Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam kad sam imao ovih vecih par dobitaka sad me manji ni malo ne dizu sto je lose...doduse kod tebe je jednostavnije sto se tice nekih stvari u odnosu na poker
Ja uzeo 20000km za noć, za 2 dana kao mehh hocu opet onaj osjecaj..udjem na slotove sad su mi blokirani na svim stranicama
Plavo-bijeli wrote: ↑01/07/2026 10:18
Samo ih uzimaj
Kako podnosis gubitke?
I isto jesi izgubio full osjecaj o novcu i to?
Znam kad sam imao ovih vecih par dobitaka sad me manji ni malo ne dizu sto je lose...doduse kod tebe je jednostavnije sto se tice nekih stvari u odnosu na poker
Ja uzeo 20000km za noć, za 2 dana kao mehh hocu opet onaj osjecaj..udjem na slotove sad su mi blokirani na svim stranicama
Ma meni ti je to imaginarni novac, sreća pa podijelim 80 posto ljudima oko sebe.
Nemam ti ja problem s gubicima kad znam da je moja uplata 200 eura svaki mjesec. Sve što se od tih 200 zaradi kasnije je imaginarno, 'nisu moje pare'
Ovo sam jučer uplatio 2000, dobio 4000. Jedva peti šut, a 4 imao na poluvremenu.
Ali lako je ovako igrati kad si uzeo 100 000 u pola godine. To ti je kao u fudbalu kod 0:0 si u grču, nerviraš se, oprezniji si. Na 2:0 si ko Mbappe sinoć, petom odigravaš bez gledanja.
Plavo-bijeli wrote: ↑01/07/2026 10:18
Samo ih uzimaj
Kako podnosis gubitke?
I isto jesi izgubio full osjecaj o novcu i to?
Ma meni ti je to imaginarni novac, sreća pa podijelim 80 posto ljudima oko sebe.
Nemam ti ja problem s gubicima kad znam da je moja uplata 200 eura svaki mjesec. Sve što se od tih 200 zaradi kasnije je imaginarno, 'nisu moje pare'
Ma sve je i psiha..ja nisam svojih para uplatio na poker preko 10g, ali i kad igram neki manji satelit od 5-10$ se nerviram kad izgubim...
Mislim i na šahu gdje se nista ne ulaze, pa kad izgubim se ljutim...moram to popravit
a ovo šta ti znas naci i odigrati, svaka cast..zvanicno si u nekih 0,5% svih kladionicara