Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Dzontra_Volta
#62851 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad će proraditi Unifi Travel za nas iz BiH? 
- fusion_ba
#62852 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da li se onda planira sirenje unifi usluge i na druge gradove u BiH gdje jos nije dostupna a gdje se koristi total tv?Telemach wrote:@fusion_ba,fusion_ba wrote:sta su ovo sad uveli i unifi za total? vidim i ovaj paket od 19 maraka ostaje sa eon-om iako su rekli da nececrnivrag wrote:Izvod iz cjenovnika za Total TV korisnike: https://telemach.ba/Binary/10590/Izvod- ... 2.2018.pdf
Cjenovnik stupa na snagu dana 26.3. U paketu Total TV Extra će biti EON, a usluga Unifi će biti uključena u Total TV Extra i Total TV Premium pakete.
- PriNc_ba
#62853 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja vec ozbiljno gledam druge operatere za prikljucak interneta.
Telemach je trebao ponuditi opciju ljudima koji zele TOP, Pinkove, Arene i ostalo da placa tih 3KM ili da ostane kako je bilo i prije sredine prosle godine.
IPTV na svakom koraku se nudi i to kvalitetne. ja sam nasao preko prijatelja koji korisit 3 godine vec iptv 75KM godisnje preko 400 kanala.
Jedini mi je problem sto stvarno trebam brzi net. Mada mozda ovaj logosoftov ne bude los. Moram samo vidjeti kod koga ima probni period. neki net od 35 KM da je dobar down i upload i dodam taj iptv i izadje me u biti bolja ponuda kanala a net nesto losiji od telemachovog i to je to. i jos nisam ugovorom vezan.
ko nije upucen, ima opcija telemachovog interneta da se uzme. bar tako stoji na stranici. 22KM je 15/2 sto mislim da je za osnovne potrebe sasvim dovoljno. ali u telemachu ti obicno kazu da ne moze net osim u paketu. pa koga zanima nek to malo detaljnije provjeri.
Telemach je trebao ponuditi opciju ljudima koji zele TOP, Pinkove, Arene i ostalo da placa tih 3KM ili da ostane kako je bilo i prije sredine prosle godine.
IPTV na svakom koraku se nudi i to kvalitetne. ja sam nasao preko prijatelja koji korisit 3 godine vec iptv 75KM godisnje preko 400 kanala.
Jedini mi je problem sto stvarno trebam brzi net. Mada mozda ovaj logosoftov ne bude los. Moram samo vidjeti kod koga ima probni period. neki net od 35 KM da je dobar down i upload i dodam taj iptv i izadje me u biti bolja ponuda kanala a net nesto losiji od telemachovog i to je to. i jos nisam ugovorom vezan.
ko nije upucen, ima opcija telemachovog interneta da se uzme. bar tako stoji na stranici. 22KM je 15/2 sto mislim da je za osnovne potrebe sasvim dovoljno. ali u telemachu ti obicno kazu da ne moze net osim u paketu. pa koga zanima nek to malo detaljnije provjeri.
- dembele
#62854 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Danas u svojoj zgradi bijah svjedokom jednog otkaza duo net paketa i kako stvari stoje prelaska na konkurenciju. Penzionerka je u pitanju a iz razgovora sa njenim sinom saznadoh da će plaćati 36 KM tv+net.
Ovi u cjenovniku Total Tv procijeniše pink paket na 8 KM
Jest da se radi pa o skoro kompletnoj ponudi kanala ali da vrijedi 8 KM, daleko od toga.
Bit će interesantno koliko će Telemach procijeniti svoj pink filmski paket, ako ostanu samo na ovim kanalima.
Ovi u cjenovniku Total Tv procijeniše pink paket na 8 KM
Jest da se radi pa o skoro kompletnoj ponudi kanala ali da vrijedi 8 KM, daleko od toga.
Bit će interesantno koliko će Telemach procijeniti svoj pink filmski paket, ako ostanu samo na ovim kanalima.
- Benq
#62855 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da ima opcija da se uzme internet ali uz to se placa i naknada za KKS, pa je samim tim bolje uzeti npr Duo Net Grande paket jer bi razlika u cijeni bila u 2-3KM a u paketima je brzi internet.PriNc_ba wrote: ko nije upucen, ima opcija telemachovog interneta da se uzme. bar tako stoji na stranici. 22KM je 15/2 sto mislim da je za osnovne potrebe sasvim dovoljno. ali u telemachu ti obicno kazu da ne moze net osim u paketu. pa koga zanima nek to malo detaljnije provjeri.
- fusion_ba
#62856 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Skuplje nego HBOdembele wrote: Ovi u cjenovniku Total Tv procijeniše pink paket na 8 KM![]()
-
Kralj Tvrtko I.
#62857 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach..hajde mi u poruci ako nije problem, napišite vašu ponudu. Želim preći sa TGF na DNGF.
Šta bi dobio uz 24 mjeseca i sl.
Hvala.
Nemojte me zvati...nisam dostupan. Zato tražim pismeno. Unaprijed hvala još jednom.
Hvala.
Nemojte me zvati...nisam dostupan. Zato tražim pismeno. Unaprijed hvala još jednom.
-
aladinosmic1
#62858 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidjeo sam jednog momka na OLX prodaje tv box sa konfigurisanom smart tv eon aplikacijom ali box je 150 kmcrnivrag wrote:Telemach ti neće preporučivati android box-ove, jer je aplikacija oficijelno namjenjena za mobilne i tablet uređaje, a inače ti se EON može vrtiti na bilo kom android box-u sa procesorom 1 Ghz ili većim, i RAM memorijom 1 GB ili većom.aladinosmic1 wrote:Pozdrav, koji tv box preporučujete da kupim za EON? Ili da čekam od telemacha, hoće li uskoro to?
- pecpec
#62859 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Lopovcina,isti takav box ti kosta po 100km kod drugih mozda cak i manje lik uzima sebi 50 maraka nizasta.
https://www.olx.ba/artikal/28623653/mec ... -16gb-rom/
Eto ti za 90+dostava nekih 10 plafon.
https://www.olx.ba/artikal/28623653/mec ... -16gb-rom/
Eto ti za 90+dostava nekih 10 plafon.
- dembele
#62860 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nego šta. Željko se polomi trčeći po Americi, kupujući filmove za nas nezadovoljne korisnike. Trči do HBO, pa do Sony, pa do MGM pa do Walt Disney Pictures a sve to koštafusion_ba wrote:Skuplje nego HBOdembele wrote: Ovi u cjenovniku Total Tv procijeniše pink paket na 8 KM![]()
Sjećam se još za vremena dok nije bila bruka ovih pink kanala, na satelitu išao film čini mi se na Pink Action ili Pink Movies, kad u jednom trenutku u gornjem desnom uglu tv ekrana preko filma ide natpis Video klub "Panter"-Bačka Palanka
- fusion_ba
#62861 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I dan danas skidaju titlove sa neta (jer zašto plaćati profesionalne prevodioce
) pa često puste titl pun gramatičkih grešaka, čak se jednom desilo da zaborave ukloniti natpis "preuzeto sa www. titlovi. com" 
- beni-bu-man
#62862 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
"Preveo: Bambula"fusion_ba wrote:I dan danas skidaju titlove sa neta (jer zašto plaćati profesionalne prevodioce) pa često puste titl pun gramatičkih grešaka, čak se jednom desilo da zaborave ukloniti natpis "preuzeto sa www. titlovi. com"
- crnivrag
#62863 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33296/podrska/vije ... tchen.htmlMr. Kitchen
Od srijede 28.2. sa emitovanjem počinje novi kulinarski show TOP kanala - Mr. Kitchen!
Popularni glumac Slobodan Stefanović se preselio u kuhinju i preuzeo ulogu Mr. Kitchen-a, kuhara koji će vam spremati brze, jednostavne, ukusne i zdrave recepte sa sjajnim gostima koji će zajedno sa njim spremati jela koja će uzbuditi sva čula.
Osim pića dobrodošlice, koje Sloba također sprema, čut ćete o historiji i tradiciji oko jela koja se spremaju, hranljive vrijednosti, a dok se klopa krčka, u rubrikama „Da li ste znali“ i „Savjet dana“ čuti ćete sve ono što ste željeli o pripremi jela, a niste imali koga da pitate!
Gledajte Mr. Kitchen svakog radnog dana u 9:45 i 17:10, samo na TOP kanalu!
- hemed
#62864 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koja obavjest joj covjece nema dalje znaci, kakve sve gluposti nece objavit na ove njihove novosticrnivrag wrote:https://telemach.ba/a33296/podrska/vije ... tchen.htmlMr. Kitchen
Od srijede 28.2. sa emitovanjem počinje novi kulinarski show TOP kanala - Mr. Kitchen!
Popularni glumac Slobodan Stefanović se preselio u kuhinju i preuzeo ulogu Mr. Kitchen-a, kuhara koji će vam spremati brze, jednostavne, ukusne i zdrave recepte sa sjajnim gostima koji će zajedno sa njim spremati jela koja će uzbuditi sva čula.
Osim pića dobrodošlice, koje Sloba također sprema, čut ćete o historiji i tradiciji oko jela koja se spremaju, hranljive vrijednosti, a dok se klopa krčka, u rubrikama „Da li ste znali“ i „Savjet dana“ čuti ćete sve ono što ste željeli o pripremi jela, a niste imali koga da pitate!
Gledajte Mr. Kitchen svakog radnog dana u 9:45 i 17:10, samo na TOP kanalu!
- Telemach
#62865 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Dzontra_Volta,Dzontra_Volta wrote:Kad će proraditi Unifi Travel za nas iz BiH?
Pratite nas i dalje. To je najbrži način da odmah sve saznate
- Telemach
#62866 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
[/quote]
@fusion_ba,
Cjenovnik stupa na snagu dana 26.3. U paketu Total TV Extra će biti EON, a usluga Unifi će biti uključena u Total TV Extra i Total TV Premium pakete.[/quote]
da li se onda planira sirenje unifi usluge i na druge gradove u BiH gdje jos nije dostupna a gdje se koristi total tv?[/quote]
@fusion_ba,
Naravno da nam je cilj Unifi mrežom pokriti što veće područje.Također, mreža se kontinuirano širi
@fusion_ba,
Cjenovnik stupa na snagu dana 26.3. U paketu Total TV Extra će biti EON, a usluga Unifi će biti uključena u Total TV Extra i Total TV Premium pakete.[/quote]
da li se onda planira sirenje unifi usluge i na druge gradove u BiH gdje jos nije dostupna a gdje se koristi total tv?[/quote]
@fusion_ba,
Naravno da nam je cilj Unifi mrežom pokriti što veće područje.Također, mreža se kontinuirano širi
- Telemach
#62867 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@PriNc_ba,PriNc_ba wrote:Ja vec ozbiljno gledam druge operatere za prikljucak interneta.
Obzirom da Vam sigurno možemo ponuditi sve što Vam je potrebno, doista nema potrebe da tražite druge ponude. Samo nam javite broj telefona na koji Vas možemo pozvati u pp i uvjerit ćemo Vas.
- Telemach
#62868 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@dembele,dembele wrote:Danas u svojoj zgradi bijah svjedokom jednog otkaza duo net paketa i kako stvari stoje prelaska na konkurenciju. Penzionerka je u pitanju a iz razgovora sa njenim sinom saznadoh da će plaćati 36 KM tv+net.
Ovi u cjenovniku Total Tv procijeniše pink paket na 8 KM![]()
Nakon isteka promotivnog perioda, uz obnovu Ugovora, Telemach korisnici će PInk paket i daljemoći imati besplatno.
- Telemach
#62869 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Kralj Tvrtko I,Kralj Tvrtko I. wrote:Telemach..hajde mi u poruci ako nije problem, napišite vašu ponudu. Želim preći sa TGF na DNGF.
Hvala.
Nije problem
-
fyllon
#62870 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Da li je uopste moguce potpisivanje i da li postoje kakvi benefiti za ugovor na 12 mjeseci za DUO NET Grande paket?
Na vasoj stranici, koliko vidim, postoje benefiti za potpisivanje na 24 mjeseca u vidu 6 mjeseci bez placanja interneta, te Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD tokom svih mjeseci ugovora, medjutim nista ne pise za ugovore od 12 mjeseci. Trenutno sam korisnik kablovske i interneta bez ugovora, taj ugovor bi bio prvi, pa bih se, pretpostavljam, vodio kao novi korisnik.
Da li je uopste moguce potpisivanje i da li postoje kakvi benefiti za ugovor na 12 mjeseci za DUO NET Grande paket?
Na vasoj stranici, koliko vidim, postoje benefiti za potpisivanje na 24 mjeseca u vidu 6 mjeseci bez placanja interneta, te Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD tokom svih mjeseci ugovora, medjutim nista ne pise za ugovore od 12 mjeseci. Trenutno sam korisnik kablovske i interneta bez ugovora, taj ugovor bi bio prvi, pa bih se, pretpostavljam, vodio kao novi korisnik.
- ČičineBrčine
#62871 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trenutno je ok, mada problem nastaje u nocnim satima.Telemach wrote:@ČičineBrčine,ČičineBrčine wrote:Telemache sta vam se desava sa signalom na podruciju hrasnog brda. Slika ne gledljiva koliko prekikida, na telefon se ne moze sporazumjeti isto prekida i to u vecernjim satima vec drugu vece zaredom kako sam bar ja primjetio.
ps. Ovo je strasno iritantno
Izvinjavamo se zbog poteškoća. Da li je sada usluga uredna?
- chakany
#62872 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znatno lošiji kvalitet slike na TV ALFA, kao i na RTL Livingu.Imam na TV opciju koja mi odmah izbaci da je kvalitet opao, tako da to provjereno znam
.
Na TV1 nema opcije teletexta, a prije je bila
E sad da li je TV1 ukinuo teletext, ili je do Telemacha, pojma nemam.
Na TV1 nema opcije teletexta, a prije je bila
- kokikol
#62873 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kad li ti sine sve to upratiš i što ti to treba izađi vani druži se hebo tvchakany wrote:Znatno lošiji kvalitet slike na TV ALFA, kao i na RTL Livingu.Imam na TV opciju koja mi odmah izbaci da je kvalitet opao, tako da to provjereno znam.
Na TV1 nema opcije teletexta, a prije je bilaE sad da li je TV1 ukinuo teletext, ili je do Telemacha, pojma nemam.
- Telemach
#62875 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@fyllon,fyllon wrote:@Telemach
Naravno da postoje benefiti uz potpisivanje Ugovora na 12 mjeseci. Dostavite nam podatke u pp i vrlo brzo ćemo Vas pozvati.