Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li fake ona prica kao da je Rui Coata negdje rekao da su bili spremni dati Darwina i za 35 miliona, ali se sjebali kad je Liverpool poslao prvu ponudu od 70, pa ovi jos trazili...
BHF_Manijak wrote: ↑22/07/2022 13:21
Je li fake ona prica kao da je Rui Coata negdje rekao da su bili spremni dati Darwina i za 35 miliona, ali se sjebali kad je Liverpool poslao prvu ponudu od 70, pa ovi jos trazili...
Fejk ili ne, United je mjerkao priliku i morao si dati bolju ponudu.
BHF_Manijak wrote: ↑22/07/2022 13:21
To je prica koja je ispricana nakon sto je United doveo Freda iz Šahtara.
To je segment Echo-a gdje prenose vijesti iz svijeta gdje se spominje Liverpool. Pozvali se na ovih par izvora iz Portugala.
Ma neće doći vjerovatno, ima jasno postavljenu cijenu od strane Sportinga koja nije aman visoka, tako da mislim da bi on odavno bio u crvenom da je realna meta.
A i oni se svezali Bellinghama k'o da je novi Iniesta...
Ok drag je i meni igrac, ali cekas ga stare mi 2 godine.
Na kraju ce bojim se biti kao s Keitom mrtvim.
BHF_Manijak wrote: ↑23/07/2022 20:40
A i oni se svezali Bellinghama k'o da je novi Iniesta...
Ok drag je i meni igrac, ali cekas ga stare mi 2 godine.
Na kraju ce bojim se biti kao s Keitom mrtvim.
Na kraju ce biti pricetag toliki da ce ga samo City ili NU moci platiti.