Naučio sam to na teži način...
City za 7000 eura, u 99. izbiše im loptu s gol-linije

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ma dobro sam se ja napatio za ove pare... Prvo Oxford koji je vezao jedno pet pobjeda pa dočekam da ispadnu u predzadnjem kolu, ali onda Panserraikos jebeni zaigra kao PSG i s kvote 1.01 pobjegne u sigurnu zonu, ali eto i oni su jučer ispali. Napoli i Liverpool isto tek jučer osigurali top4/top6.
skrbavi-admin wrote: ↑23/05/2026 18:09smijel se znat uštaš potrošit onako da malo ocejfim s pitanjem za tebe![]()

A ne igram utakmice, ali mi ne ide dobro na listićima za Svjetsko... Očekivao sam puno više od prvog kola, a ovako ovisim o gol razlici izgleda.

Joj patim ti se jako... Puste mi dva listića pa spuste ulog na 0.01 ili traže da promijenim parove. Pa čekam 24 sata pa puste tri listića pa opet tako. Ali samo na dugoročnim listićima, na lajvu mogu šta hoću. Ispadam kao neki stručnjak za prvakePlavo-bijeli wrote: ↑19/06/2026 09:12 @MensurM
A čudi me da ti wwin jos daje da igraš ? Znam da su ti nekad prije blokirali račun, pretpostavljam da imaš više računa...
i sta bi, zar ne igras samo tenis, ja jos pamtim ono tvoje kvota 3 sa 10km , prodjes tri puta i onda ganjas tri listica po 300km![]()
Dobro pa ti išta daju... a šta je sa drugim kladionicama? Stranim mozda? ili neke tipa sa kripto uplatama? Moze se lako dizanje završiti uz 2% proviziju u kešuMensurM wrote: ↑19/06/2026 09:16Joj patim ti se jako... Puste mi dva listića pa spuste ulog na 0.01 ili traže da promijenim parove. Pa čekam 24 sata pa puste tri listića pa opet tako. Ali samo na dugoročnim listićima, na lajvu mogu šta hoću. Ispadam kao neki stručnjak za prvakePlavo-bijeli wrote: ↑19/06/2026 09:12 @MensurM
A čudi me da ti wwin jos daje da igraš ? Znam da su ti nekad prije blokirali račun, pretpostavljam da imaš više računa...
i sta bi, zar ne igras samo tenis, ja jos pamtim ono tvoje kvota 3 sa 10km , prodjes tri puta i onda ganjas tri listica po 300km![]()
![]()
Ostarilo se... Nemam više živaca pratiti svaki meč, ovako lagano odigram i pratim kroz sezonu kad hoću i šta hoću. Osim kad Celtic igra zadnje kolo za titulu![]()
Jesi ti uzeo šta para na Kipru na pokeru?![]()