Izvini, ne prepoznah te...victom wrote:Da li McAfee ubacuje chartove i činjenice ili samo kaže "good coin, Tarzan buy"512MB wrote:Mogo si malo potkrijepiti cinjenicama barem, neku chart analizu utefterit i slicnovictom wrote:Otvorio sam novi account na twitteru pod imenon "VictomCrypto" na kojem ću iznositi svoje prognoze.
Twitter link je : https://twitter.com/VictomCrypto
A ovo je i prva prognoza za sljedeći mjesec:
Bitcoin & crypto svijet
Moderator: anex
- drndalo
#6301 Re: Bitcoins
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6302 Re: Bitcoins
Victom - glas logike i razuma 
- 512MB
#6303 Re: Bitcoins
Ova borba za 12k je brutalna
Ako je savladamo drzite se polijecemo..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6304 Re: Bitcoins
A onda će sve down ilitiga ode u helać 
- HowForWhom
#6305 Re: Bitcoins
da hoc i altcoini poletit....512MB wrote:Ova borba za 12k je brutalna![]()
- Dozer
#6306 Re: Bitcoins
Krecu lagano drzavni crypto projekti - https://www.klix.ba/biznis/finansije/la ... /180221020
Eh, da mi ovdje imamo na vlasti pametne ljude kako nemamo...
Eh, da mi ovdje imamo na vlasti pametne ljude kako nemamo...
- 512MB
#6307 Re: Bitcoins
Sorry nisam vidio quot.vee-jay wrote:ok, i ja ih pratim, ali ne razumijem ovaj tweet.512MB wrote:
moze li objasnjenje?
Od onog ATH u decembru se nalazimo u downtrendu, i ako sada tu glavnu resistence liniju presjecemo onda smo i "oficijelno" napustili down trend kanal. Strucnjaci to nazivaju "Golden Cross".
Kako izgleda su sljedeci 10-12 dana zadnja prilika za BTC buy, prije neg pocne bull run. Al ko zna...
-
imperator01
#6308 Re: Bitcoins
seoBIH wrote:XRP dobar ulaz....na 0.00007500![]()
![]()
![]()
Ide to do 0.00005000
- vee-jay
#6309 Re: Bitcoins
Koristim Cointracking.info, ali izgleda da nesto ne radi.
Moze li neko preporuciti neku alternativu?
@512MB, hvala na dodatnom pojasnjenju
Moze li neko preporuciti neku alternativu?
@512MB, hvala na dodatnom pojasnjenju
- 512MB
#6310 Re: Bitcoins
Ja koristim Blockfolio app.
- Ostri_Mac
#6311 Re: Bitcoins
koga interesuje za IQO
postavio upit maloprije za ono ulaganje svaka 3mj da bi se account odrzao aktivnim, kaze support- da takva opcija ne postoji...aktivan dok ne zatvoris...
cisto fyi, na iqo sam od decembra, imao sam pitanja i prijedloga
ljudi su svaki put maksimalno susretljivo odgovorili u roku od minute...
i dobih ovo za njihov Crypto Exchange...koga interesuje, prijavio se da vidim na sta lici i @dozer, pitao sam upravo da li ce se moci ulaganje sa trenutnog IQO prenijeti na IQ Exchange, kaze da ce moci...vidjecemo za dalji prenos na wallets....
IQ Crypto Exchange — Early Access!
We've been working hard to make it happen. Real exchange is finally here! To get early access to a beta version of our new product — Crypto Exchange, please provide us with your registration email and User ID.
You are free to trade 13 crypto assets, with lower spreads and commissions.
You can put your limit orders into spread to buy cheaper and sell higher.
You can arbitrage across exchanges. You can see the market depth.
You can withdraw and deposit cryptos!
All the cryptos you purchase are credited to your balance, and you can withdraw any amount, at any time. For now, you can withdraw BTC, ETH and OTN only, but we're planning to add most other cryptos in the near future.
The product includes powerful trading features such as the Order Book, Latest Trades on an Asset, Market and Limit Orders, and the Volume Indicator.
Limitations:
Only USD, EUR, GBP and RUB balances are allowed to trade on the Crypto Exchange (/USD assets) at the moment. More fiat currencies will be supported later.
Only BTC, ETH and OTN is available for depositing and withdrawing. Within the next 2 weeks, the following currencies will be available for deposits/withdrawals: ETC, LTC, BTG, OMG and TRX.
You can only trade on the exchange with a specific downloadable version of the platform (not on the web). Please update it to the latest version (974).
postavio upit maloprije za ono ulaganje svaka 3mj da bi se account odrzao aktivnim, kaze support- da takva opcija ne postoji...aktivan dok ne zatvoris...
cisto fyi, na iqo sam od decembra, imao sam pitanja i prijedloga
i dobih ovo za njihov Crypto Exchange...koga interesuje, prijavio se da vidim na sta lici i @dozer, pitao sam upravo da li ce se moci ulaganje sa trenutnog IQO prenijeti na IQ Exchange, kaze da ce moci...vidjecemo za dalji prenos na wallets....
We've been working hard to make it happen. Real exchange is finally here! To get early access to a beta version of our new product — Crypto Exchange, please provide us with your registration email and User ID.
All the cryptos you purchase are credited to your balance, and you can withdraw any amount, at any time. For now, you can withdraw BTC, ETH and OTN only, but we're planning to add most other cryptos in the near future.
The product includes powerful trading features such as the Order Book, Latest Trades on an Asset, Market and Limit Orders, and the Volume Indicator.
Limitations:
Only USD, EUR, GBP and RUB balances are allowed to trade on the Crypto Exchange (/USD assets) at the moment. More fiat currencies will be supported later.
Only BTC, ETH and OTN is available for depositing and withdrawing. Within the next 2 weeks, the following currencies will be available for deposits/withdrawals: ETC, LTC, BTG, OMG and TRX.
You can only trade on the exchange with a specific downloadable version of the platform (not on the web). Please update it to the latest version (974).
- 512MB
#6312 Re: Bitcoins
Coinbase najavio segwit rollout do sredine sljedece sedmice, interni test je 100% zavrsen
- HowForWhom
#6313 Re: Bitcoins
A to znaci konkretno sta?512MB wrote:Coinbase najavio segwit rollout do sredine sljedece sedmice, interni test je 100% zavrsen
- 512MB
#6314 Re: Bitcoins
SegWit (Segregated Witness) smanjuje fees i povecava brzinu transakcije Bitcoina.
-
drastic
#6315 Re: Bitcoins
nista hvaladrastic wrote:jesili vidiodrastic wrote:sacekaj dgd da padne na oko 0.022- 0.023 bitcoina kupi ga i na sljedecem padu bitcoina ces imati 30%victom wrote:BTC se trenutno manipulira KA GORE.
Isto kao što je prije toga bio izmanipuliran NA DOLE. (Kad je pao na 7000 $)
i tako će to ići u krug (gore, dole, gore, dole, gore, dole) sve dok ne izvuku i zadnji fening glupom malom investitoru.
nema vrijednosti, nema primjene, čista manipulacija.
BTC monthly report stiže uskoro. Stay tuned to the channel.
-
almir90
#6316 Re: Bitcoins
Ko je od vas kriv za današnji pad? 
- Rene Higuita
- Dozer
#6318 Re: Bitcoins
Pa niko nikad nije ni rekao da postoji to pravilo o ulaganju svaka 3 mjeseca. Postoji pravilo o neaktivnosti accounta duze od 3 mjeseca. To znaci da se nisi ni logovao na account, niti trgovao. Medjutim, i tada ti skinu (mrsko mi sada citati), mislim 50$ na ime odrzavanja accounta, a ako ih nemas onda ti skinu koliko imas u balansu, a kupljene pozicije se ne diraju.Ostri_Mac wrote:koga interesuje za IQO
Ja sam na to pravilo rekao, da bi bilo dobro, za svaki slucaj, pred kraj svakog treceg mjeseca gurnuti par dolara, cisto da se nesto desava. To je bio moj licni prijedlog, ne njihovo pravilo.
cisto fyi, na iqo sam od decembra, imao sam pitanja i prijedlogaljudi su svaki put maksimalno susretljivo odgovorili u roku od minute...
Limitations:
odakle ti ovo gore... Ja nisam dobio nikakav emajl, a ne vidim im nista ni na stranici.... Kakav link?
- victom
-
mirza1h
#6321 Re: Bitcoins
Haman sam sebi izvor!?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Rene Higuita
#6323 Re: Bitcoins
Korekcija crypto marketa. Altovi rade zadnju korekciju prije akumulacije i uzleta prema ATH. BTC je u korekciji nakon sto nije uspio da probije Ichimoku na dnevnom nivou. Support na 10k za BTC bi trebao da drzi. Ako izdrzi, onda u narednim danima ide preko 12k i vjerovatno 13k. Za potpuni izlazak iz bear marketa BTC mora da bude iznad 13k. Moguce je da altovi jos malo potonu. Prava akcija na cryptu, kao sto sam ranije pisao moze se ocekivati vjerovatno od polovine marta. Sto znaci bull market sa BTC i altovima na ATH. Tako bar kaze TA. Uglavnom ima razloga za optimizam, ali opet oprez jer jos nismo izasli iz korektivne/akumulativne faze marketa. Ovo je nasilno trziste i tesko je bilo sta predvidjeti 100%.Pitar_na_motoru wrote:Rene,sta se desaJe?
- HowForWhom
#6324 Re: Bitcoins
Foooola....
Ja mislim da sam jedini u ovim crypto valutama kojem BTC ne cini skoro nista u portfiliju.
Ja mislim da sam jedini u ovim crypto valutama kojem BTC ne cini skoro nista u portfiliju.
- victom
#6325 Re: Bitcoins
to je isto da kažeš, Reuters sam sebi izvor.mirza1h wrote:Haman sam sebi izvor!?victom wrote:
izvor je Victom Crypto kanal, a ja sam vlasnik kanala.
Last edited by victom on 01/03/2021 04:09, edited 2 times in total.