Jeste. Taman imaju dovoljno vremena.leškarenje wrote:Oni počinju pola sata poslihe vas,jesam vidio dobro
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#62901 Re: Premijer liga BiH
-
sumirprimus
#62902 Re: Premijer liga BiH
bar cemo se ovde zezat i bice zeljo
sampion 
- leškarenje
#62903 Re: Premijer liga BiH
Nikad nismo bili taj nivotcz wrote:šta bi kone rekle da mi odigramo iduce kolo ovakoleškarenje wrote:Gledaj satnicaniko u Lzp ne igra u isto vrijeme....prvo mi,pa kone i onda u mostaru
![]()
Jesam li ja lud ili se prošle sezone zadnja 3 kola igrala u isto vrijeme ?
što bi reko prvi komentar na ovom yt:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI, GOSPODARU FAMILIJE!
ODLUCUJEMO O SUDBINAMA OSTALIH KLUBOVA!
KURCIMO SE JER MOZEMO!
-
tcz
#62904 Re: Premijer liga BiH
njima su vazda normala ovakve stvari, prosle godine nas proglasise izdajicama vitalnog interesa bašnjaka.leškarenje wrote: Nikad nismo bili taj nivoAli sto je najgore njima je ovo normala kad se priča o ovoj utakmici
Evo vec nabacaju za koga navijamo
-
bjelave
#62905 Re: Premijer liga BiH
Krupu cemo svakako dobiti, nismo loseri da protiv njih prosipamo bodove.
A vec sljedeće kolo, prije utakmice sa lažnim Mostarcima, bice potpuno jasno ima li potrebe tu zapinjati ili je rezon isprobavati, uhodavati tim za Evropu i sljedeću sezonu. Odmoriti Sarića. Svakako ga nece biti dogodine.
Poslije toga zapeti zadnju utakmicu.
Obavezno uskladiti muzički repertoar u svlačionici unaprijed sa Adžemom kako bi se do kraja bilo fer i ispoštovalo grbavicane. i ove sezone.
A vec sljedeće kolo, prije utakmice sa lažnim Mostarcima, bice potpuno jasno ima li potrebe tu zapinjati ili je rezon isprobavati, uhodavati tim za Evropu i sljedeću sezonu. Odmoriti Sarića. Svakako ga nece biti dogodine.
Poslije toga zapeti zadnju utakmicu.
Obavezno uskladiti muzički repertoar u svlačionici unaprijed sa Adžemom kako bi se do kraja bilo fer i ispoštovalo grbavicane. i ove sezone.
- decko_sa_kovaca
#62906 Re: Premijer liga BiH
Samo sarajvo posteno igra oni ne namjestaju sebi trofoje svakih 8 godina
- leškarenje
#62907 Re: Premijer liga BiH
Šta bi vi rekli da izvedemo juniore protiv zrinjskog ko vi protiv Leotara ?decko_sa_kovaca wrote:Samo sarajvo posteno igra oni ne namjestaju sebi trofoje svakih 8 godina
Zašto preskacete odgovor ?
- decko_sa_kovaca
#62908 Re: Premijer liga BiH
Pa dobro namjestili smo poraz al haj ti meni reci iskreno jel slobodin opstanak bio u nasim rukama il su odlucivali sami o svojoj sudbini ?leškarenje wrote:Šta bi vi rekli da izvedemo juniore protiv zrinjskog ko vi protiv Leotara ?decko_sa_kovaca wrote:Samo sarajvo posteno igra oni ne namjestaju sebi trofoje svakih 8 godina
- leškarenje
#62909 Re: Premijer liga BiH
Nije,ali nije ni fer od vas.decko_sa_kovaca wrote:Pa dobro namjestili smo poraz al haj ti meni reci iskreno jel slobodin opstanak bio u nasim rukama il su odlucivali sami o svojoj sudbini ?leškarenje wrote:Šta bi vi rekli da izvedemo juniore protiv zrinjskog ko vi protiv Leotara ?decko_sa_kovaca wrote:Samo sarajvo posteno igra oni ne namjestaju sebi trofoje svakih 8 godina
Ali sta da mi to uradimo .....nije do nas hoćete li vi osvojiti titulu?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#62910 Re: Premijer liga BiH
Iskreno, boli me Q s kim ćete igrati i kakav će sastav biti. Sasvim legalno je da izvedete i 11 akademacaleškarenje wrote:Šta bi vi rekli da izvedemo juniore protiv zrinjskog ko vi protiv Leotara ?decko_sa_kovaca wrote:Samo sarajvo posteno igra oni ne namjestaju sebi trofoje svakih 8 godina
- leškarenje
#62911 Re: Premijer liga BiH
mali_milojica wrote:Iskreno, boli me Q s kim ćete igrati i kakav će sastav biti. Sasvim legalno je da izvedete i 11 akademacaleškarenje wrote:Šta bi vi rekli da izvedemo juniore protiv zrinjskog ko vi protiv Leotara ?decko_sa_kovaca wrote:Samo sarajvo posteno igra oni ne namjestaju sebi trofoje svakih 8 godina
- SmoLe
#62912 Re: Premijer liga BiH
bjelave prvi pomocnik husrefa musemica on ce birati sastav protiv zrinjskog

- mali_milojica
#62913 Re: Premijer liga BiH
Pa i prošle godine sam pisao. Milost niti tražim, niti bi je dao.leškarenje wrote:to cijenim.....ali nemoj da te poslije nafatam da pišeš drukčije
- leškarenje
#62914 Re: Premijer liga BiH
Naravno,ja sam to govorio za derbi a znam da nisam jedini....kad bi sazno da neko pusti nekome to bi bilo to sto se tice našeg fudbala od mene i ove moje raje....mali_milojica wrote:Pa i prošle godine sam pisao. Milost niti tražim, niti bi je dao.leškarenje wrote:to cijenim.....ali nemoj da te poslije nafatam da pišeš drukčije
- mali_milojica
#62915 Re: Premijer liga BiH
Fazon je da mi ne možemo pobijediti Radnik ako oni odigraju na nivou kao protiv Zrinjskog. Ne bi ih ni Zrinjski pobijedio da nije imao igrača više, jer su i ovako visili, a zabili su go sa 25m jer više nisu znali sta bi, pa hajde da je opalim.leškarenje wrote:Naravno,ja sam to govorio za derbi a znam da nisam jedini....kad bi sazno da neko pusti nekome to bi bilo to sto se tice našeg fudbala od mene i ove moje raje....mali_milojica wrote:Pa i prošle godine sam pisao. Milost niti tražim, niti bi je dao.leškarenje wrote:to cijenim.....ali nemoj da te poslije nafatam da pišeš drukčije
Zrinjskom neće ništa značiti i da izgube od vas jer su svakako prvaci.
Last edited by mali_milojica on 03/05/2018 16:34, edited 1 time in total.
-
bjelave
#62916 Re: Premijer liga BiH
A smeta li ti ovo sto se gromoglasno pjeva po svalacionicama? Jesi li i ti tanokocut kao nas dobri Ado?mali_milojica wrote:Pa i prošle godine sam pisao. Milost niti tražim, niti bi je dao.leškarenje wrote:to cijenim.....ali nemoj da te poslije nafatam da pišeš drukčije
-
bjelave
#62917 Re: Premijer liga BiH
Ma oderali bi mi zrinje kad bi vam to moglo pomoc. Samo sto ce vam to bezze lozite pa da vas opet zestoko zaboli ko prosle godine u direktnom sudaru.SmoLe wrote:bjelave prvi pomocnik husrefa musemica on ce birati sastav protiv zrinjskog![]()
Sta ce vam taj belaj? Ove sezone vam je manji sok, polako se halalite. A i to je neki napredak, nesto.
Treba stvari posmatraiti sa vedrije strane. Odradite vi Krupu jer pehar je ipak pokal
- avetinja
#62918 Re: Premijer liga BiH
Ovi stvarno misle da se mi nadamo da će oni igrati za nas. Ne interesuje me, zijanite sa koliko god razlike želite.
Bolje vam je da nafatate Valentina koji vas je izbio iz gaća sa onim "Niste me doveli, nećete me ni otjerati" ili onu poludjelu dječurliju zvanu "Central Force" nego što se koprcate ovdje.
-
bjelave
#62919 Re: Premijer liga BiH
Tebi svaka cast. Ti se pravi navijac koji nikad ne klone duhom.
Kad bi svi bili kao ti dupla bi jos uvijek bila vrlo lako moguca.Samo ne ide ako je skvadra depresivna
Kad bi svi bili kao ti dupla bi jos uvijek bila vrlo lako moguca.Samo ne ide ako je skvadra depresivna
Last edited by bjelave on 03/05/2018 17:12, edited 1 time in total.
- leškarenje
#62920 Re: Premijer liga BiH
Niste ni vi doveli Misimovicaavetinja wrote:![]()
Ovi stvarno misle da se mi nadamo da će oni igrati za nas. Ne interesuje me, zijanite sa koliko god razlike želite.![]()
Bolje vam je da nafatate Valentina koji vas je izbio iz gaća sa onim "Niste me doveli, nećete me ni otjerati" ili onu poludjelu dječurliju zvanu "Central Force" nego što se koprcate ovdje.
- avetinja
#62921 Re: Premijer liga BiH
Njega niko ni ne tjera. 
- leškarenje
#62922 Re: Premijer liga BiH
I da hoćete ne možete ....Valentinu može Tan nogu dati,Miske moze jedino sam sebe jer je ovo ostalo poklopio sapom sto je i logično za svoj kešavetinja wrote:Njega niko ni ne tjera.
-
bjelave
#62923 Re: Premijer liga BiH
Poslije Misketa samo Tibra moze uletiti.
Zato nit sta pitaj, nit sta diraj.
Zato nit sta pitaj, nit sta diraj.
- avetinja
#62924 Re: Premijer liga BiH
Tan?leškarenje wrote:I da hoćete ne možete ....Valentinu može Tan nogu dati,Miske moze jedino sam sebe jer je ovo ostalo poklopio sapom sto je i logično za svoj kešavetinja wrote:Njega niko ni ne tjera.
O tome da li Miske može da ode ćemo govoriti kada navijači zagalame protiv njega.
- leškarenje
#62925 Re: Premijer liga BiH
Zapitas li se mozda da Tan na vama ubija kes na kladari ,optuzuju vas za stimanje,uplate u aziji,poznati ste da hoćete u te vode...poklapaju se neke stvariavetinja wrote:Tan?leškarenje wrote:I da hoćete ne možete ....Valentinu može Tan nogu dati,Miske moze jedino sam sebe jer je ovo ostalo poklopio sapom sto je i logično za svoj kešavetinja wrote:Njega niko ni ne tjera.Zaboravio čovjek da postojite. Tu ste samo kada treba okrenuti lovu na kladionici. Poslao svog malog od palube da vam udara recke. Kako je krenulo, uvest će vam minutažu na tuševe u svlačionici.
O tome da li Miske može da ode ćemo govoriti kada navijači zagalame protiv njega.