Planiras li prestati u skorije vrijeme ili se mora poceti prijavljivati tvoje komentare forumskoj moderaciji kako bi se prekinula praksa zatrpavanja foruma generickim komentarima i temama u kojima je tekst isti a mijenjaju se samo akteri na koje se psihopatija i rjesenje Roberta Harea odnosi?antimobbing wrote:Spin doktor je ustvari psihopata http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija, patološki lažov koji pati od potpunog duševnog mrtvila, o čemu pišem u zadnje vrijeme.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Prpa.ba
#6301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- ultima_palabra
#6302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uspio je u svojoj namjeri, ubio je ovu temu.Prpa.ba wrote:Planiras li prestati u skorije vrijeme ili se mora poceti prijavljivati tvoje komentare forumskoj moderaciji kako bi se prekinula praksa zatrpavanja foruma generickim komentarima i temama u kojima je tekst isti a mijenjaju se samo akteri na koje se psihopatija i rjesenje Roberta Harea odnosi?antimobbing wrote:Spin doktor je ustvari psihopata http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija, patološki lažov koji pati od potpunog duševnog mrtvila, o čemu pišem u zadnje vrijeme.
-
dede merdzane
#6303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fakat ba, upegla frajer na svim temama.Prpa.ba wrote:Planiras li prestati u skorije vrijeme ili se mora poceti prijavljivati tvoje komentare forumskoj moderaciji kako bi se prekinula praksa zatrpavanja foruma generickim komentarima i temama u kojima je tekst isti a mijenjaju se samo akteri na koje se psihopatija i rjesenje Roberta Harea odnosi?antimobbing wrote:Spin doktor je ustvari psihopata http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija, patološki lažov koji pati od potpunog duševnog mrtvila, o čemu pišem u zadnje vrijeme.
Znamo da su svi psihopate isto kao sto znamo da su svi lopovi, ali ne peglamo raju sa enciklopedijskim clancima o kradji i youtube linkovima nekog psihijatra koji analizira te devijacije.
- lerdi
#6304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo. Zna čovjek posao.ultima_palabra wrote:Uspio je u svojoj namjeri, ubio je ovu temu.Prpa.ba wrote: Planiras li prestati u skorije vrijeme ili se mora poceti prijavljivati tvoje komentare forumskoj moderaciji kako bi se prekinula praksa zatrpavanja foruma generickim komentarima i temama u kojima je tekst isti a mijenjaju se samo akteri na koje se psihopatija i rjesenje Roberta Harea odnosi?
- Paranoid
#6305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...rijetko kad otvorim temu u kojoj vidim da je zadnji komentar ostavio antimob...lerdi wrote:Upravo. Zna čovjek posao.ultima_palabra wrote:Uspio je u svojoj namjeri, ubio je ovu temu.Prpa.ba wrote: Planiras li prestati u skorije vrijeme ili se mora poceti prijavljivati tvoje komentare forumskoj moderaciji kako bi se prekinula praksa zatrpavanja foruma generickim komentarima i temama u kojima je tekst isti a mijenjaju se samo akteri na koje se psihopatija i rjesenje Roberta Harea odnosi?
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#6306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@Paranoid,
Vjerujem mi veoma griješite jer namjera mi je zaista pomoći ljudima iz DF-a.
Pretpostavljam da si ti svoje škole završavao u Kiseljaku kod Bime i da ti je babo kasnije kao na stočnoj pijaci kupio radno mjesto od SDA koju braniš i na kojem sada paratiziraš, pa zato ne možeš shvatiti što pišem?
Sa druge strane, sudeći po lijepim porukama koje dobivam u p.p. i na e-mail: [email protected] od ljudi iz DF-a i novinara iz raznih novinskih agencija koji mi ostavljaju brojeva mobitela sa porukom da ih nazovem (ima i dama
), znam da u DF-u ima dosta ljudi koji će ovo moje pisanje ozbiljno shvatiti i detaljno analizirati.
Moja iskrena namjera jeste, pomoći DF-u kako bi srušio ovu monarhiju.
Pretpostavljam da si ti svoje škole završavao u Kiseljaku kod Bime i da ti je babo kasnije kao na stočnoj pijaci kupio radno mjesto od SDA koju braniš i na kojem sada paratiziraš, pa zato ne možeš shvatiti što pišem?
Sa druge strane, sudeći po lijepim porukama koje dobivam u p.p. i na e-mail: [email protected] od ljudi iz DF-a i novinara iz raznih novinskih agencija koji mi ostavljaju brojeva mobitela sa porukom da ih nazovem (ima i dama
Moja iskrena namjera jeste, pomoći DF-u kako bi srušio ovu monarhiju.
- Shahab
#6307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Predstojeća Komšićeva izborna pobjeda bit će rezultat vremena u kojem živimo. U normalnim društvenim okolnostima stranka bez novca, medija i infrastrukture, ne bi imala nikakvih šansi u konfrontaciji sa snagama političke korupcije, a koje predstavlja oligarhija organizovana kroz SDA, SDP i SBB. Međutim mi živimo u društvu u kojem vlada ambijent totalnog razočaranja izvaranog naroda. Komšić je kao i svi drugi revolucionari, rezultat svoga vremena. On predstavlja antipod svim političkim stereotipima. Nije korumpiran, nije arogantan, nije multimilioner, liči na običnog, malog čovjeka iz komšiluka. Ne postoji taj medijski spin koji može anulirati nedostižnu Komšićevu prednost, koju predstavlja poklapanje političkog vremena u kojem se nalazi i njegov spontani i pristupaćni karakter. Sile privlačnosti koje bošnjačke i bosanske mase akceptiraju u odnosu na Komšića, nije moguće reciklirati nikakvim Alistairovim spin magijama i kupovinom medijskog prostora od opljačkanih para, kako to rade snage korupcije iz SDA-SDP vlasti. U stvari Komšić je autentični krik pobune malog čovjeka, protiv terora i diktature korupcije i nepotizma koju je uspostavila lopovska vlast. Posebno sam akceptirao njegova razmišljanja o ekonomiji, gdje je nedvosmilseno rekao da podržava germanski model biznisa, odnosno uspostavu logike zdravog biznisa. Potrošene političke snage Narod su dovele u stanje očaja, i ta energija očaja osigurat će Komšiću mandat za velike reforme. Povratak radu i životu od rada je neminovan završetak ciklusa propadanja. Nepostoje bezbolne reforme, ali one su neophodna žrtva koju mora popdnijeti ova generacija, zarad boljeg i pristojnijeg života budućih generacija. Nihilizam koji je kao orijentalni standard nametnula SDA jeste neprihvatljiva kazna za naš narod i društvo. Političko bosanstvo koje predstavlja Komšić jedini je izlaz iz labirinta nacionalizma, korupcije i nepotizma, u kojem generacije i generacije troše svoje živote. Evropa će sigurno podržati svaki organizovani napor pobune protiv POLITIČKE KLASE koja je zarobila našu budućnost. Jedino Komšić može predstavljati šansu za novi početak, ali se treba kroz podršku njegovom pokretu, pokazati unutarnja energija promjena i reformi, koja će biti partner EU. Mi smo mala zemlja, 3,8 miliona ljudi, što je velićina srednjeg kineskog grada. Razbijanjem okova korupcije i nepotizma, uspostavom evropskih standarda i normi, naše društvo bi ozdravilo veoma brzo. To je moguće uraditi samo putem izbora i političke borbe. U tom smislu ne vidim alternativu Komšiću i njegovom pokretu.
- Paranoid
#6308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Veći dio mog školovanja se završio kada SDA nije ni postojala, a dalje školovanje je zavisilo od nostrifikacije van teritorija BiH. Toliko o tvom gledanju u staklenu kuglu..antimobbing wrote:@Paranoid,
Pretpostavljam da si ti svoje škole završavao u Kiseljaku kod Bime i da ti je babo kasnije kao na stočnoj pijaci kupio radno mjesto od SDA koju braniš i na kojem sada paratiziraš, pa zato ne možeš shvatiti što pišem?![]()
Ne branim ja SDA, a zamisli da mi to nije bila tema ni u odbrani magistarskog...da si malo bolje iščitavao moje postove, našao bi i detalje..
Tvoji sveukupni postovi se mogu svesti u jednu jedinu foskulu, a to je: "psihopatološka interakcija ličnosti"
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#6309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kod naših psihopatskih monarha Voždeva i Begova postoje simptomi i bipolarnog afektivnog poremećaja (BAP) to jeste, psihoze za koju je nekad bio uvriježen izraz "manijačka depresija", koju su prenijeli na narod ...
- antimobbing
#6310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
http://www.youtube.com/watch?v=VTyGWL9o ... e=youtu.beShahab wrote:Ne postoji taj medijski spin koji može anulirati nedostižnu Komšićevu prednost
Pogledaj ovog Zlatkovog ''spin doktora'' na snimku gore, koji nije ništa drugo već profesionalni patološki lažov i po karakteristikama koje iznosi dr. Robert Hare psihopata bez ikakvih normalnih ljudskih osjećanja. Kad ga pogledaš iz profila, primjetit ćeš da je frajer sav izobličen sa nekakvim šiljatim ušima. Uopće ne lići na ljudsko biće i prije bi rekao da je ono džin u ljudskom obliku, nalet ga ne bilo.
- Shahab
#6311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
On nije čovjek..on je reptil. Oni su organizovani u homoseksualne masonske lože. Podli i povareni Englezi, a Lagumdžija je njihova londonska prostitutka.antimobbing wrote:http://www.youtube.com/watch?v=VTyGWL9o ... e=youtu.beShahab wrote:Ne postoji taj medijski spin koji može anulirati nedostižnu Komšićevu prednost
Pogledaj ovog Zlatkovog ''spin doktora'' na snimku gore, koji nije ništa drugo već profesionalni patološki lažov i po karakteristikama koje iznosi dr. Robert Hare psihopata bez ikakvih normalnih ljudskih osjećanja. Kad ga pogledaš iz profila, primjetit ćeš da je frajer sav izobličen sa nekakvim šiljatim ušima. Uopće ne lići na ljudsko biće i prije bi rekao da je ono džin u ljudskom obliku, nalet ga ne bilo.
- Corto Maltese
#6312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sjećaš se kada sam ti, par stranica ranije, rekao da si bolji od Komšića, jer bi se on počeo ponavljati već u trećoj rečenici? Ono, jeste da si barem duplo bolji, ali, vjeruj mi, razlika između nekoga ko se počne ponavljati već u u trećoj i onoga kome se to desi tek u šestoj rečenici nije od presudne važnosti onima koji su u publici.antimobbing wrote:Kod naših psihopatskih monarha Voždeva i Begova postoje simptomi i bipolarnog afektivnog poremećaja (BAP) to jeste, psihoze za koju je nekad bio uvriježen izraz "manijačka depresija", koju su prenijeli na narod ...
-
weredsf
#6313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja samo cekam da knjigu objavi pa da sam sebe pocne citirati??dede merdzane wrote:Fakat ba, upegla frajer na svim temama.Prpa.ba wrote:Planiras li prestati u skorije vrijeme ili se mora poceti prijavljivati tvoje komentare forumskoj moderaciji kako bi se prekinula praksa zatrpavanja foruma generickim komentarima i temama u kojima je tekst isti a mijenjaju se samo akteri na koje se psihopatija i rjesenje Roberta Harea odnosi?antimobbing wrote:Spin doktor je ustvari psihopata http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija, patološki lažov koji pati od potpunog duševnog mrtvila, o čemu pišem u zadnje vrijeme.
Znamo da su svi psihopate isto kao sto znamo da su svi lopovi, ali ne peglamo raju sa enciklopedijskim clancima o kradji i youtube linkovima nekog psihijatra koji analizira te devijacije.
- Paranoid
#6314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

After this there is not turning back!
Antimob je očigledno fulao odabir tablete...
-
Innovation
#6315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
http://www.youtube.com/watch?v=VTyGWL9o ... e=youtu.be
Sad mi je jasnije, zasto je SDP-u stalo da se izbori odgode do 2015. g.
. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko DF ima simpatizera i prostorija npr u Briješću i okolnom padinskim dijelovima grada?
-
sour cherry
#6317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislim da tamo nemaju puno simpatizera.Možda imaju simpatizera,ali neće imati puno glasačaBlack swan wrote:Koliko DF ima simpatizera i prostorija npr u Briješću i okolnom padinskim dijelovima grada?
-
sour cherry
#6318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne pročitah odgovor na pitanje zašto 'fronta'?Čija je to ideja bila?FrontA će ih koštati sigurno.Mnogi neće glasati za frontU,a možda bi glasali za front.
- ultima_palabra
#6319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A što bi glasali za front, a ne bi za frontu?sour cherry wrote:Ne pročitah odgovor na pitanje zašto 'fronta'?Čija je to ideja bila?FrontA će ih koštati sigurno.Mnogi neće glasati za frontU,a možda bi glasali za front.
Mislim da je zato što u Crnoj Gori postoji Demokratski front.
- Banksy
#6320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E, sigurnosour cherry wrote: FrontA će ih koštati sigurno.Mnogi neće glasati za frontU,a možda bi glasali za front.
- Banksy
#6321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mongolski pušikurci i bioroboti bez identiteta ...Shahab wrote: On nije čovjek..on je reptil. Oni su organizovani u homoseksualne masonske lože. Podli i povareni Englezi, a Lagumdžija je njihova londonska prostitutka.
-
sour cherry
#6322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A ko to u Bosni govori frontA?Govoriš li ti fronta?Ni bosanski Hrvati ne govore.Pisao je o tome i M.Riđanović i upravu je čovjek.Eto odjednom u Bosni se govori frontA.Malo sutra.
Mora da je zato.
Mislim da je zato što u Crnoj Gori postoji Demokratski front.
-
sour cherry
#6323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vjeruj mi,na prvu me odbilo.E, sigurno
- Banksy
#6324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta će ... moraće dalje bez tebe ...sour cherry wrote:Vjeruj mi,na prvu me odbilo.E, sigurno