nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- insomnia78
- sema911s
#6302 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nemoj ni to, secer tesko oprat poslije,., a znas kako narod kaze to razbijanje je hrvatski obicaj,., nemoj mjesat,.,bitanga_sa_otesa wrote:izvini, nek onda flasu sa serbetom razbijusema911s wrote: Dje ces sampanac izmedju bajrama...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6303 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma ja ,sjecam se kad su titanik porinuli jedan hrvat razbio bocu,mislim da se zvao franjo il tako nesto ...
- sema911s
#6304 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jbte jesi i ti ostario,., koliko imas crnih na glavi,.,
- amar1994
- bitanga_sa_otesa
- amar1994
#6307 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bitno je da senoni rade

i'm an alien, i'm a little alien ..

i'm an alien, i'm a little alien ..
-
The BEN10
#6308 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kakve potencjialne ubice voze ovim gradom, strašno...
- Ned071
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
-
tempuser
#6311 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sinoc dvojica su dvojica kandidata za crnu hroniku divljali Kolodvorskom, mislim da je jeda bio plavi Punto onaj stari, a drugi je Kadett karavan bez zadnje tablice kojem nista nazad od svjetala nije radilo!
- bitanga_sa_otesa
#6312 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
to je bio trening za danasnji strit rejs u mostaru 
-
tempuser
#6313 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bitanga_sa_otesa wrote:to je bio trening za danasnji strit rejs u mostaru
U klasi 180 sekundi!
- ranger
#6314 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
veceras klinjo s crnim saxom stize me u srednjoj traci, odlazi u lijevu al ne moze dalje jer ima auto, onda pokusava trzat mene u srednjoj ne bi li se ja sjebo zakocio da on nastavi divljanje, pri tom drugi mamlaz na suvozacevom sjedistu nabio cvike i nesto bulji pokusava zajeban bit
naravno da sam ih iskuliro obojicu... sto nije bio slucaj sa autom u lijevoj koje se prebacilo u srednju zbog njih....
nisam u toku, al mislim da su to ona fina djeca, sto pomazu komsijama i koji nikad mrava ne bi zgazili, koji citav zivot vole auta (i trke)(po gradu) ali eto "sudbina" pa se smotaju oko bandere a ostali klonovi se oblijepe ripovima nakim?
naravno da sam ih iskuliro obojicu... sto nije bio slucaj sa autom u lijevoj koje se prebacilo u srednju zbog njih....
nisam u toku, al mislim da su to ona fina djeca, sto pomazu komsijama i koji nikad mrava ne bi zgazili, koji citav zivot vole auta (i trke)(po gradu) ali eto "sudbina" pa se smotaju oko bandere a ostali klonovi se oblijepe ripovima nakim?
- Optimist
#6315 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Veceras se vracam iz hercegovine, da vidite silnih trkaca koji su bili na SR na Buni i koji su se nalozili da su i oni sada postali rejseri. To pretice na punoj, pretice kolonu, uvaljuje se, i pri tome voze debelo preko ogranicenja.
- bitanga_sa_otesa
#6316 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Optimist wrote:Veceras se vracam iz hercegovine, da vidite silnih trkaca koji su bili na SR na Buni i koji su se nalozili da su i oni sada postali rejseri. To pretice na punoj, pretice kolonu, uvaljuje se, i pri tome voze debelo preko ogranicenja.
-
530i
#6317 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To dešavanje je vjerovatno bilo prijavljeno policiji...gdje su drotovski pametnjakovići na terenu da malo pregledaju ispravnost tih auta, malo brojeve motora i šasija, malo da se radar postavi...nigdje ih.
- bitanga_sa_otesa
#6318 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne mogu ni da zamislim sta bi sve nasli ...znam nekih cunera sto su prije par godina isli neregistrovani za mostar u koloni 
-
530i
#6319 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Od 100 auta našli bi jedno 3 da su tehnički ispravna sa onim brojevima koji im pišu u papirima...to je realnost.
- bitanga_sa_otesa
-
quarterback
#6321 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
gledao sam nedavno kako njemacka murija kod takvih druzenja napravi zasjedu pa sve redom skrene sa strane na "vanredni tehnicki", nekakav njihov baja samo pregleda jednog po jednog i iskljucuje iz saobracajaOptimist wrote:Veceras se vracam iz hercegovine, da vidite silnih trkaca koji su bili na SR na Buni i koji su se nalozili da su i oni sada postali rejseri. To pretice na punoj, pretice kolonu, uvaljuje se, i pri tome voze debelo preko ogranicenja.
-
The BEN10
#6322 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ranger wrote:veceras klinjo s crnim saxom stize me u srednjoj traci, odlazi u lijevu al ne moze dalje jer ima auto, onda pokusava trzat mene u srednjoj ne bi li se ja sjebo zakocio da on nastavi divljanje, pri tom drugi mamlaz na suvozacevom sjedistu nabio cvike i nesto bulji pokusava zajeban bit![]()
- skafiskafsnjak
#6323 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Idem sinoc, poslije Rastelice ona uzbrdica...idem lijevom trakom i preticem sporija auta... Ma iz suprotnog pravca masovno preticu iako me vide... I ono blicaju, da se vratim u desnu...Cak je jedan, neki smijesni dzip, na pola koje trake u krivini bio...quarterback wrote:gledao sam nedavno kako njemacka murija kod takvih druzenja napravi zasjedu pa sve redom skrene sa strane na "vanredni tehnicki", nekakav njihov baja samo pregleda jednog po jednog i iskljucuje iz saobracajaOptimist wrote:Veceras se vracam iz hercegovine, da vidite silnih trkaca koji su bili na SR na Buni i koji su se nalozili da su i oni sada postali rejseri. To pretice na punoj, pretice kolonu, uvaljuje se, i pri tome voze debelo preko ogranicenja.
Fkt ljudi nisu normalni...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6324 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sa sve fb statusima zaljenja ''kolega sa vrelog asfalta''ranger wrote:veceras klinjo s crnim saxom stize me u srednjoj traci, odlazi u lijevu al ne moze dalje jer ima auto, onda pokusava trzat mene u srednjoj ne bi li se ja sjebo zakocio da on nastavi divljanje, pri tom drugi mamlaz na suvozacevom sjedistu nabio cvike i nesto bulji pokusava zajeban bit![]()
A odmah sljedeci status flasa votke i
-
530i
#6325 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://ba.n1info.com/a114486/Vijesti/Vi ... oputu.html
Neki dan sam ovdje išao oko 130 i preticao neke kamione...da je ovaj uranio koji dan mogli smo veselo proći...
Neki dan sam ovdje išao oko 130 i preticao neke kamione...da je ovaj uranio koji dan mogli smo veselo proći...