Ma moze pricati ko sta hoce, ja sam siguran da su onu iskru potpalili Motorex i Pekara AS. Kakvi ba građani HB eto jest bas svako od njih je kuci imao isprintan projekat da vidi kuda ce ici put.corvus_edin wrote:Ha ja!E pa gospodo to je prvobitno trebao biti izlaz i ulaz za HB ali se prilikom izlaska nije smijelo ići lijevo u kružni nego ka Vracama. I to je problem, zamisli koliko bi prekršaja bilo a da ne govorim o nezgodama prilikom tog uključenja . Sad ga nisu trebali ostaviti nije mi jasno zašto je ostao. I na kraju zašto smo seljadija pa mi smo se izborili za sebe i da nam je lakše i bolje. Načekali se jesmo a vi imate mahanje...
Eto napravili vam i bolju saobracajnicu, savremenu i potom maksuz izmjenuli projekat da imate ulaz sa kruznog (sto inace vodi kruzni na apsurd) i jopet ne valja?
To je isto kao da ti opcina napravi i asfalt i trotoar i prilaz i kapiju plus lijepu ogradu a ti neces na kapiju nego preskaces ogradu ili probusis je da nebi kruzio 5 metara....
To je tu milionski biznis. I sad imaju direktan pristup na juznu transferzalu. Bez tog direktno pristupa, oni poslovni prostori bi izgubili na vrijednosti i sigurno bi imali manje posla.