Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote:
a današnja znanost kod nas nije uopšte zastupljena, neovisno o polu.
mi nemamo nauke, umjetnosti ni kulture, to smo zamijenili religijom i politikom i time se ponosimo.
Dobro, govorim globalno.
Općenito smo većina potrošna roba i prilično zamjenjivi na svojim pozicijama koliko god bi voljeli da nije tako. Osobito uspješnih i ostvarenih ljudi je malo.
A to da je danas kod nas znanost i obrazovanje na jako niskim granama je jedna jako žalosna činjenica.
Teško je u takvom društvu koje toliko malo cijeni znanje uopće očekivati da će netko i imati veće ambicije od lijepljenja marki u pošti.
Velkoski wrote:kad forumaši nauče novu riječ pa je počnu koristiti 24/7
spin
Spinuješ, a Velkoski?
Kladim se da 95% korisnika ne zna ni šta riječ znači...
PostoCi su naravno izmišljeni za potrebe tvrdnje.
Moguće, ali im lijepo zvuči kad se izgovori. Spin, spinovanje! Melodično. A i činiš se inteligentno + strana riječ je u pitanju pa
su to dodatni bodovi.
Kladim se da 95% korisnika ne zna ni šta riječ znači...
PostoCi su naravno izmišljeni za potrebe tvrdnje.
Moguće, ali im lijepo zvuči kad se izgovori. Spin, spinovanje! Melodično. A i činiš se inteligentno + strana riječ je u pitanju pa
su to dodatni bodovi.
Previše mi se sviđaju tvoji postovi u zadnje vrijeme... Bit će da sam konačno odrast'o, a to je tragično. Mislim tragično je da sam odrast'o.
dale cooper wrote:
su to dodatni bodovi.
Previše mi se sviđaju tvoji postovi u zadnje vrijeme... Bit će da sam konačno odrast'o, a to je tragično.
Mada je to možda jer se ne čitamo na ljs više
Nije toliko tragično. Ne znam da smo mi nešto izvan lj&s posebno zakuhavali.
Velkoski wrote:
Jarane ba, te s tim takvim poslovima kao što si naveo se uglavnom kurče kako one imaju n'akav bitan pos'o i još se prave da su šatro bitne
Bas nedavno sjedim u nekom sirem drustvu i dodjose za nas sto neke dvije likuse. Ono cici maci fazon, haj reko malo bi se mogla bacit suplja Pitam jednu dje radis, kad ona, tonom i gardom kao da je Kondoliza Rajs ili Angela Merkel: "Drzava u drzavi, Elektroprivreda"
Poslije saznam da se zapravo ni ne zna sta je njeno radno mjesto, a da je primljena po sistematizaciji kao vozac viljuskara
Velkoski wrote:
Jarane ba, te s tim takvim poslovima kao što si naveo se uglavnom kurče kako one imaju n'akav bitan pos'o i još se prave da su šatro bitne
Bas nedavno sjedim u nekom sirem drustvu i dodjose za nas sto neke dvije likuse. Ono cici maci fazon, haj reko malo bi se mogla bacit suplja Pitam jednu dje radis, kad ona, tonom i gardom kao da je Kondoliza Rajs ili Angela Merkel: "Drzava u drzavi, Elektroprivreda"
Poslije saznam da se zapravo ni ne zna sta je njeno radno mjesto, a da je primljena po sistematizaciji kao vozac viljuskara
dale cooper wrote:
su to dodatni bodovi.
Previše mi se sviđaju tvoji postovi u zadnje vrijeme... Bit će da sam konačno odrast'o, a to je tragično. Mislim tragično je da sam odrast'o.
awwwwwwwwwww
sad ga zagrli Velkoski i stipni ga za zicagu, imam pripremljenu kameru
dale cooper wrote:
su to dodatni bodovi.
awwwwwwwwwww
dale cooper wrote:
su to dodatni bodovi.
awwwwwwwwwww