Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A u Bajcetica definitivno ulagati! Valjda uspije napraviti taj veliki korak iz juniora u seniore. Tu vecina padne.
Ima ono nesto fakat, da odlican bude u oba pravca!
Kažu početak, nigdje još nema precizno. Po mom nekom rezonu, najdalje do reprezentativne pauze. Šteta što će mu ovo poremetiti ritam, mislim da je ovo sezona gdje bi mogao izgurati Matipa.
Imam osjećaj da će Bajčetić biti naše najveće pojačanje Jesu li živi Hendo, Fab, Thiago ili su i oni već uspjeli harmstringe zaradit'. Kakav je assessment za njih
Klopp mi je baš pesimistično zvučao na pressici po pitanju odsutnih igrača osim Keite. Za Konatea kaže čak da bi povreda mogla uticati i na Phillipsov transfer
A ne znam koji ga je kurac i stavljao jebo ga mrtvi Strasbourg, stavi Van den Berga i jos nekog klinju, dan nakon Citya i 7 dana pred sezonu...
Bezze izgubise igraca kojem je bitna jako ova sezona. OK ima Gomez, ali Konate i Gomez ne mogu se poredit.
Hehehehe, nikada debili da nauče, jebale ih prijateljske da ih jebale, treniraj ko konj, napucaj snagu igračima i navali na titulu od prvog kola. Šta se kog k...... imaš naguravati sa salzburzima i strazburima 10 dana pred početak prvenstva. Jebale ih prijateljske, da ih jebale prijateljske, ah to sam već rekao, pardon.