Bio sam na bezbroj utakmica, kuci i na strani, ne vidjeh nijednu iole ravnopravnu tucu. Uglavnom bacanje kamenja i flasa, tako pucaju glave. Ili recimo 10 vs 1, sve sa sipkama.90minut wrote:Jesu poljski navijaci su tu noc pobjedili, al' nisu završili bez razbijenih glava bar polovica njih.
Uz to oni koji su se odlucili da dođu do grada su isto završili razbijenih glava.
I da bio sam sam među tim navijacima i na prste jedne ruke mogu nabrojati kad smo " pobjedili " kornjače na ulici.
90 posto jesu pičke, al' kao u svim sferama života ima tu mudonja.
Naravno pičke protiv policije, protiv drugih navijaca je druga priča.
Što se tice parade kao što sam vec i rekao da se ujedine sve grupe zajedno s selefijama opet bi bili izmasakrirani od policije.
Ja lično nemam ništa protiv njih nek' ganjaju svoja prava ljudi.
Nema kod nas muda kao kod Poljaka ili Rusa koji se nadju na livadi i posaketaju. Mi smo prgavi i idemo hinjski, bacit flasu ili ciglu. To je odlika tih laznih navijaca sa Balkana, ukljucujuci Grke, Srbe, Hrvate, Bugare itd. Pijani Englezi makar imaju muda za tucu iako ih Rusi nabubaju. Makar imaju muda.
Dakle, 50 kornjaca moze namlatiti sve Manijake i Horde zla da se skupe na jednom mjestu.