English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#62976 Re: English Premier League
Salah ni ne putuje u Italiju 
- vaučer
#62977 Re: English Premier League
Zar je ovo nekome iznenađenje? Tip jednostrano baci bombu na klub i očekuje - šta? Sam je odabrao, tužno je da je na ovaj način zaključena fantastična karijera ali ovo je bio njegov izbor. Ni jedan klub na svijetu neće dozvoliti da igrači diktiraju treneru šta i kako da radi.
- plain vanilla
#62978 Re: English Premier League
nadam se da ce im ta bomba u facu eksplodirati u Italijivaučer wrote: ↑08/12/2025 12:51Zar je ovo nekome iznenađenje? Tip jednostrano baci bombu na klub i očekuje - šta? Sam je odabrao, tužno je da je na ovaj način zaključena fantastična karijera ali ovo je bio njegov izbor. Ni jedan klub na svijetu neće dozvoliti da igrači diktiraju treneru šta i kako da radi.
a kao nije bomba ostaviti Salaha na klupi, kao eto on je jedini kocnica? ma hajde
- vaučer
#62979 Re: English Premier League
Šta Salah jeste ili nije - je manje bitno. Sve što je rekao je za iza zatvorenih vrata. Javno je posrao klub, trenera, suigrače a sve zbog dvije ipo utakmice na klupi nakon što je usmrdio desnu stranu napada cijelu sezonu. Nakon takvih eskapada teško da ima povratka nazad, a to nije kriv LFC nego Mohamed Salah.plain vanilla wrote: ↑08/12/2025 13:06 nadam se da ce im ta bomba u facu eksplodirati u Italiji
a kao nije bomba ostaviti Salaha na klupi, kao eto on je jedini kocnica? ma hajde
-
daario naharis
#62980 Re: English Premier League
Razmaženi milioneri. Imaš loš učinak, naravno da ces na klupu, kao i na svakom drugom poslu na svijetu. Odmori čovječe glavu, presaberi se i kreni dalje.
Ali boli njega briga, milioni su tu i kuka sto mu trener 180 minuta ne da da igra... Kme Kme Kme
Ali boli njega briga, milioni su tu i kuka sto mu trener 180 minuta ne da da igra... Kme Kme Kme
- Point.
#62981 Re: English Premier League
I ovaj Salah sere. Igro do sad 1090 utakmica i kad ga metne na klupu, jer je totalno van forme, onda odmah kmečinko kakav pubertetlija.
Zna se hijerarhija u klubu i čija je zadnja ko će istrčati na teren a to sigurno nije igračeva
Zna se hijerarhija u klubu i čija je zadnja ko će istrčati na teren a to sigurno nije igračeva
- belafonte
#62982 Re: English Premier League
Jedini krivac je Wirtz...od njega je svo sranje krenulo
Prvo on može biti uber talenat svojoj majci ali kad dođeš u Englesku moraš guzove oderati da to dokažeš...
Dalo mu se i previše vremena da pokaže a lik izgleda ko dijete iz pjetlića među odraslim.
Ne možeš ti majstorluke pokazivati u Engleskoj a fizički si nejak...pogledati Cherkija, bez imalo pompe došao, tehnika vanserijska, fizički jak, ne bježi od duela.
Greška Slota je bila što ga je uopšte pokušavao integrisati, što mu je sav fokus bio kako uklopiti švabskog nehljeba... idi sine nabacaj mase i mišića pa se vrati.Naravno srali bi mu kako ne igra pojačanje od 130 miliona ali tu se veliki treneri pokažu, što naravno Slot nije...
Kad se sjetim jebeni Werner je imao instant impact u Chelsea a ovaj mrsi muda po sezone...
Prvo on može biti uber talenat svojoj majci ali kad dođeš u Englesku moraš guzove oderati da to dokažeš...
Dalo mu se i previše vremena da pokaže a lik izgleda ko dijete iz pjetlića među odraslim.
Ne možeš ti majstorluke pokazivati u Engleskoj a fizički si nejak...pogledati Cherkija, bez imalo pompe došao, tehnika vanserijska, fizički jak, ne bježi od duela.
Greška Slota je bila što ga je uopšte pokušavao integrisati, što mu je sav fokus bio kako uklopiti švabskog nehljeba... idi sine nabacaj mase i mišića pa se vrati.Naravno srali bi mu kako ne igra pojačanje od 130 miliona ali tu se veliki treneri pokažu, što naravno Slot nije...
Kad se sjetim jebeni Werner je imao instant impact u Chelsea a ovaj mrsi muda po sezone...
- Capajebo
#62983 Re: English Premier League
Dok su Wirtz i Szoboszlai na terenu igra Liverpoola u napadu i liči na nešto.
Usudio bih se reći da je momak nakon Szoboszlaia ponajbolji igrač trenutno.
Usudio bih se reći da je momak nakon Szoboszlaia ponajbolji igrač trenutno.
- Herr Flick
#62984 Re: English Premier League
Gledajte kad Man.Utd izgubi veceras 
- plain vanilla
#62985 Re: English Premier League
Nema sanse, ko plitak potok
- Logovan
#62986 Re: English Premier League
Sve je moguće
- ultima_palabra
#62987 Re: English Premier League
Imam tri njihova igraca na Fantasyju (Free Hit), ide tu kiks lagano…
- Laertes
#62988 Re: English Premier League
Stegovne mjere u Liverpoolu 
Spaha style
Spaha style
-
daario naharis
#62989 Re: English Premier League
Sada sam pogledao sastav koji ce me veceras razocarati
Heaven u obrani ne znam sto...
Heaven u obrani ne znam sto...
-
Osmi Socrates
#62990 Re: English Premier League
United šampionski. Našli se iživljavati na nejači.
-
zikamu
#62991 Re: English Premier League
Europa se smijesi MU... 
- plain vanilla
#62992 Re: English Premier League
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#62993 Re: English Premier League
Salah je doslovno sam donio titulu prošle godine, a i tu ga je klub maltretirao oko ugovora - hoće, neće. Malo više respekta je zaslužio.
- vaučer
#62994 Re: English Premier League
Nemoj zamjeriti, ali ovo je takvo sranje. Da bi bio u poziciji da bude produktivan kao lani kao prvo mu je trener podredio apsulutno sve u igri, kao drugo su barem dvojica na terenu ostavljala noge i pluća da krpa iza njega jer nije imao nikakve odbrambene zadatke. Sve ok ako ti obavljaš svoj dio posla - ali Salah više ne obavlja svoj dio posla, cijelu ovu sezonu. Dakle od cijele računice je ostala samo rupa naprijed, rupa nazad i uglavnom jadni Szoboslai koji mora krpiti iza njega. I nakon samo dvije ipo utakmice na klupi reagira kako je reagirao.
Sad ima izbor da se interno ispriča suigračima, treneru itd i pokuša se reintegrirati - ili da ide. Ne postoji treća opcija.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#62995 Re: English Premier League
Lik je došao u klub kao 'niko', onda je bio proglašen one season wonderom, istrpio je Manea koji nije htio nikad da doda, donio covid titulu, prošle sezone je imao još jednu Ballon d'Or sezonu u nizu. Prvi put nakon JAKO DUGO ga ne ide i odmah je klupiran, ali ne samo klupiran nego i ponižen.
Bonus je da svi kao očekuju da igrači uvijek šute i održavaju dobar PR
Veći je od Slota, sigurno u top3 legende kluba, talk your shit king
Bonus je da svi kao očekuju da igrači uvijek šute i održavaju dobar PR
Veći je od Slota, sigurno u top3 legende kluba, talk your shit king
- vaučer
#62996 Re: English Premier League
Ništa nitko normalan nije rekao za Salahovu karijeru i povijest s Liverpoolom. Ali nije Salah napravio Liverpool nego je Liverpool iskovao Salaha u zvijezdu. Mjesto u ekipi se ne zaslužuje jezikom i nijedan klub ne dozvoljava da igrači budu iznad trenera u hijerarhiji. Dakle nema opravdanja za ovaj istup. Meni je osobno žao da je ovo kraj, na ovakav način - ali tako mora biti.Velkoski wrote: ↑09/12/2025 06:36 Lik je došao u klub kao 'niko', onda je bio proglašen one season wonderom, istrpio je Manea koji nije htio nikad da doda, donio covid titulu, prošle sezone je imao još jednu Ballon d'Or sezonu u nizu. Prvi put nakon JAKO DUGO ga ne ide i odmah je klupiran, ali ne samo klupiran nego i ponižen.
Bonus je da svi kao očekuju da igrači uvijek šute i održavaju dobar PR![]()
Veći je od Slota, sigurno u top3 legende kluba, talk your shit king![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#62997 Re: English Premier League
Au contraire, Salah je jedan od razloga zašto ste nakon 30 godina prestali biti meme klub, uz Kloppa naravno.
Sutra kad se takav pojavi u Sarajevu ili Unitedu, ja mu dižem kip ispred stadiona i dobija kredit da se pet godina vuče po terenu ako treba
Sutra kad se takav pojavi u Sarajevu ili Unitedu, ja mu dižem kip ispred stadiona i dobija kredit da se pet godina vuče po terenu ako treba
- vaučer
#62998 Re: English Premier League
Jes', ali u kurcu - što bi rekli u Mostaru. Uglavnom priča je završena, do kraja AFCON-a će se vjerojatno znati gdje ide. Da se mene pita moglo bi se to ispeglati da ima volje s obe strane, ali mislim da je svima ok da se rastanu. Valjda se samo nekako dogovore da barem dobije oproštajnu utakmicu.
- Billy The Pljuc
#62999 Re: English Premier League
Realno nit' Salah daje nešto a pogotovo Slot kako bi se Liverpool izvukao iz dubioze u kojoj jeste. Normalno mi je da klub podrži trenera u bilo kakvom sukobu na relaciji trener-igrač ili igrači a koliko kredibiliteta Slot ima ili zaslužuje pokazaće se vrlo skoro. Kako god bilo smatram da su obojica za odlaska ove sezone jer fakat ne očekujem neku renesansu otpisivanjem Salaha i Slotovim mađijanjem do kraja iste. Slot što je imao rezultata u Holandiji kao relativno mlad trener pa i ta prva sezona i titula u Liverpoolu ne bi trebalo da bude mjerilo za neku budućnost Liverpoola ako ove sezone kiksaju do te mjere da ne ostvare barem plasman u LŠ za narednu sezonu. Što bi rekli neki vrsni fudbalski magovi, da ih ne imenTujem sada, ima još dosta da se igra ili ima još dosta bodova u igri, vidi se uskoro zna li Slot šta radi ili pak ne, po meni onako "neutralno" on se pogubio k'o nevinost na ekskurziji.
- JohnnyS
#63000 Re: English Premier League
ETH je otjerao Cristiana Ronalda ko zadnje pseto iako je puno veći i bolji nogometaš nego Salah i kojemu se sve u životu može zamjeriti, ali ne može nezalaganje