PriNc_ba wrote:Telemach wrote:PriNc_ba wrote:Ja vec ozbiljno gledam druge operatere za prikljucak interneta.
Telemach je trebao ponuditi opciju ljudima koji zele TOP, Pinkove, Arene i ostalo da placa tih 3KM ili da ostane kako je bilo i prije sredine prosle godine.
IPTV na svakom koraku se nudi i to kvalitetne. ja sam nasao preko prijatelja koji korisit 3 godine vec iptv 75KM godisnje preko 400 kanala.
Jedini mi je problem sto stvarno trebam brzi net. Mada mozda ovaj logosoftov ne bude los. Moram samo vidjeti kod koga ima probni period. neki net od 35 KM da je dobar down i upload i dodam taj iptv i izadje me u biti bolja ponuda kanala a net nesto losiji od telemachovog i to je to. i jos nisam ugovorom vezan.
ko nije upucen, ima opcija telemachovog interneta da se uzme. bar tako stoji na stranici. 22KM je 15/2 sto mislim da je za osnovne potrebe sasvim dovoljno. ali u telemachu ti obicno kazu da ne moze net osim u paketu. pa koga zanima nek to malo detaljnije provjeri.
@PriNc_ba,
Obzirom da Vam sigurno možemo ponuditi sve što Vam je potrebno, doista nema potrebe da tražite druge ponude. Samo nam javite broj telefona na koji Vas možemo pozvati u pp i uvjerit ćemo Vas.
Sta vam imam ostavljati broj telefona kad mi cijenu koju placam sada necete ostaviti. Dakle imam dva prikljucka, tgex i dngf i oba cu hladno da iskljucim iz principa. I jeste stvar u tih 2x 3KM jer ste bezobrazni. Godinu dana ubijate navodnu akciju arene promotivno uz vece pakete i obnovu, ubacite par poluzanimljivih kanala i onda na osnovu toga podignete cijenu bez opcije da se bira. Ako imate ponudu da me zadrzite za oba paketa bez da mi se cijena ne mijenja do isteka ugovora bar, onda ostajem vas korisnik i javite u privatnu poruku.
Neko je pitao za benefite na godinu dana. Sve sto tk se nudi na 2 godine to ti je upola manje na godinu, cista logika. Dakle, za dng paket ako nemas vec npr hs internet, dobijas 3mj besplatan net, dakle 20,90 po starom cjenovniku placas, pa nakon tri mjeseca kde 42,90. Osnovni paket imas i dobijes cinestare i arene promo tih godinu dana. Eh sad, ako znas nekog u telemachu mozes izmusti mozda eventualno prosireni paket ili hd paket ovisno kolko si dobar s nekim ko ti to moze srediti.
I neko napisa da je senior 29 u bht, i u telemachu je. Bar po staroj cijeni.
Ovo se zove bas biti bezobrazan. Dobro meni rece neki dan jedan komsija "kad se sjetim da sam kablovsku nekad placao 7KM nije mi dobro", kazem mu ja i drina ti bila marka jbg mora se poskupiti.
Ali ovo od telemachove strane je bas bezobrazno.
Meni ce bas biti problem jer mi bas treba minimalno 60/4 net ali i po cijenu patnje s logosoftovim netom cu da odjavim na obje adrese pakete. Eh sad, tleemach ne bi uradio ovo da im racunica i nada u isplativost nisu sigurni. Nek izgube 5000 korisnika (a vjerovatno nece) ostaje im 145000 drugih korisnika x3 KM i eto nadoknade za ovih 5 milja odjavljenih koji eto u prosjeku nek su placali po 50 KM i racunica je jednostavna. Gubitak 250000 mjesecno a dobitak 435000

al to sve ce znati 1.4. da li trljaju dlanove ili ce bezobrazni predlagac ove akcije povecanja cijena da pakuje kofere iz telemacha.
Meni je samo zao sto sam prezadovoljan uslugom jer ima sve sto mi treba. Ono prvo poskupljenje od 3KM mi nije smetalo jer su povecavali brzinu neta svako malo i kanala su bas nabacali koje ja volim, al sad 0 bodova.
Ip tv uzimam i vjerovatno logosoft i cao. Ide patnja zbog neta ali bar cu biti istrajan. A za 3 godine ce brzine neta biti svemirske a net skoro besplatan, a do tada nek kradu koga mogu, jbg.
P.S. Ima jedno ustvari sranje telemachovo a to je mrtvi modem s integrisanim wi fiem

kakvo smece od aparata, ne mozes u prostoriji koju dijeli obicni zid da uhvatis wi fi. Srecom spojio svoj router i rijesio problem koji nije znalo 7 razlicitih tehnicara da rijesi u jedno 10-15 dolazaka na adresu.
Sretno svima koji ostanu na telemachu i ocekujte nova poskupljenja prije 2020te