pakica_ wrote:MJAU - da wrote:pa pustite, sve neki pizduni, cure prozivaju, vake, nake, kultura na nivou. pakice, svog ti posla, i ne galami previše, znamo svi da mrava ne bi zgazila. Vodi tu pudlu u šetnju, i govno pokupi, sa budalam ne možeš pametnije, napadaju cure te slike, te nekakvi FB profili, nigdje muškog na mapi, pizdunima po slabijem vazda lako. ma bjaži.
E pa ne znam kol'ko mrava ne bih zgazila
Ali ova ekipa muskinja koji su dobili po p.. fakat jest zasluzila da ih se nalausi i to bas ne zbog pasa nego zbog napada na insane kojih je i previse.. Da vidis djevojke koje su oni tukli koje nemaju 13 kila zive vage, svako normalan bi mu i ruku i nogu slomio.. 'cke se na malim zenama izivljavaju.. Pizde.. Nista drugo.. Barem je za mene pizda svaki "frajer" koji digne ruku na zensko..
Ovo je odavno preraslo u nesto mnogo vece od samih pasa lutalica....
prvo i osnovno, zasto su uopste dosli u taj navodni sukob, taj lik i te cure? je li ih on iz cista mira napao dok su pile kafu? ili mu nisu dale da radi svoj posao, za dobrobit citave zajednice?
drugo, ako ih je vec napao

gdje je krivicna prijava. sud, sankcije, ljekarski nalzi ...
prije mislim da su razmazene balavice histericno pokusvale da "spasu" tuzne okice

, ali ne da ih idvedu kuci, nego da ostanu na ulici, svim mogucim nacinima, ukljucujuci i prenemaganje i izazavinje incidenta. koji se qrac imaju petljati sa zakonom, jer on je zakon, koliko god vi pricali o tralalallala vako je nako je nije vako nije nako, potpis ....
iskreno, ne vjerujem u tu pricu ni 1%