Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Nivelacija
#6301 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Meni je najjaci bio onaj iz Pariza sto je na socijali bio.
Kakav gospodin covjek.
Kakav gospodin covjek.
-
Seyfo
#6302 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Insomnia? Zentlmen ipo. Doduse,zena mu je dala ban pa ga nema sad. Ali vratice se on,cim se madam odobrovolji. A i Melburn kaze Bjelasnica-fudbal-Bjelasnica,ko da kuce nema gluho bilo...ili je i on dobio ban od madam
Salim se,njegova je zadnja sigurno.
- haubica_i_to_teshka
#6303 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Melbourne_Australia wrote:O cemu ti pricas? Mene izofirao lik? koji ne zivi u Melbourne kao prvo? koji zive veze nema ko sam ja? Melbourne je vidio na tv ili u najgorem slucaju iz prica..Spominje likove, koji dole za kifle nemaju,Koji su za 25 godina dole, bili jednom ili 2 puta kuci u BIH i onda ti bude jasno da je i on sam takav....Kakav si ti lik....Cuj bajke, e moj balavce..Frajer zivi u vukojebini u Australiji i pise gluposti, spominje eriju koja je u pm u Melbourne..A ti od muke ne znas sta ces, pa se upalio a ne zna se ko manje zna o zivotu, ti ili on. Bajka imati stan na moru i stan na planiniHendrix wrote:Malo te je izofiro komsija iz Melbourna par stranica prije...mozda bolje da se ne javljas neko vrijeme.Melbourne_Australia wrote:Danas je dan kao iz bajke na Bjelasnici...Volim ovakve zimske dane..Sunce i smucanjeVeceras uz kamin ide piza iz Picolo Monda i tekma na tv...Nema rahatluka nigdje kao u BIH
![]()
Smisli neke nove bajke usput.zamisli kakav ti zivot zivis, kad je to tebi bajka jbt..
Pozdrav iz "vukojebine".
Jedino si pogodio da ne zivim u Melburnu.
U Melburn idem jednom sedmicno poslovno ( moze se) obavim shta trebam i navece sam kuci u "vukojebini"
Ti "likovi" iz Melburna dodju na Gold Kost da se odmore/relaksiraju a ne k'o ti ,nisi ni cuo (jes da je malo poskupo, al' eto ,"snadju" se nekako
Dandenong je lijepa erija, puna nashih (kad vec znash puno njih,gdje si upoznao na Jari ili u Dandenongu
p.s. kako te bolan ne bio nije stid tako da pishesh?
T i da imash imalo karaktera ne bi ti na um palo da se tako ponashash i pishesh dok se ljudi u Sarajevu bore da djeci obezbjede normalno djetinjstvo.
E, moj "hadzija' nisi ti ni blizu tog o cemu pishesh, jer da jesi ne bi tako pisao.
- alijagoro
#6304 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Haubice ja sam uvijek konto da ti zivis u Engleskoj 
- haubica_i_to_teshka
#6305 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sam drzavljanin UK na "prinudnom" radu u Ausalijagoro wrote:Haubice ja sam uvijek konto da ti zivis u Engleskoj
p.s
INakon kishnog,maglovitog vremena u Londonu, doci ovdje gdje je suncano /toplo/plaza/kupanje cijele godine, da se vratim... nema shanse (jedino ako me protjeraju)
Svaka slicnost sa nekim gore pomenutim likovima je ne namjerna
- alijagoro
#6306 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Znaci dobro sam skonto/upratiohaubica_i_to_teshka wrote:Ja sam drzavljanin UK na "prinudnom" radu u Ausalijagoro wrote:Haubice ja sam uvijek konto da ti zivis u Engleskoj
p.s
INakon kishnog,maglovitog vremena u Londonu, doci ovdje gdje je suncano /toplo/plaza/kupanje cijele godine, da se vratim... nema shanse (jedino ako me protjeraju)
- haubica_i_to_teshka
#6307 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Naravno,dugo smo na forumualijagoro wrote:Znaci dobro sam skonto/upratiohaubica_i_to_teshka wrote:Ja sam drzavljanin UK na "prinudnom" radu u Ausalijagoro wrote:Haubice ja sam uvijek konto da ti zivis u Engleskoj
p.s
Supruga i ja doshli na specijalizaciju. Prvih par mjeseci bili u Melburnu.Lijep je Melburn, ali u poredjenju sa Londonom
Trazili i dobili premjeshtaj na drugi Uni u "vukojebini" (njena braca zive ovdje)).Ljeto i proljece,nema snijega/zime/smoga/magle...40 km plaze
Necu vishe da me pojedini (ciji nik se ne spominje) ne bi
- alijagoro
#6308 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Samo Boze zdravlja 
-
bleicher
#6309 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Joj ociju mi Melbourne deportovan hahaha. Znao sam ja odmah, ima onu luzersku pricu vidi se to.
Ali fukara zna sve nase ljude poimenice koji zive u vukojebinama. I svi su oni uboga sirotinja, samo se on snasao. Pa bezhe gdje ih upozna kad si bogatas iz centra metropole. Mozda ide sadaku dijeliti tako po ruralnim dijelovima Australije a ovi ga zovnu na pice i dive mu se.
E pa sine ti seljaci u Australiji ostadose i prave pare za sebe i svoje najblize, a tebe drzava protjera u bijedu pa sad gledaj kud vjetar puse
Ali fukara zna sve nase ljude poimenice koji zive u vukojebinama. I svi su oni uboga sirotinja, samo se on snasao. Pa bezhe gdje ih upozna kad si bogatas iz centra metropole. Mozda ide sadaku dijeliti tako po ruralnim dijelovima Australije a ovi ga zovnu na pice i dive mu se.
E pa sine ti seljaci u Australiji ostadose i prave pare za sebe i svoje najblize, a tebe drzava protjera u bijedu pa sad gledaj kud vjetar puse
- 512MB
#6310 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Covjek je vise puta priznao da nema love za dobar zivot u Australiji, al zato je u BiH car sa 1000 kermi (u babinoj vikendici na brdu)japin_mutapi wrote:jok, eto ti se sam vratioMelbourne_Australia wrote:
Samo fukara i kokuzi misle da te zemlja moze deportovati a ti njen drzavljanin, a samo one najvece fukare misle, da ako se covjek vrati nazad u BIH da je to zato sto je deportovan nakon 20 godina zivota dole.
- 512MB
#6311 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Melbourn je pravo jebeno lijep grad, planiramo na godinu godisnji u AUS a Melbourn je isto u planuhaubica_i_to_teshka wrote:Ja sam drzavljanin UK na "prinudnom" radu u Ausalijagoro wrote:Haubice ja sam uvijek konto da ti zivis u Engleskoj
p.s
- 512MB
#6312 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sa gljivamaSeyfo wrote:Predlazem da Melburn napravi reality show u kojem ga kamera prati 24/7 i uzme masne pare jer ce svak htjeti gledati njegov dan. Fudbal na male,basket, piva nakon termina, dzuma petkom, koncert Maye Berovic u VIP stolicama, posjet gatari, skijanje,pizza sa gljivama... jednom rijecju,drustvena krema. Nakon sto postane popularan,nek napravi liniju kostima sa svojim licem,da se fanovi mogu oblaciti kao on i liciti na njega. Moze prodati prava da plasticni hirurzi prave ljudima face nalik na njegovu,jer ce biti i tih zahtjeva. Naravno,majice,kacketi,lutke Ken sa njegovim likom slijede i donose jos para. Kada se pocnu slagati milijarde,javit ce se neke jadne duse od prije par stranica koje ce tvrditi da su ga znali privatno i da im je ukrao ideju,pa onda slijede tuzbe,drz nedaj...Ali ce on to sve uspjesno overcamovati i biti jos uspjesniji,popularniji i ljepsi.
Opa bato, a sve se nema...
- Bluemore
#6313 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Voli da se druzi sa kokuzima i fukaromJimmy McNulty wrote:Ovaj ima obraza pojavit se nakon što ga je lik onako isprovaljivao
- Bluemore
#6314 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I To Sve sa australijskim pasosemJimmy McNulty wrote:Jbg, nemamo svi mogucnost da igramo fucu dvaput sedmicno![]()
E to je recept za uzivanje u bih
- vjesticanametli
#6315 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
a grah se povraca....hocel bit barbika sa kenJom512MB wrote:Sa gljivamaSeyfo wrote:Predlazem da Melburn napravi reality show u kojem ga kamera prati 24/7 i uzme masne pare jer ce svak htjeti gledati njegov dan. Fudbal na male,basket, piva nakon termina, dzuma petkom, koncert Maye Berovic u VIP stolicama, posjet gatari, skijanje,pizza sa gljivama... jednom rijecju,drustvena krema. Nakon sto postane popularan,nek napravi liniju kostima sa svojim licem,da se fanovi mogu oblaciti kao on i liciti na njega. Moze prodati prava da plasticni hirurzi prave ljudima face nalik na njegovu,jer ce biti i tih zahtjeva. Naravno,majice,kacketi,lutke Ken sa njegovim likom slijede i donose jos para. Kada se pocnu slagati milijarde,javit ce se neke jadne duse od prije par stranica koje ce tvrditi da su ga znali privatno i da im je ukrao ideju,pa onda slijede tuzbe,drz nedaj...Ali ce on to sve uspjesno overcamovati i biti jos uspjesniji,popularniji i ljepsi.![]()
![]()
Opa bato, a sve se nema...
- muha_sa
-
Hendrix
#6317 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ti si vec stekao legendardni status na forumu, nema potrebe vise da se ukopavas.Melbourne_Australia wrote:O cemu ti pricas? Mene izofirao lik? koji ne zivi u Melbourne kao prvo? koji zive veze nema ko sam ja? Melbourne je vidio na tv ili u najgorem slucaju iz prica..Spominje likove, koji dole za kifle nemaju,Koji su za 25 godina dole, bili jednom ili 2 puta kuci u BIH i onda ti bude jasno da je i on sam takav....Kakav si ti lik....Cuj bajke, e moj balavce..Frajer zivi u vukojebini u Australiji i pise gluposti, spominje eriju koja je u pm u Melbourne..A ti od muke ne znas sta ces, pa se upalio a ne zna se ko manje zna o zivotu, ti ili on. Bajka imati stan na moru i stan na planiniHendrix wrote:Malo te je izofiro komsija iz Melbourna par stranica prije...mozda bolje da se ne javljas neko vrijeme.Melbourne_Australia wrote:Danas je dan kao iz bajke na Bjelasnici...Volim ovakve zimske dane..Sunce i smucanjeVeceras uz kamin ide piza iz Picolo Monda i tekma na tv...Nema rahatluka nigdje kao u BIH
![]()
Smisli neke nove bajke usput.zamisli kakav ti zivot zivis, kad je to tebi bajka jbt..
Mogu samo zamisliti o cemu ti i tvoja snobovska kvazi-elita raspravljate...smetaju li vam fukare? Jel zajebano kad vam dijete skonta da izvan balona privatne skole zive ljudi koji jedva sastavljaju kraj s krajem? Znate li sta je tramvaj i kako se isti upotrebljava? Ima li zivota bez stele i medjusobnog namjestanja poslova? Smijete li se ljudima koji se nisu snasli u Sarajevu? Jeste spremili vec mjesta u firmama za svoje nasljednike?
Nije nama fukarama lako al brate i vama je zajebano, valja baratati s milionima svaki dan.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#6318 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
a jel'... za ove pozdrave se mogu postavljati sličice .... eeee.haubica_i_to_teshka wrote:
Pozdrav iz "vukojebine".
- HAVANA
#6319 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jbt ,254 strane jahanja po mozgu ovih po onim i onih po ovim...
Ni 3 strane konkretnih stvari za ovde ili tamo,ima to,moze to tako i tako...Vazda izadje na vrijedjanje...a svi nasi.Mi smo fakat lud narod.
- haubica_i_to_teshka
#6320 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ti dobijesh maksuz fotografije, a ne kao ove skinute sa net-almo wrote:a jel'... za ove pozdrave se mogu postavljati sličice .... eeee.haubica_i_to_teshka wrote:
Pozdrav iz "vukojebine".
inace?
- haubica_i_to_teshka
- Radio Sarajevo
#6322 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sad bez šuplje... Zanima me čime će se Konjislav baviti (jebem li ga u nick)... Ako ide u Berlin, to je sjajan grad, realno jedan od najboljih za porodični život. Vrtići su džaba, grad je pun dešavanja i stvarno se ima šta raditi.
Nadam se da će nam se javljati.
Nadam se da će nam se javljati.
- muha_sa
#6323 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sad cu da bidnem konkretanHAVANA wrote:Jbt ,254 strane jahanja po mozgu ovih po onim i onih po ovim...Ni 3 strane konkretnih stvari za ovde ili tamo,ima to,moze to tako i tako...Vazda izadje na vrijedjanje...a svi nasi.Mi smo fakat lud narod.
Neko mi na parkingu razbio prednju registarsku zajedno sa njenim okvirom
Sad jedan onaj svoj set za tablice turi u aVto i kad kreneš kuci da mi dodaš
pošto si plaho zaboravan ce ti napomenem u toku dana
-
komsinica_s_drugog
#6324 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
...a mogla je biti dobra tema sa korisnim informacijama.
- muha_sa
#6325 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
naravno da je mogla--al se krenulo sa hvalisanjem, sa pljuvanjem nas koji ne želimo vanikomsinica_s_drugog wrote:...a mogla je biti dobra tema sa korisnim informacijama.