. Ja pedere ne volim vidjeti, glavu okrenem, ali hvala im od srca sto rade pravu stvar za ovo gorstacko drustvo koje odbija svaku promjenu.

Ja da imam moc, izludjivao bih cobane svaki dan LGBT propagandom, dok se totalno ne naviknu. Gust je gledati kako se koprcaju i kmece radi medijske promocije parade. Sikcu a ne mogu nista.

Hvala ambasadorima i snajperistima koji ce nadgledati paradu. Ako neki ljaks baci kospicu na nase drage pedere ocekujem da ga murija odvoji od bubrega i da do kraja zivota osjeca promjenu vremena.
Takoeeeeee ... :thumbup:

Podrzavam ovo tvoje stoposto. :D

I dobro kazes za nase gejeve, ne smetaju mi koliko aktivisti skracenih nogavica. Radio sam sa njima cijelu godinu - ujutru kad dodjem na pos'o prvo nazovem selam i onda ih pitam:
- Momci jestel' sta j... jucer?
Oni meni odselame i kazu:
- E opet zbog tebe pogubismo abdest ... :sad:

Onda se okane i budes rahat.

:D
Veliki borci ste za ljudska prava, pitam se da li podrzavate i skupove po Visegradu? Podrzavate li i tu vrstu "slobode"?

Interesantno je ja se sjecam da odmah nakon rata, skracene pantole nisu bile problem, jer jel, ljudi dosli sa strane i borili se za BiH riskirajuci (a neki su i dali) svoj zivot, al zato su sad problem? Hmmm? Nama su problem ljudi koji bi prvi stali u odbranu domovine? Cak sta vise, garantujem da su "aktivist skracenih pantola" apsolutni pencilin likovima koji se okupljaju u Visegradu i njima slicnim. Al jok, nek oni smetaju, koji imaju familije, rade itd. He moji liberali.
Ramzess Veliki

#6320 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

W0rM wrote: Veliki borci ste za ljudska prava, pitam se da li podrzavate i skupove po Visegradu? Podrzavate li i tu vrstu "slobode"?

Interesantno je ja se sjecam da odmah nakon rata, skracene pantole nisu bile problem, jer jel, ljudi dosli sa strane i borili se za BiH riskirajuci (a neki su i dali) svoj zivot, al zato su sad problem? Hmmm? Nama su problem ljudi koji bi prvi stali u odbranu domovine? Cak sta vise, garantujem da su "aktivist skracenih pantola" apsolutni pencilin likovima koji se okupljaju u Visegradu i njima slicnim. Al jok, nek oni smetaju, koji imaju familije, rade itd. He moji liberali.
Svakako da podrzavam, skupljam im slicice za otvaranje sezone lova. :D

Ne brini se ti za te iz Visegrada, ima nas kojima su samo jos jedna pozeljna recka na kundaku. :thumbup:
Ramzess Veliki

#6321 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Ramzess Veliki wrote:
W0rM wrote: Veliki borci ste za ljudska prava, pitam se da li podrzavate i skupove po Visegradu? Podrzavate li i tu vrstu "slobode"?

Ne brini se ti za te iz Visegrada, ima nas kojima su samo jos jedna pozeljna recka na kundaku. :thumbup:

... i da - znali su i pobjec ti sa kratkim nogavicama ... a ostanu pivopije iz komsiluka da izginu do zadnjeg. Ne hvali ih previse ... cast svakome ali ne generalisite. Mozda je neki heroj bio gej, a pobjegulja skracivao nogavice ...
Last edited by Ramzess Veliki on 05/09/2019 06:49, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#6322 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Dupli post ...
W0rM

#6323 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by W0rM »

Kikibombona wrote: Nece Evropa hrliti ka nama vec trebamo mi ka NjojZi, ako si zelimo dobro. Ne trebamo se praviti pametni i izmisljati toplu vodu, neka nam Slovenija, Ceska ili Estonija posluze kao primjer.

Parada ce biti svake godine, od sada pa nadalje. BiH pripada Evropi geografski, politicki, ekonomski i kulturoloski. Svi oko nas imaju parade, nemoguce je da ovaj mali komadic zemlje bude slijepo crijevo, bastion vjerskih ekstremista i konzervativnih sovinista. Ne moze BiH slijediti primjer Somalije, Ugande, Irana, Afganistana, Nigerije, Pakistana i slicnih zemalja.

Dakle, uzalud trosis energiju na nesto sto je neminovno i sto niko ne moze zaustaviti.

Hajmo se ugledati na pedere i boriti se za ono sto nas tisti. Imamo od njih stosta nauciti. Hajmo i mi na ulice boriti se za posteno pravosudje, za bolje obrazovanje, za bolju privredu itd.
Da te podsjetim sve navedene drzave su skoro jednonacionalne (sem Estonije gdje 25% Rusa) bez entiteta i kantona, sto naravno odlucivanje cini dosta laksim, za razliku od nas gdje imamo mehanizme pa se koci na svakom koraku.

A ja vjerskih extremista kod nas... sem Mevlida, znas li koji primjer jos? Konzervativnih sovinista, ima - true, al ima ih i u razvijenijim zemljama. Jesi bio kad u Ugandi ili Iranu, znas li kakva prava tamo ljudi imaju? Ja imam priliku da radim s Ugandjaninom, ljudi imaju veca prava nego mi u BiH (iskljucujem ovdje prava za jge populaciju, jer nemaju prava ni u Ugandi, pricam o etnickim i vjerskim grupama) Iran je medijski popljuvan, al otidji vidi pa se onda ocituj, al dobro sad, to je valjda nebitno jer ti znas,a licno iskusto ti 0.

Nije da ne moze, nego nece, jer sve je moguce osim drvenog sporeta, a i to je mozda. Nije uzalud, ako mogu makar jednog covjeka uvjeriti i ovo sto ja pricam, nije uzalud nego se trud isplati.

Pa hajde, odes prijavis skup izaci cemo ti i ja ako nista i protestvovat. Hoces al qlinac, ko i ostalih 90% stanovnista, lakse kenjkat ovdje po forumu drugome kako mi imamo nauciti nesto od neke populacije tamo koja promovise sistem pogresnih vrijednosti.

Znas koliko nekog zaboli briga koliko njih ima u SA, drzavi ili regionu? Nije problem jge populacija, neg' to sto ti javno promovises svoju nastranost. Uzmes i ostavis to u svoja 4 zida.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#6324 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by plain vanilla »

Pa nek paradiraju i ovi s kratkim nogavicama, meni ne smeta. Dokle god ne namecu svoje drugima, neka ih.

I gejevi da traze sa se pofatam s kakvom zenskom, i protiv njih bi bila. Vjerovatno :mrgreen:
W0rM

#6325 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by W0rM »

Ramzess Veliki wrote:

Iskreno bih volio, srce bi mi bilo ko Trebevic i ne bih pricao paradi i slcinim stvarim, pa dobro makar neko vrijeme hehe.

Al' trenutno mi to vise lici "kceri ja bih tebe za kadiju al se cigani oko kuce motaju".
Locked