Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote: ↑11/10/2020 12:31
ja, i narod je baš ono poznat po vješanju zulumćara na marin dvoru...
Pa dobro, neka onda bude Krstajic koji je provocirao nase navijace na Marakani dok su Kodri i Barbarezu vrata zatvorena jer se ne svidjaju Srbima u Savezu ako nemamo muda da dignemo glas protiv bilo cega.
Umoran sam od tog naseg defetizma i kuknjave. Joj vratit ce nam Vranjesa, eno Memo jad se voza sa njim i dize mu rep ili dovest ce nam Krstajica, jadni mi.
Ko god da bude selektor BiH, mora biti sa velikim iskustvom, renomeom, reputacijom, harizmom, itd. Selektori tipa Prosinečki, Bajević, Baždarević, Osim, Kodro, Barbarez, Krstajić, i drugi, samo su avanturizam i lokalna privatizacija BiH nogometa.
Koliko god da košta, BiH NS mora dovesti najboljeg, koji će znati animirati naše mlade nogometaše, željne dokazivanja umijeća i slave, zašto ne, i koji će na toj poziciji ostati dugo vremena. Prelazna rješanja od nekoliko mjeseci nisu put za povrat BiH reprezentacije na svjetska takmičenja.
izvrsni direktor wrote: ↑11/10/2020 13:37
Ma samo je jedna dvojba: Musemic ili amar, ko je bolji od njih dvojice?
Pa ko koga otjera sa klupe nakon derbija kakvo je to pitanje
Šalu na stranu, Musemić je slobodan i svakom normalnom covjeku bi bio ispred velikosrbina Krstajića u nekom izboru, bolji trener, bolji strucnjak, veci patriota i tako te neke sitnice cisto stvar logike....samo je problem što Begic, Misimovic i Zeljkovic nisu normalni ljudi, njih boli qrc za logiku
Mene optužujete, a krstajić nevalja što je vlah, krstajić je neznalica, kloc za fudbal i zato ne sme biti izbornik, pustite te gluposti šta je ko reko, ko ide na dzumu, ko ide u crkvu, lokal patriote, kvalitet i rezultati, slavoljub mislim.
markomilanov wrote: ↑11/10/2020 15:32
Mene optužujete, a krstajić nevalja što je vlah, krstajić je neznalica, kloc za fudbal i zato ne sme biti izbornik, pustite te gluposti šta je ko reko, ko ide na dzumu, ko ide u crkvu, lokal patriote, kvalitet i rezultati, slavoljub mislim.
Da zanemarimo idiotske izjave Krstajica, zasto smatras da je los trener?
Ti to bolje poznjes.
Muslin ga dovede za pomoćnika početnika trenera, Muslina koji je izborio sp glupi vlasi oteraju, i ostave njegovog poslušnog pomoćnika, njegovi rezultati sa srbijom katastrofa, da je čovek nikad ne bi prihvatio da vodi repku kad su oterali Muslina.
Krstajic NIKAD! Onaj koji je odbio da igra za reprezentaciju BiH ne moze biti ni selektor BiH! Osim toga Krstajic je pokazao svoje znanje na klupi Srbije i ne treba nam jos jedan promasaj a pogotovo promas koji kako sam naveo je odjebo reprezentaciju BiH kao igrac.
Ti to bolje poznjes.
Muslin ga dovede za pomoćnika početnika trenera, Muslina koji je izborio sp glupi vlasi oteraju, i ostave njegovog poslušnog pomoćnika, njegovi rezultati sa srbijom katastrofa, da je čovek nikad ne bi prihvatio da vodi repku kad su oterali Muslina.
Nemojte mene slušati jer sam ja talašika za fudbal... Jedva ga gledam ) ali žao mi je što Duško ode. Meni ko laiku se čini ko da je bolji nego išta što smo imali u zadnjih desetak godina. I da ništa ne radi izgeda ko selektor.
Arminovski wrote: ↑11/10/2020 19:36
Nemojte mene slušati jer sam ja talašika za fudbal... Jedva ga gledam ) ali žao mi je što Duško ode. Meni ko laiku se čini ko da je bolji nego išta što smo imali u zadnjih desetak godina. I da ništa ne radi izgeda ko selektor.